34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#3248 basszus, remélem továbbjuttok, másnak már kicsit se tudok drukkolni (REAL elsősorban, Werder, Liverpool, mind kiestek :D) -
R9 #3247 -
R9 #3246 J.Zanetti½Ronaldo nagyszerű!
Mar. 9. 14:41 -Milano- Tegnap Javier Zanettivel készült egy interjú melynek az elején természetesen a Ronaldo visszatérésével kapcsolatos pletykákról mondta el a véleményét. ½Egy nagyszerű játékosról beszélünk, de szerintem túl korai lenne még bármiféle leigazolással kapcsolatban szóba hozni őt. Meglátjuk hogy a szezon hogyan alakul aztán a nyáron a klub vezetése úgyis meg fogja hozni a maga döntését.
Ezután más dolgokról faggaták a kapitányt. Például arról hogy mi újság van az öltözőben. ½Minden alkalommal mikor gondjaink adódnak napirendre kerül ez a téma, hogy a csapaton belül széthúzás van. Garantálhatok mindenkit arról hogy ez egyáltalán nem igaz. Alázatosan dolgozik mindenki az edzéseken a meccsen pedig törekszik a tudása legjavát adni hogy a csapat megnyerje az éppen aktuális összecsapását. A mai foci eredménycentrikus, de ha vesszük például a vasárnapi meccset akkor ott mindenki láthatta hogy a 20.perctől egy csapat volt csak a pályán, mégpedig az Inter.½
Azt beszélik hogy egy nap vissza fogják vonultatni a 4-es számú mezt, azt amelyikben a jelenlegi kapitány játszik - természetesen csak akkor amikor a visszavonulás mellett fog dönteni. ½Öröm ilyeneket hallani. Mindig mondtam hogy az Inter az én otthonom és természetsen eszem ágába sem jut hogy más csapat mezét húzzam magamra a jövőben.½
Arra kérdésre hogy Veron ideális helyettese Ballack lenne így reagált. ½Ballack egy játékos de azt hiszen hogy Veron már megmutatta és még meg is fogja mutatni hogy az Inter egyik kiemelkedő egyénisége.½
Végül pedig már a BL sorsolásról esett szó. ½Újabb derby a Bajnokok Ligájában? Minden megtörténhet, de számunkra az első dolog az hogy túljussunk az Ajaxon."
-
Csesza #3245 igen kijvaította a hibáját, igaz én nagy különbségű Roma győzelmet jósoltam de azaz igazság hogy csalódott vagyok az 1-1et illetően, sztem sokkal többet támadtunk mint a Roma, megérdemeltük volna a győzelmet a Romának csak jobb periódusai voltak, de hát ilyen a foci -
tomcat1 #3244 Azért ez a hülye Mate megmutatta mi a foci :)
lassú, de helyezkedeik + fejel is! -
#3243 ne szapuljátok Materazzit...:):)
ő egynelített nektek :D:D:D
küöszönjük Nerazzurrik! Ez nekünk ideiglenesen 4. helyet ér :D:D -
mohuska #3242 stíllll....hehe -
Csesza #3241 iszonyat szarok vagyunk, ha akarna a Roma simán lőhetne még gólt, de ne legyen igazam és a csapat összeállítás már megint ?!
Materazzi meg borzasztó...
de mondom ne legyen igazam, egyenlítsünk ki és nyerjük meg :\ -
R9 #3240 mivan?:DD: -
Csesza #3239 én 4-1-et tippelek a Roma-nak :(((( -
#3238 1-0 -
#3237 nemsokára meccs!!!!!
FORZA INTER!!!!! -
R9 #3236 Nah.. holnap este Roma - Inter ! Megkell őket taposni -
Csesza #3235 Martins Nigériába utazott
Feb. 28. 17:17 -Milánó-
Tegnap este Obafemi Martins Giacinto Facchetti engedélyét kérte ahhoz, hogy személyes okokból elhagyhassa Milánót, és Lagosba utazhasson. A Marco Branca technikai igazgatóval és Roberto Mancini vezetőedzővel kötött megállapodás értelmében Martins megkapta az engedélyt, hogy Nigériába utazhasson.
remélem hétvégére visszajön... -
Csesza #3234 tied a pálya :P -
#3233 oké, akkor majd beszélünk a inter.hu karbantartójával -
Csesza #3232 remélem megbocsátasz hogy azt irtam ide ki ami a www.internazionale.hu-n van kiírva, azthittem hogy ez megbízható, de remélem megbocsátasz és lehetek ujra igazi inter drukker -
R9 #3231 neee légyszi
^^ -
#3230 ne örülj, majd elküldjük :DDDD -
#3229 Gratulálok! Mondta egy szóval is, hogy NEM igazi Inter drukker?... -
R9 #3228 Gratulálok! Akkora baromságot írtál!
Attól hogy elírta az időpontot még nem igazi Inter drukker? -
#3227 Gratulálok! Igazi Inter drukker!
A meccs időpontja:
20:30 Roma - : - Inter
(Vasárnap)
... -
#3226 remélem mostmár vki megállítja a Rómát :P -
tomcat1 #3225 Sima kettes!!!!!!! -
Csesza #3224 VASÁRNAP 15:00 ROMA-INTERNAZIONALE -
Csesza #3223 -Cruz:½Adrianonak ajánlom ezt a sikert½
Feb. 27. 10:33 -Milano- Julio Ricardo Cruz tegnap két góllal vette ki a részét az Udinese legyőzéséből és a meccset követően is rendkívül szimpatikus módon nyilatkozott. ½Nem mehetünk el szó nélkül amellett hogy Adriano nem lehetett velünk - ki tudja hogy miért. Érte is nyertünk ma, mivel nagyon akartuk ezt a sikert. Örülök hogy most kezdőként is eredményes tudtam lenni, mivel eddig főképpen csereként beállva lőttem gólokat. Persze jó ez a két találat az önbizalmamnak, de itt a lényeg az hogy ebből a csapat tudott legjobban profitálni.Ronaldo? Szerintem mindenkinek jobb ha ottmarad ahol van.½
:DDDD az uccsó mondattal 1et értek! -
tomcat1 #3222 Az a baj h. már ávek óta a Juve + a milan után vagyunk harmadikak :( -
#3221 tx:) -
#3220 grat -
#3219 JÓ EZ A 3-1:) -
R9 #3218 * Banner frissítve -
R9 #3217 jah, aludtam =D -
faláb #3216 Na végre megtört Martins gólcsendje -
#3215 61' Inter Milan [3 - 0] Udinese
18' [1 - 0] J.R. Cruz (pen.)
44' C. Obodo
47' [2 - 0] J.R. Cruz
60' [3 - 0] O. Martins
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
ééés már három!!!!MARTINS -
#3214 50' Inter Milan [2 - 0] Udinese
44' C. Obodo
47' [2 - 0] J.R. Cruz
2!!CRUZZ!!!!
(Már nem azért de hol an ilyenkor a többi Inter "Drukker"????) -
#3213 41' Inter Milan [1 - 0] Udinese
EZ AZ!!!!GÓÓÓL VEZETÜNK!!!! -
#3212 Akkor FORZA INTER!!!!!!:)
Vezet a Lecce a Juve ellen!!!:)) -
R9 #3211
Adriano: Mégis 2 meccses eltiltás!
Feb. 25. 16:40 -Milánó- A Figc, tehát az Olasz Labdarúgó Szövetség a tegnapi napon fellebbezést nyújtott be Adriano büntetésének anulláláával kapcsolatban, így ma délben a liga illetékes bizottsága újra megvizsgálta az ügyet, és hoztak egy Adriano eltiltásának visszaállításáról szóló határozatot, így kedvenc csapatunk brazil csatárának most már biztosan ki kell hagynia a holnapi, Udinese, valamint a soron következő, Roma elleni bajnoki összecsapást.
A dolog pikantériája, hogy az eset -most már mondhatjuk, hogy Adriano mellett második szenvedő alanya-, a livornoi bekk, Alessandro Grandoni egy nyilatkozatában megvédte Adrianot, és helyesnek tartotta az -akkori- döntést, miszerint eltörölték Adriano két bajnokira szóló eltiltását.
-
R9 #3210 cu -
#3209 vádlija komolyabb
[jobb vádliját nézi]