44078

ibogldrc.jpg

• Kit--Kat
    Várjál csak Trez lövi a gólokta.....
    És Ibra??? Összesen idén lőtt 8at és gólpassza meg emberemlékezet óta nem volt, őt nem tartom olyannak akit maximálisan kikell szolgálni, legalábbis nem akar olyan lenni, de könyörgöm én ott vertem a fejem a párnába amikor elbénázta a dolgait, és ez megy mostanában mindíg.......

Viszont Del Piero aki előkészítő csatár akit nem kell kiszolgálni csekély 16 gólnál jár 8ad annyi játék lehetőséggel.

Ami megy a Juventusnál, néha nem tudom sírjak-e Capellon vagy nevessek, mert teljesen elszomorít.

Amúgy mostanában azt sem értem Vieirának miért van bérelt helye, eszméletlen gyengén játszik ő is hetek óta.
  • BADE
    valaki rászólhatna már Capello-ra,Trez is jól nyomja egész meccsen labdához sem ér,aztán lő 1 gólt
    Mondjuk lehet,hogy ott van a kutya elásva,hogy olyan csatárok kezdenek,akiket maximálisan ki kell szolgálni,hogy gól legyen,egyébként meg labdához sem érnek,pl. Tonitól vagy Shevától nem láttam ilyet,mint amiket Ibra és Trez produkál.
  • Kit--Kat
    Az a vicces, hogy ez már jó néhány meccs óta így megy a legjobb példa a Brémai meccs, ugyanilyen szép kerek 0ás produkciót mutatott be, sőt itt még talán 1 rendes megmozdulása sem volt, peduig azért labdákat kapott.
    Offkorz Milan ellen is Ibra kezd, mert ő megérdemli:)
    (és mi is jobban járunk).
    Vicces, hogy pont ugyanezen az állásponton volt a kommentátor is, ezt mindenki látja.
  • BADE
    hát én sem értem miért erőlteti még mindig Ibrát,az erőlködésnek szarás a vége,ami ma majdnem megmutatkozott
  • BADE
    faterral együtt néztük a meccset,a gól előtt mondtam neki,hogy a Wiese gyerek fogja bepotyázni a gólt,nem telt bele 2másodperc és gól lett!
  • Kit--Kat
    Hááááátttt támadtunk derekasan, támadtunk.... de a 2. gólhoz háááááttt lenyúlt a pályára Isten keze.... Köszönyjük!!!!

Halkan megjegyezném, Del Piero beállt és megint az ő passzából indult a támadás, pont mint Brémában, csak most Nedved jegyezte a gólpasszt.

Ajánnlonm, hogy végre tanuljon Capello a nagy faszlámaságaibvól, mert Ibra megint 0a volt, és még 1 ilyen mákunk több nem lesz...
  • Barni
    na nézem én is viasaton a meccset, nem értem mi van a védelemmel az utóbbi időben, ja és mit keres Zebina a pályán
  • Zséé
    Gyönyörű volt a Bréma gólja!

Amúgy grat a továbbjutáshoz!
  • Kaplan
    Mondjuk én elbuktam a tippmixem. Azt hittem nyerünk kettővel. De inkább bukjam el a tippmixem mint, hogy kiessünk.

Forza JUVENTUS!
  • gabber_saviola
    :P

ne is mond, Én igen :)
  • Breki33
    Juventus-Werder Brema 2-1

Izgultatok? P
  • Shotogan
    Hú bazz,most iszonyatosan nagy mákunk volt,de inkább megnézem a meccset és utána szólok inkább.De ennyire nem bízhatjuk magunkat az utolsó perces gólokra.Tavaly is így buktuk el a 'Pool ellen a párharcot.
    Szóval muszály lesz feljavulni!
  • gabber_saviola
  • Monoton
    oks akkor majd holnap is beírom :P :DDDDD
  • McFrost
    A mákostészta hadművelet:)
    GRAT!
  • NiGhTM4R3
    Lefújták a meccset, továbbmentünk.
    Ez nagoyn szoros volt, de sikerült. Huhh ma már nagyon jól alszom, de mikor megláttam h vezet a Bréma..pff
  • Kaplan
    Leírhatod, csak ne ilyenkor mert ilyenkor mindenki harapós, köztük én is.
    Pedig én nem vagyok ilyen :) :(
  • Monoton
    PFFFF neked mi bajod!

véleményem csak leírhatom!

• bmffm856
    vezettek fiúk!

Juventus FC 2:1 Werder Bremen

G: Emerson 88'
  • Kaplan
    Mit sajnálkozol!!!!??? Húzzál a REAL topikba! :D
    Koncentrálj, hogy holnap ne essetek ki!
  • NiGhTM4R3
    Emerson, ha most nem húzzuk ki kb 4-5percig akkor nemtudom mit csinálok!!!!!!
  • Monoton
    2-1 :((((((((((((((((((
  • NiGhTM4R3
    góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
  • Kaplan
    2-1!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2-1!!! VAN ISTEN!!!!!!!!
  • james69holden
    alig 10 perc és vége :/
  • NiGhTM4R3
    Gyerünk fiúk, még egyet a hajrában rúgjatok!!!
  • Kaplan
    Gyerekek, jó lenne ezt nem itt végighallgatni ;)
  • Monoton
    lejött! Ibra mellett camoranesi és zambrotta is :-O
  • Monoton
    57' ben Ibra helyett DP
  • Kaplan
    1-1.

/: Trez'

misztör frog: Kérlek szépen, próbálj érthetően írni..
  • bmffm856
    egyetértek..Avanti Juventus!

megmondom mi a gond szerintem...az hogy ibrahimovic pályán van és Del Piero nincsne...Capello nem tanul? Alex valahányszor beáll, gólt lő, és sokszor nem si egyet...ibrahimovic góljaihoz szerintem nem kéne mind a 10 ujjamat felhasználni...

Alex beáll akkor nyertek...ha ibrahimovic marad, akitől a labdát csak örökölni lehet, akkor...nem vészmadárkodom...

Alexet a pályára!
  • gabber_saviola
    Avanti Juventus!!!!!!!!4444444

tovább kell menni
  • Kaplan
    Ne akard, hogy neked essek cseszed!
    Nem hiszem el, hogy képtelenek vagyunk átlépni egy Werderen, mivel nem látom a meccset. De ha a mutatott játék is az eredményt tükrözi akkor essünk ki a picsába. Csak azt nem értem az utóbbi hetekben Capello mi a faszt csinál!?
    Jövőre már a csoport meccseknél kiesünk vazz..
  • báttyó02
    AS:DSA.
  • gabber_saviola
    óóóó basszus :(
  • NiGhTM4R3
    Pedig a legerősebb a felállásunk, mondjuk Zebina és Del Piero a kakukktojás.
  • james69holden
    én itt követem a Juve - Bréma meccset
  • NiGhTM4R3
    "2 gólt kell lőnünk h ne kapjunk" = 2 gólt kell lőnünk és ne kapjunk
  • NiGhTM4R3
    Tényleg nevetséges..2 gólt kell lőnünk h ne kapjunk.
    NMhiszM L...
  • Shotogan
    még van hátra egy óra a meccsből.simán meg lehet fordítani!
    nem hiszem el hogy egy Werder Bremen verjen ki minket