95140

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
kamov #14500 Bocs a kései válaszért.
Az említett régebbi képsorozat 4. képén a sérós csákónál szerintem valószínűleg Jugoszláv (talánM64) AK változat vagy annak klónja van. Két dologból próbáltam következtetni. A tok formájából, és a felhajtható célzólemezról a gázátömlő részen elöl, ami tudtommal jugó kalasokon a puskagránát lövéséhez lett tervezve. -
én arra gondoltam hogy egy csomón piros/sárga kendő van :) -
Kedő, póló, közúti láthatósági mellény... mindegy, csak sárga legyen, ahogy látom. :DDd
Egyébként én tévedek, vagy ők komolyan - úgynéznek ki, hogy - élvezik ezt? -
a kendő? -
Lehet, hogy a sárga cucc a "barát-ellenség"-felismerő rendszer. :DDDd -
A legszomorubb az egeszben hogy tele van az "orszag" az amerikai kontinensrol "visszavandorolt" fekakkal..akik joresze tanult ember!! De megis felvettek a ritmust, az evszazadok ota tarto torzsi harcokat! Csak ma mar nem ijjal es landzsaval meg kovekkel hanem AK-val RPG-vel, meg Toyota pick-upal viritanak...
Szanalmasak! -
Köszi,már utána néztem
-
Monróvia Libéria fővárosa. Jó ideje polgárháborús viszonyok uralkodnak ott. -
hmm ahogy elenezem eleg nepszeru arra fele ez a tarfelfogatasi modszer... -
[center]
A kötélfutás új értelmezést nyert - hevederfutás!
Látni és látszani - ez utóbbi igen fontos egy harctéren (csak meg ne ázzunk!)
Helyi APC - a védelemről nem acéllemezek, hanem voodoo-babák gondoskodnak (a reaktív védelem reformja? :))) -
Érdekes,hogy ezeket a konfliktusokat meg sem említik az átlag híradások....
Pl. ha szégyen,ha nem,én azt sem tudom,hogy hol van Monróvia (vagy mi volt régen,ha nem így hívták..),arról meg hogy mi folyik ott,pláne nincs fogalmam.
(mondjuk jobb is... :)) -
(Hu de reg nevettem ilyen jot! Koszi!)
Hat igen! -
neuro #14488 Amerikai maszek biztonsági erők Haitin, kicsit jobban felszerelve mint a lázadók:
-
Meg pelenka az arcon....... ...boztos ahol fekfoltos volt a gyereknak hala oda rakott lyukakat
Nekem ez a kedvenc... a fejek miatt:
-
neuro #14486 Ez a kedvencem Haitiről:
De most komolyan... miért pont mikiegér? -
kesz most mar hivhatjatok az elmeosztalyt....kiakadtam...most mar a szomszedban felfigyelnek a rohogesemre...
ez a fej!!! meg az orranak is van szellozo nyilas
-
AKSURV #14484 Azé látszik Mihail Timofejevics zsenialitása. Az AK még ilyen csávók kezében is mügszik.
Hagyni kéne, hogy az amik szabadon adhassák az M16-ot mindenkinek mivel azok nem bírnák ezt strapát, békésebb lenne a világ, ezek meg visszatérnének a lándzsához.
-
Ez a fej kesz bazze.....ne csinaljatok velem mert rohogogorcsot kapok ...
-
neuro #14482
http://media.militaryphotos.net/photos/Rebels_against_President_Aristide
Ezek voltak már? Haiti 2004
Oldschool .303-as Lee Enfield-ek, Garandok
Ruházatnak mikiegeres póló, fejre húzott fehér zokni, motoros bukósisak -
Jah lehet! Multkor lattam a BBC-n hogy vasdarabokbol gyakorlatilag mindent lemasolgatnak kezzel, gepek nelkul!! Az eszem megallt mikor lattam hogy pl indiai fegyverkovacs, kezzel gep nelkul szinte tokeletes beretta pisztoly masolatot csinalt rezslokkel meg egyeb kezi szerszamokkal...a vasat meg mint a patkolo vagy kardkeszito tuzben hevitette es kalapaccsal verte, edzette....kesz! -
Lehet, hogy valami helyi AKM-47 gyártmány. -
Melybol a ket also tuti ures..de lehet hogyaz osszes es a valosagban azt orditja:
"-Elfogyott!! EEEEEELFOGYOTTTT EZ A SZAAAAAARRRR....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ"
-
nembaj,aranyrolex befigyel :D -
Most nezem a harmadikat meg bajonett is fel van rakva...hvcs nagyon :DDDDD -
A 3.-as képnél még érdemes megfigyelni a tár-összefogási rekordott: 4, azaz négy tárat kötött össze emberünk! -
Negyedik seros kepen milyen AK replika ez?! -
:DDDDDDDD -
Harmadikon is kesz az negy tar...foleg hogy uresek .....keszvagyok...ez a honap poenja kepsorozat... -
Az leso kepen a sarga polos?! A sarga polot mar szerintem egy hullarol huzhatta le... -
3.kep sajat komment : "Adj egy felest vagy szejje lolek!" :DDDD
4. kep : "Extra pont a masik tarert..ugylatszik o meg nem jott ra hogy igy kipotyoghat a skulo :DDD"
7-8 padlo..de a9-es kep az total gaz :DDDD...kesztyu, fejszerkezet es a mentomelleny.... ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.....keszvagyok...nem tudom leirni....kutyam mar ertetlenul nez ram hogy ez mit rohog ilyen esz nelkul......
-
Hat ez kurva jo...padlozok a rohogestol! ROTFLMAO :DDDDDDD
-
Rég volt már Afrikai kép - pár súlyos eset Monróviából:
[center]
Különdíj a stabil beállásért és a lelkesedésért
Sikeres RPG indítás utáni örömtánc...
"Látni és látszani" alapszabály mintapéldája
Extra pont a séróért
Pontos célzás és stabil fegyverfogás - mesterfokon
Nagypapi akcióban
Holywoodi akcióhősök? Azok kretének! Ezt figyeld!
De ez sem rossz!
Ő pedig a különdíjjasunk. Ügyel a kezeire (munkáskesztyű),
felkészült arra, hogy mély vízbe kerül (mentőmellény), plusz kitűnő álca az utcai hadszintéren. -
Miért vágnának rá ilyen zenét, meg röhögést? :D Egy ilyenért betitlhatják az egész csatornát is. -
Hat nem tudom...
-
A munkálatok elvileg 2006-ban kezdődnek meg, az első hajó 2012, a második 2015-ben állna szolgálatba - legalábbis most ez az ütemterve. -
Mondjuk szoba johet meg F/A-18E/F!! (Nem?) (Bar nagy kerdes hogy a hajoosztaly mikor all szogalatba?! Mert ha 2010 utan akkor nem nagyon! Mert ez a ma, a jelen gepe..es addigra az USN/USMC is mar az utodtipusaval szamol...) -
Hat ebben az olvasatban akkor tenyleg nem marad mas csak a Rafale M vagy draga pizen megtanitjak a Typhoon-t is tengereszkedni...de ez kurva draga lesz szvsz!!! -
Attól én sem félek, hogy az Angolok Rafale M gépeket vennének. :)
De a CVF programot nagyon támogatják, igaz az is nyúlik, mint a rétestészta, pláne ha tényleg Eurofighter vagy ne adj isten Rafale gépek kerülnek rájuk (eddig ugye F-35B gépek voltak terben). Ha kiszálnak az F-35 programból, akkor meg vannak lőve, a Harriert feltámasztani reménytelen és kevés benne a fejlesztési potenciál. Más igazi alternatíva nincs, hiszen az F-35B az egyetlen nyugati S/VTOL gép (a Jak-141 valljuk be itt nem rúg labdába). Marad a Rafale, vagy az Eurofighter.
Azt kétlem, hogy lemondanának teljesen a hordozóflottáról. -
Persze, jok valamire....de volt nekik komoly nagy gozkatapultos hordozojuk is anno...es kivagtak oket a francba... (Phantomokkal) -
neuro #14461 Azok a tragacsok azért elég jól szolgáltak '82-ben :)
Egyébként meg hajrá EF!

...boztos ahol fekfoltos volt a gyereknak hala oda rakott lyukakat