Final Fantasy VII - AC

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
már lassan 1 éve ha jól emléxem az elsõ kis videónak...
na én azóta várom... nagyon.
a topik pedig a kis videó után 1-2 hónappal nyílt. 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Az nagyon soká lesz még <#rinya>

Sadun Tryst
akkor már nincs sok vissza...

Sephi
Europe and America it is 15 febuary 2005

Au...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sadun Tryst
ha valaki még nem látta volna mind1ik trailert, akkor innen leszedheti õket...

Sadun Tryst
egyébként itt van a hivatalos honlapja a filmnek

Sadun Tryst
hejj! most olvasom csak, hogy mekkora okosságot írtam ide! 😄DDD

Seth
Az Explorer-ben a beállítások -->speciális fül: itt kapcsold be a "mappanézet engedélyezése FTP helyekhez" meg a "passzív FTP használata"-t. Nálam ha ezek nincsenek bekapcsolva akkor nem müxik az FTP.Az oldal mondjuk attól még bejön.

PSN ID.: Beegabor

Sadun Tryst
elég fura...
Te vagy az elsö, akinek nem müködik... 😞
--USTEAM--
problémáddal fordulj az említett címre. vagy csak ne hasznlájl letöltés gyorsítot (ha használsz 1általán)

Hali!
Nekem nem nyitja meg az oldalt...
Sadun Tryst
nekem is megvan a soundtack! 😊
az USTEAM FTP szerverröl le is lehet tölteni! 😊

Kiszolgáló: usteam.uw.hu
Felhasználó: highspeed
Jelszó: nincs

Köszönet a szerverért és a remek Anime/Hentai/AMV és zene gyüjteményért, amit felhalmoztak a USTEAM üzemeltetöinek! Arigato

Hali!
A 8-at azt nagyon elszarták, de a VII az ISTEN!!!!
Ez egyébként statisztikailag is igaz: a VILÁG LEJOBB JÁTÉKA!!!!
JA!!!!Kell valakinek a zenéje????
A TELJES SOUNDTRACK!!!!!!!!!4 CD!!!!Az összes zene a játékból!!!!!!!!!!!
Küldj Mail-t ha érdekel!
Természetesen, mint FAN-oknak, nem számolok fel semmit...majd még kitalálom, hogy hogyan is tudnánk megcsinálni...de utánanézek neten, hátha megtalálom a honlapot...
Addig is pá!!!!!

FF7 RULEZ!!!!!!!
nézzetek már be a konzolosok fórumában lévõ AC topikba, és segítsetek ha tudtok.... Pléjázé...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Sephi
En 15 evesen nyomtam aztat vegig hihe 😊 meghozza nemetul!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

idõsebb fejjel? LOL. 14 vok man, osztálytársimnak sincs még idõs feje.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Sadun Tryst
naná! mert senki nem tudta értékelni! persze most az az egyén is nyöszörög az FF sosorzat után, mert idösebb fejjel belátta milyen jó volt az a játék... 😊

"én is 14 évesen játszottam én is az FFVII-el! 😊"
Mondjuk én 12 és fél évesen játszottam a nyolccal, az qrvára tetszett akkor. neked is mondták hogy de xar ez a game??

Sadun Tryst
én is 14 évesen játszottam én is az FFVII-el! 😊

grafika miatt nem akartam kipróbálni én se, de amikor 6. óránál jártam benne, nem tudtam róla leszokni. rajtam körü nrm sok 14 évest láttam FFVIIzni...

Olyan hangulata és zenéje van, hogy csak na! 😄

Az AC is kurva ütõs lesz sztem.

Sadun Tryst
tom vazz, azért írtam... 😛

Sephi
Eg es fold vazz...

Sadun Tryst
jeah. azé is mondtam lejebb, hogy a Gothic 2-t pl. nem lehet az FF7-el összehasonlítani! 😊

Sephi
Hagyama' FFVII volt sok emernek a kezdo kultusza a RBBSRPG-bol.

Ja es elmeselek valami. A RPG az Role Playing Game rovidotessel el.

A FF nem igazan RPG hanem RBBSRPG.

Ami a Round Based Battle System Role Playing Game.

Ezt nekem egy nagyokos mondta aki igy probalta talan megkulombozteni a stilust a mar ismert elnevezesrol.

Sadun Tryst
ki hinné...

jaa, ertem mire gondolsz 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

CrucifX
The movie will run for somewhere between 70 and 80 minutes and will be a DVD only release.

It is expected to be released in Japan in Summer, 2004, with a US release to follow shortly after .

Davidus
Nem azt mondtam hogy nincs hanem azt hogy nem nagyon van😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
FF7 is van PC-re.

V9ykn8_TZL0

Sadun Tryst
nem a grafikát mondtam. technikai megoldást... a 2 között különbség van... túl korlátozott volt a játék... és angol... 😄 3 éve még nem vágtam annyira az angolt hogy szeressem az angol szerepjátékok! 😄

ÁÁÁ ez fáj... megin a grafika. 😊
Miko jaccottal te FF5-6tal ?
Csakmer az FF jatekok mindig az aktualis ido legszebb jatekai voltak.
Amugy engem nem nagyon erdekel a grafika, ha jo a torenet/hangulat. 😊

Sadun Tryst
FF8! 😄

Davidus
Épp ez az hogy nem lehet mert PC-re nem nagyon vannak ilyen stílusú RPG-k😊

V9ykn8_TZL0

Sadun Tryst
de nehogy Gothic 2 meg ilyen legyen! mert annak semmi köze az FF stílusához!

Sadun Tryst
ebben a stílusban, akkor mondj 1 jobbat!

Davidus
Max konzolon😛

V9ykn8_TZL0

Sadun Tryst
osztom! az eddig megjelenet legjobb RPG a FF7! 😊

Sok hülye pöts osztálytársam: "tõlem hallottak elõször az ff7rõl, aszongyák sazr. Pedig az eddigi legjobb RPG amit láttam!

Sadun Tryst
ja, kb 1 órás lesz a film sajnos... 😞
USTEAM-en pedig valószínüleg hamar fent lesz a film angolul... 😊 szal aggódni biztosan nem kell! 😊 csak tudjuk kivárni a megjelenését! 😊

Sephi
A titok a kovetkezo... 2004-ban nagyon nehezen lehetne elvezni a 5,6 reszeket de 199X ben nagyon ott voltak ezek a jatekok SNES-en.

A FFVII nekem etalon szal en mar alig varom a filmet csak nem tudom honnan fogjuk mi ezt megszerezni. Vajon mikor lesz angolul meg hogyan.

Alitolag 1 oras lesz csak a film? Brr.... egy oraba mit lehet elmeselni? Lehetne az minimum 2 akkor bisztos jo lenne.

Nem reg amikor a hirek eltrjedtek a FFAC-rol aszitem jatek lesz es majdnem bogtem amiko' kiderul hogy csak film. Dehat ez van....

Sadun Tryst
én csak azokkal SNES-ben találkoztam... 😊
sajna azok a gyenge techinaki megvalósítás miatt nem igzán tudtam magam beleélni... 😞

Igy van. az FF7 nekem is a kedvenc jatekaim koze tartozik. Persze az 5ot es a 6ot is nagyon szeretem.
ÁÁ megin elfogott az FF hangulat, megyek is gyorsan.

Sadun Tryst
ja és a készítök nem hiába a 7. részhez nyúltak hozzá, mivel a FF7 az eddigi legsikeresebb Final Fantasy epizód! és nem is méltatlanul! 😊

Sadun Tryst
a filmröl még annyit, hogy a FF7 játék történetét és szereplöit viszi tovább a film 1 alternatív szálon. a Final Fantasy - A harc szelleme c. film után az alkotók már tudták, hogy hova nyúljnaka, mert a film nagyon megbukott... most, hogy igazi FF filmet kapunk majd, a siker szinte garantált! 😊

Davidus
Én valami ilyesmit vártam volna a FF mozifilmtõl de sajnos nyáltengert kaptunk😊
Még jó hogy ez nem az amcsi moziközönségnek készül.

V9ykn8_TZL0

Sadun Tryst
Kicsit késve nyitottam a topikot az igaz, de hát nekem is csak most jutott eszembe...
Minden ami a filmmel kapcsolatos, innen letölthetö: Final Fantasy VII - Advent Children

← ElőzőOldal 6 / 6