34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • faláb
    Az öszes elit csapat topikjában szétnéztem pár fórumon és szinte senki se örült volna Riquelmének...Csak az Interesek...
  • Csesza
    nem nagy csapat de nagyobb, és majdnem az összes elit csapat hívta, Aimar jó játékos de még egy szaros Valenciába se fért be sőt a Zaragozába se nagyon fog sokat jáccani
  • faláb
    Miért talán a Villareal nagycsapat...
  • Csesza
    ha jobb lenne nem a Zarogozában játszana, már ha játszik
  • faláb
    Aimar azért jobb ha összeszedi magát...
  • Csesza
    eggyik se jobb mint Riquelme
  • Csesza
    nahtessék...
  • 9csöves9
    2 éve is gólkirályt csinált abból a nyomorék Forlanból
  • faláb
    igazi nagycsapatba nem való én azt mondom...
    Az argentin kapitány meg nem normális,van Riquelmenel jobb irányító is,pl. Aimar,D'alessandro hogy csak két nevet említsek...
  • Csesza
    hidd el nem szarért-hugyért játszik állandóan az argentín válogatottban és ontja a gólpasszokat a Villareal-ban
  • faláb
    én helyett és...
  • faláb
    olvasok pár argentinos fórumot én nem nagyon vannak oda a játékáért...
    csak lassítani tudja a játékot,nem látok benne semmi lendületet,a hetvenes években még sztárjátékosnak számítana de a mai fociban nem elég néhány jó passz meg lövés...
  • Csesza
    ezt tudom, így már teljesen mind1, csak felhozta a srác a témát én meg válaszoltam
  • Csesza
    azért mert kibaszott jó játékos, gondolom nem sok spanyol focit és argentín válogatott meccset nézzel?!
  • faláb
    A fociban nincs ha...
  • faláb
    De kérdem én,miért sztároljátok annyira Riquelmet?
  • Csesza
    mondom minden olasz focit SZERETŐ...
  • Csesza
    Vieira sokkal drágább lett volna ha nincs a balhé a Juvéval
  • fsgh
    kell a pihi a középpályásoknak ráadásul Solari és Gonzalez mikor kerüljön be a kezdőbe ha nem egy Sporting ellen...
  • fsgh
    nahh pörögjünk mááár:))

sztem:

Toldo

Grosso Materazzi Samuel Zanetti

Solari Vieira Dacourt Gonzalez

Zlatan Adriano
  • _Vegeta_
    Jaja. :)
  • fsgh
    MANCINI'S SQUAD FOR SPORTING V INTER
    Monday, 11 September 2006 13:56:01

[FOTO Monday, 11 September 2006 13:56:01] APPIANO GENTILE - Roberto Mancini has named a 20-player squad for Tuesday's Champions League Group B Matchday 1 game with Sporting Lisbon (Estadio Jose Alvalade at 20:45):

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo

na akkor szezgessünk:) ebből ki lesz a kezdő 11?:))
  • faláb
    És százszor drágább...
    Szerintem nem is olyan nagy hajtás Riquelme mint itt néhányan gondolják...
  • fsgh
    :DDD hát jah vannak a fehér hollók akik mindkettőt szeretik:)) (Mi:D)
    Örülök hogy szimpatizálsz a csapattal:) Forza Figo!:)))
  • _Vegeta_
    En speciel az olasz focit utalom es az interrel meg megvagyok. :D
  • Csesza
    ez teljesen igaz, Riquelme ezerszer jobb mint Vieira és most tényleg nem sok mindent nyujtott az utóbbi meccsen :)
  • Thomee
    Ancelotti nyilatkozata: "Az Inter eredménye nem ad okot az aggodalomra. Később velük is foglalkozunk, de majd csak a pályán"

Hát nemtudom:) Azért egy Fiorentina aki tavaly több sztárgárdát is kivert azt hiszem, és ott volt a 4. helyen nem olyan könnyű megvernu, ráadásul a Milan a Lazioval játszott, most szerintem a Fio jobb mint a Lazio,és ők csak 2-t rúgtak nekik és ők sem játszottak jobban.
    Nem nagyképű kicsit Ancelotti?
  • Thomee
    Na ezt elírtam, nincs 2 Crespo, egyik Crespo helyett Ibrahimovicot akartam írni:)
  • Thomee
    Riquelme meg szépen osztogatná a labdákat Cresponak, Adrianonak meg Cresponak.
  • Thomee
    Lehet hülyének tartok majd, de őszintén megmondva én Vieira helyett Riquelmét hoztam volna ide. Amíg néztem a meccset hát Vieira csak sétált fel-alá. Ezen a meccsen nem sokat mutatott de lehet csak én vagyok hülye.
  • fsgh
    1hónapra dőlt ki Cambiasso és Cruz!:((((((((((8
  • fsgh
    üdvözlünk itt Thomee:))) Forza Inter:)
  • Thomee
    Én új vagyok itt, de az Internek drukkolok, szal egy emberrel bővült az utált emberek listája;)
  • Csesza
    :DDDD majd megszokod, engem már nem zavar, de csak szólok hogy ezen a fórumon minden olasz focit szerető szurkoló utálja az Inter-t, nem kell velük foglalkozni, ennyi
  • Thomee
    Nem értem most végülis miért a Juve szurkolóknak áll feljebb. Utálnak mert az Internek adták a bajnoki címet, de mégiscsak nem mi csaltunk. Valhol olvastam Juve topicban hogy szerintük az Inter rendezte ezt az egészet.
  • banok
    Fiorentina-Internazionale összefoglalók

Arab nyelvű
    Rapidshares
    Fiorentina.it-ről kommentár nélkül
    Youtubeos
  • fsgh
    lehet...Én csak örülnék neki mert eddig eredményes:) de sztem tuti nem lesz kezdő max csere:) iszont jó lenne ha Gonzalez kezdő lenne..kíváncsi vagyok rá..
  • Matthewpamer
    betűtípus még mindig gáz amúgy többi jó
    bl-be is tuti zlatan kezdeni fog
  • Csesza
    jah kb. ez csak Burdisso helyett Samuel
  • fsgh
    Szerintetek mi lesz a kezdő 11 a blben?

Szerintem:
    J.Cesar

Grosso Burdisso Cordoba Zanetti

Solari Stankovic Gonzalez

Recoba

Adriano Cruz

ez lenne az ideális kezdő annak szellemében hogy szerintem a Fio meccsen sokan nagyn elfáradtak...pl Vieira válogatott meccs után kapásból egy rangadó...Meg Figo is fáradtnak tűnt...