13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • 9csöves9
    ki kell használni minden lehetőséget,nincs kedvük állandóan 15 évet várakozni

kiváncsi vagyok mekkora ünneplés lenne
  • McFrost
    :AAAAAAAAAAAAASAADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:D:dddddddddddddddddd
    tegnap hangzott itt el: " az Internek nem kell a bajnoki cím , ha adnák se fogadnák el!"

Massimo Moratti alig várja, hogy megszülessenek az ítéletek az olasz bundaügyben: az Inter első embere úgy véli, hogy amennyiben a Juventust és a Milant vétkesnek találja a bíróság, akkor a kék-feketéknek kellene adni visszamenőleg a bajnoki címet.
    - Ha a Juventust és a Milant megbüntetik, számomra nyilvánvaló, hogy a bajnoki cím az Internek jár - szögezte le Moratti. - A múltban legalábbis így volt: ha egy klubot megbüntettek, akkor a mögötte végzett alakulat kapta meg az ő helyezésüket.
    A bundaügyben a már említett két elitklub mellett a Lazio és a Fiorentina drukkerei alhatnak nyugtalanul, a két gárdát úgyszintén pontlevonás és a kizárás veszélye fenyegeti.
  • bmffm856
    köszi :) azért remélem ALex és Luca pályán ,lesznek...Gila egy kalap szamócát nem ér...helyette mehetne Toni...de Lippié a döntés...

FORZA ITALIA!
  • 9csöves9
    több féléről írnak,az sem elképzelhetetlen hogy ugyanúgy állunk fel mint a csehek ellen
  • MnAdI
    jók a képek!!
    Köszike
    Olyan órát én is el tudnék fogadni
  • bmffm856
    lehet valamit tudni a kezdő csapatról? FORZA ITALIA!
  • MnAdI
    jók a képek!!
    Köszike
  • MnAdI
    jók a képek!!
    Köszike
  • james69holden
    az első kép odabasz, az nagyon tetszik
  • gabber_saviola

[center] Ilyen óra kell nekem is

• gabber_saviola
    szép képek, nyerünk :)
  • 9csöves9

• 9csöves9

• 9csöves9
  • 9csöves9
    végülis eddig csak ő vette be a világ legjobb kapusának a hálóját:D
  • gabber_saviola
    nah akkor mai kajapénzem

004 Olasz-Ausztrál 1. félidő H 1.85 1000 huf
    013 Olasz-Ausztrál félidő:H vége:H 1.90 2000 huf
  • gabber_saviola
    Zaccardo csatár lesz?
  • BADE
    a következő meccsen Del Piero kapus lesz
  • 9csöves9
    azt nem értem ha ennyire nem értenek valamihez akkor minek erőltetik?

vagy csak nyomtak egy randomot aztán összerakta a csapatot
  • BADE
    A focivb honlapon érdekes összeállítás van az olasz kezdőről,nem nagyon vannak tisztában a dolgokkal az biztos!De Rossi,Nesta játszik,Perrotta szélső védő,Cannavaro szintén szélső védőnek van jelölve,Zambrotta a padon
  • fsgh
    jó.igaz.
  • 9csöves9
    a tegnapi edzésen is valahogy így volt a csapat,a fehérmezesek a rózsaszín trikosók ellen. a fehérben volt Alex,Canna,Gattuso,Pirlo,Inzaghi,Zambrotta és azthiszem Totti is,Buffon védett
  • gabber_saviola
    még csak 1, mivel még 6 nap az átigazolási időszakhoz
  • gabber_saviola
    István a jövőbelátó :)
  • Kit--Kat
    Ez most mi?
  • fsgh
    2 Interes is a keretben:)
  • BADE
    Buffont ki ne felejtsük:)
  • McFrost
    Zambrotta, Grosso, Materazzi, Cannavaro, Camoranesi, Gattuso, Pirlo, Del Piero, Inzaghi e Iaquinta
  • backer
    Ez nem juve topic -.-
  • DePreSsZYo
    Ez szerintem érdekes, bevallom nem hittem volna hogy olaszok ide felkerülnek de ez is egy pozítivum :D
    Legkevesebbet szabálytalankodók:
    1. Brazília 35
    2. Olaszország 38
    3. Japán 39
  • Zsolti9014
    erre gondoltam a csoportmeccsek alatt én is. Ha így van Lippi nagyobb stratéga, mint gondoltam.
  • Zsolti9014
    egyetértek.
  • BADE
    mondjuk eléggé vicc,a világ bármelyik csapatában kezdő lenne,kivétel nálunk(megérteném ha olyan csatáraink lennének,akik 1000* jobbak nála,de ez nem így van)
  • BADE
    ha ez igaz lennemnem szólok Lippire egy rossz szót sem,de ez eléggé elképzelhetetlen
  • Kit--Kat
    Köszi!!!
    Amúgy Juventusfc.hu fórumán mondta valaki, hogy Lippi azt nyilatkozta Alexre a csopoermeccsek után számít, hogy addig felhozza Tottit meg stb. Ez állítólag hivatlos, VB előtt mondta. És ha tényleg így van, én hiszek Lippinek, hisz szereti Alexot, együtt érték el a legnagyobb sikereiket, a kezei alatt nőtt fel.
    Alex a az eddzőmeccsek alapján jó formában van, és lehet tényleg az utolsó reményeink szerint 4 meccsre tartogatta Lippi, hogy ne rúgják le és erej teljében legyen:) Hát Akkor ha minden igaz, igen szép meccsek elébe nézünk!!!
  • Zsolti9014
    Sztem többet fog játszani, ha kizárják a Juvét, amire most 50% esély van, vagy-vagy.
    Akkor sokan elmennének.
  • BADE
    Alexet csak akkor hozzák be,ha szarban van a csapat.
    egy kis off:
    Szegény Alex karrierjének végét teljesen tönkretette Capello.Mielőtt a Juvéhoz ment,Alex állandóan kezdő volt,lövögette a gólokat,nem nagyon volt rá panasz,amióta Capello az edző,játszik egy szezonban 1080 percet,de valszeg sokat mondtam.Klubhűség miatt maradt nálunk,ha 2004-ben eligazol pl. Arsenalhoz lett volna még 3-4 éve,így meg szinte nem is játszik.De hátha változik valami amiatt,hogy új a klubvezetőség.
  • 9csöves9
    ha Oddot nem is Alexet mindenképp:)

jó a logod
  • Kit--Kat
    Oddot és Alexet a kezdőbe ^^
  • BADE
    szerintem nem lesz sétagalopp a meccs,főleg,ha olyan gyengén játszunk,mint az utolsó 2 meccsen