34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
faláb #6505 Nem volt jobb Capitanos kép?
Mintha Dombit látnám enyhe orrműtét után... -
#6504 asdasdasdasdasdasdasdasd
^^ -
#6503 Csík alapján lehet:DDD
(Viszlát:DDDD) -
#6502 Position: Mittelfeld, szal nem lehet :P -
Csesza #6501 ez meg a másik :DDDD -
#6500 mondjuk azon rajz alapján mehet bal védőnek is:DDDDDSADASD -
Csesza #6499 haddzsámámaraddzsámá -.-
eggyezzünk meg abban, hogy Figo tud mind a 2 poszton játszani de a természetes posztja a jobb szélső középpályás
ennyiii -
#6498 éésss? ha én Cumenyhez megyek akkor is elküldesz-.-
:DDDD -
#6497 nem hozzád jöttem, de mentem is. viszlát :ASdasdasasdasasdasd -
#6496 erről van szó:))))
csak úgy stíl szerűen ahogy te szoktál köszönteni engem
viszlát:DDDD
(nem teszel be a háttérbe Inter logót Csesza?) -
#6495 eldöntöm a vitát :ASdasdasdasdaasdasdasdasasdasd
Geburtsdatum: 04.11.1972
Größe: 1,80
Nationalität: Portugal Portugal
Fuss: beidfüßig
Verein: Inter Mailand
Position: Mittelfeld
Positionsdetails: Außenbahn (links & rechts)
Vertrag bis: 2007
Marktwert: 13.000.000
Spielerberater: Figer, Juan
-
Csesza #6494 ez már így van egy ideje :DDDDDD -
Csesza #6493 nem véletlenül eddig szinte minden klubjában a jobb szélső helyen játszott, most attól hogy néha helyetcserélnek az nem jelent semmit :)
-
#6492 Csesza csak nálam nem látszik a háttér??(vagyis csak simán kék...) -
Csesza #6491 :DDDD tud játszani mind2 oldalon ha kell, de valószínü hogy mivel 99%-ban a jobb oldalon játszik, ez valami sejtet nem?! és jobblábas is tehát jah
Malouda meg kőkemény bal szélső
igen és ahogy Hege mondja ez nem fm :DDD -
#6490 azért az efem elég hitles...és Figo meccseken elég sokszor változtat oldalt Stankovical vagy Solarival...nem a levegőbe beszélek..fekszik neki mind2 oldal.. -
#6489 ez nem az fm bazz ... -
#6488 Figo nem univerzális? jobb bal közép? -
Csesza #6487 eggyezzünk meg abban, hogy sztem ehhez Figo-nak nincs semmi köze
Malouda és Solari bal oldali középpályások
Figo pedig jobb oldali középpályás -
#6486 nem rossz a Solari gyerek:) de nem kezdőbe való szerintem:S Figo helyettesének jó lenne de ha Malouda Figo helyére jönne hisz Figonak már nincs több mint 2 éve hátra kb... -
Csesza #6485 jaja, nem lenne rossz, mert a bal oldalunk ugyis gyengus, igaz szegény Solari így se kap lehetőséget, őt kéne inkább többet játszatni és megnézni, hogy mit tud?! -
#6484 Malouda Inter-est denied
Monday 20 November, 2006
Lyon midfielder Florent Malouda would consider a move to Italy, but his agent has rubbished links with Inter.
The Frenchman has been associated with a move away from the French champions and the Nerazzurri were paired recently.
But representative Philippe Flavier has told calciomercato.com that he hasn’t been contacted by the San Siro giants.
“I’ve heard of the Inter rumours, but I don’t think they are interested,” he stated. “Even if there is no reason why Italy couldn’t be a possible destination for my client.”
Yet any Serie A side keen on the international would seemingly face some stiff competition from a host of clubs.
“My player has a contract with his present outfit until 2010,” added Flavier. “Yet he is certainly being watched by top European sides.
“Clubs in England and Spain have stepped forward for him. However, any queries would have to be directed towards his club.”
Any future move for Malouda would also be a costly affair for the party that did eventually net his signature.
“His price tag is important seeing as he also plays for the French national side,” concluded the agent.
már amennyit ki tudtam venni blőle eléggé tagadják a dolgot..pedig nem lenne rossz.. -
#6483 ne parázzál :DDDD ott a banered:DDD -
#6482 jaja:(((:SSSS ez így gáz:SSS -
Csesza #6481 hé srác ott van a bannered!
:DDDDD
csipakitakarít :P -
#6480 hé srácok hová tünt a bannerem? merdáskodás lesz így asszem :P -
Csesza #6479 Julio Ricardo Cruz kb.: 40 napra kidőlt :S
forrás: gabber_saviola & gazzetta.it :P -
Csesza #6478 -
Csesza #6477 Egyedül az élen!
A menetelés tovább folytatódott tegnap is, miután a csapat 1-0 arányban legyőzte a Reggina együttesét, ráadásul a Palermo még szombaton botlott így egyedül van a bajnokság első helyén az Inter. 32 nap kihagyás után a második félidőben csereként pályára lépett Adriano is és bizony ezúttal kellemes benyomást tett mindenkire. Azért a nagy dicsérgetések közepette ne feledjük el azt sem hogy csapat bizony nem teljesített valami fényesen, alig adódott helyzet, lövést elvétve láttunk csak és ez a Reggina nem érdemelt vereséget a San Siroban. De hát ilyen a sport, néha szerencse is kell hozzá…
Adriano és Cambiasso is a padra kerültek tehát Vieira lett a kezdő még Dacourt kikerült a csapatból. A vendégeknél visszatért Mesto elől pedig Leon, Missiroli és Bianchi kapott lehetőséget.
A meccs egy gyors góllal indult, mikor is a negyedik percben Cruz és Vieira közreműködésével Crespo került helyzetbe és túl is tudott járni Pelizzoli eszén. Aztán a vezetőgól után jött a rövidzárlat. Az Inter szinte semmit nem csinált a pályán teljesen a Reggina irányította az eseményeket és ez egészen így zajlott a 30. percig. Volt egy veszélyes Missiroli fejes, egy Stankovic reklamálás kezezés miatt egy Crespo lövés és egy Leon próbálkozás. A 37.percben a vendégek trénerét Mazzarit reklamálás miatt kiállította a bíró, de a lényegen mit sem változtatott ez, hiszen az Inter a szezon egyik leggyengébb félidejét produkálta és még így is vezetett.
A második játékrész sem indult jobban. Julio Cesarnak már a 49.percben mentenie kellett Tognozzi bombáját követően, Cruznak pedig megfájdult a térde így Adriano melegíteni kezdett. Utána Vieira mentett egy óriásit Missirolival szemben, hiszen a Reggina játékosa két lépésre volt már csak a kaputól. Beállt Adriano, a meccs pedig legalább valamennyire kiegyensúlyozottabb lett. Nagyon jó csapat benyomását keltette a vendég csapat amely ne feledjük 15 pontos mínuszt dolgozott már le az eddigi 11 mérkőzésen. Bianchi a 77.percben gólt is lőtt de Rocchi les miatt érvénytelenítette a találatot. Talán centikkel volt lesen a támadó, de végül maradt az 1-0. A hajrában Crespo és a többiek is megpróbálták Adrianot helyzetbe hozni, de a brazilnak nem sikerült bevennie a kaput a csapat pedig így is otthon tartotta a 3 nagyon fontos pontot.
INTERNAZIONALE – REGGINA 1 – 0
gól: Crespo 4´
INTER (4-4-2): Julio Cesar; J. Zanetti, Cordoba, Samuel, Burdisso; Solari (Maicon 53’), Vieira, Stankovic, Figo (Dacourt 75’); Crespo, Cruz (Adriano 52’). (1 Toldo, 23 Materazzi, 11 Grosso, 19 Cambiasso). edző: Mancini.
REGGINA (3-4-2-1): Pelizzoli; Lanzaro, Giosa, Aronica; Tognozzi (Carobbio 83’), Amerini (Nielsen 86’), Mesto, Modesto; Leon, Missiroli (Rios 62’); Bianchi. (30 Campagnolo, 5 Di Dio, 21 Castiglia, 15 Barillà). edző: Mazzarri.
vezette: Rocchi (Firenze).
jegyzet: San Siro 45.000 néző. Szöglet: 8-3 a Regginanak. Kiállítva a 37.percben a Reggina edzője Mazzarri reklamálásért. Sárga lap: Samuel, Burdisso, Aronica, Rios, Mesto. Hosszabbítás: 1´ ill 3´.
www.internazionale.hu -
Csesza #6476 olaszt kéne mindenképpen! sztem
formán kivüli? háááááááát...
amikor játszik gólt/gólokat lő és jol játszik... -
#6475 most azért ne vegyük meg mert olasz...Sztem formán kívüli csatárt ne cseréljünk formán kívülire... -
Csesza #6474 jaja, és ami pozitív ha elmegy adri és cruz is akkor kéne egy csatár és ami nagyon pozitív az hogy OLASZ!!! -
knadam #6473 Hát ezen talán kár vitatkozni amíg nem lesz valami igazi hír! Ibra is megszelidült Mancini keze alatt! Ki tudja mi lenne Cassanoval?! -
Csesza #6472 de mindenképp vissza akar jönni olaszországba és sztem Adriano még most is járokerettel többet ér mint Cassano -
knadam #6471 Lehet nem reális, de Cassanonak az FM-ben 78 milka a kivásárlási ára! Az életben is reális sztem függetlenül attól, hogy nem játszik... -
Csesza #6470 értem, ezt nem tudtam sry -
Csesza #6469 nem olvastam sehol
csak ez egy elég egyszerű feltételezés meg ésszerű is
de nem mi fizetünk hanem ők
akkor ugy mondom hogy Adri = Cassano + kess
ez nem konkrét csak összejöhetnének a dolgok mind a 2 oldalról, mivel mind a 2 oldalon vannak olyan tényezők hogy előfordulhat
Cassano + Ibra ???? igaz mind a 2en balhésak de sztem ugyanez volt a gond Adri + Ibra párosnál is majdnem -
#6468 ez meg a másik... -
#6467 mi mi mi?? csere és még mi fizetünk rá??? hát biztos nem...így nem örülnék neki...meg amúgy is Ibra-Cassano??? picit necces...
hol olvastad? -
faláb #6466 Branca mondta hogy nincs szükség Cassanora.