44078
-
#8901 Alex állítólag kijelentette,bármi is lesz a klubbal Ő ittmarad -
#8900 bármi lehet,engem azért Capello egy kicsit megnyugtatott a nyilatkozatával -
#8899 Tudod nekünk fújnak P
GRATULÁLOK A CSAPATNAK jövöre jöhet a 30.
Bár a szombati meccsen vmi kizárásról olvastam egy ottlévő sportban ebből mi igaz? -
#8898 itt van két ünneplős videó 8)
http://www.badongo.com/file/653182
Canna milyet sikít :D -
#8897 azért kemény volt hogy még tegnap megprobáltak valamit tenni ellenünk :D két tizi a milannak,és egy nyilvánvaló Nesta kezezés is bűntetlenül maradt,míg nálunk egy ugyancsak nyilvánvaló kezezésnél nem kaptunk 11-est :D
Berlusconi meg sírhat,ez nem az ő éve volt és a többi sem lesz az nagyon remélem -
-
-
#8893 -
-
#8891 Campioni d’Italia!
Bárki bármit mond teljesen megérdemelten nyertük a Scudettot!Két évig folyamatosan vezettük a tabellát,és a következő évben is mi leszünk a legnagyobbak
SOLO LA MAGICA JUVE! -
#8890 Inkább a BL-ben vitézkedtek volna...
Nem tudom nem vagyok elszállva ettől az újabb bajnoki címtől, mert alig akadt 1-2 emlékezetesen jó meccs... -
#8889 gratulálok -
R9 #8888 jah ez moggié :D
[csakvicc] -
North #8887 Grat az első helyhez! -
#8886 gratulálok -
#8885 Forza Juve!
Campione D' Italia
29!
Ez nem Berlusconi éve volt:D -
Curesz #8884 kár hogy Ibrahimovic eddig enm igy játszott -
Curesz #8883 EZAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#8882 SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!
-
Zséé #8881 gratulálok a bajnoki címhez! -
#8880 Ez már már nevetséges, lassan ránkfogják az iraki háborút, a World Trade Center krízését, a II. Vht, mert Gigi fogadott a németekre és nem nyert :S -
#8879 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD!! -
R9 #8878 lehet keveset kapott a bíró -,- -
#8877 egyébként a "megvett" meccsek között van a tavalyi 2-1-es Reggina elleni vereségünk ahol botrányosan ellenünk fújt Paparesta -
#8876 Szvsz patkányok keverték csak bele, külföldibefolyást sem zárnék ki, mert milyen jó lenne, ha az ország N1 kapusát összezavarnák a VB-re. -
#8875 "Igaz, fogadtam meccsekre, de csak ott és azokra amelyekre lehetett. 2005 őszétől megtiltották a sportfogadásokat Olaszországban, így azóta nem csináltam fogadásokat. Mindig is tiszteltem a szabályokat, és csak külföldi mérkőzésekre fogadtam, mert Serie A-s és B-s meccsekre tilos a játékosoknak. De miután 2005 őszén ezeket is megtiltották, hát azóta nem fogadtam. Ártatlan vagyok és megyek a Világbajnokságra."
Gigi önszántából ment be a bíróságra -
#8874 Gigi bevallotta a bíróságon hogy fogadott,de csak külföldi meccsekre és cask 2005 őszéig,amikor is megtiltották hogy a profi futballisták fogadásokat kössenek -
R9 #8873 lesz, vkit küldenek helyett olvastam -
#8872 csodálkoznék ha lenne egyáltalán olasz bíró a vb-n -
#8871 De Santis a bundabotrány miatt nem mehet a vb-re
-
#8870 ez volt a cél -
#8869 lelkileg már sikerült szétbombázniuk a csapatot -
#8868 kihallgatták Gigit,a menedzserén keresztül már közölte semmi köze nincs az ügyhöz
hétvégre(talán épp ezért) Abbiatit várják a kapuba -
#8867 jóhogy nem azt írták hogy lenyelte a kulcsot meg hogy utána rájuk gyújtották az öltözőt -
#8866 valamelyik újságírónak jó a fantáziája -
#8865 :D
Moggiékat emberrablással is vádolják
Az áldozat Paparesta...
A tavalyi szezonban a 2-1-es vereséggel zárult Reggina-Juventus meccs után Luciano Moggi és Antonio Giraudo bezárta öltözőjébe Gianluca Paparestát, a mérkőzés játékvezetőjét. A lehallgatásokból kiderült, hogy Moggi az öltöző kulcsát is magával vitte, majd a reptéren kidobta a szemetesbe. -
szabolcs17 #8864 ez sajnos igaz. Kizárhatnak. De nem csak minket. Rajtunk kívül még a Milant a Laziot a Fiorentínát az Udineset meg a Messinát is és még egy két másodosztájú csapatot. -
#8863 pedig ha bebizonyosodik hogy mindez igaz akkor kizárhatnak minket -
#8862 A bundabotrányban egyre nagyobb port ver fel Olaszországban, folynak a vizsgálatok az érintettekkel szemben. A 41 érintett személy között van a Juventus ügyvezető igazgatója, a Fiorentina és a Lazio elnöke, a lemondott szövetségi elnök, valamint az ország első számú játékvezetője.
Massimo De Santis
Jelenleg 41 személy ellen folyik vizsgálat az olasz labdarúgást felkavaró bundabotrányban.
A vizsgálatban érintettek között az olasz futballélet neves személyiségei is szerepelnek. A nápolyi bíróság két klubelnököt, Claudio Lolitót (Lazio) és Andrea Della Vallét (Fiorentina) is meghallgat a szerepükről az ügyben.
Lolito és Della Valle mellett a Juventus vezetői is belekeveredtek, a nápolyi bíróság Antonio Giraudo ügyvezető igazgató és Luciano Moggi általános igazgató szerepét is vizsgálja.
Az ügy következményeként hétfőn előbb Franco Carraro, az Olasz Labdarúgó-szövetség elnöke nyújtotta be lemondását, majd csütörtökön követte őt alelnöke, Innocento Mazzini is.
A vizsgált 41 személy között élvonalbeli játékvezetők, szövetségi vezetők is vannak, valamint még egy újságíró is belekeveredett az ügybe.
A játékvezetők közül Massimo De Santis kijelentette, hogy neki nincs semmi rejtegetnivalója, de a két klubelnök is tagadta, hogy bűnös lenne.
A bíróság emellett 19 élvonalbeli és egy másodosztályú meccset is vizsgál, ugyanis ott is visszaélés gyanúja merült fel.
A botrányt az robbantotta ki, hogy nyilvánosságra került több hangfelvétel, amelyen a Juventus vezetői több találkozójuk előtt is megmondták, hogy melyik játékvezetőt akarják látni - és általában azok a sípmesterek érkeztek is az adott találkozóra.
Amennyiben bebizonyosodik a Juventus csapatának bűnössége, akár ki is zárhatják őket az élvonalból.
NSOnline...
ez az uccsó mondat azért idegesít
-
Curesz #8861 jah arról hallottam, állítólag del piero odavágta vmilyen juvés ruhadarabját capello lábához