34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#6385 Ibrahimovics is hiányzik... -
Csesza #6384 majdnem teljes a keret, ehhez hasonlót is régen mondtunk
csak sajna szegény Recoba :( -
#6383 Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez
Strikers: 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo
Adriano és Cambiasso a keretben!!!! -
#6382 "megnyerjük mind a 3 meccset és kész"
megbeszéltük:DDDD -
Csesza #6381 akkor muszály nyerni
megnyerjük mind a 3 meccset és kész, bár sztem a derby az 2-2 lesz és én a holnapi meccsre 3-0-t vagy 4-1et tippelek -
#6380 jaja -
Csesza #6379 hazai pályán játszunk nem? -
#6378 én most aláírnám hogy Regginban x és a Sporting Palermot meg hozzuk... -
Csesza #6377 nekem ez fájna a legjobban (ha itt kapnánk ki) -
#6376 az igaz de a 3 közül az lenne a legkevésbé fájó pont...
a Palermo meccsen 6 pontot nyerhetünk;)
az igaz... -
Csesza #6375 számunkra nincs lényegtelen meccs...
ugyanugy ezért is 3 pontot andak mint estleg a Palermo meccsért
ha meg akarjuk nyerni a bajnokságot akkor meg kell próbálni minden meccset hozni ugyanugy ezt is
attól hogy lehet nem jön össze idegenbe (szicíliába) a győzelem attól lesz majd még 1 meccs hazai pályán amit hozni kell
és az ilyen Reggina meccseket mind2 pályán hozni kell
majdnem aztmondtam hogy fontosabb ez a meccs mint a Palermoi, de...
-
#6374 az iga de attól még nehéz lesz... Mert ez a leglényegtelenebb meccs a következő 3-ból: Reggina - Sporting - Palermo.... és ugyebár picit tartalékolni is kéne...ráadásul Reggina erőn felül teljesít idén...számolj utána hol lennének ha nem lenne levonásuk... erős középmezőny...
de mindezek ellenére szerintem is kötelező a győzelem... -
Csesza #6373 jó lenne?
ezt a meccset kötelező hozni...!!!
ha ilyen meccseket nem hozunk mint ez akkor nem is lesz meg a scudetto -
#6372 győzelem lesz :D -
#6371 várom már a meccset:) jó lenne 3 pont előnyre tenni szert:) ha esetleg a Palermoi derbyn csak döntetlen lenne... -
#6370 FILKOR: "PUSKAS IS FOOTBALL IN HUNGARY"
Friday, 17 November 2006 10:24:59
MILAN - Inter Primavera's Hungarian striker Attila Filkor is deeply saddened to hear the news of the death of Ferenc Puskas. Speaking to Inter.it, Filkor, who made his first-team debut for Inter in last week's Tim Cup match at Messina before receiving his first call-up to the Hungarian national side for Wednesday's friendly international against Canada, said: "Puskas was a legend for us Hungarians; he was our country's best player of all time. The whole world admired him and he was a role model for all young Hungarian footballers. In 2006 the world of football has lost another absolute protagonist after mourning the passing of Giacinto Facchetti."
-
#6369 FOOTBALL LEGEND PUSKAS DIES
Friday, 17 November 2006 09:16:45
MILAN - Ferenc Puskas, considered one of the greatest players of all time and a legend of Hungarian football, died in a Budapest hospital this morning at the age of 79 after a long illness.
Captain of the 'Mighty Magyars' team that dominated world football in the 1950s with its 'Danubian' style, Puskas led Hungary to a famous victory over England at Wembley in 1953, their first defeat on home soil.
The following year Puskas, known as the 'Galloping Major', led Hungary to the World Cup final, scoring one and having a goal disallowed in the final minutes as his side lost 3-2 to Germany, bringing a long unbeaten run to an end.
FC Internazionale offers its condolences to the Puskas family over the death of a legend of world football.
Agencies, Newspapers and Internet sites can freely reproduce the content shown, quoting the source: Inter.it
-
#6368 én még mindig ki vagyok tiltva... -
knadam #6367 Engem is kizártak, de sikerült visszamennem, és akiknek nem azokat is visszaengedték már! Írj bátran! Láttam Csesza is regelt! -
-
-
#6364 csoportosulás:DDD
-
#6363 nekem nem baj:) nemrég elkezdtem írni oda...írtam össz vissz 3-4 kommentet és ki lettem tiltva!:OOO pedig semmit se csináltam/mondtam amit nem szabadott volna... -
knadam #6362 FSGH bemásoltam a kezdőt a Nezeti sport fórumba! Remélem nem gáz! Amúgy miért nem írsz oda? -
knadam #6361 De nem biztos, hogy jelen állapotban mennénk vele valamire! Egy esetleges kudarc meg rosszul érintené úgy gondolom! -
#6360 Én örülnék ha adri játszana mert akkor lenne csatár cserénk...jelenleg csak Cruz & Crespo van... -
knadam #6359 Nincs nagyon kp-ra cserénk és csatár posztra se... Hol van Chino meg Chochu? Nemzeti szerint Adri játszhat vasárnap! Mekkora vicc! Mancini megmondta, hogy karácsonykor fog visszatérni! -
#6358 Gazetta szerint a kezdők:
Inter
12 Julio Cesar
4 Zanetti
2 Cordoba
23 Materazzi
11 Grosso
14 Vieira
15 Dacourt
5 Stankovic
7 Figo
9 Cruz
18 Crespo
A disposizione
1 Toldo
13 Maicon
77 Andreolli
16 Burdisso
25 Samuel
91 Gonzalez
21 Solari
Allenatore
Mancini
Reggina
22 Pelizzoli
55 Lanzaro
4 Giosa
6 Aronica
20 Mesto
16 Amerini
8 Tognozzi
14 Carobbio
23 Modesto
26 Leon
9 Bianchi
A disposizione
30 Campagnolo
5 Di Dio
21 Castiglia
15 Barillà
18 Nielsen
34 Missiroli
11 Rios
Allenatore
Mazzarri
remélem kezdeni fog Samuel...jobb mnt Cordoba... -
#6357 :DDDDDD -
Csesza #6356 Kiskunfélegyházára vizesfiunak :DDDD -
Csesza #6355 nemtom lesz e kérője
de sztem jah elaggyuk -
Csesza #6354 feltudna valakit hozni a fiatolok közül... -
Népszerű témák
1. Windows: Vista (Longhorn)
2. Need For Speed: Carbon
3. Ismerd fel a képről a játékot
4. '80 as évek zenéi
5. FC Internazionale :PPPP:DDDD
6. A Pc-s játékoknak leáldozott
7. Logoműhely
8. Neverwinter Nights 2
9. Dark Messiah of Might & Magic
10. Gothic 3
Szerintetek eladjuk Téln Adriánot vagy feltámad még az idén...? -
#6352 :DDDDDDDDDDDDDDD
#6348: Ha Adrianot nem tudja nevzni a keretbe akkor ésszerű az 1 csatár mert ha 2vel tolja akkor nincs csatár csere és az elég gáz:SSS -
#6351 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Csesza #6350 :DDDD nincs velük bajom csak szar a mezük és nagyon elöl vannak a tabellán :DDDDDDDD -
#6349 :DDDDDd
hát na most mit cisnáljak ha unszimpik -
Csesza #6348 kinézem azt is Mancini-ből hogy 1 csatárral toljuk :S -
#6347 legyen^^
Cruz - Crespo csatársor lesz ez már holtbiztos...Recoba sérült Ibra eltiltott...nagy esélye van Adranonak a padra kerülni:)) -
Csesza #6346 legyen 4-0
optimista vagyok