34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Csesza #6465 Cassano-ról mi a véleményetek?
a Madrid akarja Adrianót és Cassano vissza akar jönni Olaszországba
lehetne egy Adri + kess = Cassano csere?! -
-
#6463 azt hívom annak aki nincs harcban a bajnoki címért...
(tom helytelenül...) -
faláb #6462 A Regginát most nem nevezném kis csapatnak... -
#6461 :DDDD én nem hiszem hogy megnézem a meccset...túl kiváncsi vagyok én ahoz hogy ne nézzem meg az eredményt..:P -
#6460 az engem is zavar hogy minden kiscsapat ellen szenvedünk:SSSS -
Csesza #6459 köszi.
ugylátom szerdán megint nem alszok :S -
Csesza #6458 jajj, de mi ez hogy tartalékoltunk??????
így játszunk már fordulók óta!
ez világsztár keret volt a Regginai kerethez képest, nem lehet így játszani!
utálom, ha így játszunk csak sajnos nemtok ellene tenni :S -
#6457 Itt vannak:)
-
#6456 az volt de ha a kövi két sorsdöntő meccsre tartalékoltunk hát legyen:):P
csinálom...bááár a sportingos más lesz mert abból nincs kör logóm:S -
Csesza #6455 22:55 FC Internazionale - Sporting Lisszabon (felvételről) a Viasat 3-n -
Csesza #6454 a következő meccs:
November 22. (Szerda) FC Internazionale - Sporting Lisbon -
Csesza #6453 ekkora egy szar játékot
voltak szp megmozdulások, támadások de ilyen csapat ellen ez a játék szörnyű volt
Imi, majd csináld meg légyszíves a bannert -
#6452 Vége 1-0-ra nyertünk!!!!!:)
Adriano nem váltotta meg a világot pedig volt 30 perce:((( -
#6451 félidő van amúgy -
#6450 Vezetünk^^ Crespo szép gólt lőtt:) -
#6449 meccs vaaan:):P(lesz 15 perc mulva :) ) -
#6448 40perc és kezdődik a sport1-en^^ -
#6447 kapjátok be:DDDD Filkornál akkor is jobban nézek ki :S_DSASD:_SD
nem kell törölni.... -
Csesza #6446 tudtam hogy láttam valahol róla egy képet, és megvan :D
Imi, ha zavar akkor törlöm a kommenteket :P -
faláb #6445 lol -
Csesza #6444 :DDDD -
Csesza #6443 :DDDDDD láttam már róla képet azért mondatm :PPPP -
faláb #6442 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://thumbnails.iwiw.net/0401/user/00/94/20/88/3/user_9420883_1161593057903_tn2 -
Csesza #6441 nemiskeee... :) -
#6440 még mindig nincs új banner :) -
Csesza #6439 bagoly mondja?! :DDDDAsD:SAD_ASdAS_aDAS -
#6438 hát elég hülye feje van:DS_D:AS_DAS -
Csesza #6437 Filkor Attila
-
Csesza #6436 Adriano
A Primavera elleni házi meccsen kicsit kevesebb mint fél órát kapott a támadó aki mellett Cambiasso is pályára lépett, így Mancini ennek tudatában viszonylag nyugodtabban várhatja az elkövetkezendő heteket. Ráadásul Adri egy szabadrúgásból még gólt is lőtt ez pedig lehet hogy beindíthat egy folyamatot már ami a jövőt illeti. Kérdés hogy a Reggina ellen vagy csak a Sporting elleni ki-ki összecsapáson lép majd pályára a brazil, de ezt mint Moratti már elmondta majd az edző dönti el.
Az egyetlen baj a hétvégi Crespo-Cruz kettőssel, hogy amennyiben valami okból kifolyólag nem fogják tudni feltörni a vélhetően igen erős vendég reteszt akkor Mancini nem tud változtatni mivel nem lesz csatár cseréje. Sajnos Slavkovski és Ribas még nem fogják megváltani a világot… Szóval emiatt talán ésszerű lenne Adrianot a padra ültetni és amennyiben úgy alakul 20 percre a pályára küldeni. Ki tudja, talán még gólt is lőne??? -
#6435 hát épp ezaz...nálunk csak 5.sámú csatár... -
Csesza #6434 erre inkább, nem mondok semmit...
Recoba-nak már idény előtt el kellett volna menni a Sampdoriába
sokkal jobban járt volna :S -
#6433 nem hinném hogy a fiatal emberek el tudnák dnteni a meccseket...ha valakit el kéne adni az Recoba...már bocs..de a csatárok közül most ő nem ér semmit + Adriano...Recobával az a baj hogy játszik 1 meccset aztán lesérül 2 hónapra... -
#6432 háát grosso nem brillirozik bal oldalt...de RobiC. meg már öreg...
Only this week, Inter president Massimo Moratti insisted Adriano would not be sold during the winter transfer window.
Inter Főnöke Massimo Moratti mondta hogy Adrianot nem adják el a téli átigazolási szezonban...
vagyis tényleg a formájától függ majd de sztem bizonyíthat még ebben az idényben..
(mostantól linkelgetek híreket a TriballFootball.com-ról:) ) -
Csesza #6431 most kapnánk érte sztem egész szép kis összeget az idény után estleg télen,
és beugró embereknek azért ott vannak a fiatalok -
#6430 hát szerintem olyan egetrengető összeget ugyse kapnánk érte...maradjon csak jó kis beugró ember:) -
Csesza #6429 sztem nem kéne nekünk Robi Carlos...
Adriano eladása az meg sztem azon mulik hogy milyen formában tér majd vissza -
Csesza #6428 ha Cruz azt gondolja hogy ott jobb lenne neki, akkor el kne adni addig amig pénzt kapunk érte... -
#6427 Roberto Carlos linked with shock Inter Milan return
tribalfooball.com - November 17, 2006
Roberto Carlos is being linked with a sensational return to Inter Milan.
The Real Madrid wing-back admitted yesterday that he was still to sign a new contract with Real and wanted first team assurances before putting pen to paper.
Corriere dello Sport says Real chiefs remain determined to sign Adriano in January, despite the Brazilian problems this year and could include Roberto Carlos in their offer.
Only this week, Inter president Massimo Moratti insisted Adriano would not be sold during the winter transfer window.
ebből meg ha jól veszem ki egy esetleges R.Carlos visszatérésről van szó meg arról hogy Adri elegy a télen de moratti ezt cáfolta... -
#6426 Inter Milan's Cruz tribute to Guidolin
tribalfooball.com - November 19, 2006
Inter Milan striker Julio Cruz says his form in Serie A is down to former coach Francesco Guidolin, now in charge of title rivals Palermo.
"I worked with coach Francesco Guidolin for three years at Bologna and I learned a great deal from him, including certain movements that perhaps I lacked to really make my mark in Serie A," explained Cruz.
"As for Roberto Mancini, it's not an easy job to be in charge of Inter. After so many years in which the club had won nothing, I have to say the side is doing well now and a lot of the credit goes to the Coach."
Guidolin érdeklődik Cruz iránt
valami ilyesmi van benne:"már dolgoztam Guidolin kezei alatt Bolognában és szerintem ő egy nagyszerő edző" stb stb... remélem nem adjuk el...
Forrás:Tribalfootball.com