1957
Star Wars: Republic Commando
-
Gandibá #68 Nem kizárt. -
#67 nem kizárt, hogy hülyéskedett. -
Gandibá #66 Én nem mondtam hogy nem lesz, Kandurex #11-es hozzászólására reagáltam, bár magam sem tudom, hogy honnan vette hogy nem lesz multi.. de majd kiderül. Reménykedjünk! -
#65 egyáltalán nem biztos, hogy nem lesz.
én utánan néztem, de sehol nem írják, hogy nem lesz. -
Gandibá #64 Ez is igaz, de jómagam azért még várom! :} -
Gandibá #63 Hát több mint fél év utána kijött két kép :D. Tudni illik, hogy a CGI video az már tavaly nyáron jött ki. -
#62 Nem feltétlenül. Legjobb ellenpélda a HL2. Eleinte mindenki úgy várta mint a megváltót, mostmeg a legtöbb ember sz*rik rá. -
#61 Mindig ez a nagy titkotartás! (szerintem csak fokozná az érdeklődést ha az ember tudna is róla valamit!) -
Gandibá #60 Hát szerintem se ártana. -
#59 hát ja jöhetne egy ki infó morzsa!!! -
Gandibá #58 Én is vagyok, de hát mit írjak addig amig semmi új info nincs a gameről?:) -
#57 háát talán lesz cset is! Bár a topic érdeklődési körét nézve ez a kérdés merül fel bennem:CSAK ÉN VAGYOK ITT EGYEDÜL?????? -
#55 egymásalatt vannak a képek+mostmár jpg-k. Nemsokára belinkelem ezt a fórumot is! -
Gandibá #54 Azért jó lett volna a multi, de megvagyok nélküle is. -
Gandibá #53 Manapság a CS-nél már majdnem minden játék jobb :) -
#52 nem tudom, de a fáklyák nagyon "idióták" ott, már bocsi. -
#51 maj holnap elintézem ezeket!! Nemsokára megyek aludni hulla vagyok. -
#50 mi? -
#49 két fáklya helyett vmi más kellene oda. -
#48 És lecserélni a bmp-t JPG-re vagy GIF-re. -
#47 képeket egymás alá kellene rakni (pontosan) -
#46 fejlesztettem egy kicsit az oldalon. (Tessék megnézni!) -
#45 lassan szép,érdekes lesz az. -
#44 köszi!!! (egyenlőre örűlök,hogy 12 évesen tudok ilyet +a suli) -
#43 Hajrá !
-
#42 ja -
#41 egyedül csinálod az oldalt ? -
#40 nemsokára teszek róla! -
#39 még nincs olyan kép. -
#38 Kisebb és nem tart órákig, míg egy modemes letölti a képet. Ha az oldal minden kép fileja JPG-ben van, akkor sokkal gyorsabbá teszi az oldalt. -
#37 miért jobb a jpg ?? gyorsabb? -
#36 Márcsak valahogy JPG-t kellene a banner helyére rakni és feltölteni valahova a linkek képfilejait. -
#35 hopp !! hiba kiiktatva -
#34 Hungaryan=Hungarian
és ne a saját HD-dről linklj be képeket, hanem töltsd fel őket valahova és onnan. -
#33 írjátok meg véleményetek róla ide -
#32 HELLÓ!! Megnyílt az oldalam (elég kezdetleges) ami a sw republic commanderrel foglalkozik! http://www.tar.hu/police88 -
#31 hellosztok kéne egy szép kép erröl a játékról vagy erröl a témáról amit be tudnék rakni bannernak az oldalamra,ha tudtok adnaátok egy linket pleeeeeeesss!! -
#30 én sehol sem találom ezt az írást. -
#29 Trailer tényleg király volt. Graf über, reméljük nem szarják el.
Lucasarts hajlamos az elszarásra, néhány játék még 10 év múlva is élvezhető, néhány meg gyenge; remélem ez most jó lesz na hö :) -
#28 honnan tudod?