34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • faláb
    Adriano-nak sok boldog születésnapot kivánok
  • Monoton
    "Ez szégyen,hogy egy olasz sincs a csapatotokban" a kulcs-szó Internazionale!
  • gabber_saviola

Vitantonio Liuzzi
  • SuperPippo
    Ez szégyen,hogy egy olasz sincs a csapatotokban.Bezzeg argentín,látszik is a habitusukon.Killy,Veron,Samuel.Persze Cordoba,Sztankovic is élen jár a rugdosódásba.Nincs még 1 ilyen alattomosan,durván játszó csapat sztem(és nem szurkoltam ajuventusnak! ).J.Zanetti,Adriano,Recoba,Martins viszont nagy játékosok,Figoval sincs bajom.Kicsit sok az argentín a keretben,ne tudom mi a f...nak
    Csak a véleményem írtam le,nem hangulatot akartam kelteni.Forza Milano másik fele:)
  • gabber_saviola
    nah azért ne komolytalankodjuk el
  • DEXTER92
    Milan letyen felül :P
  • Sheva
  • DEXTER92
    Gondolom most el vagytok keseredve a tegnapi meccs hatására. Szerintem a Juve nem érdemelte meg a győzelmet, Ibrahimovic amúgy meg szerintem nem is játszik annyira jól. Amikor a gólt rúgta, csak annyit kellett tennie (mivel jó helyen volt), hogy kicsit elindul a kapu felé, és belövi a labdát (na jó.. + a 2 védő :P) De az túlzás volt amit a kommentátor mondott, hogy "milyen messze volt Ibrahimovic a kaputól mikor beadták a labdát". Utána meg le is jött. A megnemadott Inter gól meg iszonyat nagy pehh volt, mer amúgy gyönyörű gól volt. És hát ugye Del Piero... tényleg nagyon jól rúgja a szabadrúgásokat... én jobban örültem volna ha az Inter nyer, mert legalább a Juventusnak nem lesz nagyobb előnye a Milannal szemben :P
  • gabber_saviola
    a tabbella sem stimmel :P
    tessék javítani
  • faláb
    nem láttam a meccset,de tényleg kamu szabaddal nyert a Juve?
  • R9
    kitöröltem mert a végén mentek sírni a moderátoroknak
  • R9
    Stankovic:½Veron sérülése döntő volt½
    Feb. 13. 11:19 -San Siro- Akárcsak a többiek Dejan Stankovic is roppant idegesen vonult le a pályáról a lefújást követően. Később aztán elmondta hogy miért zárta be az újságírók előtt az öltözőfolyosó ajtaját. ½Azért zártam be mert beszédünk volt egymással. Jobbnak éreztem hogyha a kamerák nem jönnek utánunk, hiszen mindenki nagyon ideges volt. Hogy hol veszítette el az Inter a meccset? A pályán. Nem voltunk egyáltalán rosszak, talán az elején kissé álmosan kezdtünk. Aztán Veron kiesése nagyban befolyásolta a további történéseket. De ha például Oba az elején nem könnyelmű annál a ziccernél minden másképp alakulhatott volna. De ők nyertek így nincs mit mondani. Emelt fővel vonulhattunk le és bármilyen furcsa továbbra sem adjuk fel a reményt.½

• R9
    Figo a meccs után
    Feb. 13. 11:14 -San Siro- Luis Figo nagyon ideges állapotban hagyta el a San Sirot a Juventus elleni 1-2-es meccset követően. A portugál játékos is a Nedved javára befújt szabadrúgást nehezményezte amelyet Del Piero gólra váltott. ½Szégyen ami ma itt történt. Talán mindenkinek jobb lenne most elmenni pihennie egy kicsit.½ mondta és beüllt a feleségével a kocsijába és elhagyta a stadiont.

• R9
    zlatan egy utolsó ****
    Mancini:½Nedved egy nagy szimuláns½
    Feb. 13. 11:11 -San Siro- Roberto Mancini igen dühös és elkeseredett volt a lefújást követően. ½Láttam hogy közvetett szabadrúgás lesz, de mikor Adriano nekifutott a labdának már nem foglalkoztam a bíróval. Előtte szóltam Samuelnek hogy mondja meg Adrianonak: nem lőheti rá elsőre. Kár érte. A meccsről? A Juventus jól kezdett ezt elismerem, de az utolsó 20 percben lefociztuk őket. Veron kiesésével az első félidő közepén át kellett szerveznem a csapatot, ez eleinte egy kis gonddal járt de végül túléltük azt az időszakot. Sőt egy idő után már jobban ment a csapatnak Veron nélkül. A bekapott gól előtt jobban játszottunk, majd az egyenlítés után meg akartuk nyerni a meccset, ám jött Del Piero gólja. Persze ami előtte történt. Pavel egy nagy szimuláns, mindig dobálja magát és így folyamatosan ki tud olyan szabadrúgásokat csikarni amelyek nem is járnának. Tízből egyet pedig csak belőnnek valahogyan... Amúgy a játékvezetőre egy szavunk sem lehet, arról hogy Nedved milyen felfogásban játszik nem Paparesta tehet.½

• 9csöves9
    de olyan ne mondjon ilyeneket akinek a csapatába undorító mészárosok vannak csak akik a labdával nem foglalkoznak
  • DJ Bee18
    Ne haragudj, amit a magyarok ellen művelt, azzal bőven kiérdemli ezt a címet...
  • 9csöves9
    jah ha Zlatan patkány akkor mi az undorító dél amerikai különítményük...
  • Kaplan
    Inter-Juventus 1:2
    g.:Samuel ill. Patkány (Gratulálok ez jellemzi az értelmi szintetek..), Del Piero.

A lényeg, hogy kikaptatok de nagyon. Szar volt a csapatotok ez az igazság.
    Egy embert becsülök nagyon az Interben ő : Recoba! Nem itt lenne a helye, így semmit nem fog nyerni,pedig megérdemelné.
  • gabber_saviola
    ejha mi marattki
  • Sheva
    bazze mit hagyott ki
  • gabber_saviola
    szevasz :P
  • Sheva
    :DDDDDD
    ne zsarold szegény :DDDD
  • R9
    ha most gólt kapunk kikapcsolom a tv-t :D
  • R9
    cordoba annyit szabálytalankodik
  • gabber_saviola
    Adriánónak nemigen megy mostanában
  • R9
    Na végre lejön Adri...ugyse csinált semmit
  • R9
    most ne kapjunk gólt
  • R9
    Jöjjön már Recoba könyörgöm :((
  • R9
    az áruló is megkapta a magáét
  • gabber_saviola
    de hülevagy :P
  • R9
    drogos :P
  • gabber_saviola
    azki? :P
  • R9
    megjött a füves
  • R9
    na most mindent bele fiuk!
  • gabber_saviola
    1-1
  • R9
    GÓÓÓÓÓÓÓL! VÉGRE!+!!!
  • Sheva
    Zlatan geccccccccccccccccccccccije
  • R9
    ez a nyomorék behozhatná már Recobát
  • gabber_saviola
    semmi csúnyát nem mondtam asszem
  • R9
    szép volt samuel remélem nem kell fel ez a mocsok :)