13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#1532 A vád nem jelent semmit, és ezt kiírta, a hlyi BLIKK???
Buffon a világ legjobb kapusa ellentmondás nélkül, a világon a legjobban kerteső kapus, miért is tenné?! -
#1531 Vajon ki állította, hogy Buffont lecsukják?
Én biztos nem.
Viszont ha másfélmillió eurót elfogadnak páran, hogy egy meccsen kikapjanak, azt azért ne nevezzük törvényesnek. Na most Buffont ezzel is vádolják, így az eltiltása garantált. -
#1530 Buffon önként ismétlem önként ment be a bíróságra bevallani mit csinált,és amit mondott abban incs is semmi törvénysértő
nyilván egy világsztár önként bemegy egy kicsit hazudozni a bíróságra,hogy az eltiltáson kívűl még le is csukják -
#1529 defaxvagy :D:D:D:D::?AS?F:AS -
#1528 Zsozé van a háttérbe , mer a Seggcsenkót nem atták el nekije:P -
#1527 azt hogy nem tudtam hogy tudok már büntit adni, és azt hittem hogy vmi szkript van a júzerinfódba berakva -
#1526 meglúkolta a profilod és elsasolt valamit , erre kipróbálta tud-e már büntizni , de rájött hogy elnézte és javította -
#1525 ez az !
ezt kennyük most mindenkire , hogy mijénk legyen a szkudettó -
#1524 egyebként tök szar hogy most derült ki a bunda
remélem nem nagyon zavarja össze a játékosokat fejben
sírok ha ez miatt esünk ki -
#1523 Pofabefog, a büntetőpontjaim pontos okát kérdeztem, nem értem mien hekkelésről magyarázott gabber. -
Csesza #1522 muszály...
amatőr munka, amatőr infokkal :DDDDPPPP -
#1521 kiröhögöd az oldalamat? :Dasdasdasdasdaasdads -
Csesza #1520 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1519 hülye vagy:DD De ne félj elmúlik:DDD8olvassá má vissza:)) ) -
#1518 hol? micsoda?
István erre gondol :) -
#1517 az hogy kapol büntit:P -
#1516 Hallod mi volt most ez az egész??? -
Csesza #1515 :DDDDDDD -
#1514 úgy volt!
Papadopulo látott egy chievost a treviso elleni meccsen és már ment is az ímél -
#1513 :DDDDDdddddddddddddd -
Csesza #1512 egyre biztosabb vagyok abba hogy a Chievo és a Palermo keveri itt a szart :DDDDD -
#1511 Csak csendben... -
Csesza #1510 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ezteccet, de azé nem kéne :DDDD -
#1509 :DDDDDDD
helyes remélem kemény büntik lesznek -
#1508 még a Zinterről kiderülhetne valami, pl.: Materazzi illegális vendégmunkás:P -
#1507 Ácsi.
Szét kell választani a két dolgot.
Július 27-ig döntenek a bundaügy SPORTTAL KAPCSOLATOS büntetéseiről. Vagyis, hogy például kizárják a Juventust, Buffon két évig nem védhet, Milan, Roma, Fio nem indulhat a BL-ben, stb.
A büntetőjogi eljárás, ami azt vizsgálja, hogy Moggi, Galliani, Sensi, stb. miben bűnösek és ezért mennyit kell ülniük, évekig eltarthat. De azt a vizsgálatot vezető elnök is elmondta, hogy mindkét fronton példás büntetések lesznek, vagyis a csapatokat is sújtani fogják keményen. -
#1506 Nem igazán értelek:o -
#1505 bocs Én néztem el :DDdddddddddd
tudok már büntit adni és azt hittem, hogy a profilod Te hekkelted meg -
#1504 jaj Gábor :) -
#1503 mizsír a profilod :DDDDDDDddddddddd -
#1502 jaj Peti :) -
#1501 én értem hogy poén volt...:) de én viszont komolyan gondolom hogy egy -mondjuk ki- fasz voltam...:( ezért vettem magamra... -
#1500 ÓÓ öcsém nem mind1 mibe játszik ha szar aKkor szar ha jó akkor jó nem tök mindegy hogy 99-es mezbe vagy 1es-be? -
#1499 Az Alexnak járna:o -
#1498 :DDddddddddddddd -
#1497 Peti kajak pojénnak szántam, bocs ha nem annak vetted :) -
R9 #1496 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
forzajuve #1495 nem mintha megérdemelné -
#1494 Totti:"Köszönöm a fiúknak, hogy meghagyták nekem a 10-es mezt"
1 Gianluigi Buffon
2 Cristian Zaccardo
3 Fabio Grosso
4 Daniele De Rossi
5 Fabio Cannavaro
6 Andrea Barzagli
7 Alessandro Del Piero
8 Gennaro Gattuso
9 Luca Toni
10 Francesco Totti
11 Alberto Gilardino
12 Angelo Peruzzi
13 Alessandro Nesta
14 Marco Amelia
15 Vincenzo Iaquinta
16 Mauro Camoranesi
17 Simone Barone
18 Filippo Inzaghi
19 Gianluca Zambrotta
20 Simone Perrotta
21 Andrea Pirlo
22 Massimo Oddo
23 Marco Materazzi -
#1493 oltári poén volt...várjcsak az ilyen überfasza poénokkal, mert még egyáltalán nem biztos, hogy moratti bácsi nincs ebben benne...nem lepődnék meg ha pár napon belül bekerülne ő is a körbe...azért ő sem az a maszületettbárány...