1957
Star Wars: Republic Commando
  • Police88
    Helló nemsokára kirakom ezeket a képeket is az oldalamra.
    Mi a véleményetek az oldalamról?? (nagyon gáz??)
    Nem akar valaki beszállni az oldal csinálásába???
  • Gandibá
    Bocsi a nagy képért, de nagyon zsír! :D
  • Gandibá
    Az E3 óta egy pisszenést nem lehetett hallani a Republic Commando-ról, de most úgy néz ki megmozdult az állóvíz. A hivatalos oldalon egy pár új kép jelent meg egy összefoglaló a főbb ficsőrökről, a Gamespot meg megjelentette az első "kézrátételes" :) előzetesét.

Szóval azt már a szomszéd Pistike is tudja, hogy a Köztársaság elit kommandós egységének vezetőjét játszuk az Ep2. és az Ep3. közti időintervallumban.

Nyolc különböző tájat látogathatunk majd meg egy kis hentelés céljából: pl. a Geonosis felszínét és földalatti részeit, egy giantikus Core hadihajó belsejét, elhagyatott Köztársasági csatahajót és a már "jólismert"Kashyyyk-t.

A feladatok változatosak: túszszabadítás, beszivárgás és adatgyűjtés, célpont likvidálás :), megsemmisítés és szabotázs akciók.

A fegyverek közt elsődleges Köztársasági Hadseregben rendszeresített DC-17m rohamkarabély és a DC-15s Blaster pisztoly. Ezenkívűl még tízféle fegyverrel találkozhatunk, mint pl. a Trandoshan Slaver sátgán és a Geonosian Elite sugárfegyver.

Fejlett csapatirányítási rendszer a “smart squad” parancsrendszer segítségével.

A ellenfeleink: Kereskedelmi Szöv. Szuper Harci Droidjai, Geonosian harcosok és Eliek, Trandoshan Rabszolgakereskedők és fejvadászok.

Multi: deathmatch, team deathmatch, capture the flag. 16 játékos Xboxon és PC-n is.

Egy két dolog még, amit kihámoztam a GS cikkből. A játék sztorija mintegy felvezeti a 3. részt, bemutatva az új epizód egyik főrosszfiúját, Grievous Tábornokot és testőrségét. Az egész játék dark hangulatot áraszt és ügyesen egyesíti magában a HALO kontrollját, a Metroid Prime prezentációját és a RS jellegű csapatmendzselős játékok összetettségét. A kommandós társak viselkedését az AI felügyeli, de az alapparancsokkal (pl. search and destroy, form up, secure position, recall, disarm a mine), közvetlenül irányíthajuk őket a célkeresztünk segítségével. A pajzsrendszer és fegyveres limit a HALO redszert követi azzal a különséggel, hogy az alapfegyverünket akár négyfunkcióssá és fejleszthetjük távcsővel és páncéltörő lövedékekkel.
  • Gandibá
    Ami SW az nem baromság..
  • ricsi1
    már megint egy űrgalaktikus Baromság?
  • Gandibá
    Jó kis game lesz ez!
  • Serpa
    shit !

utolsó kettő nem új.
  • Serpa
    új képek !

a többi kép + új infok itt !
  • Police88
    Na átköltöztem az uw-re
  • Police88
    nem csak ez lesz most rajta mindjárt átváltoztatom!
    Majd csak beindúl!!!!
    MERT!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Gandibá
    De minek?
  • Police88
    hogy legyen
  • Gandibá
    Minek csinálni egy olyan játéknak hp-t, amiből kb van 10 kép meg egy video?
  • Serpa
    ehhh ...
  • Police88
    fw??
  • Serpa
    1 szinttel jobb.
  • Police88
    Majd az uw-re , de most sajna tanulni kell azt nincs sok időm
  • Serpa
    rakd máshova.

tippet nem adok.
  • Police88
    szarakszik a tar.hu nem tudok még frissíteni!!!!
  • Serpa
    mi is a cím ??

mááár olyan rég volt ...
  • Police88
    na végree!! visszatértem!! a gépem elromlott (a tápja) de az oldalamat frissítem mindjárt!!!
  • Gandibá
    Szerintem jó lesz ez a játék, ha más nem is, de legalább szép.. bár a legelső képen az a torkolattűz elég érdekes :)
  • Serpa

ÚJ KÉPEK !

a többi itt !

• Serpa
    sajna semmi ...

• Gandibá
    Valami info a játékkal kapcsolatosan?
  • Police88
    ja estem egy nagyot! De még egyben vagyok! +induláskor még beteg voltam. DE NAGYON KIRÁLY volt (főleg hogy nem volt suli)
  • Serpa

tört vmi ?
  • Police88
    Nem,franciországba ma 5:30-kor jöttem haza!
  • Gandibá
    Hát csak nem lesz szar..
  • Serpa
    különben:

• Gandibá
    (magyarán hogy nem lesz szar )
  • Gandibá
    Remélem majd akkor is ez lesz hogyha megjelenik ->
  • Serpa

• Gandibá
    EZEN az oldalon azt írják, hogy lesz internet és lan is, szal nem kell parázni.
  • Serpa
    Mátrába ?
  • Police88
    Beraktam!
  • Police88
    hellósztok!!!(egy hét mulva "találkozunk",megyek snowboardozni!)
  • Serpa
    így már szebb !

a "www.starwars.com" -ot is berakhatnád a linkek közé.
  • Gandibá
    Hát azért csak lesz benne
  • Kandurex
    Nem kizárt...
    Egyébként valami külhoni fórumon olvasgattam