34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#6545 ja mert nincs csapat aki megvegye a bírókat -
Csesza #6544 ehe ehe eee :)
jovan, nektek meg jo feljutást :P :DSdfasDFASFasfdfasfdsa -
#6543 majd szezon végén mondhatod h a Juve ellen nem fájt volna ennyire elbukni (flém vége) :DSAD_SD_A_SD_AS_D_A_Dsasds -
Csesza #6542 persze, sose a játékosokat és a szurkolókat "hibáztattam" ezért
én mondtam is hogy Juve nélkül szar lesz bajnokságot nyerni :) -
#6541 Tudod Moggi bűne volt a böszmeség!!! -
Csesza #6540 ti meg elkúrtátok :P -
#6539 nem kicsit, nagyon ;P -
Csesza #6538 minden évben komoly esélyünk volt bajnkságot nyerni csak elcsesztük :)
most még nagyobb az esély... -
Csesza #6537 :DDDDD nemhogyazthidd hogy elengednék :)
és különben is, sztem meg, ha már itt tartunk, Pazzini nekem szimpatikusabb és fiatalabb is :) -
#6536 jó nevek:)
Cruz úgyis kell a Palermonak...nem szívesen adnám el Cruzt de ha mindenkép akkor egy Caracciolo Cruz csere nem lenne rossz:P -
#6535 1etlen év amikor van komoly eséletek bajnokságot nyerni [csak viccel , bár igaz :P] -
faláb #6534 Pazzini vagy Caracciolo -
Csesza #6533 talomra jah :DDDD
max.: 1et vagy 2-t és azt is cserecsatárnak -
#6532 ja 10 percet:DDD annyit Filkor is kapott:)
amúgy nem félre érteni:) nem vagyok én a fiatalítás ellen csak szerintem túl fontos nekünk ez az év ahoz hogy találomra dobáljuk be a fiatalokat mondván hát ha már a fiataloknál ól játszott hátha itt is...ennyi. -
Csesza #6531 Choutos valamelyik kupa meccsen játszott :) -
#6530 asszem őt akkor se teszik a keretbe amikor csak 2 csatárunk van + egy még rossz kondiban lévő Adriano.. Mancini csak tudja mit csinál... -
Csesza #6529 majd rájössz -.-
nem mindenki kerül 17 és 18 évesen a felnőtt csapathoz főleg ha előtte eddig ilyen játékosok voltak
Choutos az más, ő már "idősebb" ... -
faláb #6528 Asszem volt ő már gólkirály is a felkészülési meccseken;) -
#6527 engem löktél ki semmi baj:DDD
Choutos halott eset...hány éves is??26? ő már nem igazán lesz kiugróan jó focista szvsz...vagyis ezrn a szinten a mi csapatunkban nem... -
Csesza #6526 ugyanígy gondolom én is :)
semmi gond :)
törölhetném az eggyiket ha nem lenne ugyanaz a számuk :S -
#6525 Ezen veszekdehetnénk napokig...
Ha olyan jók lennének már az első csapat keretében lennének:) -
faláb #6524 bocs a dupláért -
faláb #6523 Ribas tényleg megérne egy próbát,na meg Choutos is kaphatna több lehetőséget...
-
Csesza #6522 nem hiszed, nem hiszed?!
én nem dicsőítem őket, de nem is kételkedek bennük amíg nem láttam őket játszani
és sztem ha szarok lennének nem itt fociznának :) -
Csesza #6521 köszönöm! -
#6520 jó én optimista vagyok meg minden csak mint írtam lejebb hogy nem iszem hogy MOST ők minőségi cserék lennének...de a Recoba felépül és nem sérül le megint akkor tárgytalan a dolog^^ -
faláb #6519 Martins és Pandev is a Primavera csapatból indult!! -
#6518 hmm és szerinted a mi ifinkben van a következő kor világsztárjai???nem hinném mert ha olyan jók lennének már játszottak volna...:P -
Csesza #6517 Filkor nem csatár... -
#6516 Filkor.... XD -
Csesza #6515 begyöpösödött vagy, már bocs :P
de szted Adriano és Crespo után kihal a csatár nemzedék? ők is voltak ugyanilyen fiatalok és őket is játszatták ahhhoz hogy ilyen jó csatárok legyenek, akár a fiatalok is eldönthetnek egy meccset...
addig ne nyilatkozz róluk sztem amíg nem láttad őket játszani!
ki kell nevelni a játékosokat hogy nagy nevek legyenek belőlük is... -
#6514 azért ne legyünk naívak...Én nem bíznék egy ilyen tartalék csatársorban...Mégis ki ellen játszanának??olasz kupa max... azért azt te is látod hogy egyetlen könnyű meccsünk nincs akárkivel játszunk...nem hinném hogy pont most kéne a fiatalokat játszatni...vagy ha még játszatjuk is őket...de foyamatosan mint tartalék csatár??adott esetben ők döntenének el egy meccset?ők lennének az atom biztos húzás hogy esetleg fordítsunk...sztem nem. -
Csesza #6513 most ezért nem kell venni csatárt...
Choutos,Slavkovski,Ribas...
kell a fiatalokat is játszatni és nem csak a pénzt költeni -
#6512 hát ez:SSS
emiatt sztem kell majd hozni valakit a télen:SSS Január közepére épül csak fel Cruz..Recoba ahogy szokott sérült lesz...így marad a frmán kívüli Adrano...és 2 jó csatár Crespo,Ibrahimovic...sztem ez így kevés lesz:SS -
Csesza #6511 hát ez lett a 40 nap-ból :SSSS -
#6510 Cruz missile hits Inter
Tuesday 21 November, 2006
Inter have been rocked on Tuesday with the news that star striker Julio Cruz will be sidelined for two months.
The in-form Argentine, who is the club’s top scorer with six goals in eight official appearances so far this term, limped off with a knee injury during the 1-0 win over Reggina on Sunday.
The South American underwent extensive scans today which have revealed the seriousness of the problem.
The former Bologna man, who missed the first few weeks of the season with a muscular problem, has a second-degree injury of the internal collateral ligament in his right knee.
It’s expected that the international will need at least eight weeks to regain full fitness and return to the disposal of boss Roberto Mancini.
The Nerazzurri face a crucial week as they host Sporting Lisbon on Wednesday in the Group B Champions League tie and hope to secure qualification with a win.
Inter will then travel to Palermo in a potential Scudetto showdown on Sunday night in what promises to be a real battle.
The Rosanero will be eyeing a victory after their loss at Cagliari allowed Inter to move three points clear at the top of the table.
Cruz 2 hónap:SSSS:(((( -
Csesza #6509 nemáááááááááááááá, ő aztán kell ide :SSSSS -
#6508 Inter Milan president Moratti draws up Beckham offer
tribalfooball.com - November 21, 2006
Inter Milan president Massimo Moratti is preparing a pre-contract offer for Real Madrid midfielder David Beckham.
Luis Figo is set to leave Inter at the end of this season, says Corriere dello Sport, and Moratti wants Beckham as a direct replacement. The former England captain is off contract in the summer and has baulked at discussing new terms while he remains on the outer of coach Fabio Capello's plans.
Moratti knows the difficulty some players have with Capello and is confident Beckham's arrival can add to his squad for next season.
Moratti ajánlatot akar tenni Bekemre mert a szezon végén Figo elhagyja(visszavonul)a klubbot...hááát nem tom... -
#6507 Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo
Sporting elleni keret... -
#6506 Javier Zanetti 100. európai kupameccsére készül
Nov. 21. 13:19 -Milano- 11 évvel ezelőtt került az Interhez és holnap este 100. alkalommal viselheti a csapat mezét európai kupameccsen a kapitány Javier Zanetti, Nála több alkalommal (117-szer) csak Beppe Bergomi játszott a nemzetközi kupaporondon.
-A 12.szezonja az Interben és a 100.kupameccse. Mit gondol erről?
”Ebből a 99 találkozóból csak egy hagyott bennem komoly nyomokat, méghozzá az 1998-as UEFA Kupa döntő Párizsban ahol 3-0-ra vertük a Laziot és még gólt is lőttem.”
-Amióta ön itt van azóta van a klub élén Massimo Moratti is…
”Felesleges méltatnom az elnök urat, aki ismeri tudja hogy egy fantasztikus ember. Ebben az elég hosszú időszakban amikor szükség volt rá mellettem állt és minden segítséget megadott. Ezt soha nem tudom visszaadni neki.”
-Azért elég sok kudarc is volt ezalatt az időszak alatt.
”Ez így van. De úgy érzem akkor is amikor nem voltak eredmények, megdolgoztam azért hogy itt legyek.”
-Igazságosnak érzi a scudettot?
”Igen. Egy olyan klub mint az Inter ki tudott maradni ebből a botrányból ez pedig nagy dolog. Nem hinném hogy elnézést kellene bárkitől is kérnünk ezért a címért. Hogyha valaki visszaemlékezik az elmúlt évek történéseire akkor rá kell jönnie nem érdemtelenül lettünk bajnokok. Aki pedig vétkezett, fizessen csak meg érte.”
-A Milan krízisben van, sokak szerint a kedvezőtlen bírói ítéletek miatt.
”Nem hinném hogy ez lenne a baj. A bírók mindenki kárára tévedhetnek hiszen ők is emberek.”
-Sohasem bánta meg hogy nem ment el innen? A megbecsülést ugyan megkapta de alig nyert valamit.
”Az a döntés hogy itt maradtam mindig volt a legnagyobb győzelem életemben. Nem könnyű 12 szezon alatt ugyanúgy teljesíteni… Nyerni pedig itt nagyszerű dolog, ugyanis nem adatott meg korábban sokszor, éppen ezért különleges minden ilyen alkalom.”