34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • faláb
    THX,báttyót dícsérd,ő csinálta
  • fsgh
    ja és Faláb iszonyat zsír a logód:)
  • fsgh
    sztem elég tapasztalata van mostmár..vb-t is nyert..Mancsnál jobb lenne szvsz...

#5326 :Moratti se hülye...rá megy lassan a gatyája az Interre és nem ér el eredményt..nem fgoja Mancsot itt tartani...nem azt mondom hogy most azonnal kirugja(bár lehet) de ha Roma ellen kikapunk sztem repül...
  • faláb
    Egyszer már volt itt,és nem volt valami jó...
  • Csesza
    ezt most ugy kérdezed mintha mi döntenénk el...
  • Csesza
    senki, mer Moratti bírgya máncsini búráját
  • fsgh
    Lippi???
  • Csesza
    én most fel se hoztam volna hogy szar az edző csak írtam hogy én már ezt mondom régóta, és komolyan ilyen kerettel nem szabadna egyáltalán pontot veszteni sem...

Mancini nem képes normálisan elvezetni ezt a csapatot és ezt nem a mai meccs alapján mondom
  • faláb
    Na és szerinted ki lenne az új edző?
  • fsgh
    De itt épp az a lényeg hogy az első félidőben voltunk olyan bűnrosszak hogy csak na...Mancini hibája hogy csak bekapott gól után kezdünk el játszani...Meg Adriano egy másik csapatban istenkirály lenne mert van képessége hozzá..Sztem ez is simán mncininek tudható be....Szte edző váltás kell ilyenkerettel mg én is el tudnék érni egy döntetlent a Samppal...-.-
  • faláb
    Elmnézést,de én a mai meccs után nem hibáztatom Mancinit...
    A csapat egykapuzott végig a Samp gólja után,két dolog kellett ahhoz hogy ne mi nyerjünk:Szerencséje volt a Sampnak,valamint a bíró,hát hogy is mondjam nem kicsit a Sampnak fújt...
  • fsgh
    hát nem! Remélem Moratti elküldi még most az elején és egy új edző feltüzeli a csapatot! Bárcsak így lenne mert Mancinival idén is csak 2. vagy 3.ok lennénk:((((
  • Csesza
    nah holnapra akkor Matyi megcsinálja a képet és akkor berakom, most nem veszem ki addig ami most van, akit zavar az majd nem néz oda
  • Csesza
    én már ezt mondom mióta, Mancini nem jó edző

• fsgh
    1-1..... MANCINI TAKARODJ!!!!! hogy lehet egy ilyen kerettel nem nyerni egy Samp ellen???nekem már nagyon elegem van abból hogy csak 1 kapott gl után tudunk játszani......
  • fsgh
    [email protected] nem elfogadható eredmény!!!!nagyon rossz eredmény!!!!:((((((( Ideges és Szomorú vagyok!!!!!:(((((
  • Csesza
    VÉGE :((((((((((
  • fsgh
    érzem...nemmlesz meg:((((((
  • fsgh
    89.perc kifelé sz.rugás.. félek nem lessz meg.....:((((
  • Csesza
    bazzzzzz
  • fsgh
    és megint
  • fsgh
    [email protected] Adri hagyta ki:((((
  • Thomee
    GÓÓÓÓÓÓL!!!! VÉGRE REmélem megnyerjük:)
  • fsgh
    BAZZZ ADRIANOO!!!!!!ÉS NEM ADJA MEEEG!!!!:((((((
  • Csesza
    nemáááááááááááááááá

rohatttt
  • fsgh
    és most a samp támad...na neeeeee szorítsuk caak őket vissza a kaou elé b@sszameg...
  • fsgh
    MAGGIOOOOOO VAGY KI A FRANC!!!!!!!!!!!GÓÓÓLLLLLL 1-1!!!!!!!!
  • Csesza
    góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
  • fsgh
    Stankovic le- Adri be
  • fsgh
    hapoénos kedvemben lennék akkor azt mondanám hogy lő még 1et a Samp és 3 csatárral visszahozzuk 3-2-re:P:DDDDD
  • fsgh
    köcsög bíró....bonazzoli már rég pirosat érdemelne nekünk meg nem ad meg egy gólt...hát mennyen a pics...
  • Csesza
    AZANYÁÁÁÁÁÁÁÁÁDDDD!!!!!!!! :(((((((((
  • fsgh
    na vééégre Figo be Gonzaez le
  • fsgh
    és még nem is cseréltünk:((
  • fsgh
    ma semmi nem jön össze bazz:((((nagyon szomorú vagyok:(((
  • fsgh
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mit hagyott ki IBRA!!!!!!:((((((
  • fsgh
    NEEEEEEEEEEE!!!!!Ezt buktuk:((((ilyen játékkal 1et begyötörni talán de megfordítani egy meccset:(((haggyuk is...:(((((
  • Csesza
    0-1 :(
  • Csesza
    baaaaazmeeeeeg
  • fsgh
    jaja jó lenne:)