Final Fantasy VII - AC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az utolsó két reakciót nem értem részetekrõl.....<#idiota>

<#wilting>
Bucser
SPOILER válasz

Hõhhõõõõõõ😄 Végignézted te egyáltalán vagy elaludtál rajta???<#ravasz1><#idiota>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

SPOILER

Mivel hajnalban néztem meg,most újrakezdtem.
Szóval amikor Kadaj Rufus elõtt térdel, csak az én szemem csal, vagy amikor felnéz bevillan Sephiroth arca?

Sephi
Mar csorog lefele!!!1111

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bucser
Mivel alapvetõen húz a szívem a rockzenéhez nekem nagyon bejött a gitáros hangszerelés😄 Kifejezetten üt a gitározás a harcok közben😄

De ez ízlések és pofonok kérdése

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sokáig fogod ám olvasni, arra készülj fel!

Enyhe Spoiler

Nekem egy dolog nem tetszik a filmben:
a zene!
Miért kellett újrahangszerelni a szimfónikus számokat?? Kicsit sok lett a gitár az egészben

Davidus
ez eszembe se jutott😊

V9ykn8_TZL0

Sadun Tryst
hát, olvass végig egy részletes végigjátszást, amiben van spoiler is. azzal úgy nagyából képbe teheted magad. jobb ötletem egyenlõre nincs. :/

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Davidus
FF8 után gagyesznek tûnt az FF7 így nem tudtam magam rávenni😊 Nincs esetleg valahol leírás a történetrõl?

V9ykn8_TZL0

Érdekes. Megnéztem az elõzeteseket miután megnéztem a filmet, és az elõzetes nudli a filmhez képest. Úgy értem egészen más a filmbéli jelenetek, mint az elõzetesekben, és nagyon sok jelelenet nincs a filmben, ami viszont az elõzetesekben benne van. Úgy gondolom az elõzeteseket csak a nagyon korai veriziókból vágták össze, mert a film sokkal jobb, részletesebb.

Az angol felirat pedig boztasztó, japan nyers forditás az egész...
Sadun Tryst
akkor mégnagyobb szívás, mert az egyenes folytatása a 7. játék történetének. így lehet nem fogsz sokat érteni belõle... :/

Davidus
az szívás... nem játszottam a játékkal😛

V9ykn8_TZL0

Folytatása.
Davidus
Amúgy a szori a játék folytatása vagy az elõzménye?

V9ykn8_TZL0

Ez a film überel minden eddigi CG filmet!
Sadun Tryst

Iori
pl: isohunt

I love this game!

Seth
akkor okés, csak kaparhassam már le vhonnan...

PSN ID.: Beegabor

Van hozzá angol felirat is.
Seth
dejó, van egy japán nyelvû filmünk japán felirattal...remek..😄

Final.Fantasy.VII.DVDRip.XviD-BiEN

RELEASE DATE : 2005/09/11
THEATER DATE : 2004/09/01
DVD DATE : 2005/09/14
RESOLUTION : 608x336
RUNTIME : 01:40:01
VIDEO BITRATE : ~833 kb/s
FRAME RATE : 23.976
AUDIO CODEC : VBR MP3
AUDIO BITRATE : ~130 kb/s
MOVIE GENRE : Fantasy / Action / Adventure / Animation / Sci-Fi
LANGUAGE : Japanese
SUBTITLES : Japanese
IMDB LINK : http://www.imdb.com/title/tt0385700/
USER RATING : 9.3/10 (536 votes)

1CD
Seth
mekkora a mérete???

Final.Fantasy.VII.DVDRip.XviD-BiEN

Végre "megjelent"! <#eljen>
Sadun Tryst
animenfo.com

Sephi
Agya man linket mert en nem lelem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FF VII lessz animében is. A www.animinfo.oldakon fenn van!
Seth
<#idiota>háddemost a hegyekbe hogy?? 😮

Sephi
Ez tan a leghulyebb kerdes amit valaha is halottam 😄

Seth
és benzines generátorról fog mûködni ????? 😊

Sephi
Mint megrogzott FFVII fan elarulom hogy akarhanyszor vegig nezem a trailert jon hogy bogjek... valami eszmeletlen latni oket. Vegre ujra latni oket es most mar beszelnek es mind ideges 😄

En a FFVII jatekbol nem vontam volna le hogy ennyire sotet az elet es mind ennyire komor es szomoru lenne. De nekem teccik az otlet es alig varom mar hogy lassam.

Most kicsit off de mutkor leletem neten egy interjut (most man nem tudom hol de bemasoltam valamelyik forumba) ahol a Square Los Angelesi direktora vagy mije azt valaszolta a "Lesz e PS3-ra FFVII mesejen alapulo jatek?" kerdesre hogy "Ne ijedjenek meg amit lattak az valosag lesz" es meg valamit emlitett hogy "Sephiroth tortenete meg messze van a vegetol". Tehat ebbol azt vonom le hogy a Final Fantasy VII Tech Demo az igenis a FFVII remake-je lesz vagy csinalnak es FFVII-2 jatekot azzal a grafikaval. Mindaketto esetben beteg szabadsagot veszek ki a jatek megjelenese utan es elmegyek a hegyekbe jaccani 😄

Sadun Tryst
Sephiroth a 4. trailerben szólal meg, ahol azt mondja: "I won't be just a memory."
itt megtalálható az összes trailer.

Sephi
Kivancsi leszek kik lesznek a hangok az amcsi verzaban.

Seth
Igen, de van egy korábbi trailer (ami úgy van összevágva, hogy több részletet mutatnak,több kis ablakban egyszerre), na és annak a vége ugyanaz mint az E3-as(sephiroth begyûn), csak elõtte írják ki a címet és közbe beszél valaki. Na és az a hang nekem olyan Sephirothosnak tûnik 😊 a hanglejtés meg a hangszín pont passzol hozzá

Sephi
A Trailer -ben van az a jelenet hogy Cloud nezi a Jenova sirt es kitor belole Sephiroth a kardjaval ... egy masodperc de az mindent ut 😄

Seth
öööö, nos lehet hogy nem õ az ,de abban a trailerben, amikor a végén a cím alatt beszél és "berobban" a képbe egy pillanatra

Sephi
Miert mikor lehet hallani Sephiroth-ot hogy beszol?

Seth
Szerintem nem Sephiroth lesz a tolószékes, nekem úgy hallatszott nem ugyanaz a szinkronja a kettõnek...bár lehet csak mert sérült azért tûnik másnak.

Sadun Tryst
😄
poén lenne 😊

Sephi
Nagy fenet. Szerintem... Jenova (az emberi formaja) 😄

Sadun Tryst
jah.

amúgy a tolókocsis ember tudjátok, h ki lehet? 😊
szvsz (spoiler gyanús): Rufus

Sephi
Volt de ugy nezett ki hogy csak Cloud visszaemlekezeseben. Most mar tuti hogy eloben lesz.

Sadun Tryst
5 trailer van összesen a filmrõl.
abból már a 4.ben is volt Sephiroth, és már ott is beszélt 😊

viszont ami még érdekesebb az az, h azt mondta a Square utoljára, h már csak a hangokon dolgoznak, így több csúszás már nem lesz. azaz szeptemberben tényleg érkezik a DVD.

Sephi
Igen azt lattam en is. Es a zene ami hallacik az tudtomal a Sephiroth theme a FFVII vegerol.

Valami eszmeletlen lesz ez a muvi es lefogadom hogy a koponyeges csavo Sephiorth 😄

Iori
én láttam egyet, de ott végig beszélnek 😄 az a zongorakísérõ nagyon ottvan, vki nem tudja hogy mi a szám címe?

http://www.playstationpro2.com/movies/FFVII_Advent_Children_Trailer2.zip

ezt láttam
Örülnék ha a VIIIból is csinálnak vmikor filmet

I love this game!

Sephi
Lattatok vaze a nem reg kiadott trailert? Mar beszelnek is benne es az utolso kepkockakban Sephroth nekiugrik Cloud-nak. ASzitem leesek a szekerol.

Sziasztok!
Ha kiváncsiak vagytok, hogy mi sül ki abból ha a FF7 Advent Children elõzetesének az elejébõl levágunk 2 mp-et és megbolondítjuk egy szép Bonanza számmal akkor töltsétek le az allábbi helyen videót:

www.uniweb.hu/ff7

Szerintem nagyon ütõsre sikeredett!

maChina
Sadun Tryst
elõbb utóbb nekem is meglesz eredetiben, de hát szerintem erre most így februárban nem lesz pénzem... :/ majd úgy május fele.
akkor viszont a legjobba verziót veszem meg (ha lesz akkor dupla DVD)

Sephi
En azonal megrendelem ahogy kijon mert nekem ez kotelezoen eredetibe kell.