44078
-
#7498 Vezet a Werder! Hát ez nevetséges, ki fogunk esni... -
#7497 Most Del Piero bebizonyíthatja, hogy még mindíg a csatársor legfontosabb része.
Vagy az ellenkezőjét. A lényeg, hogy szépen játszunk és magabiztosan nyerjünk. -
#7496 szerintem most már azért több esze van Capellonak és 2/3-0ig meg sem állunk. 2-1nél még mindíg mi vagyunk továbbjutók idegenben szerzett gólokkal. -
#7495 Jó lenne kettővel nyerni... Ha lövünk egyet az nem egy életbiztosítás...Mert a végén kapunk is egyet és annyi meg egy bambi. -
#7494 Igaz, de az mondjuk még erős kezdő is lehetne:)
Kiváncsi vagyok 2 technikás csatár mire menne a bréma ellen.
Én azt mindíg elismertem, hogy technikás focista Ibra, de a tudása jóval Delpieroé alatt van. Szóval nálam sosem kérdéses melyik csatárnak lenne helye a kezdőben. -
#7493 pont ugyanezt akartam írni -
#7492 kimaradt az Ibra/Alex -
#7491 Zalával sajnos nem lehet erős kezdőt felállítani idén -
#7490 Trez/Zalayeta, Ibrahimovich/Zalayeta, Del Piero/Zalayeta - akkor már legyen teljes a felsorolás:) -
#7489 Buffon,-Balzaretti,Thuram,Cannavaro,Zambrotta, - Camoranesi,Emerson,Vieira,Nedved,- Ibrahimovics/Trez, Del Piero/Trez -
#7488 a kérdés már csak az mi a legerősebb kezdőnk... -
#7487 nah úgy néz ki Trez és Zlatan is játshaz a Werder ellen
a legerősebb kezdővel tudunk kiállni,nincs mese mmeg kell hajtani a meccset nem játszhatunk úgy mint tavaly a Pool ellen -
#7486 #7359 -
zambrotta #7485 a meccs nem volt jó, nyertünk az a lényeg
Canna nagyon jó volt
mi ezeknak a dvdknek a címe és honnan lehet leszedni -
#7484 1-es?
elinditod a ratdvd-t beállítod és kitömöríted vele
de legalább 8 giga üres helyed legyen hacsak nem akarod egyből írni -
#7483 leszedtem az 1-es DVD-t,utána mit kell csinálnom vele? -
#7482 UPDATE:Én aztálmodtam most, hogy DP hasonlóan játszik mint a Sampdoria a meccsen a Bremen ellen is, és semmi nem jön össze neki. Pl túl játsza a kapsuon és bepasszolja üres kapura, de vissza ér a védő és kikanalazza, meg ilyenek, rem csak 1 rossz rémálom volt:)
-
#7481 én meg azt hogy mi megverjük a Milant,a Roma az Intert és már a seggünket sem fogják látni a milánóiak:) -
#7480 Én aztálmodtam most, hogy DP hasonlóan játszik mint a mostani meccsen a Bremen, és semmio nem jön be neki. pl túl játsza kapsuon é sbepasszolja üres kapura, de vissza ér a védő és kikanalazza, meg ilyenek, rem csak 1 rossz rémálom volt:) -
#7479 ajánlom a bitlordot -
#7478 1,4 gigás volt,de majd megpróbálom még1* -
#7477 egyet értek
nem magát a torrent file-t szedted le? -
#7476 Ugye ahhoz képest Ibra mozdulata semmi
Kár hoghy nincs magyar felirat P -
#7475 én elkezdtem tölteni a 10-est,de 4 mega után megállt és 100%-ot jelzett
A meccsel kapcsolatban pedig aggaszt,hogy ez az 5-ik meccsünk egymás után,hogy ilyen szarul játszunk.A Bremen ellen nem lesz elég,fel kellene pörögniük. -
#7474 nagyon jó a dvd kb 10 perce azt a Platini gólt játszom vissza :D -
-
#7472 végre lent van a dvd,most konvertálom -
#7471 és ez is a lényeg
engem nem érdekel már az sem idén ha a 97. percben kamubüntetőkkel nyerünk,csak 29 es pólókban lássam szaladgálni a fiúlat májusban -
#7470 Nem volt valami túl magabiztos a meccs számunkra, de azért csak győztünk. -
#7469 Ennél többet kell nyújtani a 2. félidőben!!! -
#7468 győzelemre fel! -
#7467 Én is kiváncsi lennék Del Piero-Mutu csatársorra, két technikás játékos elől, fincsi volna. -
#7466 tartok tőle hogy Zalayetat rakja be Mutu helyett -
#7465 igen Del Piero Mutu csatársor :-) -
#7464 nem játszhat se Trez se Zlatan a Samp ellen... -
#7463 #7359 -
#7462 Hűűűúűű ennek nincs valami neve, mert lecibálnám Emuleról. -
#7461 írd már nagy betüvel a neveket megérdemlik
Én csak belenéztem de pl külön rész foglalkozik Lippi-vel Capelloval
És én konvertálás közben láttam bl meccseket is
a legszebb gólokban nemis emléxem Boniek gólra viszont Platini átvétele nem volt semmi.
Hasonló Ibra oxijához de nagyságrendekkel szebb
és a Laudrupos gól. -
#7460 én is leszedtem a dvd-t és meg is néztem, de elég rövidnek találom.
van rajta egy 20 perces film, majd egy top 11, ami csak 3 perc és bonieket, bettegat, nedvedet mutatják be. hol top 11 ez?
egy bilbao elleni meccs összefoglalója. és a bl győzelmek? plussz egy top 15-ös gol parade.
én töltöttem le rosszat? -
#7459 Hát nemsemmi gólok vannak a DVD-n
DEl Piero góljai vagy Mikor Zidane úgy cselezi ki a védőt hogy a védő és a kapus összefut P