13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#1332 jaúúúúú :D -
#1331 ezt az éhséget mejd megbeszéljük a vb alatt -
#1330 Okaka CSuka:P
nyerünk puktum
valgad meg szétrúgom! már nyomatom a Francseszkó Szanics pólót hogy észrevégyé olasz meccsen:P -
#1329 okoska, előbb olvassál, aztán értelmezzél, és csak utána próbálj égetni! :P -
#1328 már hiányoztál, köszönnyük értékes hozzászólásod:P
Defoe-Ashton-Amauri??:PD -
#1327 szvsz egy vb-n mindenki éhes, más kérdés, hogy Európában általában európai csapat szokott nyerni
Angliának ezzel a kerettel szerintem esélye sincs - a négy csatárból 2 sérült (Rooney, Owen), 1 vak (Crouch), 1 pedig egyetlen percet sem játszott még az élvonalban (Walcott), így nem sok sansz van
Olaszországban én is nagyon bízom, és szurkolok Francescónak is, hogy maradandót alkosson, ne úgy, mint általában a világversenyeken... -
R9 #1326 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1325 és nem kell félni Totti rápihen a Vb-re és olyan lesz mint sérülése elött -
#1324 egy Olasz, Spanyol netán egy Argentín pléja is van olyan jó mint egy prazíl max nincs annyi önzőzés és figurázás a labdával, viszont legalább van csapatmunka -
#1323 Ez hülyeség, olaszországban, spanyolországban, és sok más európai országban vannak olyan technikás focisták mint brazilban simán. Az más kérdés, hogy kevesebb, de ettől még ugyanolyan jók. -
#1322 mert, jobb a földbedöngöllek és megrugdallak15ször, mint a végig cselezemmagam a pályán? -
#1321 Te tényleg ilyen bohóc vagy?!
Új eddző, kicserélt csapat, sikerre éhes világsztárok.
Én bármelyik európai focistát többre becsülök mint 1 brazilt. -
R9 #1320 nézd meg pls az olaszok szerepléseit, és nemhiszem hogy erősödtek volna az eb óta -
#1319 hát ez igaz,na majd meglássuk a vb ha összekerül a 2 csapat -
#1318 És honnan tudod milyen formába tér vissza Totti, sérülés előtt Istenkirályvolt.
Alex keveset játszott?! Leghet, azért berúgott idén 20gólt és leosztott jó néhány gólpasszt, ha szabadrúgás van a az ellen kapuja előtt életveszély... Alap ember lesz szvsz előkészítő csatárként. Gila is technikás csatár, Toni meg a fülével és pöcsével is tud gólt szerezni.
Ja és ne feledd, hogy a védőkben meg brazília nincs sehol az olaszokhoz képest. (Cafu és Carlos kiöregedett, Lució úgy-ahogy a többi meg bohóc.) -
R9 #1317 de nézd meg a válogatott beli teljesítményüket
Adriano Copa America, Konf. Kupa gólkirály
Ronaldot meg ismered gondolom -
#1316 ilyen alapon Ronaldo meg Adriano se sokat csinált -
R9 #1315 közel nincs hozzá :D
Totti most tért vissza Ronaldinhot nem kell firtatni
Del Piero alig játszott
Toni van formába egyedül de neki ez lesz az első vb-je kitudja milyen lesz
Gilardino meg nem sok mindent csinált -
#1314 brazilok mindig erősek voltak és mindig azok is lesznek, de éhesek vajon? kitudja?
köv vb-re is sztár csapattal jönnek, mert elég trágyás arrafele a focista talaj:)
de idén éhesebb lesz Argentína, Olaszország,Anglia , ezekben az országokban talán Argentínát kivéve nem erős az utánpótlás és Grosso is , Del Piri is és Ferdinand is tudja ha most nem akkor soha -
#1313 sztem aki esélyes arra hogy megállítsa a brazilokat : az angolok és az olaszok -
#1312 jaja!:) De ahoz jól összerakott csapat kell ahogy mondtad -
#1311 Megverhető Brazília, de csak: 1 nagyon jól összerakott csapattal
sok kiemelkedő teljesítménnyel
maximális szervezettséggel és szófogadással
-
#1310 majd a vébén kiderül, nem kell itt hősködni , hogy ki kit gyalul földbe:)
Anglia nyer és sanyi:) -
#1309 teljesen igazad van!Viszont Brazilia elég szervezett szokott lenni Azért Ronaldinho mellet nem 10 Kovács Béla játszik az nb12-ből:)))
(Szerintem ha jóformában leszünk a Brazilok álíthanak csak meg...) -
#1308 Az tény, Ronaldinho most a csúcs, azért elvileg őt is lehet semlegesíteni, de ami a lényeg, hogy nem 11 Ronaldinho ellen fognak játszani a VB-n. És Ronaldinho nem garantálja sem a csapategységet, sem a szervezettséget. -
#1307 Mondjuk én azt mondom Ronaldinhoval senki nem ér fel!(a felsorolt oaszok közül) -
Del Piero, Totti, Luca Toni, Gilardino, Lucarelli .... -
#1305 Ilyet én is tudok....
Del Piero Gilardiono Luca Toni Totti -
R9 #1304 lol?
gondolkozz már pls
ronaldo,ronaldinho,adriano,kaká
^^ -
#1303 Hagyjad már, ezek bohócok, ha 1x összekerülnek 1 rendes kőkemény védelemmel felállított csapattal meghaltak. Az olaszok majd nem hagyják, hogy csillivillizenek. -
R9 #1302 -
#1301 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd
de azért ez durva volt -
Csesza #1300 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1299 de hát a románok ki se jutottak a vb-re -
R9 #1298 kár hogy ilyen lesz :
-
#1297 nem lesz benne a keretben két ok miatt
1:nem fér be 2:sérült -
#1296 a 2002es vbn elvettek tőle egy két gólt
egybként kedvenc játékosom Vieri,az Olasz meg a kedvenc válogatottam,szal jó lenne ha bekerülne a keretbe és pl második félidő végén beállna játszani -
#1295 így van pl a 97-es bl döntőben a köcsög Puhl bácsi vett el egyet ami nekem a legfájóbb volt -
#1294 jól van na!
de előtte azért rúgdalta a gólokat!és vmennyit nem is adtak oda neki!! -
#1293 :AAAAAAAASDDDDDDDDDDDDDDDDDAD:D:AD:FSAD:d