34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#5251 R9!:) itt a kép majd tedd rá a szöveget...:)
-
#5250 Csesza! meg tudod oldani hogy ahova gépelünk legyen egy Inter címer?:) sztem jól néze ki:) -
#5249 nm:DDD -
#5248 thx :D -
#5247 ok megbeszéltük: Samp meccs után odadom a képet és az összes szöveget Te írod rá:) -
#5246 csináld meg az alapot had írjam majd rá a szöveget én pls. -
Csesza #5245 -
#5244 ha van rá igény akkor természetesen:) ha gondoljátok a kupáról és a blről is csinálhatok:) (a Sportingról már nem mert mindjárt Samp meccs...) -
#5243 na vééégre... üljenek rá Mancs nyakára hátha csinál már valamit!! sztem a 10 forduló után nem álunk az élen és kikapunk a Bayerntől Mancini helye veszélybe kerül...Én összeségében nem mondom hogy annyira rossz edző, de eddig nem jöttek be a húzásai -
#5242 SADASDF:SFDDDDD!!44 -
Csesza #5241 fsgh! ugye minden meccs után csinálsz ilyen képet mint a Fio-Inter meccsről?! -
Csesza #5240 Mancini, elég volt a hibákból!!!
Sep. 14. 15:04 -Milano- A Szuperkupa végül jól sült el, de csak onnantól hogy 0-3 állt az eredményjelzőn, ráadásul a győztes gól a hosszabbításban esett csak. Jól sült el a bajnoki nyitány is, mert a Fiorentina viszonylag későn tért magához. A Bajnokok Ligájában végül besült a csapat, hiszen úgy szenvedett a nem túl acélos Sporting otthonában vereséget hogy semmi veszélyt nem jelentett a hazai kapura.
Roberto Mancininek nagyon is tudnia kell hogy idén nem hibázhat. Moratti bevásárolt, szinte mindenkit aki szabad volt a játékos piacon. Kellett egy középpályás? Megvette Vieirát? Támadóra volt szükség? Jött Ibrahimovic. De Grosso, Maicon, Dacourt vagy Gonzalez is erősítést jelentett.
Mancini, a csapat pedig mit csinál? Mikor győz, akkor a játék nem meggyőző. Egy ilyen játékos keretből ennél sokkal többet és látványosabbat kellene kihozni, ráadásul most már ott van a győzelmi kényszer is mindenkin. Abba jobb nem is belegondolni ha nem sikerülne megverni a Bayern Münchent otthon…Moratti egyértelmű ultimátumot adott az edzőnek, hogyha egy ilyen idényben mikor a Juve a B-ben van a Milan -8 pontról indul nem jön össze a scudetto akkor Mancininek nincs helye az Inter kispadján. Persze nem egyszerű dolog ennyi emberből csapatot gyúrni de egy edzőnek akkor is felkészültebbnek kell lennie olyan közegben mint a mai mikor egymást érik a bajnoki, kupa és válogatott meccsek. Azokon a kevés edzéseken kellene összekovácsolni a társaságot, mivel ez a mostani állapot közel sem megfelelő. Moratti sem lesz a végtelenségig türelmes, így Mancininek előbb-utóbb meggyőzőbb teljesítménnyel kell majd előrukkolnia.
www.internazionale.hu -
#5239 mi serie a
ti serie b
leszarni lehet de felszarni nem ;]] -
Csesza #5238 NAH JÓLVAN ELÉG VOLT ENNYI MOSTANTÓL AZ INTERÉ A TOPIK!!! -
#5237 te nagyon low vagy divatgec! -
_Vegeta_ #5236 A magyar atlagfiatal keremszepen.
Klikk klikk klikk (japan turistak fenykepezojenek a kattogasa) -
#5235 há inkább a Lazio :} -
Csesza #5234 szevasz punci... vissza se gyere -
#5233 hiába nemvagyok olasz drukker(sőt),de te akkora idióta vagy hogy az hihetetlen adssad
sunyin megnyerik a bajnokságot? inkább a szarventuszod szétbundázta az egész bajnokságot,a bilánnal együtt...nemtom mitvársz hogy ki kapta volna meg a bajnoki cím(ek)et? a lazio vagy mi? :DDD
de nemtudom mit pazarlom iylen faszokra a szót,mikor akkora divat vagy hogy fáj -
faláb #5232 1:nem a kérdésemre válaszoltál
2:A szurkolókat miért kell basztatni?Főleg egy gusztinak...
3:Mi az hogy dagik?!
-
a zsírkereskedő #5231 azt szeretem aki szépen focizik nem pedig azt aki megnyer sunyin egy bajnokságot 3ik helyezettként
egy a lényeg h titeket utállak mert a csapat is szar meg it is
na most flémeltem szevasztok dagik -
faláb #5230 Már nem azért de Javier Zanettiben mit nem szerestz? -
#5229 :AS:AD:ASFS?ADF:SDAFSDFSDA:FSA:FASD
DIVATGECY
-
#5228 -
Monoton #5227 :D:A:SDdddddddd
híreslettél hallod-e :DDDDDDD -
#5226 :DDDDDD!! -
#5225 7-8 éve divatdrukker vagy...gratulálok:) -
#5224 hát ennyi csaptanak tényleg szívből lehet szurkolni gratuléálok -
a zsírkereskedő #5223 igen sok csapatnak szurkolok de nem nektek...
roma-juve-chelsea-mu-nufc-mcfc-ev'ton-psg-bayern-valencia-atlético
a jó csapatoknak szurkolok, meg ahol nincs olyan ember akit nem szeretek-pl ibra,vieira,materazzi,adriano,javier zanetti-csak h párat említsek
amúgy még mielőtt ledivatdrukkerezne valaki elmondom h 7-8 éve folyamatosan ők a kedvenc csapataim -
#5222 :DD ne sértődjetek már^^ -
#5221 zzel teljesen egyet értek...és közben meg minket pasztatnak hogy az Internek adták a bajnoki címet...mintha nem magának köszönhetné a Juve meg a Milan...-.- -
#5220 nem,csak rühellem a szarventuszt,meg a drukkereit is...és nagyon idegesit hogy úgy csinálnak mintha véletlenül lennének a serie b-be -
Csesza #5219 majd meglássuk, amíg helyre tom téríteni a báránykáimat addig nem fogok törölgetni
mindenki tanul... :DDDD -
Csesza #5218 ha guszti akkor meg végképp ne oltsa az Inter-t,nohh
vagy legyen drukker :DDDDDDDD
-
#5217 Szerintem mostantól aki Flémkeltő hsz-t ír azt nyugodan törölni lehet...nem Csesza?:) és akkor nincs gond...
Battyo: amúgy te Inter drukker vagyol?:)) -
#5216 asszem romába is meg még jópár topikba :DD
nemgyenge guszti a srác -
Csesza #5215 amugy most néztem be 1-2topikba és kerestem hogy mien drukker :D a cselzi topikban is megtaláltam :P -
Csesza #5214 MENNY AZ AC MILAN TOPIKBA! NE ITT VERD MAGAD!
#5209 a nagy része rád is vonatkozik -
#5213 "ellenünk"
jajj várjámá melyik cspatodra is gondolsz a 20közül? -
Csesza #5212 nem kérte senki a bocsánatod
a véleményt elfogadjuk, de ez igen, offenzív kárörvendésnek, cukkolásnak tűnt
mi is azt szeretnénk ha pályán dőlne el a bajnoki cím, remélhetőleg a javunkra
nem az Inter okozta ezt a helyzetet úgytudom, tehát rohattul nem mi tehetünk arról hogy itt van a serleg :)...
béke