33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#4374 Mi van apafej nem tetszik a helyzet, hogy manapsag ugy alazza mindenki a Realt, mintha egy atlagcsapatrol lenne szo ?
Ha egy szaros Magyar valogatott ellen is csak ennyire kepes egy ilyen csapat, jobb ha elbujik szegyenebe a tobb milliardos koltsegvetesevel egyutt.
Papucsallatka, szurkolok vagy siker ez csak dajkamese, mert az 5. helynel nem szamitottak erdekes modon a szurkolok. -
#4373 kicsit nagy az arc... -
#4372 ember, siker vagy szurkolók, ő az utóbbit választotta. Nem mindkettőt, épp ezt magyarázom, hogy dilemma, e két dolog között kellett választania -
#4371 Larsson... kár érte... -
#4370 Inkább tartották volna itt Larssont! -
#4369 Az már mindegy. A lényeg, hogy nekem csak az nem tetszik, hogy Ónri rögtön mélyen szurkoló-központú lett, pedig 1 hónapja még nagyon menni akart!
De mindegy. Én már akkor is mondtam, hogy jobb ha nem jön ide! Én csak örülök neki. Ne kezdje el a Barca is azt amit a Chelsea meg a Real! -
#4368 Raadasul nem is maguknak koszonhetik, csak a Totenham marhasaganak, hogy 4. lett az Arsenal. -
#4367 szétszedik a stadiont? :P -
#4366 Na épp ez az! Kíváncsi lettem volna a kedves szurkolókra, ha az Arsenal 5. lett volna -
#4365 Sikerre az Arsenalnal ?HEHE.
De azert jo vicc volt.
Orulhetnek, vegre sikerult olyan csapatokat kifogni a BL-ben akivel elbirtak.
Egy Realt,vagy Villarealt pedig manapsag kiverni nem nagy dicsoseg, mar a Chelsea-val, vagy a Milannal szemben is elvereztek volna.
Ilyen makjuk, nem lesz a kozeljovoben, akinek van egy kis esze az atlatja es elmegy egy olyan klubba, ahol realis eselyei vannak a sikerre. -
Monoton #4364 thx -
#4363 de épp ezaz, hogy nehéz dönteni. Sikerre is éhes, meg a szurkolók szeretete is számít. Ez van, egy momentum dönti el. És ez Lehmann kiállítása volt
Meg mondta korábban, hogy még nem döntött véglegesen... -
Zséé #4362 Naja. Meg ha nem csipik el a 4. helyet a bajnokságba akkor otthagyta volna a szarba a szeretett szurkolóit? Érdekes dolgokezek. Na mind1! Nem dől össze a világ, hogy nem jön... -
#4361 Liverpool is sokkal jobb csapat jelenleg -
#4360 Én értem és természetes, hogy 7 év után szeretik és ő a kulcsember, de akkor miért kacsintgat kifele és miért áltat mindenkit???
Vagy kijelentem, hogyek mert BL-t akarok nyerni, vagy azt mondom, hogy maradok, mert szeretek ott lenni. -
#4359 Hat en utalom a BM-et, de nem egyszer verte mar ki a Realt a BL-bol. :P -
#4358 meg ez mitől okosabb bármilyen igazolásnál? -
lord nihilus #4357 zsír logó :D -
#4356 Ballack, meg Sheva nem biztosíték a győzelemre.
A Milan megint nem nyert semmit, Ballack meg német bajnokság :DDDDD -
Zséé #4355 így van :P -
Monoton #4354 :DDDDDDDD -
#4353 Ja meg Roberto Carlos. :P -
Monoton #4352 meg megy gallas, robben!
de sztem ezt ne itt tárgyaljuk!! hisz nincs ki törölje :DDDDDDDDD -
Zséé #4351 ők okosan igazolnak (nem mint egyesek) pont csak annyit amennyit kell. megy Ballack, meg sztem megy Crespo helyére Sheva aztán ismét sima lesz a bajnokság -
#4350 Kik lesznek? -
Monoton #4349 jahh meg a távozok után :P:P:P :DDDDDDDDDDD -
#4348 rátok mi vár szted? :DDDD -
#4347 Dehogynem, foleg az idei igazolasai utan. -
#4346 Nem csak a Chelsea, de ott az MU is.
Marpedig sokkal kiegyensulyozottabb csapatok lesznek az Arsenalnal -
Monoton #4345 sztem a cselzzí jövőre nem lesz bajnok!!! -
Zséé #4344 hát a cselzi mellett biztos nem. örülhetnek ha bl-ben indulhatnak -
#4343 O maga is nyilatkozta nem oly regen csak az osszegekte nem emlitette meg, szoval ennyit a bulvarsajtorol.
Az 50 ev meg lehet hogy megtobb, de meg abban is biztos vagyok, hogy az Arsenal a kovetkezo 10 evben meg Angol bajnoki cimet sem fog nyerni. -
#4342 egy bulvárcikk mondja ezt. Az igazságot mi halandók nem tudjuk soha, csak azt látjuk hogy kin milyen mez van :DD -
#4341 Nekem aztan mindegy, jon vagy marad, viszont ha megegyezett szoban a Barcelonaval es most lemondja, jobb is ha egy olyan csapatban marad, amelyiknek a kovetkezo 50 evben eselye nem lesz ujra BL dontot jatszani. -
#4340 lehet hogy én is inkább ezt választanám, a sikerek helyett. De majdnem össze jött a siker is -
#4339 Undorító ez az ember.
, én nem haragszok rá, pedig örültem volna ha mi is megtudjuk szerezni. Azért gondolj bele, 7 éve van ott, a szurkolók szeretik, de ő Európai porondon is szeretne nyerni valamit. Pénze van, úgyhogy ez az egy dilemmája volt, és a szurkolóit választotta -
Zséé #4338 Inkább bl győzelem mint Henry. Nem volt olyan nagy szükségünk rá. Így legalább biztosan marad Eto'o (amúgy is maradt volna sztem) -
#4337 Szerintem a Barcának az csak jó, hogy nem jön!!! -
#4336 Undorító ez az ember. Fél éven keresztül el akart menni, aztán meg azzal jön, hogy nem tudja otthagyni a szurkolókat meg a csapatot. Mondtam én, hogy jobb ha nem jön a Barcába! -
#4335 ne reménykedj ebben sztem. A döntő lefújása után látszott rajta, hogy a csapatával marad. Ha nem veritek meg őket, akkor jött volna sztem, ezt beszívtátok :DD