34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • faláb
    J. Zannetival mi a bajod?
  • faláb
    Recobát azért nem játszatják mert állandóan sérült,mint most is...
  • a zsírkereskedő

leszögezem nem ezért van sok kedvencem
    és régen az intert is bírtam
    csak most véleményem szerint nagyon régóta temető lett
    tényleg rosszul igazolnak és folyamatosan
    vieri mikor még itt volt az összes milan-interen internek szurkoltam de most már...se híre se hamva recobát nem játszaják csak alig egyedül crespo aki majdnem mindíg játszik és birom
    hozáteszem ha materazzi-cordoba-j zanetti-vieira-ibra-adriano elmegy és helyettük olaszokkal feltöltik a csapatot semmi bajom nem lesz az interrel addig marad ez az állapot
  • fsgh
    az a gz hogy neked nem tudom az orrod alá dörgölni hogy kikapot a kedvenc csapatod mert neked anyi van hogy az egyik úgyis nyer:DDDDDDDD
  • a zsírkereskedő
    roma 2vel megy-ja és pizzaro lőtte
  • faláb
    Láttad a meccset?Mert ha nem akkor kár itt mondogatnod hogy szar az Inter...
    Na majd a Parma megleckézteti a Milant úgy érzem...
  • Szabi 22
    Értelmetlen .... gyerek!!!!
  • fsgh
    a jopofizol utáni rész még így is áll^^
  • Szabi 22
    Hátha ez nekd jó pofizás akkor te teljesen ...... vagy!!!!!! Arra akartam utalni hogy milyen gyengék vagytok hogy a sampdoriát nem tudtátok leverni így jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • fsgh
    plz Csesza törölj már...nem kellenek ide ezek a kommentek...
  • a zsírkereskedő
    Internazionale-Sampdoria 1-1
  • fsgh
    40' Siena [0 - 0] AS Roma
    27' E. Brevi(piros)
    Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

jó lenne ha nem nyerne a Roma...bár erre kicsi az esély főleg hogy emberelőnyben vannak:(
  • fsgh
    Milan topicban fikázol itt meg jópofizol..na manjél te a pics**....
  • Szabi 22
    Jó azaz 1-1 nektek! Nézzétek a jó oldalát nem kaptatok ki!
  • fsgh
    azért annyira nem vagyok jó angolból de a főcm magáért beszél...:

IBRAHIMOVIC: "WE TRIED EVERYTHING"
    Saturday, 16 September 2006 23:51:53

[FOTO Saturday, 16 September 2006 23:51:53] MILAN - Zlatan Ibrahimovic spoke on Inter Channel after the 1-1 draw with Sampdoria. "It is very nice to play in this stadium. I'm happy to be able to play here and I always try to do my best," he said. "Unfortunately it didn't go well today but we tried everything to score and win. We only got a point today and it is not enough, but we still have many matches to play so we're looking ahead."

Mi Mindig fáradtak vagyunk erőnléti problémák is vannak:(
  • fsgh
    Legnépszerűbb témák
    1. F1CHL - Retro
    2. 18 Wheels of Steel Haulin
    3. GTR 2 - FIA GT Racing Game
    4. FIFA 07
    5. '80 as évek zenéi
    6. Film Kvíz
    7. Windows: Vista (Longhorn)
    8. FC Internazionale ------------>
    9. Battlefield 2
    10. O. City (Fórumos kalandjáték)
  • fsgh
    logikus fogjuk a bírora...(mondjuk tényeg ellenünk fújt de ez akkor sem mentség...)
  • Csesza
    Az öngól!

Adriano nem megadott gólja
  • Csesza
    Mancini:”Tagliavento rosszul vezette a meccset”

Sep. 16. 23:24 -San Siro- Roberto Mancini a játékvezetőt, és nem a játékosait okolta a Sampdoria elleni 1-1 miatt. ”A Sampdorianak megítélt 11-es nem volt büntető. A szabálytalanság még a tizenhatoson kívül kezdődött meg, ez egyértelmű. A játékvezető rosszul vezette a meccset, ráadásul soha nem volt akció közelben. A mi csatárainknak lefújt mindent, az ellenfélnél pedig semmit pedig lett volna mit. Ráadásul Adriano és Vieira gólja is szabályos volt, így érthető a felháborodásom. Rengeteg helyzetet kialakítottunk, de a labda vagy elkerülte a kaput vagy Castellazzi remekelt. Aztán jött a 11-es, majd pedig csak mi voltunk a pályán. Mindenképpen győzelmet érdemeltünk volna, bár a támadó felfogás miatt könnyen le is kontrázhattak volna. Nem nyertünk pedig kellett volna, de lesz még ilyen meccs bőven ebben a szezonban, remélem tudunk majd tanulni a ma estéből.”

http://www.internazionale.hu/
  • fsgh
    sorry de most nem csinálom ujra:( nincs hozzá hangulatom főleg az 1-1 miatt.. úgyis mindjárt szerda..
  • Matthewpamer
    isten ments :D
  • Csesza
    berakom, de ez így gáz
  • fsgh
    legközelebb figyelek...de ha gondolod r9 és csinálod minden bajnokira bl-re kupára akkor átadom a melót:)
  • Matthewpamer
    nem én csináltam :)
    majd legközelebi ugy lesz
  • Csesza
    ugyanaz a szint...sőőőt
  • Csesza
    csak egy kérésem lenne, az Inter logó legyen már először hogyha hazai pályán játszunk!
  • fsgh
    ennyire szar lenne szerintetek? Rosszabb mint Mancs?
  • faláb
    Erikson?nane...
  • Csesza
    sztem is...
  • fsgh
    Mancininél jobb lenne-.-
  • Matthewpamer
    azt ide ne hozzák az egy csicska
  • fsgh
    Edző kérdésre felmerül egy ujabb alternatíva: Eriksson...
  • fsgh
    zsír thx:)
    úgy kedd körül majd megcsinálom a Romásat is:)
  • Matthewpamer
  • Zsolti9014
    Lippi nem megy oda
  • 9csöves9
    amikor nálatok volt akkor is a világ egyik legjobb edzője volt,nem a tapasztalatlansággal volt a gond
  • fsgh
    az lesz..Lippinek örülnék...Roma elleni rossz eredmény tuti Mancini menesztését vonná maga után...na jo 8all
  • Csesza
    menny aludni...
  • fsgh
    tökre el vagyok kenődve... azt hittem végre egy jó szezon:((( erre Sporting ellen 0-1 aztán Samp ellen 1-1 a Roma mecsre már godolni sem merek:( Fio is majdnem visszahozta a meccset:( Szuperkupán is 3-at kaptunk:(( Teljesen pesszimista vagyok a jövővel kapcsolatban...
  • fsgh
    MANCINI HAGYD EL A SAN SIROT MOST! (big brother:P)