296
Pontosabban Zalman hűtők híveinek ;)
-
:( -
Na vazz.ABIT-féle nforce-os lapok egyikébe sem compatibilis! -
Fam #49 igaz, hogy nehéz (majdnem egy kiló), de erősen tartja a rögzítés, és ha nem dobálod szállításnál akkor nem is kell kiszedni -
Fam #48 nekem is ic7 van, meg hp80c és még a nb32 (azért ez, mert ehhez van ragasztó) is simán felment és elférnek egymás mellett -
Viszont nem javallom a csupa réz változatot!
nagyon nehéz. Letépi a foglalatot.
Nagyon vigyázni kell vele, szállításnál le kell szedni, stb.. -
A zalman oldalán van lista amin le van írva, hogy be fér, vagy sem -

Ezt a ventit szeretném egy Abit NF7-s-be beszerelni de én úgy látom nem fér el a táptól.A LEÍRÁSBA azt írja amd-s alaplapokhoz, hogy a borda széle a procimagtól 55mm-re van.
Valaki szerelt már be ilyen hűtőt NF= vagy NF=-s lapra.Normál midi ház esetében. -
Jarlaxle #44 És sehogy nem lehet ezt a problémát kiküszöbölni? Mert most venném meg mindhármat. -
TheZsenyka #42 "A kérdésem a következő: ABIT IC7 van nekem és szeretnék venni egy zm cnps7000A-cu t. Fel lehet rakni erre az alaplapra?"
Igen, nekem is ilyen hűtőm van IC7 lappal. Felfért mellé gond nélkül a HP80C is. Sajnos a chipsethűtőt nem tudod lecserélni NB47J-re, mert bezavar a HP80C-nek. -
Jarlaxle #41 Csak lanuár végén veszem meg. egyébként nézd meg itt a zalman hűtőt: www.gepbolt.hu -
Jarlaxle #40 Köszi! -
#39 Nálam kábé így megy mióta megvan a Heatpipe :)) -
Fam #38 fel lehet -
Vagy leborulsz, vagy megfexel ! :DDD -
:)))))))) -
Az Ollie miatt van
:)
nehogymá itt inside-ozzon! -
Hát? nemtom. Neked is elég beszédes a logód.
-
ilyen topic is van bazze?
:)
baszarás...
zalman hívők :)
Mint 1 szekta vazz. Este leborulnak otthon a hűtőborda elött és imádva csókolgatják..

-
Amúgy egy fordulatszámszabályozó panel a Zalman-okhoz is jól jön, ÓRIÁSI különbség van egy leszabályozott hűtés, meg egy natúr, pörögjünk maxon darab között ! -
Erre gondolsz ???

Barátaimnak ilyenjük van és elégdettek vele ! Én is vettem, csak még nem volt időm begyűrni a gépbe. Egyébként én egy 8cm-es brutális erejű Titan-nal oldom meg a plussz HDD hűtést, ezt kombinálva ezzel a Zalman csodával, nos ehhez nagy reményeket fűzök ! -
Hi
Nekem is ugyanilyen alaplapom van, de a kérdésedben nem tudok segíteni, mert én Aero 4 - et használok. Sajna nem vagyok megelégedve a teljesítményével, és én is arra gondoltam, hogy lecserélem egy ilyen zalmanra. Szóval várom a tapasztalatodat a hűtővel kapcsolatban :D
Még arra is kíváncsi lennék hogy mennyibe kerül, és a full réz verzió mennyivel drágább. -
#29 Akkor legalább tényleg jó, ha ár/érték arányban nem is egy bajnok :) -
Jarlaxle #28 A kérdésem a következő: ABIT IC7 van nekem és szeretnék venni egy zm cnps7000A-cu t. Fel lehet rakni erre az alaplapra? -
UnConnecteD #27 DanielT - megvettem azt a "nevetseges" tapot, es azota meg halkabb lett a gep. Elotte egy duplaventis enermax volt, most pedig a ZM400A, amikor meg akartam hallani a hangjat le kellett huzni a cpu ventit :) -
#26 Jóva' :) -
Borg #25 Így gondoltam én is :) -
#24 Nem a csomagolás 2 féle, hanem a tartalom :) a NB32 es szériához adnak, az NB47 hez nem. -
Borg #23 De, némelyikhez adnak ragasztót is, két féle chipsethűtő csomagolás van Zalmanéktól. -
#21 Ragasztót nem adnak hozzá, csak Zalman hűtőpasztát, ami nagyon jó minőségű. Ragasztani nem kell, csak akkor ha nincs az alaplapon a 2 lyuk a chipsethűtőnek. -
#19 A táp 27 ért meg nevetséges... -
#18 A Vga hűtés iszonyatosan megéri, tekintve, hogy egy normáis Vantec cooler is van vagy 4500 ft,ami megintcsak egy zajos szar. Procihűtőt én sem vettem. -
Borg #17 Na látod, amennyiért mindenre veszel Zalman hűtőt, ahhoz már nem kell sokat tenni, hogy egy vízhűtés nyomuljon az összesre...
A chipsethűtő megéri, a videókártya passziv hűtés már kevésbé, a procihűtői 13-ért meg abszolut nem.
De mint mondtam például a tápjukért adnék 27 pénzt, ha szánnék rá ennyit:) -
UnConnecteD #16 nagyon jo cuccokat csinal ez a ceg, a vga, es a cpu-ra is azt vettem, talan meg a tapot is lecserelem, meg tetszik az az 5.1-e fulhallgato is. Amivel nem voltam megelegedve, az a passziv hdd huto. Hat az nem sokat er. Nem hut, nem nyeli el a rezgest, nekem nem vallt be. -
#15 Azért lett itt is, mert még nem volt :) -
Lacika 79 #14 Igen, így kell csinálni. Az egyik ismerősnek is ez van, és neki is így van megoldva. Remélem nem fognak megkövezni, de a prohardver és a hwsw fórumain igen bőségesen van Zalman hűtéssel foglalkozó topic. -
#13 Nem értem. Mennyi pénzért? Alaplapi chipsethűtő 1,000 Ft.
Vga hűtő 6500 Ft. Cpu hűtő több fajta, a legdrágább 13 körül van (ami szerintem is sok egy kicsit) De az első kettő egyáltalán nem drága. Ráadásul semmi összefüggés nincs a vízhűtés és a zalman ára között, mert nem hiszem, hogy az alaplapi chipsetre is megcsinálod egy ezresből a vívhűtést, és a vga ra 6000ből. Ha ezek megvannak, akkor jöhet a procira a vízhűtés esetleg, ami aztán tényleg nem olcsó. Amit én megvennék, mert nem gányolt házi szar, az 40,000 körül van. -
jani1191 #12 Nekem is van egy zalman zm80c hp hűtés a vga-n csak jót mondhatok róla még venni szerettem volna Zalman CNPS7000 Cu -t de a zalman honlapja azt írta nem kompatibilis nf7-el de fene tudja -
Igaza van Borgnak, ennyi pénzért vízhűtést vennék. -
Mielőtt lecseréltem az IS7-et én is gondolkoztam rajta, mármint hogy lecserélem a hűtőt.
Szerintem a sarkait egyszerűen levágod a francba fűrésszel, persze normálisan, és a saját eredeti rögzítővel (kerek vacak)egyszerüen felrakod. A ragasztást felejtsd el! -
Borg #9 Némelyikhez adnak zalman ragasztót is.