34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
faláb #5331 THX,báttyót dícsérd,ő csinálta -
#5330 ja és Faláb iszonyat zsír a logód:) -
#5329 sztem elég tapasztalata van mostmár..vb-t is nyert..Mancsnál jobb lenne szvsz...
#5326 :Moratti se hülye...rá megy lassan a gatyája az Interre és nem ér el eredményt..nem fgoja Mancsot itt tartani...nem azt mondom hogy most azonnal kirugja(bár lehet) de ha Roma ellen kikapunk sztem repül... -
faláb #5328 Egyszer már volt itt,és nem volt valami jó... -
Csesza #5327 ezt most ugy kérdezed mintha mi döntenénk el... -
Csesza #5326 senki, mer Moratti bírgya máncsini búráját -
#5325 Lippi??? -
Csesza #5324 én most fel se hoztam volna hogy szar az edző csak írtam hogy én már ezt mondom régóta, és komolyan ilyen kerettel nem szabadna egyáltalán pontot veszteni sem...
Mancini nem képes normálisan elvezetni ezt a csapatot és ezt nem a mai meccs alapján mondom -
faláb #5323 Na és szerinted ki lenne az új edző? -
#5322 De itt épp az a lényeg hogy az első félidőben voltunk olyan bűnrosszak hogy csak na...Mancini hibája hogy csak bekapott gól után kezdünk el játszani...Meg Adriano egy másik csapatban istenkirály lenne mert van képessége hozzá..Sztem ez is simán mncininek tudható be....Szte edző váltás kell ilyenkerettel mg én is el tudnék érni egy döntetlent a Samppal...-.- -
faláb #5321 Elmnézést,de én a mai meccs után nem hibáztatom Mancinit...
A csapat egykapuzott végig a Samp gólja után,két dolog kellett ahhoz hogy ne mi nyerjünk:Szerencséje volt a Sampnak,valamint a bíró,hát hogy is mondjam nem kicsit a Sampnak fújt... -
#5320 hát nem! Remélem Moratti elküldi még most az elején és egy új edző feltüzeli a csapatot! Bárcsak így lenne mert Mancinival idén is csak 2. vagy 3.ok lennénk:(((( -
Csesza #5319 nah holnapra akkor Matyi megcsinálja a képet és akkor berakom, most nem veszem ki addig ami most van, akit zavar az majd nem néz oda -
Csesza #5318 én már ezt mondom mióta, Mancini nem jó edző
-
#5317 1-1..... MANCINI TAKARODJ!!!!! hogy lehet egy ilyen kerettel nem nyerni egy Samp ellen???nekem már nagyon elegem van abból hogy csak 1 kapott gl után tudunk játszani...... -
#5316 [email protected] nem elfogadható eredmény!!!!nagyon rossz eredmény!!!!:((((((( Ideges és Szomorú vagyok!!!!!:((((( -
Csesza #5315 VÉGE :(((((((((( -
#5314 érzem...nemmlesz meg:(((((( -
#5313 89.perc kifelé sz.rugás.. félek nem lessz meg.....:(((( -
Csesza #5312 bazzzzzz -
#5311 és megint -
#5310 [email protected] Adri hagyta ki:(((( -
Thomee #5309 GÓÓÓÓÓÓL!!!! VÉGRE REmélem megnyerjük:) -
#5308 BAZZZ ADRIANOO!!!!!!ÉS NEM ADJA MEEEG!!!!:(((((( -
Csesza #5307 nemáááááááááááááááá
rohatttt -
#5306 és most a samp támad...na neeeeee szorítsuk caak őket vissza a kaou elé b@sszameg... -
#5305 MAGGIOOOOOO VAGY KI A FRANC!!!!!!!!!!!GÓÓÓLLLLLL 1-1!!!!!!!! -
Csesza #5304 góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól -
#5303 Stankovic le- Adri be -
#5302 hapoénos kedvemben lennék akkor azt mondanám hogy lő még 1et a Samp és 3 csatárral visszahozzuk 3-2-re:P:DDDDD -
#5301 köcsög bíró....bonazzoli már rég pirosat érdemelne nekünk meg nem ad meg egy gólt...hát mennyen a pics... -
Csesza #5300 AZANYÁÁÁÁÁÁÁÁÁDDDD!!!!!!!! :((((((((( -
#5299 na vééégre Figo be Gonzaez le -
#5298 és még nem is cseréltünk:(( -
#5297 ma semmi nem jön össze bazz:((((nagyon szomorú vagyok:((( -
#5296 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mit hagyott ki IBRA!!!!!!:(((((( -
#5295 NEEEEEEEEEEE!!!!!Ezt buktuk:((((ilyen játékkal 1et begyötörni talán de megfordítani egy meccset:(((haggyuk is...:((((( -
Csesza #5294 0-1 :( -
Csesza #5293 baaaaazmeeeeeg -
#5292 jaja jó lenne:)