44078
-
#7553 Várjál csak Trez lövi a gólokta.....
És Ibra??? Összesen idén lőtt 8at és gólpassza meg emberemlékezet óta nem volt, őt nem tartom olyannak akit maximálisan kikell szolgálni, legalábbis nem akar olyan lenni, de könyörgöm én ott vertem a fejem a párnába amikor elbénázta a dolgait, és ez megy mostanában mindíg.......
Viszont Del Piero aki előkészítő csatár akit nem kell kiszolgálni csekély 16 gólnál jár 8ad annyi játék lehetőséggel.
Ami megy a Juventusnál, néha nem tudom sírjak-e Capellon vagy nevessek, mert teljesen elszomorít.
Amúgy mostanában azt sem értem Vieirának miért van bérelt helye, eszméletlen gyengén játszik ő is hetek óta. -
#7552 valaki rászólhatna már Capello-ra,Trez is jól nyomja egész meccsen labdához sem ér,aztán lő 1 gólt
Mondjuk lehet,hogy ott van a kutya elásva,hogy olyan csatárok kezdenek,akiket maximálisan ki kell szolgálni,hogy gól legyen,egyébként meg labdához sem érnek,pl. Tonitól vagy Shevától nem láttam ilyet,mint amiket Ibra és Trez produkál. -
#7551 Az a vicces, hogy ez már jó néhány meccs óta így megy a legjobb példa a Brémai meccs, ugyanilyen szép kerek 0ás produkciót mutatott be, sőt itt még talán 1 rendes megmozdulása sem volt, peduig azért labdákat kapott.
Offkorz Milan ellen is Ibra kezd, mert ő megérdemli:)
(és mi is jobban járunk).
Vicces, hogy pont ugyanezen az állásponton volt a kommentátor is, ezt mindenki látja. -
#7550 hát én sem értem miért erőlteti még mindig Ibrát,az erőlködésnek szarás a vége,ami ma majdnem megmutatkozott -
#7549 faterral együtt néztük a meccset,a gól előtt mondtam neki,hogy a Wiese gyerek fogja bepotyázni a gólt,nem telt bele 2másodperc és gól lett! -
#7548 Hááááátttt támadtunk derekasan, támadtunk.... de a 2. gólhoz háááááttt lenyúlt a pályára Isten keze.... Köszönyjük!!!!
Halkan megjegyezném, Del Piero beállt és megint az ő passzából indult a támadás, pont mint Brémában, csak most Nedved jegyezte a gólpasszt.
Ajánnlonm, hogy végre tanuljon Capello a nagy faszlámaságaibvól, mert Ibra megint 0a volt, és még 1 ilyen mákunk több nem lesz... -
#7547 na nézem én is viasaton a meccset, nem értem mi van a védelemmel az utóbbi időben, ja és mit keres Zebina a pályán -
Zséé #7546 Gyönyörű volt a Bréma gólja!
Amúgy grat a továbbjutáshoz! -
#7545 Mondjuk én elbuktam a tippmixem. Azt hittem nyerünk kettővel. De inkább bukjam el a tippmixem mint, hogy kiessünk.
Forza JUVENTUS! -
#7544 :P
ne is mond, Én igen :) -
#7543 Juventus-Werder Brema 2-1
Izgultatok? P -
#7542 Hú bazz,most iszonyatosan nagy mákunk volt,de inkább megnézem a meccset és utána szólok inkább.De ennyire nem bízhatjuk magunkat az utolsó perces gólokra.Tavaly is így buktuk el a 'Pool ellen a párharcot.
Szóval muszály lesz feljavulni! -
#7541 -
Monoton #7540 oks akkor majd holnap is beírom :P :DDDDD -
#7539 A mákostészta hadművelet:)
GRAT! -
NiGhTM4R3 #7538 Lefújták a meccset, továbbmentünk.
Ez nagoyn szoros volt, de sikerült. Huhh ma már nagyon jól alszom, de mikor megláttam h vezet a Bréma..pff -
#7537 Leírhatod, csak ne ilyenkor mert ilyenkor mindenki harapós, köztük én is.
Pedig én nem vagyok ilyen :) :( -
Monoton #7536 PFFFF neked mi bajod!
véleményem csak leírhatom!
-
#7535 vezettek fiúk!
Juventus FC 2:1 Werder Bremen
G: Emerson 88' -
#7534 Mit sajnálkozol!!!!??? Húzzál a REAL topikba! :D
Koncentrálj, hogy holnap ne essetek ki! -
NiGhTM4R3 #7533 Emerson, ha most nem húzzuk ki kb 4-5percig akkor nemtudom mit csinálok!!!!!! -
Monoton #7532 2-1 :(((((((((((((((((( -
NiGhTM4R3 #7531 góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól -
#7530 2-1!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2-1!!! VAN ISTEN!!!!!!!! -
#7529 alig 10 perc és vége :/ -
NiGhTM4R3 #7528 Gyerünk fiúk, még egyet a hajrában rúgjatok!!! -
#7527 Gyerekek, jó lenne ezt nem itt végighallgatni ;) -
Monoton #7522 lejött! Ibra mellett camoranesi és zambrotta is :-O -
Monoton #7516 57' ben Ibra helyett DP -
#7512 1-1.
/: Trez'
misztör frog: Kérlek szépen, próbálj érthetően írni.. -
#7509 egyetértek..Avanti Juventus!
megmondom mi a gond szerintem...az hogy ibrahimovic pályán van és Del Piero nincsne...Capello nem tanul? Alex valahányszor beáll, gólt lő, és sokszor nem si egyet...ibrahimovic góljaihoz szerintem nem kéne mind a 10 ujjamat felhasználni...
Alex beáll akkor nyertek...ha ibrahimovic marad, akitől a labdát csak örökölni lehet, akkor...nem vészmadárkodom...
Alexet a pályára! -
#7508 Avanti Juventus!!!!!!!!4444444
tovább kell menni -
#7507 Ne akard, hogy neked essek cseszed!
Nem hiszem el, hogy képtelenek vagyunk átlépni egy Werderen, mivel nem látom a meccset. De ha a mutatott játék is az eredményt tükrözi akkor essünk ki a picsába. Csak azt nem értem az utóbbi hetekben Capello mi a faszt csinál!?
Jövőre már a csoport meccseknél kiesünk vazz.. -
#7506 AS:DSA. -
#7505 óóóó basszus :( -
NiGhTM4R3 #7503 Pedig a legerősebb a felállásunk, mondjuk Zebina és Del Piero a kakukktojás. -
#7502 én itt követem a Juve - Bréma meccset
-
NiGhTM4R3 #7501 "2 gólt kell lőnünk h ne kapjunk" = 2 gólt kell lőnünk és ne kapjunk -
NiGhTM4R3 #7500 Tényleg nevetséges..2 gólt kell lőnünk h ne kapjunk.
NMhiszM L... -
#7499 még van hátra egy óra a meccsből.simán meg lehet fordítani!
nem hiszem el hogy egy Werder Bremen verjen ki minket