33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• b4rc4
    jah sztetek csak az lehet barca szurkoló aki fórumozik akkor szolj a többi mittudomén hány tízezernek vagy miliónak aki nem itt irogat nap mint nap h azok nemrég csak barca szurkolók...na midn1 haggyuk a témát nem vitatkozni akarok én..:)
  • R9
    nézd meg a regisztráció időpontját
  • hunbasser
    nem,csak nem kell sztározni összevissza,mert a barca sem különb :P
    tanulj meg értelmezni ;) egyébként ronnie=ronaldo,szal le lehet szállni erről a névről.nemmellesleg meg dinnyó a legjobban kereső játékos,ennyi pénzért játszhat is szépen[nem gondolja teljesen komolyan,dinnyót ő is tiszteli]
  • Monoton
    :-O mondcsak te miota vagy barca szurkoló /tegnap óta?/ :P

mert még nem láttalak errefelé
  • b4rc4
    mármitn Ronaldinho...
  • b4rc4
    na magyarul emgmagyarázod h a barca a szátrcsapat nem a real..okééé hiszünk neked;)roniee-z meg istenithetik is,akkor mondd h jogtalan ha oylat csinálsz alabdával mint ő csinál emccsről meccsre h 18méterről bokából góóól...majd ha jáccol 1 barcelona vagy real madrid szintu csapatban és 1 spanyol bajnokságban és 1 oylan védő ellen mint michael salgaldo bemutacc 1 olyan türkköt és siekres akkor beszélj h jogtalan az istenités!!!!istenithetik MERT Ő AZ 1ETLEN FUTBALISTA ASOK KÖZÜL AKI NEM APÉNZÉRT JÁCCIK!
  • hunbasser
    nálam az idézőjelbe tett "sztár" azt takarja,aki mindenfajta reklámban mutogatja magát,meg úgy kitűnik mindenhol.elismerem h beckham ilyen.de ronaldo csak a nike reklámokban nyomta.ehhez képest dinnyó most a legnagyobb sztár,mindenkinek ő az atya úristen...
    eto'o meg menjen vissza afrikába,nem véletlenül utálják a szurkolók(nem barca szurkolók)
    apropó barca szurkolók:real-barca dinnyó 2.góljánál a madridi közönség felállva tapsolt,ami nagyon fair,viszont a barca-real előtt a barca drukkerek meg megdobálták a real buszát,egy pár ablak be is tört...a 2 szurkolótáborról ennyit.
    tehát casillas,guti,raúl sosem számítottak sztárnak,mivel saját nevelésűek,és sosem tűntek ki annyira(raúl mondjuk nem saját nevelés,de mindenki azt hiszi,még ifista korában vettük meg az atleticotol).baptista,sergio ramos sem sztárok,és r.carlos is egy elnyűhetetlen futbalista,és nem SZTÁR.
    az ok,h beckham meg ronnie,de ronnie is a lightos fajta :P
  • Monoton
    buááááá mi folyik itten!!!

:DD Guba visszatért :DDDD
  • DONGUBA
    Hat ez an mi agyunk a kiralyok
  • b4rc4
    na min1 ugyse nyugodnál bele...majd akkro nézzd meg mennyi játékost vesz a abrca meg a madrid(tavaly is emgnézehtted vona h a abrca Van Bommelt vette..szinte csk a reál meg robinho,gravesen,....)meg a real miket ígérget..és a barca a reál igérget agyba főbe h Adriano,dinnyó,Henry...midnenkit igérnek de senki nem megy...:)mostmár...am most leirtad a fél keretet énis:))) hasonlitsd már össze h azonos poszton szereplők közül meikük a nagyobb "sztár"?:Dmert ...és ne csak a ami napokat vedd figyelembe:)
  • hunbasser
    te hülye vagy,most soroljam fel a barcelona keretét?
    amúgy eto'ora visszatérve:mégh megbánta...egyébként ha annak idején florentino perez nem adja az aláírását,akkor eto'o ma nem játszana barcelonában,tudod,50%ban miénk volt,előtte mondjuk meg még 100%ban is...
    na akkor sztárok barcában:dinnyó,eto'o,messi,xavi,puyol,marquez,deco,giuly,valdés...na ez h tetszik???na kapiból ennyi még írhatnám 1 darabig...:PPPP
  • b4rc4
    igen sztem ebben mindenki eggyetért h zidane nagy focista votl msotis az és "lesz" is!
  • b4rc4
    na kapiból sztáááár?: beckham,ronaldo,robinho,roberto cralos,casillas,sergio ramos,guti,julio baptista,raul, na kapiból ennyi még irhatnám 1 darabig..
    szal ezt inkább haggyuk...etora visszatérve most volt vele inetju a bl előtt és modnta h 1000x megbánta amit csinált de örült a bajnoki címnek és h "visszatudott vágni a madridnak" h nemvették őt emberszámba..
  • hunbasser
    zidane-t nagyon sajnálom,szedtem le a napokban pár zidaneos videót,nagyon meghatódtam :(
  • Barni
    hát igen, Zidane nagyon nagy játékos szerintem, a Realban ő (nemsokára volt) a kedvencem
  • hunbasser
    sztárok vannak barcában is,úgyh kuzsé:)
    dinnye eléggé az,aki vagy 3-4 reklámban most szerepel,akkor ott van a nagyszájú eto'o,aki tavaly meztelenül fényképezkedett,meg ugye mit is mondott???
    elég paraszt volt,szal sztem ne firtassuk ezt:)
    ya,egyébként meg messi az új maradona is ott van,kapiból 3 sztár :P
  • b4rc4
    pfff hát az az 5 sérült oylasmikból áll h Raúl(aki naon elrontotta az idény szvsz)meg pár tartalék..:Da barca-nál viszont a legmeghatározóbb emberek naon sérülékenyek(roniee,messi,marquez,puyol)hát de a real ha van 5sérültje akkor is kitud állítani "sztárokból álló csapatot"...;)most elemgy zidane kiváncsi leszek mire leszte képesek......mert...:)
  • hunbasser
    na akkor:)
    nálunk is vannak meghatározó játékosok,de sokszor meg úgy játszunk jobban,ha van legalább 5 sérült :)
    rijkaardal egyet értek,valóban nagyon jó edző,sztem európa 2. legjobb edzője.
    de amikor dinnyó meg eto'o nem játszik,akkor a barca is csak gyengélkedik...
  • R10
    jah és ha nem lett volna Zidane, Raul, Ronaldo akkor ti nem lennétek sehol :)
  • b4rc4
  • csm
    Mért, ha nektek nem lenne Becks, meg Robinho, akkor csak 9-en lennétek a pályán?
  • b4rc4
    és van puyol,messi,xavi,marquez,gio sorolhatnám...:) nemhiszem h ha annyira jelentéktelen lenne a többi játékos akkor nem érdeklődnének értük nagy nagy klubbok:)
  • b4rc4
    na most 1picikét belédkötök:))))de nyugi:)
    sztem a barca nem 1-2 játékos miatt éri el a sikereit...(mint a madrid érhetné)
    a barca 1 jó csapatjátékot jáccik jó igaz a legfőbb szerepet 4-5játékos vállal de akkor is csapatjátkot jáccanak..és megkell említeni még Rajkaard mestert is:Psztem világ 1ik elgjobb edzője..persze ronie nagy változás votl a csapatnak..:)
  • Barni
    a Barcában meg tud is :D
    jó játékos az egyszer biztos
  • hunbasser
    megesik az ilyesmi :)
    eto'o meg a realban tanult meg focizni ;) :)
  • Barni
    hmmm, ha nem lenne Dinnyó és Eto'o, akkor lenne más :)
    de VAN! :D
  • hunbasser
    én azt mondom,h izgalmas lesz a következő idény,majd meglátjuk akkor,h mi lesz!:)
    egyébként azt már tényleg el kell ismernetek h eto'o és dinnyó nélkül most sehol nem lennétek...ill vhol igen,kb 3. helyen:)
  • Barni
    amúgy Juve drukker vagyok csak ha már spanyolország akkor Barca :)
  • b4rc4
    ott a pont;)8)
  • Barni
    attól még a Barca most a legjobb, minek mindig a múltat feszegetni, a jelent már nem is kell akkor figyelembe venni vagy mi?
    a Realt kevesen érik utol az biztos, de attól még ez van
  • R10
    na nem kell veszekedni :)
  • b4rc4
    nemaz enyém a barcaamguy emg nemcsak bl-t nyert...:) spanyol bajnokság,bl,spanyol szuperkupa,nálukvan az ideji aranylabdás..:)na mind1 haggyuk..:P
  • hunbasser
    pssszttt...ilyet egy drukker sem mondd,h " az én csapatom európa legjobbja" még akkor sem,ha bl-t nyertek...mennyit is?most ez volt a 2.ugye?na,akkor még 7et nyerjetek és egál lesz,addig meg pssszttt...:)
  • b4rc4
    vanvan elismerjük;):P
  • b4rc4
    1gond van...mondhacc bármit...1 barca európa legjobb csapata,mivel a focit gólra játszák...;)
  • hunbasser
    de most őszintén,már ideje volt nem? van még azrt mit behozni ;)
  • b4rc4
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1053557289#2797 #2834 hsz.!:D
  • hunbasser
    na azé,vissza is vontam amit neked címeztem...
  • b4rc4
    jaja csak poén...;)
  • hunbasser
    nehogy azt mondjátok már,h a barca veszélyesebb volt mint az arsenal...aki pártatlan szemmel nézte,az láthatta egyértelműen,h azért az arsenal jobb volt,többet is támadtak,még 10 emberrel is...és aki ezt nem látja,az a lol...
    na én lépek,habzószájú barcásokkal most nincs kedvem vitatkozni.
    nem is flémelni jöttem ide,csak véleményt mondtam,ennyi.ti meg mondhattok bármit,mind csak üres hápogás,ha nem ismeritek el az ellenfelet...