33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#4093 jól láttam h Eto'o a Roni cselt csinálta az előbb? :) -
#4092 húúú Valdes :o -
#4091 pyszarsza. -
#4090 KEZDŐDIK!!! -
#4089 na a közvetítés kezdődik -
#4088 na 25 perc és kezdődik a Barca történelmének egyik legfontosabb mérkőzése -
lord nihilus #4087 már megint kezdem összepisálni magam...:((( -
lord nihilus #4086 2 és fél óra -
#4085 na már nem sok van hátra és BANZÁJ!!! -
#4084 kösz :DDD -
#4083 ja, már mondani akartam XD qrvajó az aláírásod :) -
#4082 -
#4081 hát én már majd ki bújuk a bőrömből annyira várom :D -
#4080 Mekkora itt a várakozás! Jó látni :)
Otthon nézem is a legjobb focis haverral! :)) -
#4079 én itthon 5 zacsek szotyi mellett :D -
#4078 Ma szélesvásznon nézema Barcát :)
Remélem kultúrált emberek között... -
#4077 Egy biztos, az immáron ötödik alkalommal Párizsban megrendezett BL-döntő (korábban BEK) egyik korábbira sem fog hasonlítani. Egyrészt ez lesz a legrangosabb sorozat 50., jubileumi fináléja, másrészt a Liverpool tavalyi, ötödik sikere miatt vadonatúj trófeát vihet haza a győztes.
- A lehető legtöbb szurkolót szerettük volna vendégül látni - mondta Lennart JOhansson, az UEFDA elnöke -, éppen eért 21-21 ezer jegyet kapott mindkét csapat, 11 ezret adtunk el az interneten, 10 ezret kapott a francia szövetség, 17 ezerrel pedig az UEFA gazdálkodott. A sajtópáholy befogadóképességét 750-ről 1500-ra emeltük, és vagy 20 kamera továbbítja a képeket 7 stúdió felé, ahonnan adásba kerülnek a felvételek.
Mint ismeretes, utoljára 2000-ben rendezett BL-döntőt a Stade de France, akkor a Real Madrid 3-0-ra verte a szintén spanyol Valenciát. Érdekesség, hogy most mindkét csapatban játszik majd francia, ez vélhetően megosztja majd a hazai szurkolókat is.
Ami pedig a vendégeket illeti, a rendezők mindenre gondoltak: az angol drukkerek a Roissy repülőtér 1-es termináljára, míg a spanyolok a 2-esre érkeznek majd, elkerülve minden korai találkozást. -
-
Paris-ban elvannak a szurkolók :D -
#4074 Rijkaard: Nem vagyunk favoritok!
Írta: Z. Iván
A ma esti Barcelona-Arsenal Bajnokok Ligája döntő előtt tegnap megtartotta sajtótájékoztatóját Frank Rijkaard vezetőedző. A tréner számos téma mellett kifejtette, hogy továbbra sem lehet biztosat tudni Leo Messi játéka ügyében, illetve fönntartotta azon véleményét, hogy a döntőben nincs esélyes és esélytelen csapat, azaz csapatának minden tudására szüksége lesz este.
A legégetőbb kérdés a csapat háza táján, hogy Lionel Messi a több mint két hónapig elhúzódó sérülése után leülhet-e a kispadra, hiszen a tegnap esti edzéssel együtt is csak három teljes foglalkozáson vett részt a gyógyulása után. Rijkaard ráadásul még az utolsó tréning előtt tartotta meg sajtótájékoztatóját, így pedig könnyen kibújt az érdeklődő kérdések elől. "Megvárjuk az esti edzést, szerdáig nem dől el semmi. Messi edz, és meglátjuk, hogy képes lesz-e játszani. Mindannyian nagyon boldogok vagyunk, hogy meggyógyult."
Az ellenfélről természetesen csupa szépet mondott a holland edző, aki így tulajdonképpen visszaadta a méltató szavakat az ellenfélnek. "Nagyon jó formában érkeznek a döntőhöz, s az eredményeik önmagukért beszélnek. Ezen kívül fontos, hogy egységesen, csapatként játszanak. Sokat elmond róluk, hogy eddig összesen két gólt kaptak a sorozatban" - dicsért Rijkaard.
A saját oldaláról szólva a mester külön fölhívta a figyelmet arra, hogy nem szabad "bedőlni" a többség véleményének, hogy a Barcelona a döntő esélyese. "Nem hiszek a pszichológiai előnyökben, a csapat jól tudja, hogy nagy meccset kell játszanunk. Az teljesen elfogadható és jó, hogy az emberek hisznek a lehetőségeinkben, de azt gondolni, hogy mi vagyunk az esélyesek, már hiba. Nagyon boldogok vagyunk, hogy döntőt játszhatunk. Különleges érzés itt lenni, s már nagyon várjuk a mérkőzés kezdetét."
"A futball egy komoly játék. De élvezni kell, és boldogan kell kimenni a pályára. A komoly területhez a munka, az összetartás és a taktika tartozik. Én úgy gondolom, hogy a legjobb megoldás fönntartani az egyensúlyt az élmény és a munka között" - ment bele némi elemzésbe még Rijkaard, végül pedig a Chelsea és az Arsenal elleni meccsek összehasonlítására így reagált: "Döntőt játszani egyszeri lehetőség" -, már csak meg kell ragadni... -
#4073 szokás szerint most mindenkit hasonlítgatnak mindenkivel -
#4072 -
#4071 jók a képek nagyon (Y)(Y) -
#4070 További edzés képek -
#4069 -
#4068 kicsit nagy lett bocsesz -
#4067 -
#4066 jaja Eto'o-nak be kell találnia szombaton
de előbb persze ma meg kell nyerni az esti meccset :) -
Zséé #4065 bazze! Villa gólt lőtt az osasunának. asszem most ugyanannyit lőtt mint Eto'o. Szombaton minimum 1-et kell lövetni vele :)
nade előbb bl... -
lord nihilus #4064 Barcelona, május 16., 16.30 A felépülőben lévő argentin a csapattal tart Párizsba.
h i r d e t é s
Lionel Messi bekerült a Barcelona 22-es BL-keretébe, annak ellenére, hogy két hónapja nem is futballozott. A 18 esztendős zseni hétfőn már a csapattal edzett, az orvosi stáb azonban egyelőre nem nyilvánította játékra alkalmasnak. A Barca kedden a döntő helyszínéül szolgáló Stade de France-ban edz majd, a hírek szerint a tréning után Frank Rijkaard vezetőedző dönt arról, hogy Messi leülhet-e legalább a cserepadra a szerda esti, Arsenal elleni döntőben.
- Az a tény, hogy Messi velünk lehet, erősebbé tesz bennünket - vélte Deco, a katalánok portugál középpályása. - Azt azonban nem tudjuk, hogy a döntőben játszhat-e. Vele, vagy nélküle, nagyon meg kell majd szenvednünk a győzelemért.
- bz - -
lord nihilus #4063 sztem nincs ebből semmi baj, majd lehet én is érdeklődök :) -
jonathanbruins #4062 csak hirdettem ha valakinek ezzel baja van hát máskor nem csinálom egyébként go barca, 4ever Champ..... Lea.... 2006.... bocs ha valkinek probléma...
-
lord nihilus #4061 biztos van a barcanak hoki teamje is :D -
#4060 nem akarok kötekedni d ez Barca topic nem NHL topic :) -
jonathanbruins #4059 sziasztok van egy jo hirem, aki szeretne internetes NHL- ligában szerepelni az keressen ezen a cimen [email protected]; vagypedig itt jelezze hamarosan indul nagyon sok üres hely van gyertek és nevezzetek... Élmény lesz az tuti.. -
#4058 -
#4057 -
#4056 -
#4055 -
#4054 nekem mind1 ki lesz csak gondosan vezesse a topicot