13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#1972 annyira azért nem vicces hogy minden topikba berakd
az meg hogy nem biztos hogy kéne Canna Barzagli helyére...Cannavaro az utóbbi két évben a Serie A legjobb védője volt,azthiszem nem kell tovább magyarázni
ha valakinek nagyon helye van a válogatottban az pont Cannavaro -
#1971 Fogos kérdés:) Szvsz a védelmünk jobb mint a Braziloké a középpálya kérdéses... mert szerintem egy gyengélkedő Totti(nincs formában) em hasolítható egy formában évő Ronaldinohoz...a Csatársor meg mindkét országnak gyilkos:))) -
#1970 -
#1969 Szvsz megjátszható, de csak ha a Világi lesz a közjegyző!!! -
#1968 nah akkor legyen kismackó
ezt a viccet olvastam a topikodban asszem
amúgy jó lenne itt tippelni az Olasz meccsekre nem? (persze csak Olasz fanok részvételével), nagyon hülye ötlet? -
#1967 kevered szerintem Moggival...:P bár ő inkább bundás zebra...
- Mi a zebra?
- ???
- Bundás állat.
-
#1966 Della Valle az a bundásmackó nem? -
#1965 húúúúú...nagyon gizda...:DDDDDDDDDDd -
#1964 egyébként ez mindennapos...Spalletti pl. Fiorentina drukker, Prandelli meg Parma...és ha már itt tartunk, Toni a Modenáért szorít, Della Valle pedig hatalmas Inter fan...:DDDDDDDD (ezek tényleg így vannak, nem az ujjamból szoptam...:D) -
#1963 nem is "egy zacskó szotyiért adja a liláknak", hanem egy zacskó szotyiért DOBJA oda a liláknak (igy gizdább) -
#1962 adunk érte két zacskót is...:P -
#1961 Peti igazad van, hívom is Zamparinit hogy egy zacskó szotyiért adja a liláknak, mert Fio drukker a belső védőnk :Ddddddddddd -
#1960 én meg közben utánanéztem...bekerestem a cikket...és korrigálom magam...így konkrétan hogy szeretne Firenzébe igazolni nem mondta...de volt egy ilyen mondata:
"Mindazonáltal Firenze egy reményteljes célpont lenne, mivel a Fiorentina a szülővárosom csapata, így értelemszerűen szurkolok nekik, azonban természetesen szerződésem van a Palermoval."
ez azért sokat sejtető lehet... -
#1959 Amikor meg a Juvéval táragytunk, akkor ugyaníg ugyanott mondta hogy Palermót csak a Juvéért hagyná el :)
De tudod mit neked van igazad, mert kajak fáradt vagyok :DDddddddddd -
#1958 Zamparini kijelentette, hogy aki el akarná vinni Barzaglit annak 15 millát kéne az asztalra tenni..Fijóba tuti nem menne, ez vmi kacsa..mert Én azt olvastam, hogy Palermoból csak a Juvéhez menne, sehova máshova -.- -
#1957 nem vagyok benne biztos, hogy Cannavaro Barzagli helyére kéne...de az tuti, hogy Italia erősebb...:D
(ui: Barzagli majd Firenzéből stabil tag lesz...:P a minap nyilatkozta, hogy szeretne Firenzében játszani...merthogy ott született...mit mondjak...én tárt karokkal várom...:D) -
#1956 mindenképp Italia, de azért Cannát még ebben az évben Barzagli helyére kéne rakni -
#1955 őszintén...melyik csapat erősebb? (egy haverral vitatkozunk ezen, és érdekelne a ti véleményetek is)
1. Olaszország
BUFFON - ZACCARDO, NESTA, BARZAGLI, GROSSO - DE ROSSI- PIRLO, BARONE - TOTTI, DEL PIERO - TONI
2. Brazília
Dida - Cafu, Lucio, Cris, Roberto Carlos - Juninho, Kaka - Ronaldinho - Ronaldo, Robinho - Adriano
FORZA ITALIA!
-
#1954 inkább Hajdú B. István legyen már :P -
#1953 Az basznabe, ha a Világi közvetítenei:DDD -
#1952 június 12. Olaszország–Ghána 21:00 RTL Klub -
#1951 -
#1950 köszönöm!!
remélem Toni és Gilardino együtt fog játszani és nem csak az egyikük! -
#1949 ilyen van nekem is itthon -
-
#1947 majd azt is rakd be , mikor szállnak vissza:P -
#1946 International friendly - 1/3/06 (20.00)
Italy 4 - 1 Germany
Gilardino 4 (I), Toni 7 (I), De Rossi 39 (I), Del Piero 57 (I), Huth 82 (G)
Stadio Franchi, Florence
Italy: Buffon; Zaccardo, Nesta (Materazzi 80), Cannavaro, Grosso; Camoranesi (Pasqual 88), Pirlo (Barone 74), De Rossi; Gilardino (Perrotta 64), Toni, Del Piero (Iaquinta 80)
Germany: Lehmann; Friedrich, Huth, Mertesacker (Metzelder 46), Lahm; Deisler, Frings (Borowski 67), Ballack, Schneider (Schweinsteiger 67); Podolski (Asamoah 46), Klose
Ref: Iturralde Gonzalez (Spa) -
#1945 a németek elleni 4-1 nél hogy állt fel a csapat?? -
#1944 Barzagli meg örül mint a kisgyerek (megértem, mert mégis csak az első vb-je)
Zaccardo meg az igazi Dél-Olasz -.-
Avanti Italia -
#1943 tiszta penge csak nem fekete OOOOOOOOOO: -
#1942 tyűha Canna nagyon kemény:D -
#1941 [center]
megjöttünk :P -
#1940 rennben , nics több:P -
#1939 jaj István próbáld már 1 kommentben összeszedni a gondolataidat :P -
#1938 http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=108709003 -
#1937 http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=8886246 -
#1936 http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=8859468 -
#1935 http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=8859462 -
#1934 vki nem tud egy egy videót a tavalyi osztályozó(Parma-Bologna) akármelyik meccséről?
de inkább a 2.-ról.:D -
#1933 BL-be megyünk , míg Ti a Júefába:D
mert hátul kullogtatok idén , mint a vadász kutya töke:D
de majd jövőre fordítva lesz:)