297
Final Fantasy VII - Advent Children
-
#15 FF8! :D -
#14 Épp ez az hogy nem lehet mert PC-re nem nagyon vannak ilyen stílusú RPG-k:) -
#13 de nehogy Gothic 2 meg ilyen legyen! mert annak semmi köze az FF stílusához! -
#12 ebben a stílusban, akkor mondj 1 jobbat! -
#11 Max konzolon:P -
#10 osztom! az eddig megjelenet legjobb RPG a FF7! :) -
Ben C #9 Sok hülye pöts osztálytársam: "tőlem hallottak először az ff7ről, aszongyák sazr. Pedig az eddigi legjobb RPG amit láttam! -
#8 ja, kb 1 órás lesz a film sajnos... :(
USTEAM-en pedig valószínüleg hamar fent lesz a film angolul... :) szal aggódni biztosan nem kell! :) csak tudjuk kivárni a megjelenését! :) -
#7 A titok a kovetkezo... 2004-ban nagyon nehezen lehetne elvezni a 5,6 reszeket de 199X ben nagyon ott voltak ezek a jatekok SNES-en.
A FFVII nekem etalon szal en mar alig varom a filmet csak nem tudom honnan fogjuk mi ezt megszerezni. Vajon mikor lesz angolul meg hogyan.
Alitolag 1 oras lesz csak a film? Brr.... egy oraba mit lehet elmeselni? Lehetne az minimum 2 akkor bisztos jo lenne.
Nem reg amikor a hirek eltrjedtek a FFAC-rol aszitem jatek lesz es majdnem bogtem amiko' kiderul hogy csak film. Dehat ez van.... -
#6 én csak azokkal SNES-ben találkoztam... :)
sajna azok a gyenge techinaki megvalósítás miatt nem igzán tudtam magam beleélni... :( -
_Vegeta_ #5 Igy van. az FF7 nekem is a kedvenc jatekaim koze tartozik. Persze az 5ot es a 6ot is nagyon szeretem.
ÁÁ megin elfogott az FF hangulat, megyek is gyorsan. -
#4 ja és a készítök nem hiába a 7. részhez nyúltak hozzá, mivel a FF7 az eddigi legsikeresebb Final Fantasy epizód! és nem is méltatlanul! :) -
#3 a filmröl még annyit, hogy a FF7 játék történetét és szereplöit viszi tovább a film 1 alternatív szálon. a Final Fantasy - A harc szelleme c. film után az alkotók már tudták, hogy hova nyúljnaka, mert a film nagyon megbukott... most, hogy igazi FF filmet kapunk majd, a siker szinte garantált! :) -
#2 Én valami ilyesmit vártam volna a FF mozifilmtől de sajnos nyáltengert kaptunk:)
Még jó hogy ez nem az amcsi moziközönségnek készül. -
#1 Kicsit késve nyitottam a topikot az igaz, de hát nekem is csak most jutott eszembe...
Minden ami a filmmel kapcsolatos, innen letölthetö: Final Fantasy VII - Advent Children