13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#1652 :DDDDDDDdddd
Sempre Palermo, Sempre Zamparini -
#1651 A k... anyját az Il Giornalénak!
Először belekevernek minket, aztán Titeket is megpróbálnak.
Nem lehet, hogy ez valami Moggi-újság?? :DDD -
#1650 A magam részéről Mancinit sajnálnám a legjobban, akiről én is azt gondoltam az utóbbi évek eredménytelensége után, hogy tehetségtelen edző.
Erre most simán kiderülhet, hogy az Inter azért nem lett bajnok, mert le lettek osztva a kártyák évekre előre a bundázók között (igen, beleértve sajnos a Rómát is).
Bárcsak ne lenne így! -
#1649 Egyrészt igen, hallom, ember...
Másrészt én nem tudok semmit, mint ahogy Te sem.
Csak tudod, az több mint fura, ha valaki ártatlan báránynak állítja be a csapatát, amikor az nyakig benne van az ügyben, sőt, miatta robbant ki az egész bundabotrány.
Ne próbáld már itt bizonygatni, hogy Moggitól Buffonig ártatlan mindenki, és Ti vagytok a legnagyobb királyok, mint ahogy azt se próbáld lenyomni a torkunkon, hogy tisztességes eszközökkel lettetek bajnokok.
Ilyenkor maximum azt lehet mondani, amit többen mondunk, mióta kiderült, hogy a mi szeretett csapatunk is benne lehet az ügyben: aggódunk a csapatért - nem a maffiózó vezetőkért és játékosokért, hanem a KLUBÉRT.
Aki a Rómában bundázott, legyen az vezető, játékos vagy akárki, az takarodjon, szerintem az lenne az egészséges hozzáállás, ha Te is így kezelnéd saját csapatodat, mert az ilyen viselkedés nem szimpatikus...
-
#1648 még egy személyes vélemény...megkockáztatom hogy nem lesz itt semmilyen büntetés... ez már továbbmutat a csapatokon...ez már szervezett bűnözés, maffia, és ezzel tisztában vannak ott is, és nem a csapatokon verik el a port, hanem a valódi bűnösökön...ez a történelem legnagyobb fogása lehet...a teljes olasz maffia hálózatot felszámolhatják ha sokáig kutatnak...itt a foci előbb utóbb mellékes lesz...ez persze nem biztos hogy jó...de ha a maffia eltakarodik, a foci is tiszta lesz...remélhetőleg... -
#1647 tudod az kcsiit más hogyha egy "üzletember" az adósságai törlesztésére valót a csapatból veszi ki, ezzel csődbe juttatva azt...de te tényleg olyan sötét vagy mitn az éjszaka...nem vitázom tovább...egyébként is a faszkivan az egész vitával bakker...semmire nem megyünk vele...csak mégjobban felhúzzuk amgunkat... -
R9 #1646 én azon vagyok hogy aki csalt azt büntessék meg nagyon
ha kiderül hogy az Inter is benne volt akkor őket is küldjék le ^^ -
#1645 sok a ha...felesleges ezen vitázni bakker...nincs ilyen hogy legjobb csapat, nincs olyan hogy ezt én érdemlem meg, nincs olyan hogy szarok vagytok és legfőképpen nincsen ha...van egy rakás szar ami előtt mindenki dekkol és kéri a maga részét...ez van most...ezt fogja már fel mindenki...ez az egész Serie A szégyene ami itt történt, történik és ne basztassuk már egymást a faszba is hanem reménykedjünk abban hogy mihamarabb tisztázódik ez az egész...komolyan jobban idegesít ami itt megy mint az hogy lófaszt nem tudunk az egészről... -
R9 #1644 nemérdekel ki miatt mi miatt
én is mindhatnám hogy ez miatt nem nyertünk bajnokságot mikor utolso forduloban vezettünk meg mikor épp lemaradtunk de a te válaszod erre hogy nincsen HA -
R9 #1643 nalátod már 16 pont, persze nem jelenti azt hogy bíró nélkül nem nyertetek volna , megkell vizsgálni hogy "hogy fújt a bíró" -
#1642 fogd már fel a mogyoró agyaddal bakker hogy ki amiatt a szemétláda VCG miatt estünk ki...összesen 5 szezont töltöttünk alsóbb soztályban, abból 3-at a fakker miatt...ha ezt nem fogod fel akkor hülyébb avgy mint hittem...^^ -
#1641 nézd meg azokat a meccseket ahol állítólagosan mi nekünk fújtak, 4 győzelem, 4 döntetlen 2 vereség... -
#1640 semmi csúnyát nem látok ebben a dologban -.- -
R9 #1639 és ti mitől tartjátok magatokat bajnok esélyesnek? hogy moggi veszi a meccseiteket? -
#1638 figyelj igen szarul játszottunk...sok döntetlen nem bajnok capathoz méltó.. de gondolj bele ha nem csaltok simán kijön hogy mondjuk 10meccs azt nem nyeritek meg a bunda miatt akkor az jó esetben 10döntetlen..na ennyit az Inter rossz zerepléséről mert ha ti nem bundáztok már nem is voltunk rosszak...persze az adott bajnokságon belül... -
#1637 Lassan tényleg mindenki benne van. LEkéne cserélni az összes, az összes vezetőt a FIGC-en és az élcsapatokon belül és kész, mást nem lehet csinálni. Aztán innen már lehet nyugodtan nyomozni ki hány évet kapjon... -
R9 #1636 legalább mi nem estünk ki ^^ -
#1635 na ha ez is igaz... túl mélyre ástak már..egyre usztustalanabb az ügy... olyen ez mint egy szép fényes alma ami belülről rohad...(ezt a seria-a ra mondtam) -
#1634 Hagyjad már, köze sincs az Inter bohóc szereplésének ehhez az ügyhöz..
Nézd meg pl. a tavayli bajnokságot, ha 1 csapat 30 meccsből 15öt döntetlenre játszik, az nem tudoim mitől tartja magát bajnokesélyesnek, ezt ők szúrták el csúnya, köze sincs senkinek ehhez. -
#1633 nabazmeg...:(:( -
#1632 Az olasz lap, az "Il Giornale" ma nyílvánosságra hozott egy telefon beszélgetést az ex Juventus elnük Luciano Moggi és a Palermo elnöke Maurizio Zamparini között. A beszélgetés témája nem telejesen tisztázható de ami kivehető az az hogy Zamparini Alessandro Moggi, Luciano fia miatt hívta fel az ex elnököt. Az "Il Giornale" szerint azért hívta fel Moggit hogy tisztázzák, hogy a fia Alessandro beszélt-e már Luigi Del Neri hogy meggyőzze neki a Palermohoz kell szerződnie. A beszélgetés május 13-án volt.
a magyar verziót 5w0rdf15h-nek köszönhetem, még egyszer köfi 5w0rdf15h -
#1631 mivan? most akkor Zamparini is beszáll a "biznisszbe"? nem olvastam el a cikket, de ahogy láttam telefonbeszélgetésről van szó...
[nagyon szomorú lenne :( ] -
#1630 Buongiorno! :D -
Brio #1629 Ki nyerte meg a Serie A-t?
-
#1628 1.
2. -
#1627 jaja a lenagyobb sajnos!:( azt meg nem tudnám elviselni ha eltörölnék a jövő évi bajnokságot:((( -
#1626 igen...olvasom...de ebben az ügyben azért nem csak ez van...az egy dolog hogy összefogtak, de ettől még vizsgálnak több bundát...ez az ügy nem egy és nem két hanem több tíz szálon fut...éppen most ovlastam hogy több mint 150 ezer (!) telefonbeszélgetést vizsgálnak...ez mindenbizonnyal a történelem legnagyobb korrupciós botránya...:( -
#1625 oké de azért ielőtt véleményt nyilvánítanál az Interről olvasgasd el lőtte ezt a mondatot... "két élcsapat összefogot hogy írányítani fogják a seria-a-t hát Istenem m a f@szt csináljon így az Inter??..." -
#1624 rendben fsgh: korr: 2 olasz kupa, 1 szuperkupa, 1 UEFA kupa...
mea culpa...
ettől függetlenül tartom amit az Interről írtam...egytől egyig...de ez már magánprobléma...amennyiben probléma...:P -
#1623 na szóval amíg az Inter nincs benne addig mindenki kussoljon arról hogy az Inter úgy béna meg így mert számoljatok már utána!tavaly és idén is elég 8-10 megbundázott meccs a Milan és a Juve részéről és máris nem ők vannak elől! Úgylátom ti az ártatlan(egyenlőre)csapatot fikáztok miközben éltetiek a Juvét (lásd: Maradjon a juvénál a bajnoki cím stb...) közben ez a legundrítobb dolog amit a Juve és a Milan(állítolag de a juve biztos) csinált! két élcsapat összefogot hogy írányítani fogják a seria-a-t hát Istenem m a f@szt csináljon így az Inter??hát nem sokat és erre mondjátok Ti hogy Inter ilyen béna meg olyan béna... ja és Luca Toni légyszi ne szólj bele aminek nem néztél utána! saját magadat égeted..."17 éve nem nyertetek semmit csak 2 olasz kupát meg egy szuperkupát..." ha utánanéznél észrevennéd hogy van ott egy Uefa-kupa is...légyszi legközelebb nézz utána mielőtt oltod az Intert...thx... -
#1622 -
Csesza #1621 nah most:D szóismétlés 4ever :DDDDDD -
Csesza #1620 boits :DDD
igazad van, nem olvastam vissza hogy mit írtam:D serleget írtam és nem scudettot, azt 2-vel előtte írtam :P -
#1619 nem akarok kukacoskodni, de milyen szóismétlésről bezsélsz? a scudetto szó egyszer sem szerepel abban a hszben, tehát nem volt mit megismételni... -
Csesza #1618 a jutalom szót csak a szóismétlés elkerüléséért írtam :D
de ugyvettem észre hogy értetted... -
#1617 vagy egy virágcsokrot...Lucianotól Massimonak szeretettel!
[bocs...szar vót...:P] -
#1616 az ideit is vagy a juvénál kéne hagyni, vagy senkinek nem adni...de az úgy, hogy 3 lett egy csapat, és úgy kapja meg...honnan a francból lehet azt tudni, hogy ha nincs bundázás nem ugyanez-e az eredmény? ez az amit a világon senki nem tud megmondani, tehát a scudettot sem tudják kinek odaadni...ez a véleményem... -
#1615 az ÜGY nem csak a bíróküldésről szól hanem a GEA által irányított transzferekről is
ergó Carini mellé kaptatok még valamit(gondolom nem egy ajándékkosarat) -
R9 #1614 tavalyi scudetto nem lesz senkié -
R9 #1613 miköze a transzfernek ehez az ügyhöz?