13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • bmffm856
    ez egyébként tényleg elképzelhető...de akkor a játékosokkal mi a búbánat lesz?
  • 9csöves9
    ez sem elképzelhetetlen

más sportágakban már előfordult még olyanban is ahol sokkal több pénz folyik be
  • gabber_saviola
    szerintem ebben a hónapban bejelentik , hogy a 2006-2007es szezon elmarad (még az európai kupákban sem indul senki) és 1 év alatt szépen nyugodtan megvizsgáljákaz ügyet
  • bmffm856
    hát igen...meg egy esetleges vébé arany tökéletes lenne ennek az ügynek a részbeni palástolására...teljesen nem mosná le, de azért többen törődnének a vébé arannyal mint ezzel...ezért én sem hinném hogy beáldozzák a vébét...
  • 9csöves9
    az első tűník valószínűbbnek már csak azért is mert jún. 5-ig le kell adni a nemzetközi kupákba a nevezést
  • bmffm856
    ítélet szerintem két módon (időpontban) lehet:

1. a VB előtt, hogy csak kevéssé befolyásolják azt...
    2. a VB után, és tesznek az egész vébére...

de addig tényleg csak találgatni lehet...:(
  • 9csöves9
    nem azt mondom hogy az egész kamu

az ítélet körül csak találgatás folyik,csak az a kár hogy elég sokan már biztosra veszik
  • bmffm856
    így is meg lehet közelíteni...de ez alapján feltételezhetjük azt is, hogy az egész csak egy nagy átbaszás...és az újságok kamáznak...ami valljuk meg nem túl valószínű...tehát valami igazságtartalma tuti van annak ami eljut hozzánk...ha nem is 100%...
  • 9csöves9
    egyenlőre minden csak fikció,nem nagyon szoktak a kemény ügyek ilyen gyorsan kiszűrődni a bíróságról,majd ha lesz ítélet(szerintem nagyon sokáig nem lesz) akkor hiszek az újságoknak addig senkinek
  • bmffm856
    mondjuk ha az nsnek nem hiszünk akkor kinek? a gazzettának? (állítólag az sem sokkal másabb mint az NS...)
  • 9csöves9
    az ns-nek azt sem hisezm el amit kérdeznek,ahogy láttam felhozták megint a "doppingot"

egyébként csak az idei idénnyel nem foglalkozik a Nápolyi bíróság

Franco Roberti: 'Scandalo non riguarda campionato 2005-2006'
  • bmffm856
    azért beteszem...

Az NS mai cikke:

A szerda viszonylag nyugodtan telt el az olasz futballbotrányban, nem érkeztek újabb eget rengető hírek, talán azért sem, mert az ügyészek ezúttal egymás között értekeztek. Egy-két érdekességre azért ezúttal is fény derült, például arra, hogy talán már a Roma sem tiszta.

Egy évre függesszék fel a bajnokságot, a válogatott pedig ne vegyen részt a világbajnokságon.”

A Famiglia cristiana (Keresztény Család), Olaszország legnagyobb katolikus hetilapja gyorsan megtalálta a megoldást a bundabotrányra: tizenkét hónapra fel kell függeszteni a „velejéig romlott” itáliai labdarúgás legmagasabb profi szintjeit, enynyi idő kell ugyanis a „megtisztuláshoz”.

Az ügyészek egyelőre nem vették tekintetbe a javaslatot. Szerdán Nápolyban egyfajta csúcstalálkozót tartottak a helyi vizsgálóbírók a római és a torinói kollégákkal, iratokat és információkat cseréltek, hogy a vizsgálatokat minél hatékonyabban lehessen lefolytatni.

A hatékonysággal persze eddig sem volt sok gond, ha belegondolunk, hogy a legújabb fejlemények szerint például a Roma is belesodródhat a botrányba. A „farkasokkal” kapcsolatban elsősorban Emersonnak a Juventushoz szerződése tűnik gyanúsnak, illetve a tény, hogy a Juve volt általános igazgatójával, Luciano Moggival korábban valóságos háborút vívó Sensi család tagjai (a Roma tulajdonosai) 2005 eleje óta hirtelen miért ütöttek meg békülékenyebb hangot. Tovább rontja a helyzetet, hogy Moggi és Antonio Giraudo volt Juve-ügyvezető igazgató egyik lehallgatott telefonbeszélgetése szerint a Roma írásbeli garanciákat kért arra, hogy meghatározott bajnoki meccseken meghatározott eredményt érhet el.

Időközben a Juventus helyzete még tarthatatlanabbá vált: egy másik lehallgatott telefonbeszélgetés szerint Moggi azt kérte Raffaele Pagnozzitól, az Olasz Olimpiai Bizottság főtitkárától, hogy az egyik (egyelőre név nélküli) válogatott Juve-játékost ne vizsgálják meg a doppingellenőrök meghatározott ideig, mert egy sérülésre tiltott szert tartalmazó krémet kapott.

Ezen a ponton az egyik legégetőbb probléma továbbra is az európai kupákban részt vevő olasz csapatok névsora. Könnyen elképzelhető, hogy a Bajnokok Ligája főtábláján Italia 1 és Italia 2 néven említik majd az olasz együtteseket, amelyek így könnyen elveszíthetik kiemelt státusukat. Az is elképzelhető, hogy Olaszország ebben az idényben nem delegálhat csapatot az Intertotó-kupába (a pályán a Palermo harcolta ki ezt a jogot), az igazi gondot azonban a felkészülés megkezdése jelenti. A Chievónak például, amely a jelenlegi helyzete alapján az UEFA-kupára készül, ott csak szeptember 14-én kellene először pályára lépnie, míg ha a BL selejtezőjében indul, akkor augusztus 8. ez a dátum.
  • bmffm856
    és a mai ns szerint a Roma is kezd elég alaposan benne lenni...kérdés az ns-nek mennyire lehet hinni...
  • 9csöves9
    egyénként,tegnapi vagy mai hír visszadobta a Nápolyi Bíróság az ügyet
  • bmffm856
    nem igaz hogy nem olvasol a soraim között! nektek nem volt VCG-tek ember! ezt fogd már fel! az meg hogy oylan anyagi helyzetben vagyunk mint ti az egy nagyon erős túlzás...tízszer olyan jól álltok...tőlünk a negyedik hely nagyon szép, tőletek a harmadik helyezés rendre csalódás...ha ez megnyugtat mi sem töltöttünk túl sok időt távol a Serie A-tól, és hiába bizonygatod hogy az Intered a legfaszább "olasz" csapat, ami márt csak azért is érdekes mert hogy nevezhetnénk olasznak egy olyan csapatot, ahol rendre egy darab olasz nem játszik...de fogadjuk el hogy olasz...akkor is messze vana ttól hogy a legjobb legyen...soha nem nyertek semmit...és nem is fogtok még egy jódarabig...és ismétlem, mert a mogyopróagyadig ez sem jutott el, hogy a ha-val kezdődő mondatok jelen esetben is értelmetlenek...

továbbá egy szóval nem mondtam hogy többet értünk el mint ti, tehát ezt sem értem mire alapozod...nem kizárt, hogy manipuláltak nálunk is, de ne feledd, egyelőre még az is simán meglehet hogy nálatok is manipuláltak...majd akkor lehetsz biztos bene, hogy nem, amikor kimondják az ítéletet...és tényleg vegyél vissza az arcodból, mert kvieri a monitort akkora...

ja és elég szánalmas, hogy csak így tudtok scudettot szerezni...és mielőtt nekiállsz, emrt ez lesz a kvöetkező, hogy mi még így sem, nos akkor ismételten felvilágosítalak róla, hogy nekünk nem a scudetto a célkitűzés...ettől a csapattól a negyedik hely is nagy dolog, hiszen 2002/2003-ban még VCG-nek köszönhetően a C2-ben voltunk...de persze te nyilvánvalóan azt sem tudod ki az a VCG...na erről ennyit cimbora...és mostmár tényleg állj le mert kezdesz nagyon idegesítővé válni...
  • 9csöves9
    hallod ember,NEM FOGADOTT OLASZ MECCSEKRE és külföldiekre is csak addig amíg lehetett profi futballistáknak

te olyan biztosra tudsz mindent
  • R9
    ez a leglúzerebb klub érdekes még sose volt kieső 98 éves fennállása alatt
    én nem tehetek arról hogy hülye a vezetőség ha lenne egy kis esze morattinak leigazolán capellot de úgyis hosszabít mancinivel
  • R9
    erről
  • R9
    17 vagyok

és kb. olyan anyagi helyzetbe vagytok mint mi hisz van egy millioms elnökötök vagy mi

hol értetek el többet mint mi? bl hely? lehet visszasorolnak a serie b-be azt b*szhatjátok a bl helyeteket. Hol oltottam én Romát? Kicsit gondolkodj. Ki tudja hány meccset manipuláltak nálatok is...bl hely....
    ha a milan meg a juve csalt akkor megérdemeljük a scudettonkat.
    ennyit eről
  • bmffm856
    ti sem szarakodnátok másokkal és nem követelnétek szánalmas nyálcsorgatással a nemmegérdemelt scudettoitokat ha ez az egész nincs...de ismered a mondást...a sportban nincsen ha...ugyanígy a múltra való visszatekintésnél is értelmetlenek a ha ez lett volna, akkor... kezdetű és tartalmú mondatok...
  • Zséé
    Hát 15 ponttal az első helyezett mögött...
    Csalással vagy anélkül de ez nagyonsok. Te se mondhatod hogy megérdemelnétek.
  • bmffm856
    értem...:) köszi szanics...nem vagyok otthon még a magyar jogban sem, nemhogy az oalszban...:) de ezt megjegyzem...:)

FORZA ITALIA!
  • bmffm856
    azért azt kalkuláld bele hogy míg ti stabil anyagi helyzetben vagytok jóideje, nekünk 2002-ig volt egy Vittorio Cecchi Gorink, aki egy hangyafasznyit vitte csak csődbe a klubot...ahhoz képest 4 év alatt felálltunk a tök nulláról és BL helyet harcoltunk ki...ez már több mint amit ti 17 akárhány év alatt elértetek a klub nevéhez méltatlanul...és van egy fogadásom, hogy ha minden rendben megy, akkor előrébb végzünk jövőre mint ti...erre nagy összegben mernék fogadni...
  • Csesza
    közelébe se?!

ha nem csalnak tavaly?! meg most?! akkor kilehet számolni vszeg megnyerhettük volna a bajnokságot...
    ti se szarakodnátok velünk ha nem lennétek gázba...
  • Zséé
    Jó de mi nem is azzal a céllal indultunk a bajnokságba. De ti évről évre úgy indultok, hogy esélyesként tartanak számon, a játékoskeret alapján is ott kéne lennetek és mégis közelébe se kerültök a bajnoki címnek...
  • Csesza
    ne az intert szidd ha bajod van R9-el, légszíves!

nemtom mér fikázod az Intert kicsit több mindent nyert mint a Fiorentína!
    és előbb is végeztek a tabellán mint ti!
    ha minem nyernénk egyedűl semmit akkor ti mit csinálnátok egyedűl ?! :DPP
  • bmffm856
    egyébként meg nem tudom mit várok...: -> Életkor: 14-18 között (ez a fogalmazásmódodból nem kicsit érzékelhető...)...de tök mindegy...a lényeg, hogy állítsd magad takarékra...
  • bmffm856
    csak simán forza Fio ha kérhetném...és nem én vagyok a buta hanem te...sorban oltasz le mindenkit, hogy a Juve így, hogy a Fio úgy, hogy a Roma meg a fenetudja ki amúgy...közben te szurkolsz a világ leglúzerebb csapatának...és azért nem lenne esélye, mert akkora lúzer egy banda a tied, hogy valóban ha egyedül indulnának sem nyernének, mint ahogy 17 éve semmit...leszámítva két olasz kupát és egy szuperkupát...na ez az igazán:
  • szanics
    Egyelőre senkit nem vádlottként hallgatnak ki.
    Az olasz jogban van egy olyan fogalom, ami a magyarban nem létezik: az "ügyről információval rendelkező személy", aki közelebb viheti a hatóságokat az eredményhez. Egyelőre mindenkit - még Moggit is - ílyen minőségben hallgatnak ki.
  • R9
    te mi a f*szról beszélsz? nagyon buta vagy
    miért ne lenne eséley? nézd meg a bajnokság végeredményt meg a tavalyit meg az az elöttit meg az elöttit
    ha csaltunk akkor jó szarul csináltuk mert nem értünk el semmit
    de egyenlőre szó nincs ilyenről te forza juve meg forza fio
  • gabber_saviola
    finomabban Uraim :P
  • bmffm856
    ne legyen már ekkora a pofád...az Inter akkor se nyerné meg a scudettot ha egyedül indulna a bajnokságban...vegyél már vissza egy kicsit...majd akkor legyen ekkora pofád ha Morattit is beidézik mint vádlottat, amire azért -valljuk meg- van nem is olyan kcisi esély...nem hiszem el hogy pont ő lenne makulátlan...
  • Csesza
    egyre több csapatról derűl ki hogy csaltak meg minden lóf@sz, nehogy az Interről is kiderűljön valami...
  • R9
    elviekben nem gyakorlatilag
    az tény hogy csalt mind2 klub
  • Csesza
    ne kiabáld el.... :(
  • R9
    mi tény?
    nézd már meg a bajnokságot
    2 csaló az első kettő szal mi vagyunk/leszünk a bajnokok
    MOCSKOS CSALÓK!!!!!!!!!!
  • Kit--Kat
    sajnálom de ez tény
  • R9
    ezt a kommentet ne ide írd hanem
    www.szanalom.hu
    cu
  • Kit--Kat
    HA visszasorolnák az összes él csapatot B-be, még akkor se bírna az Inter a Chievoval meg a Sampdoriaval, szal Inter szempontból tök mind1 ki az ellenfél úgy se nyernek semmit
  • R9
    remélem juve megy vmi megye bajnokságba