Final Fantasy VII - AC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hõhhõõõõõõ😄 Végignézted te egyáltalán vagy elaludtál rajta???<#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mivel hajnalban néztem meg,most újrakezdtem.
Szóval amikor Kadaj Rufus elõtt térdel, csak az én szemem csal, vagy amikor felnéz bevillan Sephiroth arca?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De ez ízlések és pofonok kérdése

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nekem egy dolog nem tetszik a filmben:
a zene!
Miért kellett újrahangszerelni a szimfónikus számokat?? Kicsit sok lett a gitár az egészben
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
V9ykn8_TZL0
Az angol felirat pedig boztasztó, japan nyers forditás az egész...
RELEASE DATE : 2005/09/11
THEATER DATE : 2004/09/01
DVD DATE : 2005/09/14
RESOLUTION : 608x336
RUNTIME : 01:40:01
VIDEO BITRATE : ~833 kb/s
FRAME RATE : 23.976
AUDIO CODEC : VBR MP3
AUDIO BITRATE : ~130 kb/s
MOVIE GENRE : Fantasy / Action / Adventure / Animation / Sci-Fi
LANGUAGE : Japanese
SUBTITLES : Japanese
IMDB LINK : http://www.imdb.com/title/tt0385700/
USER RATING : 9.3/10 (536 votes)
1CD
Végre "megjelent"! <#eljen>#eljen>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
En a FFVII jatekbol nem vontam volna le hogy ennyire sotet az elet es mind ennyire komor es szomoru lenne. De nekem teccik az otlet es alig varom mar hogy lassam.
Most kicsit off de mutkor leletem neten egy interjut (most man nem tudom hol de bemasoltam valamelyik forumba) ahol a Square Los Angelesi direktora vagy mije azt valaszolta a "Lesz e PS3-ra FFVII mesejen alapulo jatek?" kerdesre hogy "Ne ijedjenek meg amit lattak az valosag lesz" es meg valamit emlitett hogy "Sephiroth tortenete meg messze van a vegetol". Tehat ebbol azt vonom le hogy a Final Fantasy VII Tech Demo az igenis a FFVII remake-je lesz vagy csinalnak es FFVII-2 jatekot azzal a grafikaval. Mindaketto esetben beteg szabadsagot veszek ki a jatek megjelenese utan es elmegyek a hegyekbe jaccani 😄
itt megtalálható az összes trailer.
PSN ID.: Beegabor
amúgy a tolókocsis ember tudjátok, h ki lehet? 😊
szvsz (spoiler gyanús): Rufus
abból már a 4.ben is volt Sephiroth, és már ott is beszélt 😊
viszont ami még érdekesebb az az, h azt mondta a Square utoljára, h már csak a hangokon dolgoznak, így több csúszás már nem lesz. azaz szeptemberben tényleg érkezik a DVD.
Valami eszmeletlen lesz ez a muvi es lefogadom hogy a koponyeges csavo Sephiorth 😄
http://www.playstationpro2.com/movies/FFVII_Advent_Children_Trailer2.zip
ezt láttam
Örülnék ha a VIIIból is csinálnak vmikor filmet
I love this game!
Ha kiváncsiak vagytok, hogy mi sül ki abból ha a FF7 Advent Children elõzetesének az elejébõl levágunk 2 mp-et és megbolondítjuk egy szép Bonanza számmal akkor töltsétek le az allábbi helyen videót:
www.uniweb.hu/ff7
Szerintem nagyon ütõsre sikeredett!
maChina
akkor viszont a legjobba verziót veszem meg (ha lesz akkor dupla DVD)