251
Szal...
  • Dynamic
    EÉpp ez az.Ez nem olyan bonyolult szó, hogy másnak se jutott volna eszébe.
  • Sephi
    En nem alitom hogy mi talatuk ki de nekem legalabb van egy ertelmes magyarazatom errol.
  • K.András
    "Pl egy pasi azt mondja neked hogy o talta ki a bazd meg beszolast ugyse fogsz neki hinni nem?"

De topikot sem nyitok ez miatt :)
  • Punker
    ezt a baromságot, én 96-ban kezdtem a középsulit és már akkor is elterjedt volt a vazze/bazze.....
  • Sephi
    De tenyleg addig soha nem halotuk ezekrol a beszolasokrol.

Pl egy pasi azt mondja neked hogy o talta ki a bazd meg beszolast ugyse fogsz neki hinni nem?
  • Sephi
    Ja es ha mar ennyire odavan magaert javaslom neki vedesse le a talamanyai :)))) Hue allat...
  • Dynamic
    Hát hoogyne...
  • Sephi
    Ezzel a uj topikal szeretnek reagalni egyik itteni forumozo levelere mert o erosen
    hogy tole jonnek a vazz es bazz beszolasok kulombozo formai.
    Ja es meg azt uzenem neki ezzel a topikal is hogy lehetne kicsit kulturaltab is maskor
    elkuldeni masokat a francba.

Idezet : " Nem ertem milyen jogon hasznalod a vazz beszolast te paraszt &&%&^#$# mert
    azt en taltam ki!!!! "

Eleg eros vita folyik mostanaba arrol hogy ki is a "vazz" es a "bazz" ket
    szleng kitalaloja. Persze meg van sok fele magyan mondas de ezt a ket beszolast
    100%-osan tudom honnan indult es mikor.

Meg amikor a mIRC 1998-ban erosen hasznalt internetes progi volt akkoriba volt
    egy csati ami akkoriban a leglatogatottab volt. Es ott voltunk mi is a haverokkal.
    Mivel sokszor csunyan beszeltunk ezert a fo moderator megkert minek hogy fejezzuk be.

Egy ket nap utan banokat is kaptunk tehat valami tenni kellet. Ekkor jott a egyenlet :

Bazd meg - Baszuss - Bazz meg - Bazz / Bazzeg

majd par napra ra

Bazd meg - [...] - Bazz / Bazzeg - Vazz / Vazzeg

Hogy miert lett "v" a "b" -bol? Mert ez akkoriban meg mindig nem lehetett csunyat
    mondani es a moderator szerinta baaz is durva volt.

Tehat 1998-ban szulettek meg a vazz / bazz , vazzeg / bazzeg beszolasok es
    mi talatuk ki oket.

A lenyeg hogy o olvassa el es aztan turulheto mert ugyaltom levelkre nem reagal
    a draga.