33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• fernando torres
    Bl döntő képek
  • Monoton
    Hivatalos! Henry szerződést hosszabbított
  • fernando torres
    most jöttem haza..megint. de már rohadtul elegem van az egészből

[suli,koli]
  • Monoton
    :DDDDDDDDDD :P akkor ide se jövök többet (a következő 10 mp ben :DDDDDDDD)
  • Zséé
    az szép :DD levan védve a topik a realosok ellen :DDD
  • Monoton
    amugy merre jártál?
  • Monoton

:DDDDDDDDDDDDDDDD
  • [Jakuza]
    Attol hogy bejosz fikazodni egy masik csapat topicjaba vagy Hunbasser, pont azt mutatjatok be, hogy milyenek a mai szurkolok tobbsege, akik nem is szurkolok, csak ellendrukkerek.
    Amugy a focirajongasodhoz, hogy kicsit szurkoloi mentalitasbol is kapj anyagot.
    Az a Jatekos akirol beszeltem az Aranycsapat csatara volt es Kocsis Sandornak azaz Kockanak hivtak.
    Annyira divatszurkolo vagyok en, hogy tudom ketszeres bajnok 58,59-ben a Barcelonaban es 3:2-re kikaptak a Benficatol 61ben, a Magyar valogatottban 68 merkozesen 75 golt. Fejbol vagod a Real jatekosainak a statisztikait ? Fogadom nem kell hozza egy kis segitseg neked.
    Ennyit arrol ki a divatszurkolo.
    Szoval menj es osszd az eszt a divatszurkolokrol a topikotokban.
  • Zséé
    nemérdemes elolvasni :DDD kb 320 hsz szemét
  • fernando torres
    GRAT a csapatnak a Bl győzelemért
  • fernando torres
    331 új üzenet
    ilyen is régen volt
  • DJ Bee18
    mennék én szívesen :)
  • Zséé
    Nyugi! Nemkell itt vitázni. Menjetek atletico madrid topikba. Úgyis ráfér egy kis forgalom ott ki is tudod tisztítani majd a szemetet
  • DJ Bee18
    na meg pont az Arsenal ejtett ki minket, mégse szidom le őket, ellenkezőleg. Úgyhogy ez az egy irány nálam elágazik? :D
  • DJ Bee18
    te se láttad őket
    de neked most mi az isten bajod van?

Szoval fogalmuk sincs a focirol, csak egy iranyba neznek, es azt hiszik ettol olyan fasza szurkolok.

pont én vagyok aki sok topicba benézek, és barátságosan beszégetek, csak néhány ember egyből ideges, amint másik szurkolót látnak. Nem én nézek egy irányba barátom
  • [Jakuza]
    Mondom, hagyd rajuk meg nem szocializalodtak.
    Csak annyit hallottak a TV-ben, Puskas. Jo lenne ha muvelodnenek kicsit, nem csak azt neznek, hogy volt valaha egy Di Stefano, meg Beckham mezt 10ezret adtak el az elso heten, mikor atigazolt. Es en imadom ezeket a jatekosokat is, nem megyek at a masik topicba es nyomom a sodert, hogy a lofeju es hasonlo poenok.
    De fogalmuk sincs arrol, hogy ki lott a Magyar valogatottban 68 merkozesen 75 golt, es akirol alig beszelnek.
    Szoval fogalmuk sincs a focirol, csak egy iranyba neznek, es azt hiszik ettol olyan fasza szurkolok.
  • DJ Bee18
    Ha végigolvasod, egy szavam nem volt a Barcára...
    Ja, mostanában mindenki általánosít? :DD
  • Zséé
    mondjuk nemtom mi ez a nagy madrid hullám az utóbbi 2 napban :)
  • Csesza
    sztem ugyanez van most is mint előtte...
    csak nagyobb az öröm!
  • DONGUBA
    Erdekes mennyien kaptatok verszemet a bl cim utan
  • DJ Bee18
    logót le is vettem, mert sokan kapnak vérszemet :DDD
  • DJ Bee18
  • Csesza
    engem nem érdekel hogy real-os e vagy nem mindenki annak a csapatnak szurkol amelyiknek akar és ezért nem kell fikázni, de az már tényleg röhelyes az a rész hogy "egybként tapasztalatból mondom,h a barca drukkerek 50%-a régen a realnak szurkolt" - ez kéééész :DDDD

meg az hogy meik a divat csapat azt haggyuk, mind2 csapatnak vannak divatszurkoloi, mivel mind2 csapat elég sikeres, és amig sikeres egy klub addig lesznek olyanok is akik csak ezért szurkolnak neki, most vszeg több van a Barcának mivel MOST ez a jobb csapat (ettől függetlenül nemhiszem hogy itt divatgecizni kéne) amikor meg a real volt sikeres addig ott volt több divatdrukker
    mind2 topicban az sg-n a real totyikba és itt is vannak divatcsávók...
  • DJ Bee18
    Nektek meg idevezetett Hunbasserrel az utatok es egybol elkezdtetek fikazodni.

Na most azonnal mutasd meg, ahol én fikáztam a Barcát, mielőtt te elkezdtél szívózni. Tessék...
    Ja személyeskedni könnyű, de még mindig kérdezem, a 18 honnan jött?
  • [Jakuza]
    Hagyjad.
    Nem erti, raadtak oviban egy Real mezt aztan igy szocializalodott, igaz a mez es az ertelem leragadt annal az intezmenynel, de ez nala nem szamit, ket agytekerveny eleg, hogy eltalaljon oda ahova a "kiraly" is gyalog jar.
  • Zséé
    ezt honnét veszed? neviccelj már! sztem te voltál barcás csak elpártoltál amikor a real bl-t nyert Mert amint látom előszeretettel jársz ide...
  • Csesza
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    nah ezen a kommenten is csak röhögni lehet, szánalmas...
  • [Jakuza]
    Aham.
    En aztan leakartam hordani az Arsenalt.
    Lol amikor az elso reakciom az volt, mikor kikaptak, hogy bementem a szurkoloinak gratulalni a topicjukba.
    Nektek meg idevezetett Hunbasserrel az utatok es egybol elkezdtetek fikazodni.
    Ennyit a divatszurkolasrol es a szurkolasrol.
  • DJ Bee18
    En nem tudok ertelmezni mondatot,

Mondtam én hogy mindig? Csak most nem tudtál, mert csak azt kerested, hogy lehet Arsenalt lehordani. Csak ha ennyire bénák, hogy bírták tartani sokáig10 emberrel a csodaBarcát? :DDD
  • DJ Bee18
    a divatszurkolosagoddal.

Kicsoda vagy te? 4 éve érdekel jobban a foci, csak a Real érdekel, pedig a 4-ből 3 év sikertelen.
  • DJ Bee18
    én nem haragszok rá, pedig örültem volna ha mi is megtudjuk szerezni. Azért gondolj bele, 7 éve van ott, a szurkolók szeretik, de ő Európai porondon is szeretne nyerni valamit. Pénze van, úgyhogy ez az egy dilemmája volt, és a szurkolóit választotta

ezzel kezdődött, csak Henry-t védtem.

Orulhetnek, vegre sikerult olyan csapatokat kifogni a BL-ben akivel elbirtak.
    Egy Realt,vagy Villarealt pedig manapsag kiverni nem nagy dicsoseg, mar a Chelsea-val, vagy a Milannal szemben is elvereztek volna.
    Ilyen makjuk, nem lesz a kozeljovoben, akinek van egy kis esze az atlatja es elmegy egy olyan klubba, ahol realis eselyei vannak a sikerre.

Itt meg annyira lenyomtad az Arsenalt, mintha csak szerencséjük lett volna, bezzeg ti... Erről jutott eszembe a nagy arc. Te meg erre idegbetegen, aggresszíven viselkedsz. Ha rossz napod volt, máson verd le.

u.i: a 18-at honnan veszed? Tehetsz egy szivességet... Barcásoktól elnézést, nincs csapattal semmi bajom, nem is ez volt a téma, csak egy ember, Henry
  • hunbasser
    ehh..nem is tudom most melyik csapat a divatcsapat...
    segítek:barca,chelsea.
    egybként tapasztalatból mondom,h a barca drukkerek 50%-a régen a realnak szurkolt,csak mióta a barca "van hatalmon",azóta mindenki barcás.de érdekes...
    és mindenki csak fikázza a realt.
    én nem ismerlek benneteket személyesen,és nem is feltételezem,h divatgusztik vagytok,de ez a tény,amit fentebb mondtam,vázoltam a helyzetet,sorry,de ez egy így van
  • Jagi
    ...
  • [Jakuza]
    En nem tudok ertelmezni mondatot, igy van, hiszen en nem nottem ki az ovibol veled szemben, akinek a seggen meg ott van a tojashej.
  • [Jakuza]
    Nem kell ez a martirszerep. Az Arsenalrol volt szo, s mivel megjelent a Real a kiirasban egybol jottel ide vitezkedni es learcozni mast a 18 eveddel valamint a divatszurkolosagoddal.

Jakuza:
    "Egy Realt,vagy Villarealt pedig manapsag kiverni nem nagy dicsoseg, mar a Chelsea-val, vagy a Milannal szemben is elvereztek volna.
    Ilyen makjuk, nem lesz a kozeljovoben, akinek van egy kis esze az atlatja es elmegy egy olyan klubba, ahol realis eselyei vannak a sikerre."

DJ Bee18 - VIP:
    "kicsit nagy az arc..."

Ezekutan siman le apafejezlek, hiszen fogadom azt sem tudod, hogy ha Kocsis nevet megemlittik, mi jut eloszor az eszedbe rola.
  • DJ Bee18
    Ja meg először nem tudtál mondatot értelmezni, felvilágosítottalak, mostmeg idegbeteg vagy...
  • DJ Bee18
    neked van bajod, volt most szó Realról??
    a tobb milliardos koltsegvetesevel egyutt.

Mert nálatok ingyen fociznak :DDDD
  • Monoton
    mi?
  • R10
    bazze mi folyik már itt? :)
  • Monoton
    nahh azért fogd vissza magad pls!