34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
faláb #5171 Az öszes elit csapat topikjában szétnéztem pár fórumon és szinte senki se örült volna Riquelmének...Csak az Interesek...
-
Csesza #5170 nem nagy csapat de nagyobb, és majdnem az összes elit csapat hívta, Aimar jó játékos de még egy szaros Valenciába se fért be sőt a Zaragozába se nagyon fog sokat jáccani -
faláb #5169 Miért talán a Villareal nagycsapat... -
Csesza #5168 ha jobb lenne nem a Zarogozában játszana, már ha játszik -
faláb #5167 Aimar azért jobb ha összeszedi magát... -
Csesza #5166 eggyik se jobb mint Riquelme -
Csesza #5165 nahtessék... -
#5164 2 éve is gólkirályt csinált abból a nyomorék Forlanból -
faláb #5163 igazi nagycsapatba nem való én azt mondom...
Az argentin kapitány meg nem normális,van Riquelmenel jobb irányító is,pl. Aimar,D'alessandro hogy csak két nevet említsek... -
Csesza #5162 hidd el nem szarért-hugyért játszik állandóan az argentín válogatottban és ontja a gólpasszokat a Villareal-ban -
faláb #5161 én helyett és... -
faláb #5160 olvasok pár argentinos fórumot én nem nagyon vannak oda a játékáért...
csak lassítani tudja a játékot,nem látok benne semmi lendületet,a hetvenes években még sztárjátékosnak számítana de a mai fociban nem elég néhány jó passz meg lövés... -
Csesza #5159 ezt tudom, így már teljesen mind1, csak felhozta a srác a témát én meg válaszoltam -
Csesza #5158 azért mert kibaszott jó játékos, gondolom nem sok spanyol focit és argentín válogatott meccset nézzel?! -
faláb #5157 A fociban nincs ha... -
faláb #5156 De kérdem én,miért sztároljátok annyira Riquelmet?
-
Csesza #5155 mondom minden olasz focit SZERETŐ... -
Csesza #5154 Vieira sokkal drágább lett volna ha nincs a balhé a Juvéval -
#5153 kell a pihi a középpályásoknak ráadásul Solari és Gonzalez mikor kerüljön be a kezdőbe ha nem egy Sporting ellen... -
#5152 nahh pörögjünk mááár:))
sztem:
Toldo
Grosso Materazzi Samuel Zanetti
Solari Vieira Dacourt Gonzalez
Zlatan Adriano -
_Vegeta_ #5151 Jaja. :) -
#5150 MANCINI'S SQUAD FOR SPORTING V INTER
Monday, 11 September 2006 13:56:01
[FOTO Monday, 11 September 2006 13:56:01] APPIANO GENTILE - Roberto Mancini has named a 20-player squad for Tuesday's Champions League Group B Matchday 1 game with Sporting Lisbon (Estadio Jose Alvalade at 20:45):
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo
na akkor szezgessünk:) ebből ki lesz a kezdő 11?:)) -
faláb #5149 És százszor drágább...
Szerintem nem is olyan nagy hajtás Riquelme mint itt néhányan gondolják... -
#5148 :DDD hát jah vannak a fehér hollók akik mindkettőt szeretik:)) (Mi:D)
Örülök hogy szimpatizálsz a csapattal:) Forza Figo!:))) -
_Vegeta_ #5147 En speciel az olasz focit utalom es az interrel meg megvagyok. :D -
Csesza #5146 ez teljesen igaz, Riquelme ezerszer jobb mint Vieira és most tényleg nem sok mindent nyujtott az utóbbi meccsen :) -
Thomee #5145 Ancelotti nyilatkozata: "Az Inter eredménye nem ad okot az aggodalomra. Később velük is foglalkozunk, de majd csak a pályán"
Hát nemtudom:) Azért egy Fiorentina aki tavaly több sztárgárdát is kivert azt hiszem, és ott volt a 4. helyen nem olyan könnyű megvernu, ráadásul a Milan a Lazioval játszott, most szerintem a Fio jobb mint a Lazio,és ők csak 2-t rúgtak nekik és ők sem játszottak jobban.
Nem nagyképű kicsit Ancelotti? -
Thomee #5144 Na ezt elírtam, nincs 2 Crespo, egyik Crespo helyett Ibrahimovicot akartam írni:) -
Thomee #5143 Riquelme meg szépen osztogatná a labdákat Cresponak, Adrianonak meg Cresponak. -
Thomee #5142 Lehet hülyének tartok majd, de őszintén megmondva én Vieira helyett Riquelmét hoztam volna ide. Amíg néztem a meccset hát Vieira csak sétált fel-alá. Ezen a meccsen nem sokat mutatott de lehet csak én vagyok hülye. -
#5141 1hónapra dőlt ki Cambiasso és Cruz!:((((((((((8 -
#5140 üdvözlünk itt Thomee:))) Forza Inter:) -
Thomee #5139 Én új vagyok itt, de az Internek drukkolok, szal egy emberrel bővült az utált emberek listája;) -
Csesza #5138 :DDDD majd megszokod, engem már nem zavar, de csak szólok hogy ezen a fórumon minden olasz focit szerető szurkoló utálja az Inter-t, nem kell velük foglalkozni, ennyi -
Thomee #5137 Nem értem most végülis miért a Juve szurkolóknak áll feljebb. Utálnak mert az Internek adták a bajnoki címet, de mégiscsak nem mi csaltunk. Valhol olvastam Juve topicban hogy szerintük az Inter rendezte ezt az egészet. -
#5136 Fiorentina-Internazionale összefoglalók
Arab nyelvű
Rapidshares
Fiorentina.it-ről kommentár nélkül
Youtubeos -
#5135 lehet...Én csak örülnék neki mert eddig eredményes:) de sztem tuti nem lesz kezdő max csere:) iszont jó lenne ha Gonzalez kezdő lenne..kíváncsi vagyok rá.. -
#5134 betűtípus még mindig gáz amúgy többi jó
bl-be is tuti zlatan kezdeni fog -
Csesza #5133 jah kb. ez csak Burdisso helyett Samuel -
#5132 Szerintetek mi lesz a kezdő 11 a blben?
Szerintem:
J.Cesar
Grosso Burdisso Cordoba Zanetti
Solari Stankovic Gonzalez
Recoba
Adriano Cruz
ez lenne az ideális kezdő annak szellemében hogy szerintem a Fio meccsen sokan nagyn elfáradtak...pl Vieira válogatott meccs után kapásból egy rangadó...Meg Figo is fáradtnak tűnt...