251
Szal...
-
#169 Nem tudom mi rossz van abban, ha szólnak, hogy valami olyat írtál, ami helytelen. Örülj neki, hogy emiatt többet már nem kerülhetsz kellemetlen helyzetbe. -
#168 valami? !A! -
#167 haggyá :D -
K.András #166 Abban adtam igazat hogy az ez miatt helytelen,másban nem, igy abban sem hogy jogod lenne szolni EMIATT!!!
-
#165 ja :) mivan? :D -
Cat #164 szerintem erősen átmentetek személyeskedésbe -
#163 persze, mondom! :) -
#162 ?? -
#161 Nem szégyen, ha elismered a másik ember álláspontját, ha az a helyes, sőt inkább erény. -
#160 én is néztem :D -
#159 de pe.. :D -
#158 GRAT!! :) -
#157 Érdekes, nekem azt írja kint, hogy valami Davidus szólt hozzá utoljára, közben meg te :) -
#156 mert mi mindannyian a bazz és vazz eredetét vizsgáljuk,vmint azt,hogy helyesek-e :D -
K.András #155 Jo igazad van,kész. -
#154 ménem mentek a helyesírás topikba ? -
#153 De nem értem, hogy mit akarsz ezzel mondani...
Nanemá' szó a Na ne már szóból jött, magyarul megint rövidebb. -
#152 De! -
K.András #151 nanemá ,ez talán nem szleng?Talán helyes? -
K.András #150 Minden szleng amit a köznyelv használ,hát nem véletlen jelenti azt a szleng szo hogy köznyelv... -
#149 Nem lehet minden helytelenül leírt szót berakni a szlengbe. -
#148 Ugyanúgy, mint az "egyelőre-egyenlőre" szópár keverése sem. -
#147 Az ez miatt nem tartozik a szlengbe. Szlengnek az is a lényege, hogy rövdebben fejezze ki magát az ember. -
K.András #146 #141 -
#145 felhúztátok magatokat tök feleslegesen. pedig néhány perccel ezelőtt a topicba írók még akár teázhattak is volna egy finom vendéglőben, most meg kinyílt a bugylibicska. -
K.András #144 Na jo befejeztem,menjél alukálni... -
#143 Én értem Te mit mondassz,de más dolog egy helyesírási szabályt rosszul ismerni és más a fórumon hozzászólogatni mindenféle dologhoz olykor komolyan,olykor komolytalanul! Az utóbbiban nincsenek szabályok. -
#142 Te beteg vagy.
Szlenget hol használjon az ember, ha nem a neten, ahol az a lényeg, hogy minél rövidebb mondatokban fejezze ki magát??? -
K.András #141 Tudod mi a szleng jelentése?köznyelv,mi a köznyelv,amit a köz használ,használja a köz az ez miatt szot?Használja,az asszem helyesen azt hiszem az ez miatt helyesen emiatt,mi a különbség a kettö között???Semmi!!! -
K.András #140 Engem meg egy olyan ne oktasson ki aki a neten az ékezeteket kéri számon...Szlenget használ, asszem meg ilyen szavakat... -
#139 Ne hasonlítsuk már az "asszem"-et az "ez miatt"-tal. Nem egy kategória. -
K.András #138 Erröl beszélek,ha igy menne akkor mindenki szolhatna mindenkinek!Pedig ha valaki akkor IC inditotta el ezt a lavinát!!!tehát ha ö teheti a másik nem?De mi értelme van?kedzed érteni miröl beszélek? -
#137 nám.. -
#136 De engem ne oktasson ki egy olyan ember, aki még az ékezetes betűket sem ismeri. -
K.András #135 Nagybetüvel kezdünk mondatot? -
#134 Beleköthetek? :)
Ez a hozzászólás (is) tele van hibával! :) -
#133 van, de ilyesmibe szerintem nem nagyon kell belekötni, amíg kritikus mennyiségűvé nem válik. -
K.András #132 Te vagy az,te ugathatsz azért mert én leriom azt hogy ez miatt de én nem szolhatok ha te hibázol?Mitöl vagy te egyenlöbb a másiknál??? -
#131 Rendben. -
#130 hogy elött nincs vessző ?