44078
-
#7597 nem azt mondom, hogy nem jók -
#7596 nem rossz ez
csak nem szabad úgy hozzájuk állni mint a Real -
#7595 :DD Áhhh nem tudom, inkább jobb félni... A döntő a Milan elleni formánk lesz. -
#7594 margit nem mérvadó P -
#7593 Ájáájjj az Arsenaltol nagyon félek, most eléggé felszívták magukat:s -
#7592 nincs könnyű elenfél, de a másik ág húzosabb -
#7591 Arsenal-Juventus negyeddöntő
Az elődöntőben a Villareal-Ajax/Inter párharc győztesével játszunk
További párosítások:
Lyon-Milan
Benfica-Barca
-
#7590 Villareal tűnik a legverhetőbbnek,de olaszt is kaphatunk,annak igazán derby hangulata lenne!
-
#7589 mindjárt sorsolás! -
#7588 a hivatalos oldalon 10 napot írnak -
#7587 basszus Zambro megint megsérült:( kb két hetet kell kihagynia -
#7586 énse a kezdőcsapatra gondoltam,hanem a keretre:) -
#7585 Lippi nem szereti Inzaghit.... Erre kiváncsi is lennék.
Ott van Gilardino, Toni, Inzaghi 3 befejező csatár. Cassano ezzel a Reallal jól elszúrta az idényét őt talán ki sem viszik. Szerintem ezek közül úgy is csak 1 kezd Del Piero mellett, szóval Gila és Toni mögött nem hiszem, hogy sok babér fog teremni Inzaghinak. -
#7584 szerintem lesz. már jó ideje nagyon jól teljesít és ha kivesszük azt a... Vieirit akkor gond nélkül befér -
#7583 Nagyon ki akar jutnni a vébére, kiváncsi vagyok, lesz-e ott neki hely. -
#7582 ja most derül ki mit tudunk
azért az olasz csapatok taroltak :-) -
#7581 nagyon össze kell kapnunk magunkat a hétvégére,a Milan elég jó formában van és Pippo is -
#7580 -
#7579 -
#7578 -
#7577 -
#7576 -
#7575 -
#7574 -
#7573 -
#7572 Ibra, meg kiugratta trezt, csak lefújták lesnek, holott nem volt az. De ezen kár vitatkozni. Örüljünk, hogy megvan a továbbjutás, már csak a Milánt kéne megverni hétvégén. -
#7571 Ez tényleg vicces:DDD Ennél már csak az lett volna jobb, ha Capello kiabál be neki:) -
#7570 Azért Dp Nedved és Trez hozta össze az egyenlítést. -
#7569 pontosan sztem is így van -
#7568 „Őszintén szólva észre sem vettem, hogy a kapus kiejtette a labdát. Hallottam azonban, hogy Fabio (Cannavaro) a becenevemet kiabálja: >>Puma! Puma!<< Lenéztem, és megláttam a labdát a lábamnál. Szerencsére volt időm megfordulni és belőni a kapuba” – emlékezett vissza Emerson az eseményekre.
:D -
#7567 Szerintem tegnap DP, és Ibra is szar volt.
De még mindig azt mondom, hogy jól csinálja Capello. Azóta javult fel DP játéka, mióta bizonyítania kell. Előtte, mikor állandó kezdő volt. Mindig feldobta magát, aztán megsértődött, ha nem fújták le, és nem futott semmit. Most legalább van oka küzdeni, és ezt Capello érte el. -
#7566 na örülök mert kb ilyen színvonalra számítottam
grat -
#7562 ilyenkor őszintén mit érzel? -
#7560 Az tényleg jó lenne, ha a bajnokságra csak B csapattal kéne készülni, de addiíg azért még sok van. -
R9 #7559 sanyi -
#7558 Ki a király??????????? -
#7557 fhu baszki régen kiabáltam meg izgultam ennyit hajnali 1-kor a tv elött:D
úgy érzem nem érdemtelen a továbbjutás,ahogy a Werderé sem lett volna az
hétvégén "pontot tehetünk a bajnokság kérdőjelére"
SOLO LA JUVE! -
#7556 majd meglátjuk hétvégén,hogy javul-e a helyzet
De legalább nyugodtan alszok el
Forza Juve! -
#7555 Nem is rotál rendesen Capello, ne csodálkozz, hogy egyre szarabbak vagyunk.
Én most adnék 2 nap szabit a játékosoknak szerda-csüt, úgyis frissebbek leszünk mert +1 nap előnyünk van.
Én már nem tudok mit mondani Capellora, egyszerűen csalódott vagyok, hogy mit csinál, nem normális dolog ez.
Ahogya kommentátor mondta, Del Piero bármelyik olasz csapatban kezdő lenne, kivéve ahol Capello van. -
#7554 meccsről meccsre szarabbúl játszunk
Az ok,hogy Trez lövi a gólokat,de azért szerintem többel hozzájárulhatna a meccshez,mint egy jó mozdulat,ha 2-őt lőne,akkor tényleg azt mondom,hogy ne csináljon többet
Állandóan megy a felfelé ívelgetés,eredménytelenül