34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Matthewpamer
    lol zlatan
  • fsgh
    11esss!!!!!!!!!
  • fsgh
    olyan ronáldinyós csel volt ez Crespotól:P csak kicsit rosszabul:P
  • fsgh
    Mancs eddig maradásra áll:D most hogy az állásával jtszik érdekes egy szépen támaó csapatot küldött ki az első félidőre...Crespo mostmár nem ségyenlős vagy mi hogy eddig nem csinált ilyeneket?:DD
  • fsgh
    GGGGÓÓÓLLLLL!!!!CCCRRREEESSSPPPOOO!!!!!!
  • Matthewpamer
    góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
  • faláb
    Azért az gáz hogy még mindig nem jó...
  • fsgh
    így olyan mintha nem is adná a tv... mérges vok a Sport tv-re...ilyen még nem volt...pont a Roma - Inter meccsen...
  • faláb
    Csinálják már meg!!!!
  • fsgh
    asszem nyomunk...-.-
  • fsgh
    legalább a fekete részeket kivehetnék és akkor lagolna de legalább nem villogna:S
  • fsgh
    bazz szögletből nagy helyzetünk volt:S már amit láttam belőle...:SSS
  • banok
    CCTV5 is ezt adja XD
  • fsgh
    faxom...játékos kapuralövi és pont nem lehet látni hogy mi van:@@
  • fsgh
    ez a poén hogy így is közvetít a kommentátor:DD meccs végére szemüveg kell neki:DDD
  • fsgh
    a Franc egye meg az a kva sport csatorna!!!pont ezen a meccsen!!!!!
  • Matthewpamer
    majd írj ha jó kikapcsoltam ne idegesítsen
  • fsgh
    az... így nem lehet meccset nézni:((((((
  • Matthewpamer
    geci idegesítő
  • Matthewpamer
    fakk
  • fsgh
    basszameg...rossz a kép a sport2-n:((((
  • fsgh
    5 védő..érdekes...
  • Matthewpamer
    INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 23 Materazzi, 11 Grosso; 4 Zanetti, 14 Vieira, 15 Dacourt, 5 Stankovic; 8 Ibrahimovic, 18 Crespo
    Subs: 1 Toldo, 25 Samuel, 6 Maxwell, 7 Figo, 21 Solari, 91 Gonzalez, 10 Adriano
  • fsgh
    #5422 ezt tökre nem annak szántam...
  • a zsírkereskedő
    kötekedjetek csak
  • fsgh
    Csesza tudom hogy mostanába sokszor váltottuk a háteret de nem lenne jobb ez?(tudom a mostanit is én ajánlottam...)
    csak egy ötlet ha nem akkor nem:)
  • fsgh
    jaja:)) mindig örül mert mindig nyer vki:DDDDDDDDdddd
  • fsgh
    Mancini:”Nem estünk össze”
    Sep. 20. 09:01 -Milano- Roberto Mancini szerint egy félig megtett rossz lépés miatt nem kellene pálcát törni felette és a csapat felett, de a múlt történéseiből tanulva nincs meglepve a kialakult helyzet kapcsán. ”Amióta megkaptuk a scudettot, azóta egyesek folyamatosa bizonyos hangulatot keltenek a csapat ellen. Ezek a hangok alig várták az első rossz lépést hogy a kritikák áradatát zúdíthassák ránk. Nem eshetünk össze, nem bizonytalanodhatunk el, sem mi sem szurkolóink. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében hogy visszaállítsuk az egy héttel ezelőtti állapotunkat.”
    A két első meccsen még nyert az Inter, azóta viszont egy vereség, egy döntetlen a mérleg. ”Nem vagyunk verhetetlenek. Nézzék a BL győztes Barcelona is ki tudott kapni a Sevillatól a Szuperkupa döntőben 3-0-ra. Tudom sokan várták ezt az első nehéz időszakot, de ki kell ábrándítsam őket ilyen van és normális egy csapat életében. Továbbra is a munka lesz az első számú dolog amelyet teljesen nyugodtan végzünk és ugyanígy várjuk a szerda esti meccset is.”
    Ezután Mancinit Adrianoval kapcsolatban kérdezgették. Felmerültek olyan kritikák (ismerős nem? – a szerk.). mely szerint a támadónak testsúly problémái vannak.”A testsúly nem egy olyan fontos dolog, kissé túldimenzionálják ezt a sajtóban. Lehet tőlem 50 kiló vagy akár 200 is, az számít hogy mikor a pályára lép azt az akaratot lássam rajta mint a Samp ellen a hajrában. A többi nem számít. Minden csapatnak van 3-4 támadója, ebből kettő játszik csak egyszerre. Nézzék a Milannal a két világbajnok Inzaghi és Gilardino is csak felváltva játszanak, mégsem kelt senki sem hangulatot Ancelotti ellen. Tehát nem tartom problémának a rotációt, hiszen teljesen normális dolog.”
    Ibrahimovical ellenben semmiféle probléma nem merült fel eddig, sőt minden mérkőzésen lehetőséget kapott 90 perc erejéig. ”A Sampdoria ellen Zlatan nagyon jól játszott. Meg tudta tartani a labdát, be tudta vele várni a társait sokszor nehéz szituációkban is. Fantasztikus játékos, aki még nincs száz százalékos állapotban, de így is hihetetlen dolgokra képes.” Végül pedig Mancini a saját pozíciójáról beszélt. ”Úgy érzem hogy senkit sem kell meggyőzzek. Csinálom a dolgomat, úgy ahogyan eddig is tettem. Most az a legfontosabb hogy a következő meccseken is jól teljesítsünk és eredményesek legyünk.”
    A hírt küldte: gaRRy

• Matthewpamer
    legalább minden meccsen szorít vkinek xDD
  • fsgh
    igazából neked nincs kedvenc csapatod csak ha belenézel 1-2 meccsbe akkor tudod kinek szorítasz...gondolom én..
  • Matthewpamer
    jolvan sztem nyiss egy "divat vagyok" topicot és oda írkálj ciao
  • a zsírkereskedő
    már párszor leírtam kinek miért...igen chelsea is-kb7-8éve ezeknek a csapatoknak szurkolok
    amúgy az angol a kedvencem
  • fsgh
    3-0-ra vezetni fog a Roma és 5-3-ra nyerünk:DDDDDDDDDDDDDDDdd
  • Matthewpamer
    nálad a nekünk 18 csapatot jelent
  • a zsírkereskedő
    na tippjeitek vannak?
    roma topikban 2-1 és 3-2 nekünk eddig a sláger
    sztem sima 1-1
  • fsgh
    ez Arial black!!!nem tom miért ilyen.....

#5415 :Jó meccsnézést:) FROZA!:)
  • Csesza
    Nyah, jó meccsnézést, én elhúztam természetesen a meccset én is nézem

FORZA INTER
  • Matthewpamer
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    MILYEN BETŰTÍPUSOD VAN BASZKI?:DDDD MIÉRT RECÉS A SZÉLE OLYAN IDEGESÍTŐ ÍRJ ARIELLEL VAGY MITTOMÉN!!!
    :D
  • fsgh
    zzel arra céloztam hogy tuti kapunk gólt...
    :DD
  • Csesza
    huhhh, győzni csak így lehet...

vszeg több gólt kell rugni mint amennyit kapunk :P