44078
-
#5444 Fázom
-
Del Piero gólöröme -
#5442 De mért csak egyet lőtettek megmondtam hogy kettőt
-
#5441 nyertünk 1-0 ra, ez senkit sem érdekel itt? -
Etelkozi Vata #5440 Úgy legyen! -
#5439 a szakértők is ezt mondták -
#5438 sztem ha a szövetség megnézi rendesen a felvételt-én kb 20x néztem és továbbra is csak annyit láttam hogy vmelyik fűszál csúnyán kibabrált Montellaval- akkor egészen biztos vagyok benne hogy nem kap eltiltást,nem úgy mint Totti -
Etelkozi Vata #5437 Az ismétlésen nem ez látszott, de azt elismerem, hogy akár a lassított, akár a rendes felvételen ez tényleg nehezen mondható meg. Ezért aztán sosem fogjuk megtudni, hogy valójában hogy történt, mert mind a ketten másképp láttuk, az érintettek pedig úgyis a maguk igazát fogják előadni. -
#5436 :D
nem volt semmi kontaktus! -
Etelkozi Vata #5435 Azért ne legyetek ennyire elfogultak, Thuram nagyon ügyesen szaladt Montella mögött, pont annyira, hogy összeakadjon a lábuk. Jogos tizenegyes és kiállítás volt.
Persze én is csak azért vagyok ilyen megértő, mert 4-0-nál nem volt jelentősége, legalábbis ezen a meccsen. Az más kérdés, ha Thuramot elmeszelik, nagyon fog hiányozni, bár a Treviso ellen nem, vagy ki ellen játszunk legközelebb.
Zlatan pedig egy zseni, ezt mindig is mondtam (még ha nem is itt)!
-
#5434 Na ez így nekem is tetszik. -
#5433 Oké ha nyertes bl döntő után jön és már nem számit mert annyival vezetünk bilan előtt -
#5432 ezt aláírom...de attól még megverünk benneteket....:D -
#5431 Mi meg a bajnokság esélyesei vagyunk
-
#5430 Hát azért... Biztos kemény meccs lesz, de a Juveba nincs ennyi bal*asz .. :)
Én mindig CSAK a győzelemre tudok koncentrálni .... Ennyi.
-
#5429 az biztos, hogy kiütöttük a Milant...de ti sem jöhettek majd biztos esélyesként a Franchiba, ezt elárulhatom......bárki ellen tudunk győzni, hazai pályán pedig bárki ellen elsőszámú esélyesek vagyunk, ezt ma bizonyítottuk...:D Forza Fiorentina! -
#5428 Ki ám, a sok kis xarházi :) (mármint a Milan, nem a Fio. a Fio jó kis csapat) -
#5426 Kiütötték a Bilánt PP -
#5425 Detto ua.re gondoltam. Csak történjen meg a fellebbezés -
#5424 én is pont erre gondoltam, kötelező fellebezni... -
#5423 Grat Juve!
Roma mögöttünk marad...:D -
#5422 sztem ha fellebezünk akkor simán játszhat a köv. meccsen Thuram -
#5421 Elesik a fűben ez a baxott Montella , a bíró meg megeszi lol... -
#5420 És a Real is kikapott P -
#5419 így van,Chiellini kellemes csalódás volt:)
most megy az s1-n ,én megnézem újra:D -
#5418 Lőhettünk volna több gólt is,ha zz a hülye Paparesta nem teszi tönkre a meccset.Nem emlékszem olyan esetre,amikor a Roma kárára tévedett volna,bezzeg nekünk osztogatta a sárgákat+kiállítás,a rómaiak sokkal súlyosabb szabálytalanságokat követtek el.A kiállítás miatt Alex is csak 10 percet kapott.Szerintem Chiellini kimondottan jól nyomta!
Forza Juve! -
NiGhTM4R3 #5417 Kösz a linket.
Nagyon jók voltunk, Zlatan jól játszott, az az átvétel tényleg nem semmi. 1-4 azért nagyon jó.
Totti elmehet a sutyerákba, bezzeg ezt nem vette észre a bíró. De azt h az a balfasz megbotlik a saját lábába, képes Thuramnak felírni és kiállítani, mikor teljesen egyértelmű h Thuramnak köze nem volt az esethez, sőt, milyen esethez hisz ez nem volt 11-es.
Ennek ellenére aláztunk, Forza Juve! -
#5416 állat ez az ember:D
Zlatan Ibrahimovic has entered the verbal battle with Roma with an almighty put-down for the side Juventus face on Saturday night. "It’ll be like playing Ascoli," he scoffed.
-
#5415 összefoglaló
http://www.megaupload.com/?d=ST7B1YJL -
#5414 PIANGI BASTARDO PIANGI!
-
#5413 gyönyörű gólok voltak főleg Zlatané,az az átvétel huh
egyszerűen lemostuk őket,ezen nem lehet mit szépíteni még úgyis hogy erősen lejtett nekik a hazai pálya
az a féreg totti meg megint hozta magát,fejberugta a fekvő Nedvedet!eltiltani azt a mocskot 10 meccsre!
Thuramot pedig azért szórták ki mert Montella belerúgott a földbe és elesett...ebből lett a tizi is
MI VAGYUNK A LEGNAGYOBBAK!
-
#5412 látta valaki a meccset?
gólok szépek voltak?
Thuramot miért szórták ki?a szabálytalansága miatt lett tizenegyes?
Capello oktatta volt csapatát :DDDDDD -
#5411 Ennyit a nagy farkasokról... Thuramot kiállították :( -
#5410 Kiütés
Róma mehet a levesbe -
#5409 Nocsak Nedved kezd formába lendülni:)
Remélem a VB-n is kint lesz. -
#5408 Nah mivan, tényleg miért van ekkora csend??? Elkezdődött a meccs!
-
#5407 tudja valaki hogy milyen csapattal állunk ki?
van valaki sérült? -
#5406 Csend, hmmmm. Mindenki tudja. AS ROMA esélytelen.
-
#5405 vihar elötti csend...:D -
#5404 hahó mi ez a nagy csend