44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    Alex állítólag kijelentette,bármi is lesz a klubbal Ő ittmarad
  • 9csöves9
    bármi lehet,engem azért Capello egy kicsit megnyugtatott a nyilatkozatával
  • Breki33
    Tudod nekünk fújnak P

GRATULÁLOK A CSAPATNAK jövöre jöhet a 30.

Bár a szombati meccsen vmi kizárásról olvastam egy ottlévő sportban ebből mi igaz?
  • 9csöves9
    itt van két ünneplős videó 8)
    http://www.badongo.com/file/653182

Canna milyet sikít :D
  • 9csöves9
    azért kemény volt hogy még tegnap megprobáltak valamit tenni ellenünk :D két tizi a milannak,és egy nyilvánvaló Nesta kezezés is bűntetlenül maradt,míg nálunk egy ugyancsak nyilvánvaló kezezésnél nem kaptunk 11-est :D

Berlusconi meg sírhat,ez nem az ő éve volt és a többi sem lesz az nagyon remélem
  • 9csöves9

• 9csöves9

• 9csöves9
  • 9csöves9

• 9csöves9
    Campioni d’Italia!

Bárki bármit mond teljesen megérdemelten nyertük a Scudettot!Két évig folyamatosan vezettük a tabellát,és a következő évben is mi leszünk a legnagyobbak

SOLO LA MAGICA JUVE!
  • Kit--Kat
    Inkább a BL-ben vitézkedtek volna...
    Nem tudom nem vagyok elszállva ettől az újabb bajnoki címtől, mert alig akadt 1-2 emlékezetesen jó meccs...
  • gabber_saviola
    gratulálok
  • R9
    jah ez moggié :D
    [csakvicc]
  • North
    Grat az első helyhez!
  • R10
    gratulálok
  • BADE
    Forza Juve!
    Campione D' Italia
    29!

Ez nem Berlusconi éve volt:D
  • Curesz
    kár hogy Ibrahimovic eddig enm igy játszott
  • Curesz
    EZAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • forzajuve5
    SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!
  • Zséé
    gratulálok a bajnoki címhez!
  • Kaplan
    Ez már már nevetséges, lassan ránkfogják az iraki háborút, a World Trade Center krízését, a II. Vht, mert Gigi fogadott a németekre és nem nyert :S
  • EmIn3m02
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!
  • R9
    lehet keveset kapott a bíró -,-
  • 9csöves9
    egyébként a "megvett" meccsek között van a tavalyi 2-1-es Reggina elleni vereségünk ahol botrányosan ellenünk fújt Paparesta
  • Kit--Kat
    Szvsz patkányok keverték csak bele, külföldibefolyást sem zárnék ki, mert milyen jó lenne, ha az ország N1 kapusát összezavarnák a VB-re.
  • 9csöves9
    "Igaz, fogadtam meccsekre, de csak ott és azokra amelyekre lehetett. 2005 őszétől megtiltották a sportfogadásokat Olaszországban, így azóta nem csináltam fogadásokat. Mindig is tiszteltem a szabályokat, és csak külföldi mérkőzésekre fogadtam, mert Serie A-s és B-s meccsekre tilos a játékosoknak. De miután 2005 őszén ezeket is megtiltották, hát azóta nem fogadtam. Ártatlan vagyok és megyek a Világbajnokságra."

Gigi önszántából ment be a bíróságra
  • 9csöves9
    Gigi bevallotta a bíróságon hogy fogadott,de csak külföldi meccsekre és cask 2005 őszéig,amikor is megtiltották hogy a profi futballisták fogadásokat kössenek
  • R9
    lesz, vkit küldenek helyett olvastam
  • 9csöves9
    csodálkoznék ha lenne egyáltalán olasz bíró a vb-n
  • forzajuve5
    De Santis a bundabotrány miatt nem mehet a vb-re
  • 9csöves9
    ez volt a cél
  • forzajuve5
    lelkileg már sikerült szétbombázniuk a csapatot
  • 9csöves9
    kihallgatták Gigit,a menedzserén keresztül már közölte semmi köze nincs az ügyhöz

hétvégre(talán épp ezért) Abbiatit várják a kapuba
  • 9csöves9
    jóhogy nem azt írták hogy lenyelte a kulcsot meg hogy utána rájuk gyújtották az öltözőt
  • forzajuve5
    valamelyik újságírónak jó a fantáziája
  • 9csöves9
    :D

Moggiékat emberrablással is vádolják

Az áldozat Paparesta...

A tavalyi szezonban a 2-1-es vereséggel zárult Reggina-Juventus meccs után Luciano Moggi és Antonio Giraudo bezárta öltözőjébe Gianluca Paparestát, a mérkőzés játékvezetőjét. A lehallgatásokból kiderült, hogy Moggi az öltöző kulcsát is magával vitte, majd a reptéren kidobta a szemetesbe.
  • szabolcs17
    ez sajnos igaz. Kizárhatnak. De nem csak minket. Rajtunk kívül még a Milant a Laziot a Fiorentínát az Udineset meg a Messinát is és még egy két másodosztájú csapatot.
  • forzajuve5
    pedig ha bebizonyosodik hogy mindez igaz akkor kizárhatnak minket
  • Barni
    A bundabotrányban egyre nagyobb port ver fel Olaszországban, folynak a vizsgálatok az érintettekkel szemben. A 41 érintett személy között van a Juventus ügyvezető igazgatója, a Fiorentina és a Lazio elnöke, a lemondott szövetségi elnök, valamint az ország első számú játékvezetője.
    Massimo De Santis
    Jelenleg 41 személy ellen folyik vizsgálat az olasz labdarúgást felkavaró bundabotrányban.

A vizsgálatban érintettek között az olasz futballélet neves személyiségei is szerepelnek. A nápolyi bíróság két klubelnököt, Claudio Lolitót (Lazio) és Andrea Della Vallét (Fiorentina) is meghallgat a szerepükről az ügyben.

Lolito és Della Valle mellett a Juventus vezetői is belekeveredtek, a nápolyi bíróság Antonio Giraudo ügyvezető igazgató és Luciano Moggi általános igazgató szerepét is vizsgálja.

Az ügy következményeként hétfőn előbb Franco Carraro, az Olasz Labdarúgó-szövetség elnöke nyújtotta be lemondását, majd csütörtökön követte őt alelnöke, Innocento Mazzini is.

A vizsgált 41 személy között élvonalbeli játékvezetők, szövetségi vezetők is vannak, valamint még egy újságíró is belekeveredett az ügybe.

A játékvezetők közül Massimo De Santis kijelentette, hogy neki nincs semmi rejtegetnivalója, de a két klubelnök is tagadta, hogy bűnös lenne.

A bíróság emellett 19 élvonalbeli és egy másodosztályú meccset is vizsgál, ugyanis ott is visszaélés gyanúja merült fel.

A botrányt az robbantotta ki, hogy nyilvánosságra került több hangfelvétel, amelyen a Juventus vezetői több találkozójuk előtt is megmondták, hogy melyik játékvezetőt akarják látni - és általában azok a sípmesterek érkeztek is az adott találkozóra.

Amennyiben bebizonyosodik a Juventus csapatának bűnössége, akár ki is zárhatják őket az élvonalból.

NSOnline...
    ez az uccsó mondat azért idegesít
  • Curesz
    jah arról hallottam, állítólag del piero odavágta vmilyen juvés ruhadarabját capello lábához