251
Szal...
-
K.András #210 1.Amikor valaki szol az irásodért azt azzal magyarázod hogy elfogyott az érv.
2.az hogy most nem állitasz olyan dolgot az nem jelenti hogy nem tetted már meg vagy nem fogod metenni!!!
3.Itt arrol van szo hogy téged nem a tartalom érdekel hanem a forma!!!
4.Te ezzel mintegy azt állitod hogy te tökéletesen irsz,pedig olyan ember talán egy van az országban.
5.a nyelv és az irás folyamatosan változik,ezért is lenne képtelenség nyomon követni,kivéve ha nyelvész vagy mert akkor az a munkád...
5.Fejezzük már be... -
#209 Azok lábnyomok:D -
#208 haggyá -
#207 :DDD -
#206 és az a D lenne ? :D -
#205 De logódban is több írásjel van egymás után! :) Ezt "benézted" :D -
#204 azt értem
de olyan hülyén hangzik
mért nem "elírtam" ? -
#203 a magyar nyelv csak egy írásjelet ismer a mondat végén:D -
#202 2 alapvető különbség van köztünk:
1. Én örömmel veszem, ha szólnak a hibáimért, mert akkor tudok javítani.
2. Én nem állítok végig olyan dolgokat, amik szakkönyvekben is helytelennek van kikiáltva. -
K.András #201 Benéztem=elbasztam :) -
#200 most nem kötekeséként de az mi , hogy benéztem ????
-
K.András #199 De ember, tele a forum általad leirt helytelen szavakkal,ahogy az enyémmel...Olyan valamivel kérkedsz ami neked sincsen meg!!!Nem mutatsz embert aki ne hibázna ne nézne be,ne tudna rosszul,csak te már gusztustalan modon fényezed magad!!! -
#198 ez van.. :) -
#197 én ezt jól megtanultam :)))
de helyesen írni sose tudtam :D -
#196 csak ezt mondja :))))))))))) ld #193 -
#195 Igaz, de valamiért mindig így írom figyelmetlenségből :)
-
#194 fúú te jó ég:) ez már tényleg durva..mi helyesírási szabályokról kezdtünk vitázni,nem hozzászólásokban fellelhető szándékos/véletlen hibákról,amiket az illető nem is gondol komolyan. akkor van baj,ha komolyan gondolja...
-
K.András #193 Ha benéztem akkor miért lenne már ciki?Benéztem pardon ennyi... -
#192 betü meg rövid ü :)))) -
#191 erdélyi kisbetű :))))))))))))) -
#190 Kicsit más egy Erdélyi embernek helyesen írni, mint egy olyan embernek, aki az egész életét magyar anyanyelvű területen töltötte. -
#189 de az gáz hogy ki akarod javítani amikor nem is volt helytelen..
ne mond, hogy nem az : )
-
#188 még mindig nem unjátok? -
K.András #187 Egyékbént az ö irásaibol is össze lehetne szedni egy könyvre valo hibát...De kiéböl nem?Aki nem ir... -
K.András #186 Szerintem az a ciki hogy nekem szol másnak nem,pl az #1-es üziben annyi hiba van mint az egész oldalon de persze az enyémet szemelte ki,erröl beszéltem,itt nem a helyesirással van a baja hanem velem... -
#185 az a ciki,hogy megent bizton állítottad,neked van igazad... -
K.András #184 Sztm nem... -
#183 Sephi miatt van az egész:D -
#182 bizony ez ciki.. :) -
#181 nincsmencség :D -
K.András #180 Benéztem ja.ez van, bevagyok már szivva rendesen :) -
#179 lassú vagyok :) -
#177 :DDDDD -
#176 :) ezen csak röhögni tudok,mert itt van még egy óriási hiba!
"bele kerülsz a helyzetbe" vagy "benne vagy a helyzetben"
ez így helyes,tehát megent tévedtél ;) -
#175 úgyvan :D -
#174 az sztem helyzetbe! ..... -
#173 helyzetbe, de mindegy. :) Mivel belekerülsz valamibe! Nem pedig belekerülsz valamiben! -
K.András #172 Ha minden helytelen szoért szolnánk,akkor másrol sem szolna az élet a forumon.Ezért helytelen amit csinálsz...Egyébként meg helyzetbeN. -
#171 neked meg vázz! :D -
#170 jóvan ecsém! de akkó tod mit neked: bázz! :D