33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
R9 #4454 csm jó lenne -
#4453 nekem 8 ki lesz csak normálisan vezesse a topicot!!! -
#4452 beszéljétek meg, és akit választotok az írja a mélt -
Monoton #4451 Zséé t javaslom! -
#4450 én szívesen elvállalnám, de azthiszem vannak nálam itt sokkal régebbiek. -
#4449 szeretném, ha vki írna a [email protected] egy mélt (1 évnél régebbi és sokat idejáró persze) hogy elválalná a házigazda jogot, mert ami itt van az már unalmas -
#4448 sztem Eto'o csak akkor ment volna, ha jön Henry -
#4447 sztem eto'o csak akkor ment volna, ha jön Henry -
#4446 engem is érdekel. Eto'o - Chelsea témával mi lett? -
#4445 így van! :)
tehát,kik jönnek,kik mennek?(h témánál legyünk) -
#4444 [nagy][b]ON -
#4443 ok
és Monoton is jól mondja:)
-
#4442 én nem mondtam hogy te :)) -
Monoton #4441 THE END -
#4440 nyugi már.már tök jó volt minden,erre DJ Bee18 folytatja...pff...vmennyire igazad van BOBO,én csak idejöttem,elmondtam a véleményemet a bl döntőről,h sztem nem játszottatok vmi jól,az arsenal jobban megérdemelte volna a bl-t,de ezt mind nem gyűlöletből,csak vélemény,egyébként gratuláltam is a bl-hez,mert az oké,h nem voltatok vmi jók a bl döntőben,ennek ellenére nyertetek,de odáig el is kellett jutni,és aki megveri manapság a chelsea-t,azelőtt le a kalappal.
és akkor jöttek itt páran,fikázták a realt,én meg védtem,mert elkezdtek hülyeségeket beszélni,és ezt hagyhattam.
és én nem a "pár új madridista kiscsávó" közé tartozom,amit DJ Bee mondott,nem flémelni jöttem,csak elmondtam h én h láttam az egészet,és erre már támadtak is.akit megbántottam mégegyszer bocsánatot kérek! -
#4439 de ez fordítva is így van. Mellesleg ez a kétféle emberek miatt van. Az egyik, amelyik Realos, és imád beszólni meg b@szkódni (pár új madridista kiscsávó), de van olyan, aki egyszerűen csak a támadásra, meg arra tud gondolni, hogy biztos csak vitázni akar itt, amint meglát egy Realost. Egyik se jó -
#4438 Csak futólag olvastam át az utsó 70 hsz-t, van Jakuzának is igaza és van a realosoknak is. ÉN CSAK EGYET NEM ÉRTEK!!! MIÉRT VAN AZ MINDIG, HOGYHA CSAK BARCÁSOK ÍRNAK IDE AKKOR SZENT A BÉKE ÉS TÖK JÓ IDEJÁRNI ÉS MIÉRT VAN AZ, HOGYHA BEJÖN IDE EGY REALOS (NEM ARSENAL-OS VAGY CHELSEA-S VAGY MILANOS) AKKOR RÖGTÖN BALHÉ VAN?????? MIÉRT NEM TUDTOK A SAJÁT TOPICOTOKBAN "BESZÉLGETNI" A BARCÁRÓL. ÉRDEKES MÓDON ÉS SOSEM MEGYEK ÁT CSIPKELŐDNI MÁS CSAPAT TOPICJÁBA, MERT HA TI REALOSOK IDEJÖTTÖK ABBÓL MINDIG CSAK AZ LESZ. VEGYÉTEK ÉSZRE! HA IDEJÖTTÖK, LEHET, HOGY JOGATALANUL, DE VALAKINEK SZÚRJÁTOK A SZEMÉT. NEM SZÜKSÉGES IDE ÁLLANDÓAN A BALHÉ, FŐLEG ÍGY HÁZIGAZDA NÉLKÜL -
#4437 ja divatszurkolóság, 4 éve egy sikertelen csapatnak szurkolok, és én vagyok a divatszurkoló. Ezt rakd össze. De már ezt is írtam korábban. -
#4436 Attol hogy bejosz fikazodni egy masik csapat topicjaba
Mutasd már én hol? Az előbb megadtam erre a lehetőséget. De nem találtál, úgyhogy ebbe nincs igazad.
Ennyit arrol ki a divatszurkolo.
Mostmár az általánosításaidból elég volt.
De érdekes, csak te kínlódsz itt velem. -
Zséé #4435 holnap sport1-en Bilbao ellen -
Monoton #4434 ott a pont!
részemről téma lezárva!
nahh mikor lesz az utolsó meccsetek? -
#4433 [Jakuza]!csillapodj le,és olvasd el a hszeimet.érdekes módon te csak a dolog negatív részét vetted ki belőle,a többit még véletlenül sem értelmezted,számodra az elillant.továbbá ha a hszeimmel megbántottam volna bárkit,attól elnézést kérek.látom,itt kiemelted a lényeget,de továbbolvasni még véletlenül sem tudtál már. és érdekes módon a gratulálokot azt nem emelted ki.
figyelj,jó,legyen igazad,ha ettől boldogabb vagy...én most ezért nem fogok rosszabbul aludni,h itt te beszólogatsz,mikor már béke volt.
és ha nem vetted volna ki a eddigi hszemimből:nem szeretem a barcát,sőt...de tisztelem,mert kétségkívül európa EGYIK legjobb csapata.
úgyh akkor,ha jól esik,akkor anyázzál még egy sort,én részemről befejeztem,érdekes,h csak neked van velem bajod,meg zséé szólt egyet kettőt,de azt inkább meg sem hallottam,cseszával is okés minden,tehát nem tudom,h mi értelme volt ennek a "kurvaanyádflémelektovább" stílusú kommentnek.
és inkább azt keresgélted,h hol vannak rossz VÉLEMÉNYEim a barcáról,nem azt,h ki megy és ki nem,mert az legalább témánál is van -
#4432 Azt tudjuk te miert vagy itt a flameert, semmi egyebert.
Utolso 8 hozzaszolasod masrol nem szolt csak a Barcelonarol, de meg az Henry temahoz is hozzatetted a magadet.
Te valoszinuleg Barcelona szurkolo vagy velem ellentetben, szoval ki mit keres itt ? Ja es ha en atmegyek a Real topicba akkor nem veled foglalkozom, hanem pl hogy jobb igazolas volt szerintem Baptista, mint Robinho, de neked meg ennyi eszed, hogy ezt leszurd.
Ja hogy media szakos vagy, ez mentsegedre szolgalhat. :P -
Monoton #4431 jézusom csak sajnálni tudlak! amugy közöd semmi hogy mit keresek itt!
te mit keresel itt? :P -
#4430 Ja, hogy az ertelmi szinted szerint, aki nem ir a topicba bele fel oraig, az keresgel szerinted ? Ezt tanitjak media szakon. :P
Amugy te keresel itt valamit ?
Vagy divatdrukker lettel es jossz Barcelonasnak.
Ja hogy az MU-t hagytad ott a Realert ?
Ertem. MUHA -
Monoton #4429 most komolyan eddig ezeket keresgélted!!!
gratulálok!
akkor is tied az utolsó komment mi? -
#4428 Nos valoban nem fikazni jottel ide.
Lassuk a BL donto utani irasaidat.
"hát be kell ismernetek,h szerencsétek volt.a barca nem volt vmi kimagasló,dinnyó is 0 volt,egyedül eto'o volt veszélyes(és ezt nem csak a gólja miatt mondom).még az első félidőben oleguert dícsértem,de utána szépen ő is belesüllyedt a szürkeségbe.nem volt sok helyzetetek,ezért mondtam h a szerencse veletek volt,2 helyzet két gól,az első félidőben még volt egy kapufátok,azt ennyi is volt,több helyzet nem nagyon volt,az arsenal meg rohamozott,sztem az arsenal érdemelte volna meg jobban a bl-t,dehát a focit gólra játszák.egyébként gratulálok a blhez!"
"ehogy azt mondjátok már,h a barca veszélyesebb volt mint az arsenal...aki pártatlan szemmel nézte,az láthatta egyértelműen,h azért az arsenal jobb volt,többet is támadtak,még 10 emberrel is...és aki ezt nem látja,az a lol...
na én lépek,habzószájú barcásokkal most nincs kedvem vitatkozni.
nem is flémelni jöttem ide,csak véleményt mondtam,ennyi.ti meg mondhattok bármit,mind csak üres hápogás,ha nem ismeritek el az ellenfelet..."
Bejottel fikazodni, abbol allt a gratulaciod.
Szoval toled sem kell ez a martir szerep, hogy te csak visszautottel.
Nezzuk egy igazi Barcelona szurkolo gratulaciojat az Arsenal topickban.
Semmi megjegzes, hogy ki milyen szerencses vagy hogy kinek mit csaltak el szimplan ennyi.
"Grat az Arsenalnak, mindent megtettek amit lehetett meg 10 jatekossal is." -
Csesza #4427 ezt megbeszéltük :)
én ugyanígy vagyok az Inter-el! de ímádom a Barcelona játékát és ha nem az Inter ellen játszanak akkor nekik szorítok... -
#4426 jó,megértem,én sem szeretem ha gusztiznak a real miatt,pedig nekem egy klub létezik igazán:a Real Madrid.úgy 7-8 éve követem a meccseiket,és úgy 5 éve vagyok drukker.persze szimpatikus csapatok nekem is vannak,de azoknak nem szurkolok,csak szimpatikusok,ennyi -
#4425 szóval:ki jön,és ki megy?gabrit meg larssont tudom -
Csesza #4424 #4421 akkor ez visszavonva :)
már mondták sokan... :P
nemtom hogy lennék guszti ha nem is vagyok Barcelona drukker? (maximum szimpatizáns), de ezt már elmondtam 1-2totyikban -
#4423 #4418 általánosságban értendő,nincs is senkinek sem címezve ;)
#4422-re:te is vicces gyerek vagy :)
egyébként nem pöcsnek hívnak -.- -
Csesza #4422 ismerős a bagoly és a veréb esete? -
Csesza #4421 te pöcs, én nem mondtam hogy fikázál valamit is, én pont hogy azt írtam hogy téged nem kéne fikázni, attól hogy real-os vagy... -
Monoton #4420 -
#4419 tisztázzunk vmit:nem én drukkolok 2-3 topcsapatnak,és nem én beszélek jobbra-balra hülyeségeket.tényeket mondok.persze lehet őket cáfolni,de én akkor sem hagyom,h mindenféle gusztáv itt elkezdjen fikázni.
én nem vitázni jöttem!!!
és akkor on:érdekel,h kik a barca kiszemeltjei,illetve kik távoznak. -
#4418 egyébként nem fikáztam a barcát,visszakéne olvasni!!!
sőt,még gratuláltam is,én itt csak véleményeket mondtam,és nem flémelni akarok,ezt már tisztáztam is -
#4417 én meg rajtad röhögök gusztikám -
#4416 Igy igaz.
Majd 4 ev mulva amikor se bajnoksag, se nemzetkozi siker szivesen menne, de 32 evesen mar a klubbok is meggondoljak, hogy akarjak e maguknak. -
Zséé #4415 úgykell neki. ha nem akar sikereket elérni akkor maradjon