44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    hamarosan kezdünk

Juventus (4-4-2): Abiatti - Zambrotta, Kovac, F. Cannavaro, Chiellini - Camoranesi, Giannichedda, Emerson, Mutu - Del Piero, Ibrahimovic

Cserék: Chimenti, Pessotto, Blasi, Balzaretti, Nedved, Trezeguet, Zalayeta

Treviso (4-4-2): Zancope - Galeoto, Cottafava, Dossena, A. Filippini - Parravicini, Gallo, E. Filippini, Dellafiore - Pinga, Reginaldo

Cserék: Handanovic, Lorenzi, Giuliatto, Dellafiore, De Martino, Chiappara, Fava
  • 9csöves9
    ja csak hogy mi szökőévente nyerünk így

számold meg hányszor nyertetek így pl tavaly
  • Sheva
    de ha ti nyertek így akkor az természetes dolog mi?
  • 9csöves9
    egyszerűen szánalmas...

ráadásul pont az a féreg simulato
  • Csesza
    :(((((((((( - hát igen...
  • Breki33
    inkább nem mondok semmit a milánra...........
  • gabber_saviola
  • 9csöves9
    Ibra: I love Juventus!
    Saturday 26 November, 2005
    Zlatan Ibrahimovic has praised Juventus as the side that represents “the pinnacle of my career” and claims he’ll stay in Turin for many years.

“This truly is the pinnacle of my career,” the Swede told Sky Italia. “By wearing the Bianconeri jersey, I have arrived in the football world. I think it’ll be my final club, as I want to stay here forever.”

Fabio Capello had already tried to sign the Ajax player while he was at Roma, but the two finally managed to work together when both joined Juventus in the summer of 2004.

He made an immediate impact, scoring 16 goals in 35 Serie A appearances on his way to the Scudetto and at the weekend brought the Stadio Olimpico to its feet with a sublime individual effort in the 4-1 win over Roma.

“Juventus is one of the biggest clubs in the world, perhaps even the most important. They are the best of the best. For a Bianconeri player, it’s the same sensation as wearing the shirt of Real Madrid, Barcelona or Manchester United. No other side compares.”

Ibrahimovic’s contract expires in 2008, but there are strong reports he is in advanced negotiations for an extension to June 2010.

He also impressed the local fans by giving interviews in Italian and mouthing ‘Mamma mia!’ when he scored that fantastic goal against Roma.

“It’s something the Juventus players tend to say when they’ve either done or seen a wonderful piece of football, so the foreigners wanted to join in with that,” smiled the Swede.
  • 9csöves9
    tetszik Zlatan új nyilatkozata
  • Breki33
    ha ez nekem szól akkor én nem erre írtam hanem az első mondatodra
  • Kit--Kat
    Erről kár vitázni mer szerinted úgyse, de azért a válogatott meccseken vezéregyéniség, és ha játszik véletlenül néha a Juvéban akkor is húzó ember mindíg.
  • Breki33

• Breki33
  • Breki33
    énmeg annyit tennék hozzá, hogy ezt nem lehet megállapítani

és tedd hozzá, hogy szerinted
  • Kit--Kat
    Most annyit fűznék hozzá, hogy DP alapvetően jobb játékos Ibránál, és jó formában is van, na és akkor most hol is van az, hogy kiöregedés meg ilyesmi, mert idén igen is állja a sarat, szóval erről szó sem lehet, kamu duma....
  • 9csöves9
    ha nem veszik azt a 3 Coppa Latino golt akkor már befogta Bonipertit

ha meg számít akkor 3 gól kell
  • Etelkozi Vata
    Mennyi kell még, 5? Vagy 6?
  • 9csöves9
    Össze kéne számolni hányszor volt ez vitatéma:D

egy a lényeg : 179!
  • zambrotta
    én meg veled értek egyet

kicsit sarkítva: felőlem tűvel a kezében is szaladgálhat, ha meccsenként 2 gólt lő, és nem kéne Sanyival összehasonlítani, mert kicsit más poszton játszatja őket a Don
  • Breki33
    Már elmondtam.

Én jó játéksnak tartom és egyetértek, hogy ha jól játszik helye legyen a csapatban.
  • bmffm856
    na...akkor ebben egyetérünk...
  • Etelkozi Vata
    Ezzel én is egyetértek. Mutu megbukott és elásta magát előttem.
    A Chelsea helyesen járt el.
  • bmffm856
    mondjuk ez is tény...a chelseaből azért zavarták el, mert kokainozot...az pedig az én elveimnek abszolute ellentmond...de ha gondolod, oszd meg velünk a dolgokat..mostmár tényleg érdekel
  • Kaplan
    Hmmm... Hát elég gyengus lehetett a meccs ha csak 1-0 lett. Otthon illett volna elpicsázni őket. Nah mind1
  • Breki33
    "drogos román"

Mondanék pár dolgot Mutu-ról de akkor meg kiderül, hogy ő a kedvencem PP
  • bmffm856
    nem kezdek én semmit...csak mondtam a tényeket...Alexnél jelenleg még az a román isd előrébb van a rangsorban, és ezzel én nagyon nem értek egyet...ennyi...nem kezdek én semmit...
  • Breki33
    ne kezdjük ezt a MUtu-zást

A Fociban csak jelen és jövő van sjna

Különben még mindig Van Basten játszana a Milan-ban

DEjó is lenne.
  • Breki33
    végre valaki így látja PP
  • Breki33
  • bmffm856
    igen...erre emlékszem...tényleg az a sérülés törte ketté a karrierjét...de állítom, hogy ennek ellenére a mai olasz labdarúgás egyik legjobb játékosa...másik kedvencemmel Luca Tonival együtt...de abban igazad van, hogy már nincsa annyi aktív év előtte, mint ibrahimovic előtt, de meglátásom szerint van olyan játékos, és éppen azért, mert kevesebb idő áll már a rendelkezésére, aktív pályafutásában ,talán tett annyit a Juvéért, hogy megérdemlje a játéklehetőséget...arról nem is beszélve, hogy én 6 éves korom óta, azaz 12 éve vagyok Juve drukker, bár mostmár, az elmúlt 3-4 évben a Juvénál végbement változások hatására (erről már írtam, gondolok itt a multinacionalitásra), és a Fiorentina feljutásának következtében elsősorban Fiorentina drukker vagyok, de nem tagadom meg a múltamat, és ezért a Juvénak is tiszta szívből drukkolok...na de ezzel az egésszel csak azt akartam jelezni, hogy Del Piero azóta a kedvencem, amióta Juve drukker vagyok...ergo...12 éve...és ő az egyetlen abból a csapatból, aki még azóta is Torinoban van...a többiek vagy kiöregedtek, és elmentek más klubokba levezetni (pl.: Di Livio, akit szintén nagyon tisztelek, azért, mert a Fiorentinát a negyedik ligából felvezette az elsőbe), vagy árulók lettek (pl.: zidane), vagy szimplán abbahagyták...de Alex nem...ő egyik sem...ő 12 éve ott van a Juvéban, és nem érdekli, hogy játszik vagy sem, ott van...és 12 év nem kis iső...namost...ezt a 12 évet hagyják figyelmen kívül akkor amikro ibrahimovicot játszatják Alex helyett...és....ami azt illeti...nem csodálnám ha záros határidőn belül megunná ezt a harmadhegedűs szerepet, mivelhogy még az a drogos román (mutu) is előtte van a sorban...mindenesetre...Forza Fiorentina e Juventus per sempre!
  • Etelkozi Vata
    Jó, neked is igazad van, én csak a dolgok rendjére próbáltam rávilágítani a magam látásmódjában. Alex lassan kiöregszik és helyette be kell majd érnünk Zlatannal. Azért nem olyan rossz csere. Nekem is egyébként Alex a kedvencem, de az ő karrierje sem tart örökké.
    De igazad van, ahogy játszik mostanában ő is bármikor lehetne kezdő. Tavaly is szenzációs volt.
    De amikor volt az a komoly sérülése úgy kb. 5 évvel ezelött, akkor egy kicsit megtört a karrierje.
    Előtte mindig úgy emlegették, hogy a be nem érett zseni, aztán amikor kezdett tényleg igazi világklasszissá válni, akkor jött az a sérülés. Azóta már nem érte el azt a formáját soha. Ha jól emlékszem 22 gólt lőtt a sérülése előtti szezonban.
  • bmffm856
    egy a különbség...az általad felsorolt játékosok már mind abbahagyták...Alex pedig aktív játékosként, igencsak jó formában szorult kispadra, és ezzel együtt háttérbe egy ilyen színész mögöt...tehát...kicsit más a két dolog...mellesleg a pályaedzőségről még korai beszélni...Alex ha jól tudom akkor 30-31 éves...tehát még odébb van...még van benne jópár év...
  • Etelkozi Vata
    Akkor én most sírjam vissza Bonieket, meg Platinit?
    Meg Zoffot, Gentilet, Schireat, Cabrinit, Grazianit, Tardellit, Rossit?
    Mert én miattuk lettem Juve szurkoló!
    De most be kell érnem Buffonnal, Zambrottával, Nedveddel, Vieiraval, meg Trezeguetvel?
    Ugyan már.
    Hidd el, Ibrahimovics sok örömet fog még nekünk okozni, mert egy zseni. Én Van Basten utódját látom benne. Csak le kell végre teljesen hoggadnia és csak a labdával foglalkoznia.
    Majd meglátod.
    Alex pedig majd jó kis pályaedző lesz, idővel...
  • bmffm856
    persze...igazad van...tényleg megbeszéltük, csak megemészteni nehéz a dolgokat...
  • Breki33
    Ezt már kitárgyaltuk

nekem is kedvencem, de én máshogy látom.

Nincs értelme ezen vitatkozni újra.
  • bmffm856
    ok, bocs...csak egyszerűen nem tudom megemészteni, hogy kisgyerekkori kedvencem helyén ibrahimovic játszik...de mégegyszer bocs...
  • Breki33
    please kultúráltabban
  • bmffm856
    ezért nem is értem, hogy Capellonak mért nem esik már le, hogy Alex akárhányszor beáll, mindig gólt lő...azt sem értem, hogy mért nem stabil kezdő, és hogy mért az a fasz ibrahimovic játszik heléyette...azért Alex többet tett már a Juventusért, mint ibrahimovic valaha is fog...ezek után meg pláne nem értem, hogy mért az a felettébb ellenszenves szimuláns marha játszik...és mért nem Alex...
  • 9csöves9
    grat a fiúknak!

a híradásokból az derült ki hogy egyértelműen Alex volt a meccs embere:)

már csak 3 gól
  • Kit--Kat
    Nájszos ez így, hogy 4 teljesértékűen jó csatárunk van aki bármikor bármit tud csinálni:)