1957
Star Wars: Republic Commando
-
#108 Helló nemsokára kirakom ezeket a képeket is az oldalamra.
Mi a véleményetek az oldalamról?? (nagyon gáz??)
Nem akar valaki beszállni az oldal csinálásába??? -
Gandibá #107 Bocsi a nagy képért, de nagyon zsír! :D
-
Gandibá #106 Az E3 óta egy pisszenést nem lehetett hallani a Republic Commando-ról, de most úgy néz ki megmozdult az állóvíz. A hivatalos oldalon egy pár új kép jelent meg egy összefoglaló a főbb ficsőrökről, a Gamespot meg megjelentette az első "kézrátételes" :) előzetesét.
Szóval azt már a szomszéd Pistike is tudja, hogy a Köztársaság elit kommandós egységének vezetőjét játszuk az Ep2. és az Ep3. közti időintervallumban.
Nyolc különböző tájat látogathatunk majd meg egy kis hentelés céljából: pl. a Geonosis felszínét és földalatti részeit, egy giantikus Core hadihajó belsejét, elhagyatott Köztársasági csatahajót és a már "jólismert"Kashyyyk-t.
A feladatok változatosak: túszszabadítás, beszivárgás és adatgyűjtés, célpont likvidálás :), megsemmisítés és szabotázs akciók.
A fegyverek közt elsődleges Köztársasági Hadseregben rendszeresített DC-17m rohamkarabély és a DC-15s Blaster pisztoly. Ezenkívűl még tízféle fegyverrel találkozhatunk, mint pl. a Trandoshan Slaver sátgán és a Geonosian Elite sugárfegyver.
Fejlett csapatirányítási rendszer a “smart squad” parancsrendszer segítségével.
A ellenfeleink: Kereskedelmi Szöv. Szuper Harci Droidjai, Geonosian harcosok és Eliek, Trandoshan Rabszolgakereskedők és fejvadászok.
Multi: deathmatch, team deathmatch, capture the flag. 16 játékos Xboxon és PC-n is.
Egy két dolog még, amit kihámoztam a GS cikkből. A játék sztorija mintegy felvezeti a 3. részt, bemutatva az új epizód egyik főrosszfiúját, Grievous Tábornokot és testőrségét. Az egész játék dark hangulatot áraszt és ügyesen egyesíti magában a HALO kontrollját, a Metroid Prime prezentációját és a RS jellegű csapatmendzselős játékok összetettségét. A kommandós társak viselkedését az AI felügyeli, de az alapparancsokkal (pl. search and destroy, form up, secure position, recall, disarm a mine), közvetlenül irányíthajuk őket a célkeresztünk segítségével. A pajzsrendszer és fegyveres limit a HALO redszert követi azzal a különséggel, hogy az alapfegyverünket akár négyfunkcióssá és fejleszthetjük távcsővel és páncéltörő lövedékekkel. -
Gandibá #105 Ami SW az nem baromság.. -
#104 már megint egy űrgalaktikus Baromság? -
Gandibá #103 Jó kis game lesz ez! -
#102 shit !
utolsó kettő nem új. -
#101 új képek !
a többi kép + új infok itt ! -
#100 Na átköltöztem az uw-re -
#99 nem csak ez lesz most rajta mindjárt átváltoztatom!
Majd csak beindúl!!!!
MERT!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Gandibá #98 De minek? -
#97 hogy legyen -
Gandibá #96 Minek csinálni egy olyan játéknak hp-t, amiből kb van 10 kép meg egy video? -
#95 ehhh ... -
#94 fw?? -
#93 1 szinttel jobb. -
#92 Majd az uw-re , de most sajna tanulni kell azt nincs sok időm -
#91 rakd máshova.
tippet nem adok. -
#90 szarakszik a tar.hu nem tudok még frissíteni!!!! -
#89 mi is a cím ??
mááár olyan rég volt ... -
#88 na végree!! visszatértem!! a gépem elromlott (a tápja) de az oldalamat frissítem mindjárt!!! -
Gandibá #87 Szerintem jó lesz ez a játék, ha más nem is, de legalább szép.. bár a legelső képen az a torkolattűz elég érdekes :) -
ÚJ KÉPEK !
a többi itt !
-
#85 sajna semmi ...
-
Gandibá #84 Valami info a játékkal kapcsolatosan? -
#83 ja estem egy nagyot! De még egyben vagyok! +induláskor még beteg voltam. DE NAGYON KIRÁLY volt (főleg hogy nem volt suli) -
tört vmi ? -
#81 Nem,franciországba ma 5:30-kor jöttem haza! -
Gandibá #80 Hát csak nem lesz szar.. -
#79 különben:
-
Gandibá #78 (magyarán hogy nem lesz szar ) -
Gandibá #77 Remélem majd akkor is ez lesz hogyha megjelenik -> -
-
Gandibá #75 EZEN az oldalon azt írják, hogy lesz internet és lan is, szal nem kell parázni. -
#74 Mátrába ?
-
#73 Beraktam! -
#72 hellósztok!!!(egy hét mulva "találkozunk",megyek snowboardozni!) -
#71 így már szebb !
a "www.starwars.com" -ot is berakhatnád a linkek közé. -
Gandibá #70 Hát azért csak lesz benne -
#69 Nem kizárt...
Egyébként valami külhoni fórumon olvasgattam