13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#1612 jutalmat? érdekes szinonímája a scudettonak...lehet hogy én vagyok vele így egyedül, de szerintem a scudetto több mint egyszerűen jutalom...
egyébként megnyugtatlak, hogy azt sem tartanám etikusnak...mondjuk ez szintén érdekes dolog etikáról beszélni egy ilyen közegben mint ami kialakult a Serie A-ban...de amit mondatm azt tartom...vagy a Juve avyg senki... -
#1611 én is biztos voltam benne
és azért azt korábban is lehetett tudni hogy ennek a transzferének a hátterében áll vmi
a 3.számú kapusunkért megkaptuk az Olasz válogatott csk-ját és a mostani két év legjobb olasz védőjét
(bár az Internél töltött szezonjában sokat volt sérült) -
Csesza #1610 én valahogy majdnem biztos votlam benne hogy mi sem maradunk ki ebőől... -
Csesza #1609 igen akkor lenne az igazi ha elsők lennénk... a játék alapján nem érdemelnénk meg, sőőőt...
de ha már valakinek oda fogják adni a serleget és mivel a elvileg az Inter nem bundázott ezér ők vannak a soron.
nemhiszem hogyha odáig jutna az egész dolog hogy mondjuk a Chievo vagy nemtom meeik csapat kapná ezt a jutalmat akkro ők ne fogadnák el?! -
#1608 pláne hogy hamarosan Moratti ellen is vizsgálódnak a Cannavaro transzfer miatt -
#1607 ez így igaz Peti -
#1606 járna...akkor járna ha elsők lennétek...itt két megoldás van a scudettokkal...vagy marad a juvánél, vagy nem lesz senkié...ez így lenne korrekt... -
Csesza #1605 mivel mi vagyunk a 3.ak ezért nekünk járna. nem ?! -
#1604 a "nekünk járna" megfogalmazás kicsit erős... -
Csesza #1603 én egyáltalán nem követelem a scudettot, de ha már nekünk járna mivel a Milan és a Juve is elbaxta, akkor elfogadjuk :DDDDDD -
#1602 na innét már a Róma kiesett és most a Kórleónei városi bíróság vizsgálja Materazzi ügyét....szal minden lehet -
#1601 #1367
olvasni jó -
#1600 egészen pontosan 2 nap 20 óra 21 perccel vagy lemaradva... -
#1599 hallod,mindenről 1 héttel le vagy maradva:)minden nap oldalakon át beszélünk erről a témáráról -
SeLFisCH #1598 chievo topicból:
Mindenkinek ajánlom figyelmébe a gazzetta.it-en található fejtegetést a bundabotránnyal kapcsolatban. Az írás azt sem tartja kizártnak, hogy a bajnokság végeredménye így fog kinézni:
1. Inter
2. AS Roma
3. Chievo
4. Palermo
Ez az az eset, melynél a Juvét, a Milant, a Fiorentinát és a Laziót is kizárják.
Kicsi a valószínűsége, de bejöhet.
Valószínűbb viszont az olasz lap szerint az, hogy a Juvét, a Fiót és a Laziót a másodosztályba (Juve esetén a harmadosztály sincs kizárva) sorolják, és a Milantól elveszik az ezüstérmet, és jövőre a piros-feketék nem indulhatnak a Bajnokok Ligájában.
A harmadik, legenyhébb verzió szerint csak a Juventust sorolják vissza, minden egyéb csapat marad az élvonalban.
Ami viszont szinte 100%: a Juventus jövőre csak alacsonyabb osztályban indulhat. -
#1597 Lucho , sajnálom a csapatod...meg az egész olasz focit...génmanipulált az egész -
#1596 doppingnál az olaszok is keményen fellépnek ez azért nagyságrendekkel nagyobb ügy -
#1595 angolok má darálnák is be az érintetteket, lásd Ferdinand esete -
#1594 pontos számot nem tudok, de legalább 10 spori, továbbá a játékvezetői bizottságból sokan...ilyen pl. Pairetto...sokan...nagyon sokan benne vannak ebben a nagyrakás tehénszarban...nem sorolok fel mindenkit, de az biztos, hogy százas nagyságúra rúg az érintettek száma...és egyre növekszik...(információim szerint)... :( -
#1593 viszont akkor mindenki megmenkül a kieséstől , kiv. messzína -
#1592 de csak 10??? -
#1591 nem csak egy bíró...vagy 10 bíró érintett az ügyben...:( -
#1590 az tuti...:( -
#1589 na az 1. 17 csapat bundázott, a maradék 3 meg kiesett....
a digók maguk alatt elvágták most a fát...de valamit nem értek:
játékos küldésből indult a buli, de ez nekem nem tiszta, az Alehandro Piccollo spori Juve fan és mindig őt kérték??? ő meg mindig ment és nyert a Juve?
most akkor ki csalt? mert már minden játékos benne van de még csak 1 bíró -
#1588 nagyot kaszálnak most a firkászok az tuti
persze Forza Italia -
#1587 attól még szomorú a helyzet...és az a legrosszabb, hogy annyiminden kering a médiában, hogy az ember azt sem tudja hova kapja a fejét...és kinek-minek higgyen...remélem hamar pont kerül a végére...már ideje lenne...:(
azértcsak FORZA ITALIA! és FORZA FIORENTINA! -
#1586 ez nem pojén volt, ez Zsé haverod kommentjének a válasza -.- -
#1585 egyre jobb....:D:D de a Toni - Caracciolo csatársort nem überelnék...:)
(elég szomorú hogy olyan a Serie A helyzete, hogy ilyen polyénokkal múlatjuk itt az időt...:( ) -
#1584 vagy , hogy a Fradi hátvédsora Zaccardo-Grosso-Accardi-Barzagli négyes lenne -.- -
#1583 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#1582 jah elég valószinü, hogy Caracciolo jönne a fradiba -.- -
#1581 jaja...niedermayer a másikra én sem emlékszem...de ettől még nehezen képzelem el mondjuk Gilardinot vagy éppen Adrianot mondjuk a bentmaradó REACban...de egy Toni kölcsönbe a Fradinál egy évre üzletenamíg szünetel a Serie A talán már elgondolkodnék... de mihelyt van Serie A azonnal storno...:D asszem akkor visszaszoknék a Fradi pályára...:D ahol sajna (személyes okokból) régen jártam... -
Zséé #1580 mér? az nhl-ből is idejött 2 híres csóka (nemtom má a nevüket, talán niedermayer az egyik)
-
#1579 azért ennyire elpojénkodni szerintem nemkéne -
#1578 az ártatlan csapatok éves komplett fentartási költségét a "bűnös" csapatok finanszíroznák. szerintem ez így lenne korekt
másik verzió, hogy a 2006-2007es bajnokság nem marad el, de senki nem fog európai kupákban indulni, mert a nevezésekig tuti még semmi sem tisztázódik. ez nálunk a legnagyobb probléma, mivel mi az intertotoban indulnánk nyáron (aminek a nevezése nemsokára lezárul) és Zamparinit nem olyannak hiszem, aki csak úgy lemondana egy európai kupaindulásról -
Zséé #1577 Majd Vízer viheti sopronba a fél olasz válogatottat 1 szezonra -
#1576 megtehetik persze...de más kérdés hogy egy éves fizuról nem biztos hogy lemondanak...márpedig az az egyéves fizu nyilvánvalóan eurómilliókban (milliárdokban?) mérhető összeg...és azért az olaszoknál is mint mindenhol máshol a pénz beszél kurya ugat elv rendesen működik, mint ahogy ezt ebből a bűzösbundabotrányból is láthatjuk... -
#1575 jaja szünetelne minden olasz bajnokság persze
lazán megtehetik ezt a szezon elhalasztást -
#1574 inkább az előbbi szerintem...azért húsz, sőt több csapatot nem tesznek ki ilyennek...azért több mint húsz, mert gondolom a másodosztály és a többi liga is szünetelne a feljutások és kiesések miatt... -
#1573 ugyanúgy mint az NHL-ben,elmennek 1 évet máshol játszanak,vagy végleg eladják őket