-
igen...erre emlékszem...tényleg az a sérülés törte ketté a karrierjét...de állítom, hogy ennek ellenére a mai olasz labdarúgás egyik legjobb játékosa...másik kedvencemmel Luca Tonival együtt...de abban igazad van, hogy már nincsa annyi aktív év előtte, mint ibrahimovic előtt, de meglátásom szerint van olyan játékos, és éppen azért, mert kevesebb idő áll már a rendelkezésére, aktív pályafutásában ,talán tett annyit a Juvéért, hogy megérdemlje a játéklehetőséget...arról nem is beszélve, hogy én 6 éves korom óta, azaz 12 éve vagyok Juve drukker, bár mostmár, az elmúlt 3-4 évben a Juvénál végbement változások hatására (erről már írtam, gondolok itt a multinacionalitásra), és a Fiorentina feljutásának következtében elsősorban Fiorentina drukker vagyok, de nem tagadom meg a múltamat, és ezért a Juvénak is tiszta szívből drukkolok...na de ezzel az egésszel csak azt akartam jelezni, hogy Del Piero azóta a kedvencem, amióta Juve drukker vagyok...ergo...12 éve...és ő az egyetlen abból a csapatból, aki még azóta is Torinoban van...a többiek vagy kiöregedtek, és elmentek más klubokba levezetni (pl.: Di Livio, akit szintén nagyon tisztelek, azért, mert a Fiorentinát a negyedik ligából felvezette az elsőbe), vagy árulók lettek (pl.: zidane), vagy szimplán abbahagyták...de Alex nem...ő egyik sem...ő 12 éve ott van a Juvéban, és nem érdekli, hogy játszik vagy sem, ott van...és 12 év nem kis iső...namost...ezt a 12 évet hagyják figyelmen kívül akkor amikro ibrahimovicot játszatják Alex helyett...és....ami azt illeti...nem csodálnám ha záros határidőn belül megunná ezt a harmadhegedűs szerepet, mivelhogy még az a drogos román (mutu) is előtte van a sorban...mindenesetre...Forza Fiorentina e Juventus per sempre!