13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • McFrost
    Lucho , épp az hogy röpködnek!
    Szóval ez már kúrvára fel van fújva , mert már van itt B és C osztály, szal ha tudom hogy kizárnak , vagy ki fognak akkor nem sztárok igazolásán gondolkodom.
    Sőt ha belekerül a csapatom , akkor sem fog izgatni , mert nem tehetek ellene semmit...
  • 9csöves9
    persze hogy nem izgultok mert nincs benne a csapatotok

az meg hogy nem röpkednek az átigazolási hírek semmit nem jelent mivel még nincs ítélet
  • McFrost
    szerintem tök feleslegesen paroláztok&idegelitek magatok!
    Pl. gabber meg én abszolút nem izgulunk:)
    ennek az egésznek már a fele sem igaz , ugyanis kérdem én , ha lenne itt valami konkrét akkor repkednének az átigazolási hírek , hogy ki-hova-mennyiért??
    sztem nem: ha itt lenne valami az lenne az 1. , hogy a szövetség befagyasztja az átigazolást!
  • 9csöves9
    nah én megfáradtam,egész nap ezzel foglalkozok,nem tudok tőle aludni.bármi lesz el kell fogadni engem ezentúl már csak az érdekel,hogy ismét lássam a csapatomat játszani,akárhol
  • Kit--Kat
    Ha észeveszitek, 1re inkább személyekről és nem klubbokról beszélnek, mert ez már nem csapatokról szól, hanem 1 maffiáról.
  • fsgh
    dehogy is UTÁLOM Ibrát..színlelős kis ... na mind1 ez az én véleményem...

#1766:igazad van:P de én "bírom" őt azért írtam....
  • fernando torres
    az hülye aki ezek után ott marad ha van gerince ha nincs
  • Zséé
    de ha az interbe akarna menni akkor lenne gerince mi?
  • fsgh
    Úgy fest, az Olaszországban felszínre került bíróvesztegetési botrány nemcsak a(z egykori) vezetőket, az ügyben érintett klubokat és a játékvezetőket érintheti kellemetlenül (mint arról beszámoltunk, Massimo De Santis a múlt héten kipattant eset miatt maradt ki a világbajnokságra utazó keretből), immár átgyűrűzik a játékosokra is. Zlatan Ibrahimovic, a Juventus csatára nemrégiben még arról beszélt, hogy a következő négy évben megnyerhetik a Bajnokok Ligáját, miután a torinóiaknál aláírta 2010-ig szóló kontraktusát. A kialakult helyzetben - többek között nála is házkutatást tartottak - azonban a csapat jövő évi BL-indulása is komoly veszélybe került, márpedig így nehéz lesz a "Zebráknak" diadalmaskodni a sorozatban...
    - Ibrahimovic nem szeretne magának rizikót - mondta Mino Rainola, a játékos ügynöke. - A Juventus soha nem kívánja eladni Zlatant, miképpen Zlatan sem szeretné elhagyni Torinót. Ugyanakkor ebben a helyzetben muszáj megvárnunk az ügy végét.
    Rainola felvetette azt is, hogy a játékos az AC Milanhoz szerződne, különösen, ha Sevcsenko elhagyja a piros-feketéket.
    (boz)

Ibra még mindig nem növesztett gerincet:PPP amúgy se bírom..el akarja hagyni a sülyedő hajót:P
    (persze mint mindenki más..)
  • fsgh
    Hat és fél órán át hallgatták ki az olasz futballbotrány ügyében a csendőrség római központjában Pierluigi Collina volt FIFA-játékvezetőt, a 2002-es világbajnoki döntő bíróját. Mint arról a szerdai olasz lapok internetes kiadásai beszámolnak, Collina kihallgatása volt a leghosszabb. Őt tovább faggatták, mint Luciano Moggit, a Juventus leköszönt főigazgatóját, akit a hatóságok azzal gyanúsítanak, hogy ő az olasz futballvilágot behálózó bűnszövetkezet feje.
    Collinát, mint "az eseményekről tájékozott személyt" idézték be, és főleg arra voltak kíváncsiak, hogy miként működött a játékvezető-küldés mechanizmusa, amelynek eredményét Moggi állítólag előre, rendszerint már csütörtökön ismerte. Továbbá azt is tudni akarták, hogy mit jelentett az a Leonardo Meanival, az AC Milan egyik vezetőjével folytatott - és lehallgatott - telefonbeszélgetés, amelyre utalások történtek az 1999-2000-es bajnokságban lejátszott Juventus-Perugia találkozó után.
    A népszerű, külföldön is nagy tekintélyű játékvezető tavaly vonult vissza, mert bár 45. életévének betöltése ellenére egy évig még engedték volna vezetni a Serie A-ban, de az AC Milant szponzoráló Opellel kötött reklámszerződése miatt kizárták a bírói keretből.
    Ugyancsak kedden hallgatták ki Adriano Gallianit, a AC Milan igazgatóját, aki egyben az Olasz Labdarúgó Liga elnöke, Carlo Ancelottit, a milánói gárda vezetőedzőjét, valamint Roberto Mancinit, az Internazionale trénerét, a Lazio egykori játékosát is. Galliani egyelőre megerősítette, hogy nem kíván lemondani ligaelnöki tisztségéről. Ugyanakkor napvilágra kerültek olyan telefonbeszélgetések, amelyek arról tanúskodtak, hogy Moggiék nyomást gyakoroltak a liga vezetőire Galliani megválasztása érdekében.
    A perugiai ügyészség megkezdte a vizsgálatot a Gaucci-család kezében lévő Perugia futballklub csődje ügyében is. Szerdán idézték be ez ügyben Franco Carrarót, az Olasz Labdarúgó Szövetség volt elnökét, aki másfél héttel ezelőtt, a futballbotrány kirobbanásakor mondott le.
    Közben árnyékot vetett Giuseppe Pisanu leköszönő olasz belügyminiszter utolsó munkanapjára, hogy a szerdai lapok közölték azoknak a lehallgatott telefonbeszélgetéseknek a tartalmát, amelyeket Moggival folytatott. Az egyik beszélgetésben a politikus éppen a bíráskodásra panaszkodott. Pisanu és környezete szerint "összeesküvés" folyik a távozó miniszter ellen.
    Szerdán ismét kivonták a Juventus részvényeit a tőzsdéről, miután a reggeli nyitáskor több mint 11 százalékos zuhanást mutattak a torinói klub értékpapírjai.
    (MTI)
  • fsgh
    én mondjuk ennyi oldalt nem nézegetek:) le a kalappal:) lehet h kamu de lehet hogy minden kamu amit eddig ide beírtunk:PP minden lehet:)

PEACE:)
  • bmffm856
    én is látogatok több topikot, és számos (magyar, angol, olasz, francia) híroldalt, ahonnét azért elég sok infot összeszedek...és ami itt le van írva, az hogy a Fiorentina meg a LAzio a C-be, nos, ez még egyszer nem került szóba...a B igen...de a C nem...tehát ez amit betettél eléggé ordító kamu...

de szerintem ne öljük tovább egymást...mire jó?! úgysem mi döntünk...szerintem legyenm ennyi...:)
  • fsgh
    hát azért valamivel csak erősebb klubbok:P(Milan,Juve,Fio..stb:P)
  • fsgh
    egyáltalán nem így van...én nézeget pár topicot és ha látok hírt ami itt még nincs bent azt berakom most pont ezt.. Sztem ezt Te reagálod túl.
  • McFrost
    csak így tuttak elverni minket:P
  • bmffm856
    hiába erősködsz...a pont DJBeenél van....

"szarjátok már le [...] csak a médiát olvassuk, és tudjuk, hogy mi mindent képesek összebarmolni"

én nem örülnék az Inter viszasorolásának, ellenben te úgy látom kicsattannál, ha ezen három vagy a Milannale gyütt négy csapatot az alsóbb ligában látnád...egy tömény szánalom amit csinálsz...
  • fsgh
    "Guido Rossi találkozott az ügyészekkel, akik a botrányban nyomoznak, az esetleges büntetésekről beszélgettek. A hírek szerint szinte bizonyos, hogy a Juve, Lazio és Fiorentina a B vagy C osztályba lesz sorolva. A Milanról az ügyészek szerint annyijuk van, hogy tavaly áprilisban a Chievo elleni meccs előtt egy alkalmazott a klubból, aki meg sincs nevezve, beszélt az egyik partjelzővel. Más csapatokról semmi. Egyelőre ez hírlik. Várjuk a fejleményeket."
    (Youme szúrta be az indexre)
    egyik Inter topicból szúrtem ezt be..
  • fsgh
    arról ne is álmodj:)))
    Inter ennyi miatt nem sorolják vissza:P annyit meg ugyse vonnának le tőlünk HA egyáltalán levonnak hogy ti legyetek az elsők:P de különben s szvsz ne összák i a kupát azt kész...
  • McFrost
    na mikor kapjuk a kupát?:)
  • R9
    Interfórumról:
    Megtudakolta kik lesznek a BL bírók. Nem szép dolog, de nem próbált hatni rá vagy nam próbálta befolyásolni őt. Csupán kérdezett, de ez is elég lehet arra hogy most már minket is egy kalap alá vegyrenek a többi "sáros" csapattal.
  • bmffm856
    és mekkora igazságot mondtál...:)
  • DJ Bee18
    szarjátok már le :DDD
    csak a médiát olvassuk, és tudjuk, hogy mi mindent képesek összebarmolni :DD
  • bmffm856
    vedd már észre hogy ott van a főcím bakker! Az Inter is bajban van. mekkroa betűkkel írjam ki hogy felfogd?! te csak engem szapulsz, de amit mondok meg sem hallod!! és ne bizonygass te a nevemben semmit, majd ha én azt mondom, hogy énszerintem az úgy van, akkor lesz úgy, és nem akkor amikor te az én nevemben mondod ki az én álláspontomat...erről ennyit...aki hülye azzal felesleges vitatkozni...előbb tanulj meg a sorok közt olvasni, aztán visszatérünk rá...
  • fsgh
    "MÉG helyesen írtad"ezt írtad.. egyik szavaddal ütöd a másikat...
  • bmffm856
    bizonyítottam a lófrászt bizonyítottam...ott a cikkben, hogy az Inter is bajban van...na ez a "bizonyíték" és nem az amiről te pampogsz...
  • fsgh
    épp ezaz!MÉG vagyis egyenlőre MÉg nem vagyunk benne...vagyis majd akkor kell elkönyvelni ha benne leszünk..(hisz bebizonyíottad hogy szernted sincs MÉG benne az Inter)
  • 9csöves9
    egyesek szerint a botrány mostani kirobbánását összefüggésbe hozzák a nem olyan rég felszámolt szicíliai maffiával

és szerintem is van benne valami

Berlusconi elveszti a választásokat-felszámolták a maffiát-hatalmas botrány tör ki Olaszországban

egymás után jöttek ezek az események
  • bmffm856
    MÉG helyesen írtad naygbetűvel...az egész calciot aláaknázta a maffia...erről még csak nem is a klubok tehetnek...ez már régen több kint a foci ügye...meg mint bundabotrány...ez messze túlmutat rajta...itt már a maffia fejeseinek, sőt talán a teljes maffiának a kézrekerítése a cél, kimondva-kimondatlan...
  • bmffm856
    na le lehet állni...nekem nem habzik a szám, csak a "dumáljuk be magunknak hogy nem vagyunk sárosak, talán majd el is hisszük" dolog egy kcisit zavaró...itt az Interes brigádnak habzik egyedül a szája, veled és R9-cel az élen...ti is benne vaygtok, mi is benne vagyunk, mindenki benne van...az egész olasz maffia egy cég...ez mindig is így volt, és hacsak fel nem sikerül számolniuk, így is lesz...ez van...nem lesz semmilyen kizárás, mert mostmár az első hat helyezett kivétel nélkül benne van...szomorú, de ez a valóság...:(
  • fsgh
    ja és mégvalami: (ezt egy forumozó mondta) "...az Inter vezetoirol max annyi derulhet ki, hogy Moggit segitettek az Inter karara..."
    különben amíg nem derül ki ogy az Inter bűnö addig nem kéne az ördögöt a falra festeni..imétlem itt csak érdeklödöt hogy kit küldenek a meccsekre nem megrendelte a bírokat...(egyenlőre ez derült ki és ez MÉG nem bűn)
  • fsgh
    nekem habzik a szám?
    nézz már magadra és olvasd végig a hsz-id
  • bmffm856
    egyébként a cím magáért beszél: Facchetti-Pairetto telefonok: az Inter is bajban van

tetszik-nem tetszik...ez van...
  • bmffm856
    egyébként szerintem az érintett csapatok számának növekedésével egyenes arányban csökken a kizárások valószínűsége...tehát szerintem lófax nem lesz itt, nemhogy kizárás...
  • bmffm856
    nem járok egyáltalán örömtáncot...ha nem vetted volna észre, ott volt a :( a végén...egyébként pedig eddig ti papoltatok, hogy mi bundáztunk, és habzó szájal nyomattátok a rizsát, hát most ti is benne vagytok, és jól tennétek ha beletörődnétek és nem a támadás a legjobb védekezés módszerét folytatva továbbra is nyálcsorgatva szánalmasmód követelnétek magatoknak a titeket meg nem illető scudettot...ennyi...törődjetek bele...itt mindenki sáros, vagy majd még kiderül róla, és ezalól ti sem vagytok kivételek...
  • R9
    mert megérdeklődte hogy ki lesz a bíró? ;-]
  • R9
    ne akard trezeguet-t
    ott van adriano meg ha tonit kéne
  • 9csöves9
    szerintem ha arra kerül sor hogy elkell őket engedni akkor biztos,hogy inkább a külföldi csapatokat preferáljuk
  • fsgh
    hát mitnemondjak ha mi nem vagyunk benne szívesen látnám nálunk David Trezeguet-t :))
  • Kit--Kat
    "Alex Del Pierót és Zlatan Ibrahimovicot a Milannál"
    Ez érdekes, nem hiszem, hogy Zlatanra szükségük lenne....
  • fsgh
    azért még ne járj örömtűzet ha kérhetlek... itt még csak érdeklődnek hogy ki lesz a bíro a meccsen..ez még nem bűn de később ha több is kiderül sajna lehet az:(