33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#5750 sztem meg guddy nemkellet volna és akkor maradhatott volna a NYÚL is. -
#5749 ittvoltam..csak lsuta voltam bejelentkezni.. :D -
#5748 nah mit történt csak idetaláltál? :D -
#5747 ez 1 fax -
#5746 de gyülölöm ezt az embert..főleg a vb óta.de most megint rátett 1 lapáttal..roh@djon meg! -
#5745 Menniük kell, feleslegesen
Luis Aragones megcsinálta azt, amit senki sem várt volna: a spanyol válogatott Izland ellen lép pályára, egészen pontosan két nappal a szuperkupa döntő előtt, s a kapitány 3 játékost is meghívott a Barcából: Iniestát, Puyolt és Xavit. Szerencsére más kapitányok tudták, hogy felesleges, meg nem is illik...
Luis Aragones csapata 15-én, azaz jövő kedden játszik Izland ellen egy barátságos mérkőzést. Ez pontosan két nappal van az Espanyol elleni Szuperkupa mérkőzés előtt, s ezért kérte Frank Rijkaard, hogy a kapitányok mellőzzék a játékosokat. Más kapitányok, akikbe több értelem és kevesebb egoizmus szorult, természetesen eleget tettek a kérésnek. Pedig a szuperkupadöntő benne van a spanyol szövetség hivatalos naptárában, annak a szövetségnek a naptárában, amelyik Aragones fizetését is folyósítja. Nekik pedig érdekük lenne, hogy a nézők a lehető legjobb csapatokat lássák. Ráadásul azt is tudhatta, hogy Thuramot a francia, Eto’o-t a kameruni, Giot és Van Bommelt pedig Marco Van Basten, a holland kapitány hagyta ki.
Mint már korábbi cikkünkben megírtuk, Eidur Gudjohnsen is meghívót kapott, őnélküle azonban még jól játszhat a csapat, a három spanyol azonban nem ennyire könnyen nélkülözhető.
Tehát a spanyol válogatott idei “legfontosabb” mérkőzésére a keret a következő:
Atletico Madrid: Antonio Lopez, Pablo Ibáñez, Fernando Torres, Mariano Pernía
Arsenal: Cesc és Reyes
Barcelona: Iniesta, Puyol és Xavi.
Betis: Joaquin és Juanito.
Celta: Oubiña
Liverpool: Reina, Xabi Alonso és Luis Garcia
Real Madrid: Casillas, Salgado, Ramos és Raul.
Valencia: Albelda, Marchena, Villa. -
#5744 köfönöm fépen :)
nagyon jó játékos szeretem is de valóban 1% esély van rá h marad -
Zséé #5743 a 4-4-es meccsen is együtt voltak a pályán, sőt ő adta a gólpaszt Eto'o-nak
Persze jobb lenne neki egy olyan csapat ahol állandó kezdő lenne, de mégis sajnálnám ha elmenne...
Amúgy Boldog Szülinapot! :) -
#5742 elbeszélgethetnél de nem lenne igazad
egyszerűen nehéz döntéseket kell hozni... vagy eto'o, vagy saviola nincs mese
sajnos van ez így -
Zséé #5741 ilyenkor úgy elbeszélgetnék Rijkaardal...
Inkább akkor már Ezquerrot kéne elpasszolni -
#5740 mintha tudták volna hogy mit írok :DDDdd
SAVIOLA NEM MARADHAT -
Zséé #5739 Én is felfigyeltem rá. Örülnék ha maradna :) -
#5738 Lehet hogy most már ők is meggondolták magukat,azért annyira nem rossz játékos hogy elkeljen zavarnia a Barcának!!! -
#5737 Saviola nem gyengén benne volt az utolsó 3gólban.
rúg 1 gólt,kiugratja Dinhot,a brazilt felrúgták 11es,aztán Eto'onak gólpassz.
lehet hogy nem kéne elzavarni a Nyúlat?? -
#5736 A folytatásban a Barca játszik még a New York Red Bullsszal, majd jönnek a komolyabb mérkőzések: a spanyol szuperkupa döntőjének két összecsapása a városi rivális RCD Espanyollal, a hagyományos Joan Gamper kupa, amelyre ezúttal a Bayern Münchent hívták meg, végül az európai Szuperkupa fináléjában a Sevilla FC elleni találkozó. -
#5735 ja igaz..sötétebb a másik. -
Zséé #5734 bár sztem ez túl piros... hasonlítsd össze az #5722-vel :) -
Zséé #5733 igazából úgy kéne, hogy megnézed milyen élőben, és úgy eldönteni.
vagy tudom javasolni, hogy nézz körül itt.
Itt olcsóbban tudsz szerezni mezeket. Nekem is innen van Messi mezem :P Csak kicsit bonyolult :) -
#5732 mondjuk nekem tetszik a #5724 is csak ne lenne olyan átlátszó,már meg is rendelem volna. -
Zséé #5731 hát nem -
#5730 uhh nem gyenge a különbség.
-
Zséé #5729 -
#5728 my wallpaper -
#5727 áz -.- -
Monoton #5726 mert ez női -
Zséé #5725 énis azt néztem, mintha egy kicsit vékony anyagból lenne...
Dehát csaknem valami szart árulnak itt... -
#5724 nem olyan sok az... :)
de miért olyan átlátszó a mez?
-
Zséé #5723 Mez
kicsit drágállom :) -
vennem kell 1 ilyen mezt és labdát -
#5721 -
#5720 huupaszmek -
Zséé #5719 Az utolsó 8 perc :P -
Zséé #5718 Nemgyenge meccs volt :) -
Monoton #5717 heppibörzdéj lord nihilus :) -
#5716 IttItt -
#5715 hihetetlen hogy 1 apróhirdetéssel indult az egész. -
#5714 <a href="http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=tortenet&rid=43&sub=44&page=2">Itt</a> elolvashatod. -
#5713 ezt ??
Az egész egy apróhirdetéssel kezdődött. Egy svájci bankár bizonyos Hans Gamper futballozáshoz keresett társakat. A Los Deportes című helyi sportújságban jelent meg a hirdetés 1899. október 22-én. A hirdetésre pont 11-en jelentkeztek.A Solé gimnáziumban gyűltek össze a jelentkezők és 1899. november 29-én megalakult a FOOTBALL CLUB BARCELONA amelynek első elnőke Walter Wild lett. -
#5712 én kihagytam .. megtucc dobni 1 linkel ? :O -