34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#2968 http://www.inter.dk/fanzone-wallpapers.php -
Csesza #2967 hát ha még megakarjuk nyerni a bajnokságot akkor innentől minden eggyes meccset meg kell nyerni -
R9 #2966 Ha nem nyerünk, akkor b@szhatjuk a bajnokságot! Főleg ha vasárnap nyerünk! -
Csesza #2965 szerda 20:30 Fiorentina - Internazionale SPORT 1 (élő)
kegyetlen jó meccs lesz sztem, remélem megnyerjük bár én egy 2-2es döntetlent tippelek -
#2964 FT Inter Milan 1 - 0 Chievo
EZ AZ!!!!:) -
#2963 78' Inter Milan [1 - 0] Chievo
6' L. D´Anna
7' [1 - 0] J.R. Cruz
10' I. Cordoba
61' N. Burdisso -
#2962 64' Inter Milan [1 - 0] Chievo
6' L. D´Anna
7' [1 - 0] J.R. Cruz
10' I. Cordoba
61' N. Burdisso -
#2961 thx:)))) -
#2960 37' Inter Milan [1 - 0] Chievo
6' L. D�Anna
7' [1 - 0] J.R. Cruz
10' I. Cordoba -
faláb #2959 http://www.inter.it/aas/partita/mc?L=en&ALEA=321659359&IDPARTITA=3558&SHOW=GOALS#
itt van a gól -
#2958 -
#2957 ez az!!!!!:)))))CRUZ!!!!!!! -
#2956 20' Inter Milan [1 - 0] Chievo
6' L. D�Anna
7' [1 - 0] J.R. Cruz
10' I. Cordoba -
#2955 heh
Mogginak ez nem tegnapi provokációja,igaz tegnap is felvetette de már az év elején mondta hogy nagyon jó csapata van az Internek ha szerencséjük van odaérhetnek a 2. helyre:) -
#2954 Chievo elleni keret:
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 3 Nicolas Burdisso, 4 Javier Zanetti, 11 Sinisa Mihajlovic, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 33 Pierre Wome
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo , 8 David Pizarro, 14 Juan Sebastian Veron, 18 Cristian Kily González, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari
Strikers: 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano -
#2953 Közeledik a Juventus elleni ki-ki mérkőzés ám addig még van egy-két feladata a Mancini csapatnak. Például ott van a holnap délutáni találkozó a Chievo ellen, ahol nem nagyon lehet más eredményt elképzelni mint a győzelmet. Roberto Mancini ezzel kapcsolatban nyilatkozott ma, na meg válaszolt Mogginak a tegnapi provokációjára, mely szerint az Inter számára a második hely az ideális. ”Szóval csak a második helyre vagyunk jók? Sajnos ezúttal sem tudok egyet érteni Moggival, de be kell látni a célunk az hogy előrébb lépjünk a tavalyihoz képest. Amennyiben a végén másodikok leszünk akkor egyet előre lépünk és én elégedett leszek.”
De Mancini gondolatai most nem a Juventus vagy Moggi hanem a Chievo körül járnak. ”Nekünk csak a holnapi meccsre szabad gondoljunk. Hétfőn majd foglalkozhatunk a firenzei találkozóval, utána de csak utána jöhet a Juventus. A szezon nagyon fontos része elé nézünk a héten, holnap egy kemény és nagyon nehéz meccsre számítok A veronaiak nyugodtan készülhettek erre az összecsapásra, nekünk tegnapelőtt még helyt kellett állni a kupában is. Aggódok, mert a Chievo eddig nagyon eredményes a bajnokságban, de természetesen a három pontot tartom csak elfogadható eredménynek. Számunkra létkérdés ez a siker.” -
#2952 -
Monoton #2951 Lesz! -
Csesza #2950 sajna én nemtok, pedig jó lenne minél előbb megtudni?! -
#2949 van sztream? -
Csesza #2948 holnap Inter - Chievo 15:00 -
R9 #2947 nektek már nincs
más:
lazionak nem volt esélye Adriano meg olyanokat kihagyott.... -
#2946 ah ah sok esely nincs ra -
#2945 Remélem továbbmentek és megnyeritek a kupát!
:DDDDDDDDDD -
R9 #2944 Cesar edzésben -
#2943 HT Inter Milan [1 - 0] Lazio
37' [1 - 0] D. Stankovic -
R9 #2942 Stankovic kilQtte a pipát rendesen :| -
R9 #2941 én sem tom :-\
-
#2940 Amúgy mi van mostanában Adrianoval???
Mostanában nem ontja a gólokat, sajnos! -
R9 #2939 1:0 Stankovic! -
R9 #2938 aham -
#2937 Adriano játszik? -
#2936 22' Inter Milan 0 - 0 Lazio -
#2935 COPPA ITALIA
14' Inter Milan 0 - 0 Lazio
-
#2934 fáj h elgyütt a románoktul? .} -
misztör frog #2933 mivan cigányok örültök ennek a kiégett ráknak ?
ezkelnektek -
Csesza #2932 Cesar az Interé
Feb. 1. 09:44 -Milano- Immáron hivatalos a hír, Cesar a Lazioból az Internazionalehoz igazolt. A dolgot mind a két egyesület megerősítette a tegnapi nap folyamán. A San Paoloban született játékos (1974/10/24) a 2001/02-es idényben érkezett a Laziohoz és most kölcsönben az Interhez került. A Laziohoz cserébe került két fiatal tulajdonjogának 50%-a, közülük Quadri marad kölcsönben a Pizzighettone játékosa 2006.június 30-ig, még Siqueira a Lazionál folytatja most kölcsönben nyártól pedig a két egyesület közös tulajdona lesz majd.
Az ügylet sokáig úgy tűnt kútba esik majd, ám az utolsó pillanatban megszületett mégis a megállapodás. A játékos meg is tette az első nyilatkozatát mint Inter játékos: ½Remélem vissza fogok tudni adni abból a bizalomból a klubnak amit belém fektettek. Nagyon régóta érdeklődik már irántam az Inter, a vezetői már bebizonyították többször hogy számítanak rám Milanoban. Akár várhattak volna nyárig, hiszen akkor ingyen is megkaptak volna, mégis azonnal leigazoltak még ennek a tudatában is. A kékfeketéknél vannak honfitáraim illetve olyan játékosok is akiket elég jól ismerek már. Nagyon bizakodóan várom ezt az új korszakot. Mancinivel dolgoztam már korábban is együtt, ő több helyen is tudott alkalmazni engem, voltam nála szélső, de a 4-3-3-ban támadó is. Vele nyertük meg Rómában az Olasz Kupát, ez a mai napig nagyon szép emlék a számomra. Éppen egy sérülésből épülök fel de mindent meg fogok tenni az edzéseken hogy Mancini megadja nekem a lehetőséget a jövőben. Szerintem 10 napon belül már együtt edzhetek az új csapattársaimmal.½ -
Csesza #2931 Moratti is feladta?
Jan. 31. 10:26 -Milano- Mancini már nem nagyon hisz a scudettoban. A hétvégén több fórumon is nyilatkozott, hogy az első számú és reális célja a csapatnak idén is a Coppa Italia elhódítása lehet, mivel a másik két sorozatban csak a bravúr segíthet a végső diadalhoz. Most pedig a klub tulajdonosa Massimo Moratti is csatlakozott a sorhoz, szerinte sem lehet már megfogni a Juventust. ½Felesleges illúziókat kergetni, de persze mindent meg kell tenni a hátralévő 16 meccsen. De egy dolgot jobb ha tisztázunk, innentől már nem a mi kezünkben van az irányítás. Ebben maximálisan egyet értek Mancinivel½
Hát igen miközben a csapatnak minden meccset nyernie kellene -ami már önmagában is szinte lehetetlen kihívás- addig a Capello vezette Juventusnak el kellene kezdenie botladozni. ½A Juventus menetel, de ránk sem lehet panasz hiszen nem emlékszem mikor szerepeltünk ilyen eredményesen. Nem adjuk fel látja mindenki, szerintem mind a két csapat csak dícséretet érdemel. Én a Lecce meccsel is elégedett vagyok. Idegenben magabiztosan játszva szereztük meg a három pontot. A mercato? A Cesar ügyben nincs nagy újdonság, azóta nem hívott senki. Materazzi? Nem fog menni sehova, ebben biztos vagyok.½
- én erre nem mondok már semmit... -
Csesza #2930 Az Inter is aláírt a Mediaset-hez
Jan. 31. 10:16 -Milano- Ahogyan azt várni lehetett a Juventus karácsonyi hiperszerződése után az Internazionale is megegyezett a tv jogokról a Berlusconi tulajdonban lévő Mediaset-el. Az Inter ugyan valamivel kevesebbért 210 millió euróért értékesítette a 2007/08 és a 2008/09-es idényt tv jogait. Az elkövetkezendő hetekben a Milanon lesz a sor, nekik állítólag 220 milliót fizetnek majd.
- nem rossz kis summa - -