251
Szal...
-
#8 EÉpp ez az.Ez nem olyan bonyolult szó, hogy másnak se jutott volna eszébe. -
#7 En nem alitom hogy mi talatuk ki de nekem legalabb van egy ertelmes magyarazatom errol. -
K.András #6 "Pl egy pasi azt mondja neked hogy o talta ki a bazd meg beszolast ugyse fogsz neki hinni nem?"
De topikot sem nyitok ez miatt :) -
#5 ezt a baromságot, én 96-ban kezdtem a középsulit és már akkor is elterjedt volt a vazze/bazze..... -
#4 De tenyleg addig soha nem halotuk ezekrol a beszolasokrol.
Pl egy pasi azt mondja neked hogy o talta ki a bazd meg beszolast ugyse fogsz neki hinni nem? -
#3 Ja es ha mar ennyire odavan magaert javaslom neki vedesse le a talamanyai :)))) Hue allat... -
#2 Hát hoogyne... -
#1 Ezzel a uj topikal szeretnek reagalni egyik itteni forumozo levelere mert o erosen
hogy tole jonnek a vazz es bazz beszolasok kulombozo formai.
Ja es meg azt uzenem neki ezzel a topikal is hogy lehetne kicsit kulturaltab is maskor
elkuldeni masokat a francba.
Idezet : " Nem ertem milyen jogon hasznalod a vazz beszolast te paraszt &&%&^#$# mert
azt en taltam ki!!!! "
Eleg eros vita folyik mostanaba arrol hogy ki is a "vazz" es a "bazz" ket
szleng kitalaloja. Persze meg van sok fele magyan mondas de ezt a ket beszolast
100%-osan tudom honnan indult es mikor.
Meg amikor a mIRC 1998-ban erosen hasznalt internetes progi volt akkoriba volt
egy csati ami akkoriban a leglatogatottab volt. Es ott voltunk mi is a haverokkal.
Mivel sokszor csunyan beszeltunk ezert a fo moderator megkert minek hogy fejezzuk be.
Egy ket nap utan banokat is kaptunk tehat valami tenni kellet. Ekkor jott a egyenlet :
Bazd meg - Baszuss - Bazz meg - Bazz / Bazzeg
majd par napra ra
Bazd meg - [...] - Bazz / Bazzeg - Vazz / Vazzeg
Hogy miert lett "v" a "b" -bol? Mert ez akkoriban meg mindig nem lehetett csunyat
mondani es a moderator szerinta baaz is durva volt.
Tehat 1998-ban szulettek meg a vazz / bazz , vazzeg / bazzeg beszolasok es
mi talatuk ki oket.
A lenyeg hogy o olvassa el es aztan turulheto mert ugyaltom levelkre nem reagal
a draga.