34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • gabber_saviola
    http://www.inter.dk/fanzone-wallpapers.php
  • Csesza
    hát ha még megakarjuk nyerni a bajnokságot akkor innentől minden eggyes meccset meg kell nyerni
  • R9
    Ha nem nyerünk, akkor b@szhatjuk a bajnokságot! Főleg ha vasárnap nyerünk!
  • Csesza
    szerda 20:30 Fiorentina - Internazionale SPORT 1 (élő)

kegyetlen jó meccs lesz sztem, remélem megnyerjük bár én egy 2-2es döntetlent tippelek
  • fsgh
    FT Inter Milan 1 - 0 Chievo

EZ AZ!!!!:)
  • fsgh
    78' Inter Milan [1 - 0] Chievo
    6' L. D´Anna
    7' [1 - 0] J.R. Cruz
    10' I. Cordoba
    61' N. Burdisso
  • fsgh
    64' Inter Milan [1 - 0] Chievo
    6' L. D´Anna
    7' [1 - 0] J.R. Cruz
    10' I. Cordoba
    61' N. Burdisso
  • fsgh
    thx:))))
  • fsgh
    37' Inter Milan [1 - 0] Chievo
    6' L. D�Anna
    7' [1 - 0] J.R. Cruz
    10' I. Cordoba
  • faláb
    http://www.inter.it/aas/partita/mc?L=en&ALEA=321659359&IDPARTITA=3558&SHOW=GOALS#

itt van a gól
  • gabber_saviola
  • fsgh
    ez az!!!!!:)))))CRUZ!!!!!!!
  • fsgh
    20' Inter Milan [1 - 0] Chievo
    6' L. D�Anna
    7' [1 - 0] J.R. Cruz
    10' I. Cordoba
  • 9csöves9
    heh

Mogginak ez nem tegnapi provokációja,igaz tegnap is felvetette de már az év elején mondta hogy nagyon jó csapata van az Internek ha szerencséjük van odaérhetnek a 2. helyre:)
  • fsgh
    Chievo elleni keret:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 3 Nicolas Burdisso, 4 Javier Zanetti, 11 Sinisa Mihajlovic, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 33 Pierre Wome

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo , 8 David Pizarro, 14 Juan Sebastian Veron, 18 Cristian Kily González, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari

Strikers: 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano
  • fsgh
    Közeledik a Juventus elleni ki-ki mérkőzés ám addig még van egy-két feladata a Mancini csapatnak. Például ott van a holnap délutáni találkozó a Chievo ellen, ahol nem nagyon lehet más eredményt elképzelni mint a győzelmet. Roberto Mancini ezzel kapcsolatban nyilatkozott ma, na meg válaszolt Mogginak a tegnapi provokációjára, mely szerint az Inter számára a második hely az ideális. ”Szóval csak a második helyre vagyunk jók? Sajnos ezúttal sem tudok egyet érteni Moggival, de be kell látni a célunk az hogy előrébb lépjünk a tavalyihoz képest. Amennyiben a végén másodikok leszünk akkor egyet előre lépünk és én elégedett leszek.”
    De Mancini gondolatai most nem a Juventus vagy Moggi hanem a Chievo körül járnak. ”Nekünk csak a holnapi meccsre szabad gondoljunk. Hétfőn majd foglalkozhatunk a firenzei találkozóval, utána de csak utána jöhet a Juventus. A szezon nagyon fontos része elé nézünk a héten, holnap egy kemény és nagyon nehéz meccsre számítok A veronaiak nyugodtan készülhettek erre az összecsapásra, nekünk tegnapelőtt még helyt kellett állni a kupában is. Aggódok, mert a Chievo eddig nagyon eredményes a bajnokságban, de természetesen a három pontot tartom csak elfogadható eredménynek. Számunkra létkérdés ez a siker.”
  • McFrost
  • Monoton
    Lesz!
  • Csesza
    sajna én nemtok, pedig jó lenne minél előbb megtudni?!
  • McFrost
    van sztream?
  • Csesza
    holnap Inter - Chievo 15:00
  • R9
    nektek már nincs
    más:
    lazionak nem volt esélye Adriano meg olyanokat kihagyott....
  • DONGUBA
    ah ah sok esely nincs ra
  • Japep
    Remélem továbbmentek és megnyeritek a kupát!
    :DDDDDDDDDD
  • R9
    Cesar edzésben
  • fsgh
    HT Inter Milan [1 - 0] Lazio
    37' [1 - 0] D. Stankovic
  • R9
    Stankovic kilQtte a pipát rendesen :|
  • R9
    én sem tom :-\
  • Japep
    Amúgy mi van mostanában Adrianoval???
    Mostanában nem ontja a gólokat, sajnos!
  • R9
    1:0 Stankovic!
  • R9
    aham
  • Japep
    Adriano játszik?
  • fsgh
    22' Inter Milan 0 - 0 Lazio
  • fsgh
    COPPA ITALIA
    14' Inter Milan 0 - 0 Lazio
  • báttyó02
    fáj h elgyütt a románoktul? .}
  • misztör frog
    mivan cigányok örültök ennek a kiégett ráknak ?

ezkelnektek
  • Csesza
    Cesar az Interé

Feb. 1. 09:44 -Milano- Immáron hivatalos a hír, Cesar a Lazioból az Internazionalehoz igazolt. A dolgot mind a két egyesület megerősítette a tegnapi nap folyamán. A San Paoloban született játékos (1974/10/24) a 2001/02-es idényben érkezett a Laziohoz és most kölcsönben az Interhez került. A Laziohoz cserébe került két fiatal tulajdonjogának 50%-a, közülük Quadri marad kölcsönben a Pizzighettone játékosa 2006.június 30-ig, még Siqueira a Lazionál folytatja most kölcsönben nyártól pedig a két egyesület közös tulajdona lesz majd.
    Az ügylet sokáig úgy tűnt kútba esik majd, ám az utolsó pillanatban megszületett mégis a megállapodás. A játékos meg is tette az első nyilatkozatát mint Inter játékos: ½Remélem vissza fogok tudni adni abból a bizalomból a klubnak amit belém fektettek. Nagyon régóta érdeklődik már irántam az Inter, a vezetői már bebizonyították többször hogy számítanak rám Milanoban. Akár várhattak volna nyárig, hiszen akkor ingyen is megkaptak volna, mégis azonnal leigazoltak még ennek a tudatában is. A kékfeketéknél vannak honfitáraim illetve olyan játékosok is akiket elég jól ismerek már. Nagyon bizakodóan várom ezt az új korszakot. Mancinivel dolgoztam már korábban is együtt, ő több helyen is tudott alkalmazni engem, voltam nála szélső, de a 4-3-3-ban támadó is. Vele nyertük meg Rómában az Olasz Kupát, ez a mai napig nagyon szép emlék a számomra. Éppen egy sérülésből épülök fel de mindent meg fogok tenni az edzéseken hogy Mancini megadja nekem a lehetőséget a jövőben. Szerintem 10 napon belül már együtt edzhetek az új csapattársaimmal.½
  • Csesza
    Moratti is feladta?

Jan. 31. 10:26 -Milano- Mancini már nem nagyon hisz a scudettoban. A hétvégén több fórumon is nyilatkozott, hogy az első számú és reális célja a csapatnak idén is a Coppa Italia elhódítása lehet, mivel a másik két sorozatban csak a bravúr segíthet a végső diadalhoz. Most pedig a klub tulajdonosa Massimo Moratti is csatlakozott a sorhoz, szerinte sem lehet már megfogni a Juventust. ½Felesleges illúziókat kergetni, de persze mindent meg kell tenni a hátralévő 16 meccsen. De egy dolgot jobb ha tisztázunk, innentől már nem a mi kezünkben van az irányítás. Ebben maximálisan egyet értek Mancinivel½
    Hát igen miközben a csapatnak minden meccset nyernie kellene -ami már önmagában is szinte lehetetlen kihívás- addig a Capello vezette Juventusnak el kellene kezdenie botladozni. ½A Juventus menetel, de ránk sem lehet panasz hiszen nem emlékszem mikor szerepeltünk ilyen eredményesen. Nem adjuk fel látja mindenki, szerintem mind a két csapat csak dícséretet érdemel. Én a Lecce meccsel is elégedett vagyok. Idegenben magabiztosan játszva szereztük meg a három pontot. A mercato? A Cesar ügyben nincs nagy újdonság, azóta nem hívott senki. Materazzi? Nem fog menni sehova, ebben biztos vagyok.½

- én erre nem mondok már semmit...
  • Csesza
    Az Inter is aláírt a Mediaset-hez

Jan. 31. 10:16 -Milano- Ahogyan azt várni lehetett a Juventus karácsonyi hiperszerződése után az Internazionale is megegyezett a tv jogokról a Berlusconi tulajdonban lévő Mediaset-el. Az Inter ugyan valamivel kevesebbért 210 millió euróért értékesítette a 2007/08 és a 2008/09-es idényt tv jogait. Az elkövetkezendő hetekben a Milanon lesz a sor, nekik állítólag 220 milliót fizetnek majd.

- nem rossz kis summa -
  • McFrost