13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#2814 ki kell használni minden lehetőséget,nincs kedvük állandóan 15 évet várakozni
kiváncsi vagyok mekkora ünneplés lenne -
#2813 :AAAAAAAAAAAAASAADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:D:dddddddddddddddddd
tegnap hangzott itt el: " az Internek nem kell a bajnoki cím , ha adnák se fogadnák el!"
Massimo Moratti alig várja, hogy megszülessenek az ítéletek az olasz bundaügyben: az Inter első embere úgy véli, hogy amennyiben a Juventust és a Milant vétkesnek találja a bíróság, akkor a kék-feketéknek kellene adni visszamenőleg a bajnoki címet.
- Ha a Juventust és a Milant megbüntetik, számomra nyilvánvaló, hogy a bajnoki cím az Internek jár - szögezte le Moratti. - A múltban legalábbis így volt: ha egy klubot megbüntettek, akkor a mögötte végzett alakulat kapta meg az ő helyezésüket.
A bundaügyben a már említett két elitklub mellett a Lazio és a Fiorentina drukkerei alhatnak nyugtalanul, a két gárdát úgyszintén pontlevonás és a kizárás veszélye fenyegeti. -
#2812 köszi :) azért remélem ALex és Luca pályán ,lesznek...Gila egy kalap szamócát nem ér...helyette mehetne Toni...de Lippié a döntés...
FORZA ITALIA! -
#2811 több féléről írnak,az sem elképzelhetetlen hogy ugyanúgy állunk fel mint a csehek ellen -
#2810 jók a képek!!
Köszike
Olyan órát én is el tudnék fogadni -
#2809 lehet valamit tudni a kezdő csapatról? FORZA ITALIA! -
#2808 jók a képek!!
Köszike -
#2807 jók a képek!!
Köszike -
#2806 az első kép odabasz, az nagyon tetszik -
[center] Ilyen óra kell nekem is
-
#2804 szép képek, nyerünk :) -
-
-
#2801 -
#2800 végülis eddig csak ő vette be a világ legjobb kapusának a hálóját:D -
#2799 nah akkor mai kajapénzem
004 Olasz-Ausztrál 1. félidő H 1.85 1000 huf
013 Olasz-Ausztrál félidő:H vége:H 1.90 2000 huf -
#2798 Zaccardo csatár lesz? -
#2797 a következő meccsen Del Piero kapus lesz -
#2796 azt nem értem ha ennyire nem értenek valamihez akkor minek erőltetik?
vagy csak nyomtak egy randomot aztán összerakta a csapatot -
#2795 A focivb honlapon érdekes összeállítás van az olasz kezdőről,nem nagyon vannak tisztában a dolgokkal az biztos!De Rossi,Nesta játszik,Perrotta szélső védő,Cannavaro szintén szélső védőnek van jelölve,Zambrotta a padon -
#2794 jó.igaz. -
#2793 a tegnapi edzésen is valahogy így volt a csapat,a fehérmezesek a rózsaszín trikosók ellen. a fehérben volt Alex,Canna,Gattuso,Pirlo,Inzaghi,Zambrotta és azthiszem Totti is,Buffon védett -
#2792 még csak 1, mivel még 6 nap az átigazolási időszakhoz -
#2791 István a jövőbelátó :) -
#2790 Ez most mi? -
#2789 2 Interes is a keretben:) -
#2788 Buffont ki ne felejtsük:) -
#2787 Zambrotta, Grosso, Materazzi, Cannavaro, Camoranesi, Gattuso, Pirlo, Del Piero, Inzaghi e Iaquinta -
#2786 Ez nem juve topic -.- -
DePreSsZYo #2785 Ez szerintem érdekes, bevallom nem hittem volna hogy olaszok ide felkerülnek de ez is egy pozítivum :D
Legkevesebbet szabálytalankodók:
1. Brazília 35
2. Olaszország 38
3. Japán 39
-
#2784 erre gondoltam a csoportmeccsek alatt én is. Ha így van Lippi nagyobb stratéga, mint gondoltam. -
#2783 egyetértek. -
#2782 mondjuk eléggé vicc,a világ bármelyik csapatában kezdő lenne,kivétel nálunk(megérteném ha olyan csatáraink lennének,akik 1000* jobbak nála,de ez nem így van) -
#2781 ha ez igaz lennemnem szólok Lippire egy rossz szót sem,de ez eléggé elképzelhetetlen -
#2780 Köszi!!!
Amúgy Juventusfc.hu fórumán mondta valaki, hogy Lippi azt nyilatkozta Alexre a csopoermeccsek után számít, hogy addig felhozza Tottit meg stb. Ez állítólag hivatlos, VB előtt mondta. És ha tényleg így van, én hiszek Lippinek, hisz szereti Alexot, együtt érték el a legnagyobb sikereiket, a kezei alatt nőtt fel.
Alex a az eddzőmeccsek alapján jó formában van, és lehet tényleg az utolsó reményeink szerint 4 meccsre tartogatta Lippi, hogy ne rúgják le és erej teljében legyen:) Hát Akkor ha minden igaz, igen szép meccsek elébe nézünk!!! -
#2779 Sztem többet fog játszani, ha kizárják a Juvét, amire most 50% esély van, vagy-vagy.
Akkor sokan elmennének. -
#2778 Alexet csak akkor hozzák be,ha szarban van a csapat.
egy kis off:
Szegény Alex karrierjének végét teljesen tönkretette Capello.Mielőtt a Juvéhoz ment,Alex állandóan kezdő volt,lövögette a gólokat,nem nagyon volt rá panasz,amióta Capello az edző,játszik egy szezonban 1080 percet,de valszeg sokat mondtam.Klubhűség miatt maradt nálunk,ha 2004-ben eligazol pl. Arsenalhoz lett volna még 3-4 éve,így meg szinte nem is játszik.De hátha változik valami amiatt,hogy új a klubvezetőség. -
#2777 ha Oddot nem is Alexet mindenképp:)
jó a logod -
#2776 Oddot és Alexet a kezdőbe ^^ -
#2775 szerintem nem lesz sétagalopp a meccs,főleg,ha olyan gyengén játszunk,mint az utolsó 2 meccsen