34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • DJ Bee18
    basszus, remélem továbbjuttok, másnak már kicsit se tudok drukkolni (REAL elsősorban, Werder, Liverpool, mind kiestek :D)
  • R9
  • R9
    J.Zanetti½Ronaldo nagyszerű!
    Mar. 9. 14:41 -Milano- Tegnap Javier Zanettivel készült egy interjú melynek az elején természetesen a Ronaldo visszatérésével kapcsolatos pletykákról mondta el a véleményét. ½Egy nagyszerű játékosról beszélünk, de szerintem túl korai lenne még bármiféle leigazolással kapcsolatban szóba hozni őt. Meglátjuk hogy a szezon hogyan alakul aztán a nyáron a klub vezetése úgyis meg fogja hozni a maga döntését.
    Ezután más dolgokról faggaták a kapitányt. Például arról hogy mi újság van az öltözőben. ½Minden alkalommal mikor gondjaink adódnak napirendre kerül ez a téma, hogy a csapaton belül széthúzás van. Garantálhatok mindenkit arról hogy ez egyáltalán nem igaz. Alázatosan dolgozik mindenki az edzéseken a meccsen pedig törekszik a tudása legjavát adni hogy a csapat megnyerje az éppen aktuális összecsapását. A mai foci eredménycentrikus, de ha vesszük például a vasárnapi meccset akkor ott mindenki láthatta hogy a 20.perctől egy csapat volt csak a pályán, mégpedig az Inter.½
    Azt beszélik hogy egy nap vissza fogják vonultatni a 4-es számú mezt, azt amelyikben a jelenlegi kapitány játszik - természetesen csak akkor amikor a visszavonulás mellett fog dönteni. ½Öröm ilyeneket hallani. Mindig mondtam hogy az Inter az én otthonom és természetsen eszem ágába sem jut hogy más csapat mezét húzzam magamra a jövőben.½
    Arra kérdésre hogy Veron ideális helyettese Ballack lenne így reagált. ½Ballack egy játékos de azt hiszen hogy Veron már megmutatta és még meg is fogja mutatni hogy az Inter egyik kiemelkedő egyénisége.½
    Végül pedig már a BL sorsolásról esett szó. ½Újabb derby a Bajnokok Ligájában? Minden megtörténhet, de számunkra az első dolog az hogy túljussunk az Ajaxon."
  • Csesza
    igen kijvaította a hibáját, igaz én nagy különbségű Roma győzelmet jósoltam de azaz igazság hogy csalódott vagyok az 1-1et illetően, sztem sokkal többet támadtunk mint a Roma, megérdemeltük volna a győzelmet a Romának csak jobb periódusai voltak, de hát ilyen a foci
  • tomcat1
    Azért ez a hülye Mate megmutatta mi a foci :)
    lassú, de helyezkedeik + fejel is!
  • bmffm856
    ne szapuljátok Materazzit...:):)

ő egynelített nektek :D:D:D

küöszönjük Nerazzurrik! Ez nekünk ideiglenesen 4. helyet ér :D:D
  • mohuska
    stíllll....hehe
  • Csesza
    iszonyat szarok vagyunk, ha akarna a Roma simán lőhetne még gólt, de ne legyen igazam és a csapat összeállítás már megint ?!

Materazzi meg borzasztó...

de mondom ne legyen igazam, egyenlítsünk ki és nyerjük meg :\
  • R9
    mivan?:DD:
  • Csesza
    én 4-1-et tippelek a Roma-nak :((((
  • Kaplan
    1-0
  • fsgh
    nemsokára meccs!!!!!
    FORZA INTER!!!!!
  • R9
    Nah.. holnap este Roma - Inter ! Megkell őket taposni
  • Csesza
    Martins Nigériába utazott

Feb. 28. 17:17 -Milánó-

Tegnap este Obafemi Martins Giacinto Facchetti engedélyét kérte ahhoz, hogy személyes okokból elhagyhassa Milánót, és Lagosba utazhasson. A Marco Branca technikai igazgatóval és Roberto Mancini vezetőedzővel kötött megállapodás értelmében Martins megkapta az engedélyt, hogy Nigériába utazhasson.

remélem hétvégére visszajön...
  • Csesza
    tied a pálya :P
  • Kaplan
    oké, akkor majd beszélünk a inter.hu karbantartójával
  • Csesza
    remélem megbocsátasz hogy azt irtam ide ki ami a www.internazionale.hu-n van kiírva, azthittem hogy ez megbízható, de remélem megbocsátasz és lehetek ujra igazi inter drukker
  • R9
    neee légyszi
    ^^
  • DJ Bee18
    ne örülj, majd elküldjük :DDDD
  • Kaplan
    Gratulálok! Mondta egy szóval is, hogy NEM igazi Inter drukker?...
  • R9
    Gratulálok! Akkora baromságot írtál!
    Attól hogy elírta az időpontot még nem igazi Inter drukker?
  • Kaplan
    Gratulálok! Igazi Inter drukker!

A meccs időpontja:

20:30 Roma - : - Inter
    (Vasárnap)

...
  • gabber_saviola
    remélem mostmár vki megállítja a Rómát :P
  • tomcat1
    Sima kettes!!!!!!!
  • Csesza
    VASÁRNAP 15:00 ROMA-INTERNAZIONALE
  • Csesza
    -Cruz:½Adrianonak ajánlom ezt a sikert½

Feb. 27. 10:33 -Milano- Julio Ricardo Cruz tegnap két góllal vette ki a részét az Udinese legyőzéséből és a meccset követően is rendkívül szimpatikus módon nyilatkozott. ½Nem mehetünk el szó nélkül amellett hogy Adriano nem lehetett velünk - ki tudja hogy miért. Érte is nyertünk ma, mivel nagyon akartuk ezt a sikert. Örülök hogy most kezdőként is eredményes tudtam lenni, mivel eddig főképpen csereként beállva lőttem gólokat. Persze jó ez a két találat az önbizalmamnak, de itt a lényeg az hogy ebből a csapat tudott legjobban profitálni.Ronaldo? Szerintem mindenkinek jobb ha ottmarad ahol van.½

:DDDD az uccsó mondattal 1et értek!
  • tomcat1
    Az a baj h. már ávek óta a Juve + a milan után vagyunk harmadikak :(
  • fsgh
    tx:)
  • gabber_saviola
    grat
  • fsgh
    JÓ EZ A 3-1:)
  • R9
    * Banner frissítve
  • R9
    jah, aludtam =D
  • faláb
    Na végre megtört Martins gólcsendje
  • fsgh
    61' Inter Milan [3 - 0] Udinese
    18' [1 - 0] J.R. Cruz (pen.)
    44' C. Obodo
    47' [2 - 0] J.R. Cruz
    60' [3 - 0] O. Martins
    Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

ééés már három!!!!MARTINS
  • fsgh
    50' Inter Milan [2 - 0] Udinese
    44' C. Obodo
    47' [2 - 0] J.R. Cruz

2!!CRUZZ!!!!

(Már nem azért de hol an ilyenkor a többi Inter "Drukker"????)
  • fsgh
    41' Inter Milan [1 - 0] Udinese

EZ AZ!!!!GÓÓÓL VEZETÜNK!!!!
  • fsgh
    Akkor FORZA INTER!!!!!!:)

Vezet a Lecce a Juve ellen!!!:))
  • R9

Adriano: Mégis 2 meccses eltiltás!
    Feb. 25. 16:40 -Milánó- A Figc, tehát az Olasz Labdarúgó Szövetség a tegnapi napon fellebbezést nyújtott be Adriano büntetésének anulláláával kapcsolatban, így ma délben a liga illetékes bizottsága újra megvizsgálta az ügyet, és hoztak egy Adriano eltiltásának visszaállításáról szóló határozatot, így kedvenc csapatunk brazil csatárának most már biztosan ki kell hagynia a holnapi, Udinese, valamint a soron következő, Roma elleni bajnoki összecsapást.
    A dolog pikantériája, hogy az eset -most már mondhatjuk, hogy Adriano mellett második szenvedő alanya-, a livornoi bekk, Alessandro Grandoni egy nyilatkozatában megvédte Adrianot, és helyesnek tartotta az -akkori- döntést, miszerint eltörölték Adriano két bajnokira szóló eltiltását.

• R9
    cu
  • fernando torres
    vádlija komolyabb
    [jobb vádliját nézi]