95127

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Kicsit elmebeteg dolog, de félelmetes az, ahogy az amerikai fegyvergyárak szó szerint szenvednek a kézifegyverek terén. Az egy dolog, hogy a maroklőfegyverek terén ugye még az 1980-as években elszenvedték a legnagyobb buktát a fegyvertenderek történetében (az US ARMY oldalfegyvertenderén mindkét döntős pisztoly európai gyártó terméke volt). Az is egy dolog, hogy a gépkarabélyoknál sem igazán rúgnak labdába, hiszen a hadsereg a HK-val működik együtt jó ideje (XM29 és XM8 program), a SOCOM pedig a belgákat preferálta a SCAR tenderen. De a töketlenkedés odáig fajul, hogy továbbra sem képesek például a PDW "szektorban" bármit is alkotni. Ugye a kis méretű, de effektív géppisztolyok/gépkarabélyok terén az egyedüli szóra érdemes termékük a MAC-10/-11 volt, de az eléggé kellemetlen kialakítása (derékszögű markolat) miatt sose rúgott igazából labdába a spec. osztagoknál. Az FN P90 és a HK MP7 szinte egyeduralkodó ezen a terepen, de a Bushmaster megpróbálkozott valamivel, mégpedig "meglepő" módon egy AR-15/M16 folyománnyal, a Carbon 15 Type 97S/12S gépkarabály (5.56x45) és géppisztoly (9x19) változattal, amelyek igencsak megkurtított csővel, szereléksinek garmadájával, és viszonylag könnyű tömeggel rendelkeznek. A Bushmaster "Subcarabine"-nak titulálja őket, de valójában nem többek egy megkurtított M4-nél. Érdekes, de ugye szinte semmi innováció...
[center] -
SZU #14527 Gondolom rakétavető! =)
Egyébként én is észrevettem, de azt hittem valami sufnituning lencsevédő sapka, mert elhagyta az eredetit. -
SZU #14526 Ezaz! Üss még! Üss!
Bocsi, de nem vagyok mazo macho. A kivégzéses videók hogy jöttek ide? A háborúhoz hozzátartozik bár, de itt nem hinném, hogy örülnének neki. Az alábbi pár kép csak afféle morbid humor volt, de nem ez a jellemző hangulat. Szal nem értem a te "poénodat". -
mi az a kis bigyusz az optikáján? Mintha egy pezsgős dugó lenne beledugva az optikáa. -
SZU #14523 Semmi gond, nincs harag, írtam is hogy "=D"!
Csak nem mertem őket belinkelni, hátha valaki nekemtámad, hogy mi a vicces a kényszerdrogozott gyerekek harcra kényszerítésén, vagy valami ilyesmi. Ezért csak óvatosan a "linket" dobtam be, amit elszúrtam =).
De a vödröst valóban üti a Seaweed által talált birodalmi rohamosztagos feka Garanddal a kezében =)
Ez meg "kicsit berozsdált":
Egyébként az AK modifikáció valóban Jugó! Volt szerencsém élőben is látni olyat. Az előmarkolatról ("lyukú") és a behajtható válltámaszról is felismerhető! -
Elsőre én sem értettem mi volt a problémád, aztán rájöttem: #14452-es hsz-ben lévő 'link' alatt kb. ugyanazok a képek vannak, mint az AR-15.com topicjában. :)
Viszont itt a fórumozás egyik rákfenéje: én sem néztem meg a simán szövegként beszúrt linket. Valószinüleg a többiek sem vették a fáradtságot. :)
Tanulság: ilyenkor nyugodtan rakd be a képeket a topicba, ahogy a fölötte lévő hsz.-ben is tetted. ;) -
Jolvan a vodros is komoly...de nem jo szogbol van fotozva igy az nem valthatot ki olyan tetszest mint ezek...azert sirva ne fakadj...biztos vagyok benne hogy Cifu atengedi neked a "dicsoseget"! 
-
SZU #14520 Örülök hogy tetszenek a képek, bár én linkeltem be hamarabb, mégis a házigazda lett az ünnepelt ;(
=D -
LOLOL hát lehet hogy valamelyik vezér jáccott az sa-val, és gondolta átveszi a figurát :D -
Miért, ő mit mondott? Ők a bírák és a partjelzők! :) -
az nem egy baseball sityak? és nem egy USMC egyenruha? -
De láttam már fekete kendőt is.
...
gondolom, ők a bírák meg a partjelzők. -
van=vagy -
Mondtam. Van három van négy csapat:
Sárga, piros, kék, esetleg a lilák. -
Nem tudom, sírjak-e, vagy nevessek. Ez például egy komplett Ballas gang. -
Jah, mint GTA:SA-ban a különböző bandáknál. -
Biztos jol odabaszta a foldhoz :DDD....nem olyan nehezen jon az szet..gyirstarazasnal seregben mi is leszedtuk az aljat rugo ki loszerek asztalra...viszapakolgatni a tartoba...fele idotmegsporoltuk ;))) -
eskü,hogy kijött a rugó belőle
-
Elnezegetve a linkelt topic kepeit nem etevedtek! A polok sziei es csikjai jelentik a hovatartozast!!!!
-
Rajottem mar hogy miert forditva rakjak fel a plusz tarat!!..ugylatszik a fegyvernek nem tervezett behatasokkal is szembe kell neznie :DDDDDDD -
:DDDDDDDDDDDDDD
-
ez kesz....
-
Miért is harcolnak? :D Nem kommunista, demokrata ellentét, hane mcsak simán sárga-piros :D -
kell magyarazni?! szvsz nem....szanalom...
-
Az a vicc ebben, hogy van két csapat, mitn a számháborúban. a pirosak és a sárgák :D -
Valahol - a groteszk, morbid humorán át - nagyon elgondolkodtatóak ezek a képek. Egyik kézben géppisztoly, másikban portörlő pamacs... huh.
Na igen. Talán ezek a képek mutatják meg legjobban, mit is lehet az "ember" szó alatt érteni nagy általánosságban. -
A képek innen vannak. Találsz közöttük eleget, amelyek mutatják, hogy egy részük bizony nem élvezi annyira. De az általam berakott képeken lévők többsége valószinüleg élvezi. Hogy simán, a'la nature, vagy valami drog hatása miatt, azt nem tudom. Hogy ezen képeket raktam be, annak köszönhető, hogy egy kicsit vidámabb hangulatban vagyok, ahhoz pedig ezek a képek stimmelnek. De a link alatt találsz jópár olyan képet, amelyek teljesen más megvilágításban mutatják meg a konfliktust... -
kamov #14500 Bocs a kései válaszért.
Az említett régebbi képsorozat 4. képén a sérós csákónál szerintem valószínűleg Jugoszláv (talánM64) AK változat vagy annak klónja van. Két dologból próbáltam következtetni. A tok formájából, és a felhajtható célzólemezról a gázátömlő részen elöl, ami tudtommal jugó kalasokon a puskagránát lövéséhez lett tervezve. -
én arra gondoltam hogy egy csomón piros/sárga kendő van :) -
Kedő, póló, közúti láthatósági mellény... mindegy, csak sárga legyen, ahogy látom. :DDd
Egyébként én tévedek, vagy ők komolyan - úgynéznek ki, hogy - élvezik ezt? -
a kendő? -
Lehet, hogy a sárga cucc a "barát-ellenség"-felismerő rendszer. :DDDd -
A legszomorubb az egeszben hogy tele van az "orszag" az amerikai kontinensrol "visszavandorolt" fekakkal..akik joresze tanult ember!! De megis felvettek a ritmust, az evszazadok ota tarto torzsi harcokat! Csak ma mar nem ijjal es landzsaval meg kovekkel hanem AK-val RPG-vel, meg Toyota pick-upal viritanak...
Szanalmasak! -
Köszi,már utána néztem
-
Monróvia Libéria fővárosa. Jó ideje polgárháborús viszonyok uralkodnak ott. -
hmm ahogy elenezem eleg nepszeru arra fele ez a tarfelfogatasi modszer... -
[center]
A kötélfutás új értelmezést nyert - hevederfutás!
Látni és látszani - ez utóbbi igen fontos egy harctéren (csak meg ne ázzunk!)
Helyi APC - a védelemről nem acéllemezek, hanem voodoo-babák gondoskodnak (a reaktív védelem reformja? :))) -
Érdekes,hogy ezeket a konfliktusokat meg sem említik az átlag híradások....
Pl. ha szégyen,ha nem,én azt sem tudom,hogy hol van Monróvia (vagy mi volt régen,ha nem így hívták..),arról meg hogy mi folyik ott,pláne nincs fogalmam.
(mondjuk jobb is... :)) -
(Hu de reg nevettem ilyen jot! Koszi!)
Hat igen! -
neuro #14488 Amerikai maszek biztonsági erők Haitin, kicsit jobban felszerelve mint a lázadók: