Final Fantasy VII - AC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
nagyjabol lehet erteni.. lehet hogy kb a 90% arol nem tudok a dolgoknak ami meg ezerszer erdekesebbe tenne a dolgot de nem erzem ugy hogy ennek se fule se farka!!!
szal kapisgalni lehet a dolgokat...csak az a baj hogy nincs eleje az egesznek.. ami van az meg fika!.. a vege pedig tul hepiend😄
Sné Zsuzsa
Hát...Klodúúúúú...ez ÉLETEM LEG....inkább nem véleményezem itt a végén a készítõk, még öngyilkosságot követnek el....hát apám...ez a film BÜNTET!!!! Kezd habzani a szám, mikor eszembe jutnak feletébb jó pillanatai a filmnek....meg kell hagyni volt egy-két olyan rész, amely tetszett, detöbbségében...hát...hogy is mondjm...ide repülök, odarepülök csapkodok ezerrel, közben odateszem fõni a kávét...na mind1...nem kell összehasonlítani az Amerikai szépséggel 😊..volt egy másik Final Fantasy film...na az tetszett...az nagyon brutál volt...a történet, a zene...ja és a zene...ÚRISTEN!!!! EZEK KÍNOZNI AKARNAK???? Egyáltalán nem illik szinte egyik zene sem a jelenetekhez!!! EGYSZERÛEN BORZASZTÓ A ZENE!!! Nya, hát ennyi...azért ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg, mert grafikailag viszont eszméletlen...van benne látványos dolog valóban, csakhogy túl sok....mivel túl sok van, így egyik sem emelõdik ki igazán...hülye virágírtók...éljen a greenpeace!

Canon 450 D

CSOCSO
ha en lehettem volna a director hidd el jobb lenne a film!!!
magam ele teritettem volna a sztorit.. osszefogtam volna par embert es csinaltattam volna egy majdnem 3 oras filmet de akkor abban legyen ertelmes bevezetes meg minden...nahde mindegy...
Kandurex
Ja, hogy van ilyen topik is, akkor ide:

Final Fantasy: Advent Children

A kivitelezés és látvány zseniális. De.

Ennek kurvára semmi köze az eredeti FFVII -hez, ha csak nem azt számoljuk, hogy benne vannak a fõszereplõi és a történet is azt kaparja...

SPOILER

Mi ez a baromkodás Bahamuttal? Egy materia lény nem lehet csak úgy elpusztítani, Cloud meg csak úgy felvágja BAHAMUT -ot. De még, hogy néz ki az a szerencsétlen sárkány? Pofám leszakad. Hol van a többi nagy menõ? Odin, Shiva, stb. stb. ? A Weapons -ok? Egyáltalán mi ez a tömény szánalom?

...és legvégül....

Mi ez az istenverte undormány zene?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Seth
Kibírod addíg nem? 😄

PSN ID.: Beegabor

2025....<#fejvakaras>

Seth
2025 ??? muhhahhaah<#idiota>

"Ha vki tud olyan oldalról, ahol az EU-s Collector's Editiont elõ lehet jegyezni, dobjon meg egy linkkel, ha kérhetném!"

Itt van valami ilyesmi; http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000AMJG4Y/qid=1126727493/sr=1-15/ref=sr_1_15/002-0916918-2101626?v=glance&s=dvd

A baj csak ez vele; This item will be released on December 31, 2025. <#wilting>
Ha vki tud olyan oldalról, ahol az EU-s Collector's Editiont elõ lehet jegyezni, dobjon meg egy linkkel, ha kérhetném!

Kétlem,még feliratunk sincs hozzá...

A Last Order már letölthetõ tudjátokhonan?
Sadun Tryst

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
annyira jól azért nem, de voltak részek ahol felfedztem a nyelvi eltéréseket, s emiatt a felirat 1-2 helyen nem a legértelmesebb volt. igaz nem nagy hibák, de engem zavartak...
meg 1 felirat akkor jó, ha szöveghû. 😊

Mike
szerinted vicceset kérdeztem?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sephi
van Fan Fiction 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mike
nekem tetszett a film, pedig sokmindent nem értettem
de azért sokmindent igen

nincs errõl könyv?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

"Nah meglestem a Final Fantasy-t.. mit mondhatnek??? egyik szemem sir masik....
Nagyjabol erteni lehetett a dolgot, szep volt jo volt ezzel nincs gond.. egyedul azzal hogy igy az egesz szamomra IRTOZATOSAN elcsepelt tomeny muvi lett.. ami nekem igy nem rulezik.. ez egy kibaszott szep es jo film lehetett volna... volt bemutato meg ilyenek de irtozatosan gyenge.. nemtom..valahogy szamomra az egesz ures. es nem azert mert valamit nem ertek hanem mert MINDENKI idegen szamomra.. jo. lehet ha FF jatekokat tolnek nem igy lenne... mindegy😞 nem pontozom inkabb"

Éppen ezért írtak a film elején, hogy "azoknak akik régen sok idõt töltöttötek ebben a világban". Mivel fogalmad sincs arról, hogy ki-kicsoda nem is csodálom, hogy nem tetszett a film! Ja, erre a filmre azt mondani, hogy gyenge... CSINÁLJ JOBBAT!!!!!!!!!
"feliratról:
a magyar nem a legjobb, nagyon sok félrefordítás van a japán nyelvhez képest.
nem mondok példákat, de majd javítom a mostani verziót. 😊"

Te ilyen jól beszélsz japánul? Gratulálok!
Istencsászár
csocso aki beletudja élni magát az ff játékokba végigtolta mindet utánna kell a filmet megnézni...aki pedig még nemélte át az ff világát annak a film sem jelenet sokat..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sephi
Dram kam kashinot kashinot kashinot SEPHIROTH !

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Hah... aki nem jaccota nem ertheti... szvsz.

Sadun Tryst
<#idiota> terjedek mint a lónyál 😊

CSOCSO
szal ezt akartam:

Nah meglestem a Final Fantasy-t.. mit mondhatnek??? egyik szemem sir masik....
Nagyjabol erteni lehetett a dolgot, szep volt jo volt ezzel nincs gond.. egyedul azzal hogy igy az egesz szamomra IRTOZATOSAN elcsepelt tomeny muvi lett.. ami nekem igy nem rulezik.. ez egy kibaszott szep es jo film lehetett volna... volt bemutato meg ilyenek de irtozatosan gyenge.. nemtom..valahogy szamomra az egesz ures. es nem azert mert valamit nem ertek hanem mert MINDENKI idegen szamomra.. jo. lehet ha FF jatekokat tolnek nem igy lenne... mindegy😞 nem pontozom inkabb
CSOCSO
pazzzz..
nem ezt akartam.... csak kozben meglestem az uzijet de a sajatomat akartam idetenni
Bucser
?????????????????

Copy/paste Tryst üzenete az anime fórumból???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CSOCSO

Ryõfmõe nmmny xrmqraéz, ubtl n svyz 10/20-nf. 😊
Nmnm n svyzora zvaqra útl ibyg nubtl naanx yraavr xryyrgg. N unepbx yágiáalbfnx ibygnx, n göegéarg éeqrxrf éf sbylnzngbf (éf géalyrt antlba xryyrgg ubmmá n wágéx). N fmrercyõx cbagbfna bylnabx ibyg, zvag nubtl n wágéxona zrtvfzreurggüx õxrg, fmny n xéc antlba grywrf ibyg.
Éf nzv n svyzora n yrtantlboo ibyg, nm hgbyfó wryrag.
Frcuvebgu éf Nrevgu rtlügg, xvzraarx n "séalor". 😊 Uz. Antl xveáylfát. ^^
Zrt nzvg zét zrtrzyígraéx, ubtl inynzv rfmzéyrgyra ibyg, nm Lbm pfratõunatwn. kQ
Wn éf nxxbe n Onunzhg unepbg frz fmnonq rysryrwgrav, nm rtl vfgra ibyg.
Fmóiny ubyanc zrtvag zrtaémrz n svyzrg! ^^
Mike at home
hm... megneztem, tetszik, de jo resze nem volt vilagos
igaz az FF-ekkel nem jatszottam

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

helyes😊 a másik még gyengébb volt😊
Sadun Tryst
Tifa + Arisu verzió.
Szvsz nem volt valami jó.

melyik felirattal nézted? csak mert kétféle fordítás is van
Sadun Tryst
feliratról:
a magyar nem a legjobb, nagyon sok félrefordítás van a japán nyelvhez képest.
nem mondok példákat, de majd javítom a mostani verziót. 😊

Ott csak ungarnt találtam, nékem énglis kell, ami jobb, mint ami a filmhez volt.

Seth
Hehe, oltári spelling hiba: 1 óra 4 perc 8 sec-nél, amikor felhajtanak az autópályára, a tiltótáblán: Authorized W.R.O parsonal Only 😄

Bucser
van a feliratok.hu-n van egy jó.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

keress rá. ott a gugli is, vagy valamelyik torrentkeresõ
Ánglis szábból van már másik verzió? Ami a filmmel jött nem volt tökéletes.

Letölthetõ már valamelyik tudjátok milyen letöltõhelyrõl?
Ha igen priviben írjátok meg a választt hogy hol...
A feliratok utáni részt is nézzétek meg. Semmi extra, csak pár percig motorozik a csóka össze vissza.
Bucser
jaja

Spoiler

Meg Cloud utolsó szavai tudjátok kihez: Maradj ott kérlek...Csapdában az emlékeid közt... Erre a válasz:Belõlem nem lesz emlék.

Seth
A legvége meg gyönyörûszép volt azzal nem tudok betelni..😄 majdnem elpityeredtem...

Bucser
Ezért jó többször megnézni😄

Rufus pölö óriási arc volt😄

Seth
A harcok szuperek voltak,nemaztmondom, hanem eszméletlen gyors volt minden, nagyon be volt " zsúfolva" mindegyik jelenet, nemtudtam most mire figyeljek

Bucser
SPOILER

Tifa harca a templomban nagyon ott volt szerintem.. a harcokkal megsemmi gon nem volt😊 Jól volt kezelve az a kamera😄

Amikor a fõgonosz által megidézet szörnyet nyomják az meg brutálisan jól megvolt szerkesztve... Amit sajnáltam hogy sok baki volt pl mikor Cloud felül a motorra betolja az egyik kardot a hátához a tartóba majd mikor leszáll róla elõveszi újra ugyanazt mert semmi nincs a hátán. Vagy mikor általában csak gy kardot vesz le a motor tartójából de mikor harcol már a full settet variálja ezek apróságok egyébként összességében nagyon jó a film és órákat tudnék ódákat zengeni róla de nem teszem mert úgyis mindenki tudja, hogy miért jó😊

Mert Final Fantasy és annak is a legjobb😊

Seth
Na végeztem, voltak benne részek amik nem tetszettek, de összességében nagyon jó volt. A harcok néhol kaotikusak voltak, kamera összevissza, karakterek összevissza, túl gyorsak voltak. A vége meg, amikor az a bizonyos két szereplõ "elsétál" nagyon szép volt...

Seth
kösssz

Tatyla
tessék...
csak a keresöbe ird be final fantasy...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Seth
elõször is merre van a hun felirat????

Sephi
Argh csak hounap este lesz idom megnezni!!!!!!!

AAARGGGHHHH EZ KIBASZOTT SZEP!!!!

van két magyra felirat a cucchoz - ránézne valaki, aki látta a filmet, hogy melyik a profibb?
Az a farkas.....hogy kerül a képbe?