44078
-
#5686 A Juventus vasárnap délután óriási lépést tett a bajnoki cím felé: Fabio Capello tanítványai a szuperrangadón 2–1-re legyőzték a balszerencsés Fiorentinát, így jelenleg nyolc ponttal vezetnek a táblázaton a Milan, míg tízzel az Inter, valamint a most legyőzött lilák előtt.
Vasárnap aztán már minden szem Firenzére figyelt, ahol a Fiorentina, a táblázat harmadik helyezettje fogadta a listavezető Juventust. A liláknál Claudio Cesare Prandelli mester az utolsó pillanatban átalakította a kezdőcsapatot: Ricardo Montolivo helyett Michele Pazienza kezdett, így a 4–2–3–1-es alapfelállás 4–3–2–1-re "szelídült". A másik oldalon Fabio Capello, a Juve edzője minden ászára számíthatott, s közülük az Abbiati – Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Chiellini – Camoranesi, Vieira, Emerson, Nedved – Ibrahimovic, Trezeguet tizenegyet küldte pályára.
-
#5685 A mérkőzés végig nagyszerű iramot és elképesztő mennyiségű helyzetet hozott, a látottak alapján a döntetlen sokkal igazságosabb lett volna. A Fiorentina Luca Toni révén már a 6. percben telibe trafálta a lécet, két percre rá az Emerson, Zlatan Ibrahimovic, David Trezeguet akció végén vezetést szereztek a vendégek. A liláknál Tomás Ujfalusy jelentkezett újabb léces lövéssel, majd a félidő hajrájában a csereként beállt Gianpaolo Pazzini fejjel egyenlített. A szünet után mindkét gárda megpróbált nyerni. A legnagyobb helyzet az egyedül kilépő Toni előtt adódott, ám a gólzsák lövése után a labda a kapufáról visszapattant a mezőnybe. Mégsem 1–1 lett a végeredmény, mert a hajrában Mauro Camoranesi bevette a lilák kapuját, így a Juve tetemes előnyre tett szert a táblázaton.
A mérkőzés után a Fiorentina és a Juventus összes megszólalója úgy vélekedett, a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna. "Jól játszottunk, rengeteg helyzetünk volt, ami a Juventus ellen nagyon nagy szó. Nem érdemeltünk vereséget – összegzett Prandelli, míg Capello így értékelt: – Toni lövésénél már elfordultam, mert biztos voltam benne, hogy bemegy. A döntetlen igazságosabb eredmény lett volna, mi elsősorban a szélsőink remek játékának köszönhetően nyertünk." Luca Toni szavai: "Sajnos ilyen a futball: az én helyzetemből nem lett gól, ők meg betaláltak, és nyertek. Sajnálom, mert ma játékban felülmúltuk a Juventust, amely pedig roppant erős gárda."
-
#5684 ez így van...mezőnyben jobbak voltatok...de helyzetek terén mi voltunk a jobbak...abból ugyanis nekünk több volt...de pontosan az van, amit szoktak volt mondani: a helyzeteket be kell rúgni...és ezért nagy csapat a Juve, mert berúgja...és ezért "épülgető fél-nagycsapat" a Fiorentina, mert nem rúgjuk be...de majd Torinóban visszavágunk...;)...vagy ha ott nem, jövőre már valóban mi is az igazi nagycsapatok táborát fogjuk erősíteni, és ebből kifolyólag meg lesz a hozzátartozó szerencsénk is...mint nektek is megvan...na...de a lényeg, hogy a Milan is kikapott, így mi sem jártunk rosszul, ti pedig csak nagyon jól...a második hely meglesz az év végén...aztán jövőre jöhet a trónfosztás! Forza Fiorentina! :D:D:D -
#5683 Igen erről szó van, de sokan nem szivesen cserélnék el mondjuk Mutu-ért vmint nem nagyon tetszik nekünk ahogy a 11-est rúgta -
zambrotta #5682 Hétvégén mondta egyik haverom, hogy valaholazt olvasta, h a csütörtöki kupameccsen firenzében találkozott Moggi és Cassano menedzsere.
Állítólag januárban már jönne, az ára 15 millió körül, és 4 millió éves fizut kér! -
#5681 Legnépszerűbb témák
1. Prince of Persia: The Two Thrones
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. Makettezés
4. Football Manager 2006
5. Humoros és aranyos képek
6. Need for Speed: Most Wanted
7. Battlefield 2
8. Forza Juve
9. Kamionok
10. Milyen zenét hallgatsz?
-
-
#5679 -
#5678 -
-
#5676 -
#5675 -
#5674 Nemhiszem, hogy lenne bármilyen elitbajnokság ahol ennyivel vezet egy csapat. -
#5673 jah és többet nem vitatkozok,aki bejön annak mondom nézzen a tabellára:) -
#5672 az itt megbújó Violának meg annyit.
Nagyon jók voltatok,ahogy mondták is ennyit még egyik csapat sem támadott ellenünk idén.azt azért beláthatod hogy egyértelműen mezőnyben jobbak voltunk és nekünk is voltak nagy helyzeteink.nem fontos a kapufákra helyezni a történetet hisz Toni második félidei gúrításán kívű egyik sem helyzetből alakult ki,ráadásul a fejest könnyedén fogta volna Abbiati.no mindegy ne feszegessük,jók voltatok -
#5671 Előszőr is grat a fiúknak!
a taktikáról előszőr is feltűnő volt hogy mi játszottunk kontrára(be is jött)
ahogy Thuram és Canna felállt az tökéletes lett volna ha egyedül Toni van fent,viszont miután bejött Pazzini adodott több gond is.Midamellett,Thuram vmi eszméletlenül higgadtan,elegánsan szerelt egyszerűen fantasztikus volt. Canna egy kicsit benne volt a gólban,bár mivel alacsony ezért nem hibáztathatjuk.Abb is benne volt a gólban de ezt a többi fantasztikus védésével sokszorosan jóvátette,kicsit sajnálom őt,Gigi visszatérése miatt
Chiellini sztem önmagához képest jó volt,szánalmas volt hogy a violák állandóan fütyülték,mikor csak kölcsönbe volt náluk.Zambro jó volt,bár én a bal oldalon szívesebben látnám. A két vkp közül egyértelmáen Puma volt ma a jobb,az első gól elötti passza, és a szűrése tökély volt . Vieira szürkébb volt egy picit de azért ő is jól ellátta a feladatát,ssajna a támadásban kevésszer segített.Nedved,az első félidőben jól tolta,de én úgy a 60. perc körül behoztam volna a helyére Alexet vagy Mutut.A csatárokra nem lehet panasz jól érezték egymást.Bár Ibra nem mindig a legjobb megoldást választotta,volt több olyan szituáció mint az első gólnál,de sztem jó volt.Trez gól+gólpassz önmagáért beszél sztem . a végén de nem utolsó sorban,CAMO a meccs embere.elképesztően jól játszotta be a jobboldalt,nem tudták megállítani,fantasztikusan cselezett.Arról a gitárszólóról meg kell kép,nagy odabaszott :D
A teljesítményre nem lehet panasz,lehet megérdemeltek volna egy pontot a violák,de a futball nem az a sport .Senki sem vitathatja a győzelmünket és a 8 pont előnyt.
MI VAGYUNK A LEGNAGYOBBAK! -
#5670 gyűrűvédő(még mielőtt valaki csuklószorítónak nézi,mert valljuk be annak néz ki) -
#5669 egy ilyen kellene:
sima feketét láttatok már valahol?Ha igen,max megcsináltatom valakivel. -
#5668 A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA: 1. Juventus 14 13 - 1 31-8 +23 39
2. Milan 14 10 1 3 30-15 +15 31
3. Internazionale 14 9 2 3 25-11 +14 29
4. Fiorentina 14 9 2 3 29-16 +13 29
5. Livorno 14 7 4 3 15-13 +2 25
6. Chievo 14 6 6 2 18-13 +5 24
7. Sampdoria 14 7 2 5 25-19 +6 23
8. Lazio 14 6 4 4 19-19 0 22
9. Udinese 14 6 2 6 15-19 -4 20
10. Roma 13 5 4 4 19-15 +4 19
11. Palermo 14 4 7 3 22-21 +1 19
12. Empoli 14 5 2 7 17-22 -5 17
13. Reggina 14 5 1 8 15-20 -5 16
14. Siena 14 4 3 7 20-26 -6 15
15. Ascoli 14 2 7 5 13-17 -4 13
16. Messina 14 1 6 7 11-20 -9 9
17. Cagliari 14 1 6 7 12-22 -10 9
18. Parma 14 2 3 9 12-25 -13 9
19. Treviso 14 1 5 8 8-21 -13 8
20. Lecce 13 2 1 10 9-23 -14 7
-
#5667 *edit:beelőzi -
#5666 az
remélem belőzi majd Luca-t év végére :D -
#5665 Nálam a meccs embere -
#5664 ja, jó volt,remélem tartja a formáját -
#5663 Enyhénszólva nem volt rossz :-)
Lőtt egy gól a 11-iket aztán meg egy olyan labdáért küzdött meg amiért sokan nemis mennek. -
#5662 sztem már nem kell sok és pápá Abbiati, de jó kapus ő is, de Buffon az Buffon :D -
#5661 ha ez így halad akkor már a tavasz első felében bajnokok lesztek :((( -
#5660 persze, Trez is jó volt hiszen gól és gólpassz :)
Abbiatival nincs úgy igazán problémám, de már szívesen látnám a kapuban Buffont. -
#5659 Trez sem volt rossz, meg Abbiati sem,
de Chiellininek tényleg kellene még fejlődnie -
#5658 na, szerintem nem játszottunk rosszul egyáltalán, sőt jobban mint a fio, az lehet hogy több helyzetük volt, de gólra mérik, Chiellini nem volt ma egy tökély, meg szerintem Vieira sem a bomba formáját hozta, akit kiemelnék, az Emerson és Camo, na meg persze Ibra -
#5657 DP a szar formája miatt gondolom megint padozott végig. -
#5656 Rossz hozzá állsá, a megérdemlés kérdésének a felhozatala max olyankor helytálló amikor mondjuk 2 kapufát lőttök, vagy nem adnak meg 11est stb, 1ként meg kikell használni a helyzeteket és kész az a jobb aki gólokat tud lőni. -
#5655 grat, nem volt egyszerű, jobban öszpontosítottatok! -
#5654 Nem aztis jól oldotta meg ha belejeb rúgja Abbiati lábában elakad -
R9 #5653 Forma alapján mindenképp rossz-t csak poénból mondtam.De tényleg kihagyott egy üres kaput? -
#5652 Dehogy rossz az egyik legjobb csatár most európában. -
R9 #5651 Ja és grat,nem gondoltam volna hogy nyertek :-( -
R9 #5650 toninak rossz a befejezése :D -
#5649 uu,azt el is felejtettem, gondolom nem adja vagy igen? -
#5648 na...akkor erre már én sem reagálok...téma lezárva...szerintem is... -
#5647 Rapiddal PP