34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • fsgh
    ebben nem...de nagyon fájna ha elmenne a Barcába és élete formáját adná:SSS
  • Csesza
    persze-persze

de azthiszi az ember hogy az ilyen "nagy" pénzügyi híreket talán leírják
  • Csesza
    teljen más poszton játszanak, a jelenlegi formájukat össze se lehet hasonlítani, ég és föld

sajna sztem Adriano ebben a csapatban sosem lesz a régi
  • faláb
    Az fix...
  • fsgh
    ez nem feltétlenül szempont...biztos sok olyan igazolásunk volt amit nem jelentettek be előre a honlapon..
  • fsgh
    azért írtam a nem hat meg-et mert nem fűztél hozzá semmit:D

Adriano nem fiatal?nem ővé a jövő...?
  • Csesza
    az is lehet hogy a hír se igaz, mivel az inter.it-en sincs fenn
  • Csesza
    sztem, még ennyiért sem adják oda :)

Messi fiatalabb ő a jövő

nemhat meg??? ööö de csak sztem sajna nem lesz belőle semmi
  • fsgh
    #6255: én azt mondom hogy jó lenne Figo helyére de 90 MILLIÓ!!!?? ráadásul még Adrianot is od adjuk????akkor még 1 csatár is kéne!!!

#6256:látom nem hat meg annyira:P:)
  • Csesza
    hallottam a rádióban hazafele... durva :)
  • faláb
    Mert nincs rá szükség,és Moratti nem Ronaldinho játékát szereti hanem Messiét...
  • fsgh
    Inter: 90 millió euró plusz Adriano Messiért!
    Külföldi labdarúgás

Massimo Moratti megtette ajánlatát a Barcelonának Lionel Messiért. Az olasz Corriere dello Sport információi szerint az Internazionale elnök-tulajdonosa 90 millió eurót plusz Adrianót ajánlotta a kis argentinért cserébe.

Ha a Barcelona elfogadja Moratti ajánlatát, Messi lesz minden idők legdrágább labdarúgója. Massimo Moratti már hetekkel ezelőtt kijelentette: minden pénzt megadna azért, hogy Messit az Inter mezében lássa futballozni. Nos, úgy tűnik, hogy az olasz bajnok elnök-tulajdonosa nem viccelt!

Az ajánlat több, mint mesés. Az ugyanis borítékolható, hogy 90 millió eurón még a Barcelona vezetői is elgondolkodnak. A katalánok elnöke, Joan Laporta ugyan már többször leszögezte, hogy Messi nem eladó. A Presidente éppen ezért - akárcsak Ronaldinho esetében - 100 milllió euróban állapította meg a játékos vételárát. Moratti ajánlata már "csak" tízmillióban nem stimmel, de ha belekalkuláljuk Adrianót is, akkor az Inter licitálása talán még meg is haladja a Laporta által szabott összeget.

Hogy Messi menni akar vagy sem, az egyelőre senkit nem érdekel. Még az újságírókat sem, akik szerint már csak azért is komoly esélye van annak, hogy az argentin tinisztár átigazol az olaszokhoz, mert az érte kapott összegből a Barca újabb hat évvel meghosszabbíthatná Ronaldinho szerződését. A brazil klasszis állítólag évi 12 millió eurós fizetésre tart igényt, ám ez az összeg még Laportának sem áll rendelkezésre. Nem beszélve arról, hogy Samuel Eto'o kiesésével továbbra sincs stabil, jó formában lévő támadója a gránátvörös-kékeknek.

akkor már miért nem Ronaldinhot akarják elhozni?????
  • fsgh
    jaja...az a gáz hogy akkor fujnának ki ha 3 fronton játszanának de nem játszanak 3 fronton hisz a Kupát és az efát le se sz*rják...:SS

de azért ezeken felül nem várok tőlük én se olyan focit a végéig hogy végig ott legyenek...sőőt sztem még a Roma is fog gyengélkedni...meg persze mi is de eméljük hogy nem:P
  • Csesza
    de egy kicsit, nagyon remélem hogy előbb-utóbb kifulladnak, de minden megnyert meccsük után bosszankodok hogy nah ez nem hiányzott...

meglássuk
  • fsgh
    Te nem tartassz a Palermotól? (mármint a bajnokságnban mert az egymás elleni meccsünkön megvrjük őket...)
  • Csesza
    néztem a meccset én is rokonoknál, de hang nem volt rákapcsolva :)
  • fsgh
    a folytatás az volt hogy "férfiasan játszottak" :DDD
  • Csesza
  • fsgh
    na vajon kinek an meleg színű meze?:D:D:D:D Palermo...
  • Matthewpamer
    kire?:D
  • fsgh
    "meleg színű mezükbe" <--- ezt mondta a sport1-nél a studióban a csávó:DDDDD
  • fsgh
    az iaz:P de koncentráljunk elöszőr a Parma elleni meccsre...mert könnyen ott hagyhatjuk a pontokat:S
  • Matthewpamer
    és még nem volt inter palermo :P
  • fsgh
    én ezt a 11 fordulót már hosszútávnak hívom:SSS már túl vagyunk a negyedén a bajnokságnak...
  • Matthewpamer
    hosszú távon ugyse lesz esélyük nyugi
  • fsgh
    Palermo megint nyerni fog:((( ne mááárrr!!! Igazán kiaphatnának már...
  • Csesza
  • fsgh
    vége a meccsnek 1-1 lett...

a Gólt Ribas fejelte FILKOR szabadruása után;)

ITT a gól:)
  • Csesza
    :DDDD
  • knadam
    Sorry menedzserbe elnéztem a belga zászlót...
  • Csesza
    thc
  • faláb
    http://inter.it/aas/news/reader?N=24589&L=en
  • fsgh
    az a lényeg hogy előnyt kéne szereznünk amit majd nyugodtan leadhatunk majd ha sz*rok leszünk...mert mi se nyerhetjük végig a meccseket...és nem jó ez így hogy a nyakunkon vannak folyrton...
  • Csesza
    ááááá, nem kívánom senkinek a sérüléseket

máshogy is jöhet egy hullámvölgy :)
  • fsgh
    hát pont ez az:DDD
    de nem jött nekik össze...lesúlythatna már a Romára valami sérüléshullám:D:D:D és a Palermo is kikaphatna már:)
  • Csesza
    annyira nem izgat hogy a Milan szánalmasan szar, de ilyenkor kicsit összekaphatná magát amikor nekünk is tehetne egy kis jót :P
  • fsgh
    ennyit erről...egyre szánalmasabb lesz ez a Milan...ezt a meccse hoznia kellett volna...
  • Csesza
    Milan - Roma 1-2 :S
  • fsgh
    akkor nem tudom miért nincs még kiírva...
  • Csesza
    dicsak