251
Szal...
-
#48 ugye most nem perelsz be hogy le mertem írni amit te találtál ki ? :DD -
#47 ez is net vazz.. :DDDDD -
#46 azért kicsit merész dolog kijelenteni: "mi találtuk ki a vazz-t és bazz-t" na nebassz :D ez röhej..
az "ezmiatt" "emiatt" vita viszont csúcs :) -
#45 Azért mert a neten úgy beszélnek, akkor megengedhető, hogy mi is úgy beszéljünk? :) -
#44 sztem meg bőven elfogadható mind2
ha megnézed hogy beszélnek neten az emberek... ez semmiség.. -
#43 Legalábbis igen valószínű. -
#42 Vigyázz IC szerintem a kolléga tudja mit beszél :) -
#41 A gib-ben az amiatt szóra a teljes hasonulás szabálya jön fel, ergo azmiatt nem létezik. -
K.András #40 Szerintem nézzél utána... -
#39 Talán ezmiatt(egybe írva), ha emiatt:))
De ilyen meg nincs a helyesírási szótárban:) -
#38 én meg asszittem hogy én találtam ki a "tcsá"-t :)) -
#37 hát sztem is így van :D
-
#36 Te vagy a LOL, hogy olyan dolgokat védesz megrögzötten, amik nagy baromságok.
Elég szomorú, hogy a magyarok nagy része ár helyesen sem tud beszélni :( -
#35 attól még, hogy régen valami helyes volt, most már nem biztos, hogy az. ha azt mondod ez tájszólás, én elfogadom, de a mai irodalmi magyarban nem helyes. -
#34 szerencsére én most hallom először, hogy ez miatt. de az "attól nagyobb", "avval-evvel" használatával, és az ikes igék ragozásávál őrületbe tudnának kergetni -
K.András #33 "Ezt a Big Bráhneresek találták ki, meg a hasonlóan magasan kultúrált emberek."
Erre csak annyit tudok mondani hogy MEGALOL!
Nem is kezdek vitázni,nincsen értelme... -
#32 Szerintem sem helyes. -
#31 nezd meg itt arrol van szo hogy minen nap hasznalt beszolasokat senki sem tud magara bizonyitani hogy o talata ki.
De mivel latod ez a topik mar a helyesirasrol szol szal mar lehet torolni :)) -
#30 Tévedsz. Azért mert a médiában ezt használják, attól még nem biztos, hogy helyes. -
#29 Szerinted az "ez miatt, az miatt" helyes????
Ha így gondolod felejtsd el! Ezt a Big Bráhneresek találták ki, meg a hasonlóan magasan kultúrált emberek. -
K.András #28 Semmi, helyes az ez miatt és az emiatt is,ezért irtam le hogy hülyeséget beszél...Gondolkozzon mielött leir valamit... -
#27 Miért mi a baj az emiatt amiatt szavakkal? :D -
#26 De fenet... ne tereld negativan a motivumot. Maga az alap otletrol van itt szo foleg. -
#25 Érdekes én úgy emlékszem, hogy ezt még meg egy haverom találtuk ki, jó régen icq-zás közben. Szerintem elég sokan vannak így ezzel, nem látom értelmét minek kell topikot nyitni erről. Hacsak nem azt akartad mutatni mekkora arcok vagytok. Vagy csak unatkoztál :P -
K.András #24 ""ez miatt" árggghhhh!!
Látom te is a Big Borhterből tanultad meg a nyelvet :D
talán emiatt, amiatt."
Atyaég,ezt te komolyan gondolod?Talán el kéne gondolkodni mielött leirsz egy ekkorka baromságot... -
#23 Pontosan errol van szo. Meg gondold el a vicceket. Azokat ki talaja ki? ki al ki egy olyan kotettel hogy ezek a sajat vicceim? Tobb 100.000 vicc letezik csak magyarul de senki nem alt ki soha hogy o talata volna ki. Na persze itt nem veszuk szamitasba a komikusokat (e.g. Markos-Nadas , Hofi) -
#22 "Reá felelek, hogy az kurva anyja csecsiből szopott tej is keserő méreggel forr az torkára!" -
#21 kurva kanyart jelent, asszem olaszul. -
#20 Én meg voltam győződve, hogy a "kurva" újkori szó és néhány éve eléggé elcsodálkoztam, amikor megtudtam, hogy már az 1500-as években Balassi is használta ezt a szót. -
#19 loál az viszont levédett:D -
#18 ja a máglyahalált megérdemelné az összes a kínzások után -
#17 Kazinczy-díjat nekik :DDD -
#16 Miert pl. olyan is volt hogy en megvoltamrola gyozodve hogy az "ize" beszolas csak az utobbi 15 evben jelent meg pedig Rejto Jeno meg az 194X-es evekben mar hasznalta a konyveiben! -
#15 "Látom te is a Big Borhterből tanultad meg a nyelvet :D
"
No comment... -
#14 Mindkét csoport nagy reformátor volt a nyelv területén :) -
#13 lol-t ki találta ki ? :D
új topic ? :D -
#12 Az a szaró világban volt divat.Illetve ott is...
Sikeresen el is terjesztették. -
#11 vazzz -
#10 "ez miatt" árggghhhh!!
Látom te is a Big Borhterből tanultad meg a nyelvet :D
talán emiatt, amiatt. -
#9 Lehet kicsit elhamarkodott dontes volt de felidegesitett mert leszidott emiat...