Final Fantasy VII - AC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Jah rohely hogy a FFVII rendelesek megint nottek es mindeki jacca 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Homályos a történet, nem váltotta be minden várakozásom a film, de ilyen látványvilággal látni a régi szereplõket, helyszineket... megjött a kedvem mégegyszer akasztani az FF7et 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

esetleg dvd én nem lehet má valahol le tölteni mert joval jobb minöségbe is megnézném tv én

ALien

Sephi
Ending? Hol van az meg 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Unknow
Hát...én ezt a hozzászólást nem értem 😛 Max inkább voltak benne hangulatos, visszaköszönõ elemek 😊 Amúgy nem volt rossz. FFVII endingnek jó 😊
Sadun Tryst

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Kintvan a film? valaki linket nemtudna dobni?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Guer
nagyon-naggyon ottvan a film!

Igen, szerintünk is kicsit zavarosra sikeredett a hozzászólásod 😉

Nem tudom ti hogy vagytok vele de és sok filmben imádom az ilyen tökéletesen kivitelezett kis pillanatokat.
Most az AC-re lebontva. Lehetséges Spoilerek!
Sepriot bácso kardját lengetve vágódik ki a törmelékbõl.
Az utolsó harc Kadajjal amikor olyan kúúúlul elõrántja a kardját, igaz csak egy pillnatra látszik.

Szóval imádom az ilyen kis pillnatokat. Bár fõleg animékben lehet ilyenekkel találkozni.

Kissé talán zavaros a dolog, mert sietve írtam. Ti hogy vagytok ezzel?
Sephi
Pontosan! 😄

STREEX
Én tegnap néztem meg...Esküszöm még most se tértem magamhoz.Valami isten lett ez a film.
A sztorit meg max "nem érteni" lehet.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Leült a topic! :/

Sephi
Jah azert sem lesz ez moziban mert azok akik nem jaccotak a jatekot semmit nem ertettek belole. Es most legyunk oszintek....

magus
nyiff, meg mindig nem volt idom megnezni, mert nem olvastam vegig egy vegigjatszast sem h felidezzem az emlekeket. ez eg ordogi kor, es megint az lesz, hogy nem nezem meg vegul:|

Sephi
Azt a Pivi-ek csinaltak 😄

Én is folytattam egy két hónappal ezelõtti mentésemet, most tartok a Temple of the Ancientshö, lv50, majd minden eddig meglévõ zöld materiaból egy mester szinten 😄

TheBerzerker
Tökéletesen fut semmit sem kellett feltenni csak a jatékot.

En a 8-al voltam így.

Persze abból nem írtam semmit de most hírtelen kedvem lett egy novellát írni belõlle.
Nem követi szorosan, párbeszédrõl-párbeszédre a sztorit, mint anno egy általam olvasott Amnázia nevû játékból készült kisregény, de mnajd igyekszem jól megcsinálni.
Tatyla
<#sir>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sephi
En annyira beleszerettem hogy megirtam word-ba az egesz storyt parbeszedekkel mindennel egyutt... egesz nyarat raaldoztam es azutan folytattam... de a fene sem tudgya hol a doksi 😞 Pedig magyarul vala.

Seth
most vagyok rá kiváncsi nem 5 év múlva ;D

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Vard meg a remaket 😄

Seth
Az a farkas valószínûleg Cloud-nak az "állati" énje, lelkének szimbóluma vagy mittomén. Nemhiába van a vállvédõjén és a fülbevalóján az a farkas

Seth
Elkezdtem újra a ps-es final 7-et(emulátorral persze,mert a ps-em már múltidõ😄). Most arra a visszaemlékezésre vagyok nagyon kiváncsi, amikor a 3 disc-en visszamegyünk Nibelheim-ba és lemegyünk a pincébe a Shinra Mansion-ba.
Még rohadtrégen az elsõ végigjátszás alkalmával megnéztem, de már rohadtul nem emlékszem rá, meg akkor még nem is tudtam olyan jól englisül, úgyhogy nemtom mit mondanak benne. Arra emlékszem, hogy Zack és Cloud be vannak zárva(asszem vmilyn kapszulákba),és Zack szökteti meg Cloud-ot, de tovább már nem emlékszem (valszeg a Last Order végi jelenet van benne). Márcsak olyan 30 óra és odaérek 😄

Ez a farkas bassza a csõrömet! Mi a fenét téblábol a film különbözõ pontjain?!
Valaki tudja, hogy minek a szimbóluma?

SPOILER

Sephiroth és Jenova gyakorlatilag halhatatlan! A hiro-féle felirattal már több értelme van a sztorinak, de gyanítom, lesz ennél még jobb is. Szóval Sephiroth mondja, hogy amí geostigmások visszakerülnek a lifestreambe, addig Jenova génjei ugyanúgy ténykednek, mint eddig (kisebb-nagyobb koncentrátumban megjelenik egyénekben ugyebár). Az esõ persze elég sokat elpusztít, de a film végén Aerith jóvoltából a három klón úgy visszakerül a lifestream keringésbe, mint a pinty!

Sephi
Igen azt meg Midgrart-ban lehet megtalani amikor visszamesz meg a nagy ut elott ha jol emlekszem. Jo persze nem lehet felvenni...vagy key item nem tudom mar reg volt.

Seth
szerintem semmi baja neki, az a szerelése része

és azt észrevettétek hogy az összes csapattagon van egy rózsaszín szalag(nem mindegyiken lehet egybõl kiszúrni)? gondolom Aeris emlékére

Sephi
Tenyleg te...megfigyeltetek hogy Yuffie-nak semmi baja nem volt a filmben sem a karjaval sem a labaval.... hogy hogy?

<#nevetes2>

Seth
emmeg csak poén 😄

Seth
kis nosztalgia 😄

Angol feliratod van hozzá gyárilag?!

Sadun Tryst
havernak nem volt semmi gondja az ugyan olyan videokarival. szal szvsz próba cseresznye. 😊
hátha mûködik.

Seth
eh, kösz, de a videókarim miatt valszeg sehogy se lesz jó(gef6600), mint ahogy a 8 se mûködik normálisan, csak software-esen (és még úgy is hibázik a grafika), azon sem segített semmilyen patch. Maradok az emulátornál 😄

Yuber 7
Na, ez a KotR monogramm hol is van pontosan, mert én is kikockáztam, eredménytelenûl. És engem mindenféle utalás érdekel. 😊
A rippet megbeszélhetjük, majd ha errefelé jössz. 😄

Sadun Tryst
van xp patch 😛
tádá! 😊

Seth
a 7 megy xp-n??? minden gond nélkül?

TheBerzerker
8 is megvan cdn de az annyira nem tetszett mint a 7.

TheBerzerker
Nekem megvan eredetiben a 7 és már fel is raktam és már Wall Market-en is túl vagyok😊

Sephi
Miru van szo ?

Bucser
Én most szedem a VII-et VIII-at😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
Fel mert engem sziven utott a film es tovabb erositette a hatast. Minden negativ kritikara igy fogok regalni csak szolok.

Ez lett a gyengepontom 😄

(nem akarlak megbantani felre ne ertsd!)

[NST]Cifu
Turks... Így már rémlik valami... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Elõre leírtam, hogy mesefilmrõl van szó, nem is vártam tõle ilyen téren semmit, csak gondoltam megemlítem.

De ha téged ennek a felemlegetése is kiakaszt...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sephi
Nos aszem ha megnezik 10000 a filmet kb 3-4 embernek fog feltunni a botkormany. Ha teged ez zavart...

Eskuszom kiakadok 😄

Angol feliratod van hozzá gyárilag?!

Sadun Tryst
"a két testõr csetlése-botlása humoros (õk amúgy szerepeltek a játékban?)"

Reno - miniboss még a játék elején, plusz még elég sokszor feltûnik a társaival.
A kopasz volt Rude, a másik kettõ aki megmentette Rufust, Tseng és Elena volt
(az õ igazolványukat is dobta oda véresen Kadaj Rufus elé).
Szóval õk így négyen voltak a The Turks a játékban, Rufus személyes testõrei. 😊