34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#5692 vagyis kéne egy edző aki összefogja népet!?!?!... -
#5691 Ez nem biztos, hogy edző probléma. Itt az a baj, hogy adriano megvan sértődve, Ibra nagyképű, Figo már nem bír 90 percet végig, Materazzi hihetettlen tuskó, Vieira nem találja magát, Cresponak még vissza kell szokni, tehát van itt még mit javítani. Egyedül Zanettinek nem kell bánkódnia, mert ő kiválóan focizott. -
#5690 és 3 piros lap...
kéne hozzánk 1 jó edző... -
#5689 Ez már vicces. Az Inter egy nagyon erős játékos kerettel rendelkezik. Évről évre a legjobb játékosok jönnek (Figo, Adriano, Crespo, Ibra, Vieira stb.) és mégis csak egy odaadott bajnoki címmel tudnak felmutatni, most meg a bl be 2 meccs két vereség 0-3 gólkülönbség. Ez katasztrófa. -
#5688 a kérdés megoldodott...Moratti nyilatkozott és ez volt az utlosó kérdés..
Is Mancini at risk?
"Absolutely not." -
#5687 Olasz sajtóértesülések szerint Roberto Mancini napjai meg vannak számlálva! Az Inter szerda este a Giuseppe Meazzában 2-0-ra kikapott a Bayern Münchentől, és két forduló után szégyen szemre pont nélkül az utolsó helyen áll csoportjában a Bajnokok Ligájában.
Ez már az örökké türelmes Massimo Morattinak is sok volt. Vagy ahogy az olasz sajtó közli: sokk! Az Internazionale klubtulajdonosa alaposan kifakadt a csapat játékosai és főként a vezetőedző, Roberto Mancini ellen.
- El kell gondolkodnunk azon, hogy ez a gárda miért nem tud nyerni. Az az érzésem, mintha mi lennénk a lúzerek. Mancininek minél előbb meg kell találnia a választ erre a kérdésre! A játékosok hozzáállása sem tetszett. Egyesek mintha elkényelmesedtek volna - mondta Moratti.
A sokat bírált Mancini szerint elképesztő, hogy csapata milyen peches az utóbbi időben.
- Sajnálom, hogy kikaptunk, ahogyan a két buta kiállítást is. Ezzel együtt még semmi sincs veszve: a Sere-A-ban a harmadik helyen állunk, a BL-ben pedig még van négy forduló, és mi javítani fogunk - nyilatkozta a kék-feketék trénere.
sportforum.hu
remélem a seria-a-s helyezést az író írta el és nem Mancs mondta félre:SSS
Mancsot nagyon sügősen el kéne mát zavarni mert csak egy erős középcsapatot tud kihozni az Interből...ami tele van sztárral... -
Csesza #5686 sztem, azért lehetett látni főleg az ismétlésben hogy rendesen visszakönyökölt, szándékosan -
_Vegeta_ #5685 Nem kellett volna Figit lecserelni, mégha nemis volt formaban szegeny. :P :) -
a zsírkereskedő #5684 Nem kell félni, nem fog fájni! Nincsen ok a pánikra!
első meccs:1 piros 1 kapott gól
második meccs:2 piros 2 kapott gól
a színvonal az megvan, sőt ha azt vesszük fejlődtök valamerre
-
#5683 Mindenki edzőváltásról dumál mert kikaptunk de sztem Moratti ezért nem fogja Mancsot elküldeni... -
#5682 Grossoé szerintem nem volt annyira durva,ütőmozdulatot nem csinált csak kint volt a könyöke -
Csesza #5681 lekönyökölte az ellenfél eggyik játékosát a meccs végén -
#5680 Nem láttam, mit művelt Grosso? -
Csesza #5679 megérdemeltük a vereséget, ugyláccik a volt Juve-soknak nagyon megy a piroslap gyüjtés...
Grosso meg... ehhez nincs mit hozzáfűzni -
#5678 azt hiszem ehez nincs mit hozzáfűzni,.... -
#5677 na első félidő...Ibra az elején nagy helyzetet hagyott ki..de különben lehetne pörgősebb is a meccs...nem tom mit szólnék egy x-hez...azért hazaiban csaknyerni kéne... -
#5676 Kezdő -
#5675 hajrá, haza a bajorokkal:P sok gólos meccsre számítok:P -
#5674 Mancini: "A középpályánk krízisben van, hiszen sem Vieirara sem Cambiassora nem számíthatok, ráadásul Dacourt sincs száz százalékos állapotban, a fogait összeszorítva fog majd játszani. Vagy a 4-3-1-2-őt vagy pedig a 4-4-2-őt fogjuk játszani, mivel még nem döntöttem el hogy Figo játszik-e vagy sem."
ez nagyon durva....nincsen szinte jó állapotban lévő középpályásunk:SSSS -
#5673 az jó:) -
_Vegeta_ #5672 Na ma este szurkolok nektek! :)) -
#5671 Pár jó kép:)
Ibra és Adri együtt:)
-
#5670 FRIENDLY: ATALANTA V INTER ON 5 OCTOBER
Wednesday, 27 September 2006 12:15:38
[FOTO Wednesday, 27 September 2006 12:15:38] MILAN - The late Giacinto Facchetti will be remembered during the upcoming international break when Inter play Atalanta in a friendly match at the Bergamo Nerazzurri's Atleti Azzurri d'Italia Stadium. The 2006 Sky Trophy match between the two teams who finished top of Italy's Serie A and Serie B divisions in 2005/06, will kick off at 20:45 on Thursday 5 October.
vagyis nem mardunk 1 hétig meccs nélkül:) Bari meccs az Aalanta ellen:) és ez azért is jó mert tuti tartalékok átszanak mert a fő emberek válogatottnál lesznek:) -
Csesza #5669 én is kicsit tartok a meccstől, de sztem hozni tudjuk :) -
#5668 félek ettől a Bayerntől:S remélem hozzuk... -
faláb #5667 -
faláb #5666 Ha Maicon a nyári formáját hozza akkor jó lesz... -
#5665 hát az is egy megoldás de Maicont nem tartom elég stabilnak a Bayern ellen...báár Grossot és maxwellt se:S verhetőekleszünk a bal oldalon:S -
faláb #5664 Capitano baloldal,Maicon jobboldal. -
#5663 nagyoon szegényes a középpálya de szerintem
Toldo
Zanetti - Cordoba - Materazzi - ???
Stankovic - Dacourt - Figo
Ibrahimovic
Adriano - Crespo
(???-ide nem tudom ki lenne jó:S Grosso rossz erőnlét Maxwell meccshiány...) -
#5662 Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 6 Maxwell, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo -
#5661 rágalom...valamit ránk is kell sózni-.-
vagy ha nem az akkor milyen jó megérezték:P mondjuk ebből pénzbüntetésnél nagyobb bajunk nem lehet(HA igaz...) -
#5660 kis érdekesség csámcsogásra:
magyarul
olaszul -
#5659 én is kiváncsi leszek... -
Csesza #5658 igen, Youme szokta a hírek felét beküldeni a az internazionale.hu-ra is :)
kíváncsi vagyok hogy mi lesz belőle, de nemtom... -
#5657 ööööööö igen
ööööö én se:DDDDDDDDDDDDDD
itt<----Index Inter foruma:) Youme elég megbízható...részt vesz elég rendesen a www.internazionale.hu honlap szerkesztsében... -
Csesza #5656 ööööö tehát Toldo + Burdisso --- Buffon csere?!
ööööö nem lennék ellene :)
hol olvastad? -
#5655 látom próbáltad:DDDDDDDD VIP rulz:DDDDDD
MÁS:
Il piano dell'Inter: a gennaio Toldo e Burdisso per Buffon érdekes pletyi -
Csesza #5654 nemszóltam :P -
#5653 hajrá próbáld meg...onnan nem lehet linkelni...